Damir Džumhur
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Damir Džumhur
Ja fino navijem alarm.Vrijeme budjenja "kada Džumhur pocne mec"
Ima u minut da me probudi
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Nece ovo pocet prije pola 6 sigurno.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Damir Džumhur
Ako je oko 4-5-6,meni je dobar termin.Kao što sam i rekao,kafica,kauč,možda malo meze,i uživanje pred tv-om,a vani lagano zora sviće.Još sam i sam kod kuće,bit će ovo dobar dan 
Keep walking.
Daje jos snijega malo,bilo bi idilicno 
- DonCorleone
- Kontakt:
Gledam poruke ovih debila sto pisu na profilu Berdycha, katastrofa koliko su ljudi zatucani. Zapitam se kada bi ja mogao naci vremena da odem nekom petom liku koji me uopste ne poznaje da mu psujem i prijetim preko hebenog Facebook-a, jer eto jedan Bosanac i Hercegovac ce sutra igrati protiv njega.
Umjesto da slave pobjedu Damira, oni se blamiraju i to beskrajno, pravo sabanski preko interneta. I ova kritika za harmoniku stoji, postoje odredjena pravila i kodeks ponasanja na teniskim terenima, nije uvijek biti coban interesantno kao na fudbalskim terenima, u ovom slucaju je cak totalno neprimjereno i vodi ka kontraefektu.
Ali ne moze covjek nasem cobaninu neke stvare objasniti sto se tice ponasanja kada ono gleda samo da se veseli i druge uvrijedi. Ovo glupiranje preko Facebooka i ovo "navijanje" je totalno bezveze. Citam da su neki vrijedjali i Djokovica, instituciju tenisa, kao da "pojma nema", haha joj sta Bosanac nece sve izvaliti. A nedao Bog da nas nekada neko kritikuje...uvijek sljedi kontra tipa dijaspora, pseudo civilizacija i tako te slamcice.
Umjesto da slave pobjedu Damira, oni se blamiraju i to beskrajno, pravo sabanski preko interneta. I ova kritika za harmoniku stoji, postoje odredjena pravila i kodeks ponasanja na teniskim terenima, nije uvijek biti coban interesantno kao na fudbalskim terenima, u ovom slucaju je cak totalno neprimjereno i vodi ka kontraefektu.
Ali ne moze covjek nasem cobaninu neke stvare objasniti sto se tice ponasanja kada ono gleda samo da se veseli i druge uvrijedi. Ovo glupiranje preko Facebooka i ovo "navijanje" je totalno bezveze. Citam da su neki vrijedjali i Djokovica, instituciju tenisa, kao da "pojma nema", haha joj sta Bosanac nece sve izvaliti. A nedao Bog da nas nekada neko kritikuje...uvijek sljedi kontra tipa dijaspora, pseudo civilizacija i tako te slamcice.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Večeras ćemo uživo vidjeti to ne kulturno navijanje
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Zamisli jednu curu pored sebe koja voli tenisdarker10 je napisao/la:Daje jos snijega malo,bilo bi idilicno
Ja te volim, volim Željo..
hrvati/srbi u australiji se caste fašistickim pjesmama kada se sastanu neki hrvat i srbin, a nama kao smeta što se u pauzama izmedju gemova malo zasvira harmonika i otpjeva koja sevdalinkaDonCorleone je napisao/la:Gledam poruke ovih debila sto pisu na profilu Berdycha, katastrofa koliko su ljudi zatucani. Zapitam se kada bi ja mogao naci vremena da odem nekom petom liku koji me uopste ne poznaje da mu psujem i prijetim preko hebenog Facebook-a, jer eto jedan Bosanac i Hercegovac ce sutra igrati protiv njega.
vezano za fejsbuk i berdiha, tu se slažem da je ono odron što su neki pisali i da se zbog toga trebamo stiditi, a ne zbog harmonike
nema potpisa
- brzitesanj
- Kontakt:
Ovi što pišu po berdihovom FB profilu su stvarno pacijenti, to je samo sport, niđe veze. Čovjeku pišuu fazonu povrijedi se, pozdravi se sa australian openom. Ne ide Damir s Berdihom u rat, već da na terenu pokaze ko je od njih bolji i ko za služuje prolazak dalje, ali kako to našim čobanima koje nas sramote.
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Sta ces kad smo zatucana nacija pa daj da pravimo seljakluk svugdje. Nije ni cudo sto nas svugdje smatraju glupim bosancerosima kad vecina i stvara takvu sliku o nama svojim neandertalskim ponasanjem.DonCorleone je napisao/la:Gledam poruke ovih debila sto pisu na profilu Berdycha, katastrofa koliko su ljudi zatucani. Zapitam se kada bi ja mogao naci vremena da odem nekom petom liku koji me uopste ne poznaje da mu psujem i prijetim preko hebenog Facebook-a, jer eto jedan Bosanac i Hercegovac ce sutra igrati protiv njega.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
hocel bit na eurosportu ?
Eurosport 2: Hisense Arena, Berdych v Dzumhur.Edvin_Mg je napisao/la:hocel bit na eurosportu ?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Damir nema nikakve sanse u ovom mecu al nema veze nas sin se izborio za nas da uzivo gledamo mec i da pamtimo ove trenutke dok smo zivi. Nikako mi nije jasno da nema video prijenosa svih grand slam meceva od prve runde pa makar da platis streaming ili nesto. odigras 2 meca na grand slamu a nemas video vrlo bizarno
hajmo Damire harmoniko nasa
Ma kako kod bude učinio nas je ponosnim!SAMO HRABRO DAMIRE!KenoRob je napisao/la:Damir nema nikakve sanse u ovom mecu al nema veze nas sin se izborio za nas da uzivo gledamo mec i da pamtimo ove trenutke dok smo zivi. Nikako mi nije jasno da nema video prijenosa svih grand slam meceva od prve runde pa makar da platis streaming ili nesto. odigras 2 meca na grand slamu a nemas video vrlo bizarno
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- fanatic1991
- Kontakt:
Cujete li navijace ?
- fanatic1991
- Kontakt:
i pjevanje i ovo li na su bili nasi xDMilaKunis je napisao/la:Cujete li navijace ?
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- brzitesanj
- Kontakt:
Berdih odlićan na svm servisu, ubi. Kod Damira se vidi nedostatak iskustva u nekim situacijama.
Dobro jutro
Dobro jutro
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Bravo momčino
Hiljadu puta bravo
Džumhur se predstavio u najboljem svjetlu. Pružio je dobar otpor jednom Berdychu.
To nije mala stvar. Nije se uplašio meča; protivnika i činjenice da igra za 4. kolo. Dao je sve od sebe, trčao, hrvao se sa Čehom, ali jednostavno u ovom trenutku on ne može igrati protiv ovako jakog igrača. No, ovo je škola. Ovakvi mečevi te očvrsnu. Odrede ti karijeru. Pokažu ti gdje stojiš i šta se može očekivati od tebe. Džumhur sigurno ima puno, puno prostora za napredak i nadam se da će nastaviti u ovom ritmu. Servis mu, logično, nikad neće biti jako oružje, ali ga mora popraviti. Još uvijek ne raspolaže jakim udarcima za ovakve protivnike, ali to je nešto na čemu se može raditi. Ima vremena. Sada su tu i novci koji se trebaju dobro uložiti.
Siguran sam da ćemo Damira i u budućnosti gledati u ovakvim mečevima. Ja sam ponosan na ovih šest mečeva; šest mečeva u kojima je pokazao koliko zna i umije.
Džumhur se predstavio u najboljem svjetlu. Pružio je dobar otpor jednom Berdychu.
Siguran sam da ćemo Damira i u budućnosti gledati u ovakvim mečevima. Ja sam ponosan na ovih šest mečeva; šest mečeva u kojima je pokazao koliko zna i umije.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
pojma nemam u tenisu ali respekt za Damira nije se obruko i mislim za godinu dvije bice on teniser i po
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.