Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

CheGuevara
Kontakt:

Re: Zaboravljeni fudbaleri koji bi mogli igrati za BiH

Post Postao/la CheGuevara » 22 mar 2009, 13:50

miky_hz je napisao/la:
am33rr je napisao/la:ja bi dodao ovim spisku igraca i super talentovanog...adnana gabeljica iz USA....momak je strava treba ga zvati u mladje selekcije nisam se raspitivao o njemu kolko ima godina al sam vidio svojim ocima sta momak radi....molio bi i administratore sportsport.ba da ovaj video sa youtube stave i na oficijalnu stranicu i da napisu nesto o njemu...jer znam da niko od vas nebi volio da se ponovi slucaj kao sto je zlatan ibrahimovic a ovaj momak bas posjeca na njega kao i naravno na ibisevica koji se afirmisao kroz iste ove koledze.......pogledajte video!!!!
Wauu wau wauu kako momak igra...nenormalno podjeca na Ibrahimovica isti stil igre,sta samo radi auuuuuuuuu

Inace momak ima tek 16 godina i zaista je cudo ,moram zapamtit ovo ime mali ce za par godina biti garant u nekom dobrom klubu
al ga i ti pretjera u pm..svaka cast momku, sigurno da nije los tehnicar, ali pogledajte malo bolje njegove protivnicke igrace, a ne samo njegove fazone! glupo bi bilo da kazem da amerikanci nikad nisu znali igrati fudbala, ali ovi momci protiv kojih ovaj nas igra, pa oni se nikako nemicu..padaju na obicne fazone..kad ih prodze netrce za njim..a on ih sega sve, od svog gola do protivnickog..kao u filmu *ebote ;)
budimo malo realni, taj momak se u omladinskoj premijer ligi nebi primjetio, a kamol u nekoj recimo bundesligaskoj omladinskoj ligi ;)

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 22 mar 2009, 13:51

anlayan je napisao/la:a ozren peric i eldin adilovic...adilovic je u debiju za mkladu replu protiv hrvtaske pri rezultatu 3: 3 zabio jedan gol i upisao dvije asistencije..ne znam zasto ga nema u repki..
Adilovic i Peric su igrali za mladu selekciju i zabili su golove u predhodnim kvalifikacijama. Trenutno su mozda jos suvise mladi za A reprezentaciju BIH.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 22 mar 2009, 13:57

anlayan je napisao/la:a ozren peric i eldin adilovic...adilovic je u debiju za mkladu replu protiv hrvtaske pri rezultatu 3: 3 zabio jedan gol i upisao dvije asistencije..ne znam zasto ga nema u repki..
taj adilovic ima vec 23 godine a nije standardan ni u slovenskoj prvoj ligi! napadac je a u 19 partija zabio svega 1 gol.
taj peric je malo mladzi. ima 22 godine. igra isto u slovenskoj ligi..vala nije ni on neka sila u napadu, znaci nedolazi ni on u obzir..

Neki ovde ili su toliko nepismeni ili neznaju sta predstavlja ova tema "zaboravljeni fudbaleri koji bi mogli igrati za BiH"..nije samo u tome buncati bezze neke igrace, samo da izgleda kao da se covjek razumije..treba navesti samo igrace koji bi nam stvarno mogli pomoci, a ne neke koji nemogu ni donosivati lopte jednim dzeki ili salihovicu...

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 22 mar 2009, 14:00

eto ako ne mogu njih dvojica edin junuzovic sigurno moze..

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 22 mar 2009, 14:12

anlayan je napisao/la:eto ako ne mogu njih dvojica edin junuzovic sigurno moze..
kad su svi nasi standardni napadaci spremni, kojeg bi ti od njih zapostavio da bi zaigrao taj edin junuzovic??
nezelim momka ponizavati, ali gledam to malo realno, i neznam razlog zasto bi taj morao pod hitno biti pozvanu u repku?? sta je uspjeo do sad? zabio je tih nekih par golova u nekoj slovenskoj ligi, koja nije nista bolja od nase premijer lige! sad je eto u prvoj ruskoj ligi, njegov klub je igrao 2 utakmice do sad, on jos nije upisao prve minute..ali nebitno to sve, mozda on bude pojacanje za buducnost, ali trenutno nema on sta traziti u nasoj repki..tu su jedan Dzeko, jedan Ibisevic, jedan Muslimovic, jedan Topic, pa jedan Custovic i cak jedan Zec, koji je mladzi i zabija redovno u hrvatskoj prvoj ligi, koja je sigurno puno bolja od slovenske prve lige!!!..pa eto sad je poceo i Aganovic da zabija u prvoj ligi belgije..koja je ja mislim isto puno bolja od slovenske prve lige!!

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 24 mar 2009, 02:32

Mi cemo nazalost nabrajati mlade i talentovane fudbalere dok ne krepamo ako ova gamad iz saveza konacno ne napuste svoje fotelje.

Podsjecanja radi, samo da se sjetimo par mladih momaka koji su komotno mogli igrati za BiH;

Vedran CORLUKA
Neven SUBOTIC
Ivan RAKITIC
Marko MARIN
Marko ARNAUTOVIC
Zlatko JUNUZOVIC

Takodjer je se Zlatko JANJIC probio u prvih XI Bielefelda, ali sta ce nama on - mi hvala bogu imamo mali milion takvih! Bas kao sto nam ni Zlatan Ibrahimovic nije trebao!

A o koja nam je bila i pozvati Kucukovica, Tahirovica i Begovica, sta ce nam i oni - bolje je da se zesci anonimusi prodaju preko repke nego da ti momci zabiljeze 5 min za A-selekciju pa da su nasi za sva vremena. Ma jok stipu to, glavno je da Uske ima kinte za cugu i spoznoruse, da Iljo moze bodriti kockaste i da onaj kreten iz RS-a ima za malverzacije :evil:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 mar 2009, 02:44

Zenga je napisao/la:Mi cemo nazalost nabrajati mlade i talentovane fudbalere dok ne krepamo ako ova gamad iz saveza konacno ne napuste svoje fotelje.

Podsjecanja radi, samo da se sjetimo par mladih momaka koji su komotno mogli igrati za BiH;

Vedran CORLUKA
Neven SUBOTIC
Ivan RAKITIC
Marko MARIN
Marko ARNAUTOVIC
Zlatko JUNUZOVIC

Takodjer je se Zlatko JANJIC probio u prvih XI Bielefelda, ali sta ce nama on - mi hvala bogu imamo mali milion takvih! Bas kao sto nam ni Zlatan Ibrahimovic nije trebao!

A o koja nam je bila i pozvati Kucukovica, Tahirovica i Begovica, sta ce nam i oni - bolje je da se zesci anonimusi prodaju preko repke nego da ti momci zabiljeze 5 min za A-selekciju pa da su nasi za sva vremena. Ma jok stipu to, glavno je da Uske ima kinte za cugu i spoznoruse, da Iljo moze bodriti kockaste i da onaj kreten iz RS-a ima za malverzacije :evil:
A Zlatan Ibrahimović?? :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 24 mar 2009, 02:56

Knele je napisao/la:A Zlatan Ibrahimović?? :D
je ko taj lik, bezbeli onaj malac iz Moldavije??? :mrgreen:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 24 mar 2009, 02:57

Zenga je napisao/la:
Knele je napisao/la:A Zlatan Ibrahimović?? :D
je ko taj lik, bezbeli onaj malac iz Moldavije??? :mrgreen:
Ma jok ba, onaj iz Gruzije :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 24 mar 2009, 06:19

Sta mislite mozda bi Ciro trebao pozvati Ninoslava Milenkovica :!: :?:
mB!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 24 mar 2009, 08:38

CheGuevara je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
am33rr je napisao/la:ja bi dodao ovim spisku igraca i super talentovanog...adnana gabeljica iz USA....momak je strava treba ga zvati u mladje selekcije nisam se raspitivao o njemu kolko ima godina al sam vidio svojim ocima sta momak radi....molio bi i administratore sportsport.ba da ovaj video sa youtube stave i na oficijalnu stranicu i da napisu nesto o njemu...jer znam da niko od vas nebi volio da se ponovi slucaj kao sto je zlatan ibrahimovic a ovaj momak bas posjeca na njega kao i naravno na ibisevica koji se afirmisao kroz iste ove koledze.......pogledajte video!!!!
Wauu wau wauu kako momak igra...nenormalno podjeca na Ibrahimovica isti stil igre,sta samo radi auuuuuuuuu

Inace momak ima tek 16 godina i zaista je cudo ,moram zapamtit ovo ime mali ce za par godina biti garant u nekom dobrom klubu
al ga i ti pretjera u pm..svaka cast momku, sigurno da nije los tehnicar, ali pogledajte malo bolje njegove protivnicke igrace, a ne samo njegove fazone! glupo bi bilo da kazem da amerikanci nikad nisu znali igrati fudbala, ali ovi momci protiv kojih ovaj nas igra, pa oni se nikako nemicu..padaju na obicne fazone..kad ih prodze netrce za njim..a on ih sega sve, od svog gola do protivnickog..kao u filmu *ebote ;)
budimo malo realni, taj momak se u omladinskoj premijer ligi nebi primjetio, a kamol u nekoj recimo bundesligaskoj omladinskoj ligi ;)
Da se tako gledalo.Pa Ibisevic nebi nikad otisao iz USA.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 24 mar 2009, 12:13

Mukiol je napisao/la:Sta mislite mozda bi Ciro trebao pozvati Ninoslava Milenkovica :!: :?:
Milenkovic je prije par sedmice izjavio da je za njega reprezentacija "zatvorena knjiga" dok god ne bude bilo smijena u fudbalskom savezu.

CheGuevara
Kontakt:

Post Postao/la CheGuevara » 24 mar 2009, 20:42

harishp je napisao/la:Da se tako gledalo.Pa Ibisevic nebi nikad otisao iz USA.
ma daj, nebuncaj..pogledaj video i prokontaj malo..taj mladic kao prvo djeluje spor..kao drugo onako tehnicki dobar, ali ruku na srce, kako i nebio dobar kad prodze ove amerikance a oni stanu i netrce za njim..ili kako ga napadaju..ja mislim da neko djete od 10ak godina napada sa vise agresivnosti i vise volje..ovaj video kao da je namjestaljka!!!

HARIS XXL
Kontakt:

Post Postao/la HARIS XXL » 24 mar 2009, 22:01

ma marko marin nije bosanac mozda vuce neke korijene ali ime i prezime mu je njemacko,nikad se nije izjasnio kao bosanac,nikad nije dosao ovdje,nikad nije dao intervju za nasu tv ili novine on je ba cisti njemac...i na kraju sve i da je bosanac(a nije) normalno je da ce momak koji je rodjen u njemackoj,tamo zivi,ima prijatelje,porodicu,familiju izabrati njemacko drzavljanstvo i osjecati se kao njemac,ovo je smijesno mi bi trebali zaliti za igracima koji su fkt bosanci imenom i prezimenom npr. subotic (koji je svojom voljom odlucio da igra za drugu reprezentaciju),medunjanin,jakupovic,kucukovic,ibrahimovic.....ovi igraci nek budu ljudima u savezu pouka,ima jos dosta ovakvih talenata koji ce za koju godinu postati extra igraci i velika bi steta bila kad bi ih neko drugi uzeo...
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 mar 2009, 22:29

HARIS XXL je napisao/la:ma marko marin nije bosanac mozda vuce neke korijene ali ime i prezime mu je njemacko,nikad se nije izjasnio kao bosanac,nikad nije dosao ovdje,nikad nije dao intervju za nasu tv ili novine on je ba cisti njemac...i na kraju sve i da je bosanac(a nije) normalno je da ce momak koji je rodjen u njemackoj,tamo zivi,ima prijatelje,porodicu,familiju izabrati njemacko drzavljanstvo i osjecati se kao njemac,ovo je smijesno mi bi trebali zaliti za igracima koji su fkt bosanci imenom i prezimenom npr. subotic (koji je svojom voljom odlucio da igra za drugu reprezentaciju),medunjanin,jakupovic,kucukovic,ibrahimovic.....ovi igraci nek budu ljudima u savezu pouka,ima jos dosta ovakvih talenata koji ce za koju godinu postati extra igraci i velika bi steta bila kad bi ih neko drugi uzeo...
Marko Marin se rodio u Bosni i Hercegovini ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 mar 2009, 22:59

miky_hz je napisao/la:
HARIS XXL je napisao/la:ma marko marin nije bosanac mozda vuce neke korijene ali ime i prezime mu je njemacko,nikad se nije izjasnio kao bosanac,nikad nije dosao ovdje,nikad nije dao intervju za nasu tv ili novine on je ba cisti njemac...i na kraju sve i da je bosanac(a nije) normalno je da ce momak koji je rodjen u njemackoj,tamo zivi,ima prijatelje,porodicu,familiju izabrati njemacko drzavljanstvo i osjecati se kao njemac,ovo je smijesno mi bi trebali zaliti za igracima koji su fkt bosanci imenom i prezimenom npr. subotic (koji je svojom voljom odlucio da igra za drugu reprezentaciju),medunjanin,jakupovic,kucukovic,ibrahimovic.....ovi igraci nek budu ljudima u savezu pouka,ima jos dosta ovakvih talenata koji ce za koju godinu postati extra igraci i velika bi steta bila kad bi ih neko drugi uzeo...
Marko Marin se rodio u Bosni i Hercegovini ;)
Jeste, samo to. Igrom slucaja se desilo da se rodi u Gradisci, a sve ostalo ga veze za svabiju...tako da...

Definitivno izgubljen igrac za nas vec poodavno, ne znam zasto se vise pominje na ovoj temi.
Vom Jäger zum Gejagten

jape
Kontakt:

Post Postao/la jape » 24 mar 2009, 23:09

Cuo sam dosta puta da kazu ne njemackoj tv,da je rodzen u bosni.Eh sad sta je i kako,zna mu mama najbolje.I ko ga je napravio i sve.Covjek igra gdje igra i cao.A jakupovic i medunjanjin.Prvi je glumio zvijezdu,htjeo da bude prvi golman repke itd.I na kraju kad je mogo branit,potrco za svicu igrat jer je bilo to prvenstvo.I gdje sad,nece za sto god stat na go svicarske.A drugog mi je zao.Ali oni su svi nekako stidljIvo trazili da igraju za nas.Pjanic je najbolje pokazo kako se to radi.Ako treba i ceka se,bori se

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 25 mar 2009, 01:32

HARIS XXL je napisao/la:ma marko marin nije bosanac mozda vuce neke korijene ali ime i prezime mu je njemacko,nikad se nije izjasnio kao bosanac,nikad nije dosao ovdje,nikad nije dao intervju za nasu tv ili novine on je ba cisti njemac...i na kraju sve i da je bosanac(a nije) normalno je da ce momak koji je rodjen u njemackoj(...)
Hara okle to iscupa ociju ti? Pa covjece ako vec nisi upucen sto bezze lupetas, nidje veze. Rodjen u BiH, ime i prezime nase.

Preuzeto sa sajta KURIR, clanak star ko Grcka;

IH LIBE SRBIJA!

Omladinski reprezentativac Nemačke, Srbin Marko Marin ima veliku želju da obuče dres „orlova”.

Srpsko fudbalsko čudo od deteta u Španiji zove se Bojan Krkić, a u Nemačkoj je to osamnaestogodišnji krilni igrač Borusije iz Menhengladbaha Marko Marin. Ovaj dečak, poreklom iz Bosanske Gradiške, ima veliku želju da jednog dana zaigra za reprezentaciju Srbije. Stručnjaci predviđaju da bi selektor Havijer Klemente mogao da ga povede na Evropsko prvenstvo u Austriji i Švajcarskoj, a dok se to ne dogodi, nastupaće za omladinsku i mladu reprezentaciju Nemačke.

Da li bismo mogli da vas jednog dana vidimo u dresu „orlova”?
- Voleo bih da zaigram za Srbiju, jer sam Srbin. Bio sam srećan kada sam saznao da se predsednik FSS Zvezdan Terzić interesuje za mene, ali treba da budemo realni. Pitanje nastupa za Srbiju trenutno nije tema broj jedan. Nastaviću da igram za mladu i juniorsku selekciju Nemačke i da se dokazujem igrama za Borusiju, sa kojom sam pre sedam dana potpisao trogodišnji profesionalni ugovor - priča Marin za Kurir.

CRVENA ZVEZDA I DEJO U SRCU

Za koji srpski klub navijate?
- Za Crvenu zvezdu, za koga bih drugog mogao da navijam.

Pa, za Partizan.
- Ne. Volim Zvezdu, sećam se da sam kao dete uživao dok sam gledao Savićevića u dresu Milana. On mi je omiljeni Zvezdin igrač, prva asocijacija na crveno-bele.

Ko vam je idol u Nemačkoj?
- Memet Šol. Doživeo sam proletos da sa svojim idolom razmenim dres posle utakmice.

Koga poznajete od svojih vršnjaka iz omladinske reprezentacije Srbije?
- Imao sam priliku da dobro upoznam Gulana i Adamovića kada smo zajedno igrali u Barseloni za reprezentaciju Evrope protiv Afrike. Odlični su momci, dosta smo vremena provodili zajedno, a za nekoliko dana igraću protiv njih na Evropskom prvenstvu u Austriji. Nemačka i Srbija su u istoj grupi. Šteta je što Jovetić više nije u reprezentaciji. Čuo sam da je odlučio da igra za Crnu Goru.

Da li ste se u Barseloni upoznali sa Bojanom Krkićem, čija je priča slična vašoj?
- Krkić je sjajan igrač, ali nismo razgovarali, jer govori samo na španskom.

Možete li da zamislite napad reprezentacije Srbije koji čine Krkić i Marin?
- Nije nemoguće da se to dogodi. Bilo bi super!

Holandska štampa vas je selila u Ajaks, Italijani su vas najavljivali u Fjorentini ili Milanu. Zašto ste prihvatili ponudu Borusije?
- U dogovoru sa menadžerom Nikolom Damjancem i Miroslavom Stevićem odlučio sam da ostanem, jer ću imati priliku da igram. Mislim da sam napravio pravu stvar za svoju karijeru, a za Fjorentinu, Ajaks i Milan nikada neće biti kasno ako u Menhengladbahu dokažem da vredim - objasnio je Marin.

(D. P.)

MentalitaUltras
Kontakt:

Post Postao/la MentalitaUltras » 25 mar 2009, 01:34

eto sad neigra ni za Orlove :lol: :lol:
вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 25 mar 2009, 02:03

MentalitaUltras je napisao/la:eto sad neigra ni za Orlove :lol: :lol:
Da nije zalosno i ja b' se zaista smijao, ali mi je vise dojadilo gledati fudbalere koji bi trebali da igraju za svoju domovinu kako redovno nastupaju za druge repke po prvenstvima koje mi samo pratimo putem TV-a, a moramo gledati vise nego odvratne face Ilje,Muniba i kompanije.

I onda se ko neko cudi zasto se pravoslavci i katolici s dvojnim drzavljanstvom odluce igrati za susjede npr, ili evo pogledajte na bacanje primjera bosnjaka koji igraju za lijeve drzave poput Jakupovica, Ibrahimovica, Tahirovica, Medunjanina, Haznadara.
Normalno da niko ne zeli da ga jedan klosar tipa Munib je*e u zdrav mozak ili da se seka po repci gdje svako malo slijedi skandal, prvo ovaj nece da igra pa onda ovaj nece da igra pa pogazi svoju rijec itd. CIRKUS od repke!

Zao mi je nase drage BiH sto patimo zbog ovakvih kretena, mozda bi nam taman dobro doslo da nas Belgija namiri po 4 razlike u oba susreta pa da RUSIMO u PALIMO SVE :evil: :roll:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 15 gostiju.