Nadam se da će PSG osvojiti, najviše bi to volio. On mi je najdraži u Francuskoj ali et, ni Marseille i Bordoux ne mrzim, samo da Lyon više ne osvaja. Hebote on sve po osvaja tamo...
Ligue 1
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Francuska liga
Tjesno je već
Nadam se da će PSG osvojiti, najviše bi to volio. On mi je najdraži u Francuskoj ali et, ni Marseille i Bordoux ne mrzim, samo da Lyon više ne osvaja. Hebote on sve po osvaja tamo...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- RK Gradacac
- Kontakt:
Nakon remija Lyona sa Monaco-m, Marseille konacno prvi na tabeli
Francusko prvenstvo nikad zanimljivije, O. Marseille, Lyon i Bordeaux se ravnopravno bore za titulu.
Francusko prvenstvo nikad zanimljivije, O. Marseille, Lyon i Bordeaux se ravnopravno bore za titulu.
010 ISN'T JUST A CODE
jos da se samo seintetiene i nantes vrate na mjesto koje im pripada tj u vrh francuska liga ce biti jedna od zanimljivijih na svijetu
francuska liga je uvijek bila u vrhu evrope, ali zbog maloga broja nasih igraca sa balkana malo je popracena kod nas. uz englesku ligu kod njih se igra najbrzi nogomet i sve vrvi od mladih i talentovanih igraca
- alan_kardec
- Kontakt:
Evo konačno Lion polako ostaje bez titule.Bilo je i vrijeme više.
Nadam se da će Marseille uzeti titulu.
Nadam se da će Marseille uzeti titulu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- el-fighter
- Kontakt:
Dosta njih i njihove vladavine. Ipak, već sljedeće sezone će oni biti oni pravi, sa Miralemom na sredini. Sljedeće godine Lyon prvak, ako se ne desi neko čudo.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ne znam baš,Lyon je konačno provaljen.el-fighter je napisao/la:Dosta njih i njihove vladavine. Ipak, već sljedeće sezone će oni biti oni pravi, sa Miralemom na sredini. Sljedeće godine Lyon prvak, ako se ne desi neko čudo.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ma nisu oni prvovaljeni, nego su rasprodali boga oca a ovi ostarili , pa nemoze ni Benzema sam...Juninho sad i prije 3 godine se nemoze jednostavni uporediti...alan_kardec je napisao/la:Ne znam baš,Lyon je konačno provaljen.el-fighter je napisao/la:Dosta njih i njihove vladavine. Ipak, već sljedeće sezone će oni biti oni pravi, sa Miralemom na sredini. Sljedeće godine Lyon prvak, ako se ne desi neko čudo.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- el-fighter
- Kontakt:
Juninho propo ko Grčka i više nema šta tražiti u Lyonu. Čujem da na kraju sezone odlazi. Konačno više prostora za Mirčeta.
Sto se tiche Mirceta, istina mlad je jos (premlad), ali ja mislim da nije odigrao dobro onih nekoliko utakmice koje sam posmatrao (istina samo jednu od tih koje sam gledao je poceo od 1. minute). Nadam se da ce mu sledeca sezona biti kudikamo bolja i po igrama i po minutazi, jer dovoljno je kada na trenutke neki igrac poput njega ispoljava fudbalski talenat da znas da od njega moze biti zaista dobar igrac...el-fighter je napisao/la:Juninho propo ko Grčka i više nema šta tražiti u Lyonu. Čujem da na kraju sezone odlazi. Konačno više prostora za Mirčeta.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- RK Gradacac
- Kontakt:
OM - Toulouse 2 - 2
Ovo Marseille-a moze kostati titule, jos je 4 kola do kraja a imaju isto bodova kao i Bordeaux.
1. Olympique de Marseille 68
2. Bordeaux 68
3. Lyon 61
4. Paris-SG 60
5. Toulouse 58
Lyon bi mogao ostati bez LP
Ovo Marseille-a moze kostati titule, jos je 4 kola do kraja a imaju isto bodova kao i Bordeaux.
1. Olympique de Marseille 68
2. Bordeaux 68
3. Lyon 61
4. Paris-SG 60
5. Toulouse 58
Lyon bi mogao ostati bez LP
010 ISN'T JUST A CODE
Ja sam navijac Lyona od 2002 godine i jako mi je tesko sto su u teskoj poziciji.
Hitno trebaju mjenjati trenera kao i dovesti dobra pojacanja,niposto prodavati igrace,mada Benzema nece moci ostati u Lyonu,sigurno odlazi.Sad im je jedino bitno da se kvalifikuju u LP.
Hitno trebaju mjenjati trenera kao i dovesti dobra pojacanja,niposto prodavati igrace,mada Benzema nece moci ostati u Lyonu,sigurno odlazi.Sad im je jedino bitno da se kvalifikuju u LP.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- el-fighter
- Kontakt:
Benzema odlazi sigurno. Lyon je u teškoj situaciji i ako ovako nastave neće ni u LP. Što se tiče Benzeme volio bih ga vidjet u Mačester Cityiju.
navijam za girondins bordeaux u francuskoj ligi i volio bih da budu prvaci.. nedavno sam citao intervju sa halilhodzicem koji kaze da girondinci imaju najjaci sastav i da imaju najvece sanse za titulu... nadam se kiksu OM protiv lyona pa da bordeaux ostane sam na vrhu...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
Nakon danasnjih rezultata je jasno da ce Francuska nakon sedam godina vladavine Lyon-a dobiti novog prvaka. Naime Lyon i pored danasnje pobjede na Veledromu od 3-1 (strijelci za Lyon bili Benzema (2) i Juninho, a za OM pogodio Wiltord) Lyon dva kola prije kraja zaostaje sedam bodova za vodecim Bordeaux-om, sto znaci da ce se prvak Francuske odluciti izmedju Bordeaux-a i OM-a, koji zaostaje tri boda u odnosu na Bordeaux.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Navijao sam za Marsej, i mislim da su osteceni, bile su najmanje 2 sumnjive situacije u kaznenom prostoru Lyona, ali sta je tu je. Juninho po ko zna koji put iz slobodnjaka, odlican gol.amerosm je napisao/la:Nakon danasnjih rezultata je jasno da ce Francuska nakon sedam godina vladavine Lyon-a dobiti novog prvaka. Naime Lyon i pored danasnje pobjede na Veledromu od 3-1 (strijelci za Lyon bili Benzema (2) i Juninho, a za OM pogodio Wiltord) Lyon dva kola prije kraja zaostaje sedam bodova za vodecim Bordeaux-om, sto znaci da ce se prvak Francuske odluciti izmedju Bordeaux-a i OM-a, koji zaostaje tri boda u odnosu na Bordeaux.
Nisam vidio prvi gol Benzeme, odnosno taj penal. Drugi gol, odbrana Marseja komplet ispala, ko da ih Bog nije ni dao.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Izgleda da ce Bordeaux postat prvak
Jos jedno kolo do kraja a imaju 3 boda prednosti. Marseille pobijedio u gostima protiv Nancy-ja predzadnje kolo. Sljedecu igraju kuci dok Bordeaux gostuje, nadam se da ce izgubiti
(mada je slaba sansa jer gostuju Caenu
)
Jos jedno kolo do kraja a imaju 3 boda prednosti. Marseille pobijedio u gostima protiv Nancy-ja predzadnje kolo. Sljedecu igraju kuci dok Bordeaux gostuje, nadam se da ce izgubiti
010 ISN'T JUST A CODE
BORDEAUX!!!!!!!
AMUNT VALENCIA!
nakon dugog perioda vladavine lijona, ponovo je zidanov bordo osvojio titule, napokon jedno zanimljivo francusko prvenstvo. nadati je se da englezi nece raščeperutatati francuskoga prvaka kupujuci njihove talente
ja mislim da Bordouxu treba jos samo jedan bod...ako vec nije osvojio 
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.