Mogao bih ti ja riješiti Istok. Zapada ni u Tuzli nema ni za lijeka123456 je napisao/la:Pozdrav.Ima li ko karte tri za utakmicu u Zenici BiH-Rumunija.Sad u Centrotransu u Sarajevu bio i nestalo.A ide mi se na utakmicu.Hvala.
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
chily-rz , hvala tebi opet, evo nabavio sam danas 4 karte za jug za 120 KM, hvala ti opet ... 

Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Jedna si, jedina, moja domovina, Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina !!!
- neko_iz_mase
- Kontakt:
A da odeš jednostavno do poslovnice Centrotrans, i kupiš kartu po normalnoj cijenimrjasmin je napisao/la:Mozda ce mi trebati karta sutra, ovisno o tome uspijeli moj jaran sutra naci. Placam 50 km-ova za kartu. Neka mi se sutra navecer neko javi da vidi jesam li dobio karte, ako nisam onda uzimam od nekog za 50 km-ova....

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
-
- Kontakt:
imam ja jug 15 km zivi u zenici pa ko oce nek se javi
Trebaju mi 3 karte.Aki imas posalji mi na pp broj telefona da se cujemo.Hvalarobijasi zenica je napisao/la:imam ja jug 15 km zivi u zenici pa ko oce nek se javi
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Slabo ima u Centrotransu ja sam provjeravao, ima najvise jug i sjever ...neko_iz_mase je napisao/la:A da odeš jednostavno do poslovnice Centrotrans, i kupiš kartu po normalnoj cijenimrjasmin je napisao/la:Mozda ce mi trebati karta sutra, ovisno o tome uspijeli moj jaran sutra naci. Placam 50 km-ova za kartu. Neka mi se sutra navecer neko javi da vidi jesam li dobio karte, ako nisam onda uzimam od nekog za 50 km-ova....
Zemljo tisucljetna, na vjernost ti se kunem, od mora do Save, od Drine do Une.
Pametnoneko_iz_mase je napisao/la:A da odeš jednostavno do poslovnice Centrotrans, i kupiš kartu po normalnoj cijenimrjasmin je napisao/la:Mozda ce mi trebati karta sutra, ovisno o tome uspijeli moj jaran sutra naci. Placam 50 km-ova za kartu. Neka mi se sutra navecer neko javi da vidi jesam li dobio karte, ako nisam onda uzimam od nekog za 50 km-ova....

- neko_iz_mase
- Kontakt:
E je*iga onda
Ma biće karata, ne trebaš se sekirati. Uvijek ih bude, pa tako će i sad.
Pusti ove tapkaroše što bacaju patke. U njih nestane karata i prije nego što ih puste u prodaju
@patinho7, prije 3 sata sam dobio karte za istok, i to iz Centrotransa.
Ne vidim razlog zašto ih još ne bi bilo.

Ma biće karata, ne trebaš se sekirati. Uvijek ih bude, pa tako će i sad.

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Ma jasta ce nego bitineko_iz_mase je napisao/la:E je*iga onda![]()
Ma biće karata, ne trebaš se sekirati. Uvijek ih bude, pa tako će i sad.Pusti ove tapkaroše što bacaju patke. U njih nestane karata i prije nego što ih puste u prodaju
![]()

-
- Kontakt:
pa raja imal kod vas groznice .. ja brojim dane do utakmice sa ciganima .. nadam se da ce karti biti i na dan utakmice, posto krecem u petak oko 6 iz beca pa cu u zenici biti tek u subotu ..
sve osim pobjede ce biti da ne kazem onu stvar.. jedino suspenzija nebi toliko boljela kao kad bi pobijedili ..
dobro je sto nam kljucni igraci dolaze koliko toliko u staru formu, tako da sam optimistican pred ovaj susret .. nadam se punim BP i da ce navijanje biti kao u stara, dobra najbolja vremena ..
znaci 90+ minuta dati sve od sebe na tribinama, a valjda ce i momci tako na terenu ..
pozzzz iz kisovitog beca

dobro je sto nam kljucni igraci dolaze koliko toliko u staru formu, tako da sam optimistican pred ovaj susret .. nadam se punim BP i da ce navijanje biti kao u stara, dobra najbolja vremena ..
znaci 90+ minuta dati sve od sebe na tribinama, a valjda ce i momci tako na terenu ..
pozzzz iz kisovitog beca

Imam 4 zapada,ako je ko zainteresovan na pp 

- Goalgetter
- Kontakt:
Jos samo 9 dana do utakmice ...
-
- Kontakt:
ne mogu vjerovati da su se ljudi ovoliko nalozili na utakmicu. iskreno se nadam da se radi o ekstramnom patriotizmu a ne o zatucanosti i nezainteresovanosti za politicke dogadjaje oko saveza i suspenzije.
eto ja mislim da nema smisla trositi pare za ulaznicu i da ce to biti jedna bezznacajna utakmica nazalost. volio bih da ne budem u pravu
eto ja mislim da nema smisla trositi pare za ulaznicu i da ce to biti jedna bezznacajna utakmica nazalost. volio bih da ne budem u pravu
Fazon je razluciti igru na terenu i van njega.Pozitivan rezultat ce samo staviti jos vece breme na glasanje.hercegovina je napisao/la:ne mogu vjerovati da su se ljudi ovoliko nalozili na utakmicu. iskreno se nadam da se radi o ekstramnom patriotizmu a ne o zatucanosti i nezainteresovanosti za politicke dogadjaje oko saveza i suspenzije.
Negativan pospjesiti da se suspenzuje repka.Suspendovati savez je ok,ali raja jos nije svjesna koje ce posljedice ta suspenzija da obuhvati.To nisu dani u pitanje ,vec mjeseci i godine.A za bilo koju organizaciju,repku ili kako nazvati je to pogubno.Plus sto ti ni nakon toga niko ne garantuje da ce doci bolji ljudi ili sposobniji.
Sto se tice smisla u vezi trosenja za karte .

Ko je trosio prije,nece mu biti tesko ni ovaj put.Pa bilo to i zadnji put u ovom periodu.A ko nije,njemu dodje ova situacija kao izgovor.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 mar 2011, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Mozda idemo na utakmicu jer smo ekstremni patrioti,mozda jer smo zatucani i nezainteresovani,ili je ipak to zbog cinjenice da mi u BiH nemamo bas previse prilika da pogledamo jednu kvalitetnu nogometnu utakmicu,a u ostalom,ako je ovo zadnja utakmica nase reprezentacije pred suspenziju,svakako zelim da budem tu.Mozda ce ove iz uefe puno Bilino Polje,i fanaticno navijanje osvjestiti i natjerati da shvate da je nogomet u BiH vise od tih par indijanaca iz saveza,koji nakon sto su se nakrali,sada nemaju nista protiv da se savez suspenduje..Ja se iskreno nadam da ce puno Bilino biti samo uvertira za ono sto slijeduje,a to su masovni protesti zbog sve izvjesnije suspenzije.Ako budemo samo mirno i nezainteresovano posmatrali gasenje BH nogometa,onda vjerovatno i mi kao narod i gradjani ove drzave,zasluzujemo tu suspenziju..
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Koliko će trajati ova u****a suspenzija ????

-
- Kontakt:
Imali ko istok ilii zapad 3 karte 

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Ja Bgm uz'o Zapad 25 KM i ne bi ih prod'o ni za stoju.volimliverpool je napisao/la:Karte su tu.![]()
Idemo po pobjedu!

You'll never walk alone.
S obzirom da ce nas suspendovati, ova utakmica je "posljednja" dok se stvari ne srede oko saveza.
Zelio bi da nasi momci i selektor ne razmisljaju o suspenziji i da pobjedimo Rumune na punom stadionu, da se makar pobjedom oprostimo od kvalifikacija pred katastrofu koja ce zadesisti BH fudbal.

Zelio bi da nasi momci i selektor ne razmisljaju o suspenziji i da pobjedimo Rumune na punom stadionu, da se makar pobjedom oprostimo od kvalifikacija pred katastrofu koja ce zadesisti BH fudbal.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.