Vidi nesto..Tebe je lako pricom potopiti i napraviti od tebe budalu,ali necu jer mi je mrsko.Neobrazovan si ( nemam dokaz,imam ociVirtu4l je napisao/la:Imaš li dokaz da je selektor u talu? Ako nemaš, ne javljaj se bez veze.
09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina
javasluk u savezu i dalje uzima svoj danak...
a mi? i dalje pricamo price, sto u stvari pokazuje da volimo supljirat i kenjat, da se kunemo u nesto mada nam je izgleda vecini totalno svejedno..... kada treba pametovati svi smo tu, kada treba podrzati prave ljude, nema nas nigdje.... sa mehom kodrom smo imali priliku, sa cirom smo je izgubili jer je dvaput opsovo, ovaj sad nije kapacitet da poslozi stvari kako treba u ovim (ne)uslovima...
trebalo se sa bandom obracunat do kraja kada smo imali priliku i kada je kosevo bilo puno, a bilino prazno...
fakat smo propali u svakom pogledu... a imamo ludilo repku i da se samo malo znamo organizovat dozivjeli bi gomilu sretnih trenutaka...
ako igraci ne mogu stisnuti muda i SRCE pogurati repku sad, a vidimo da nemaju, nema niko drugi osim sacice navijaca koji sami vise ne mogu... mada ce do kraja stajati na tribini i bodriti one koji igraju srcem za Jednu Jedinu pa ko kod oni bili... mi na tribini vise volimo vidjet jednog iz trece lige da igra srcem, nego pet ovih manekena koji kao ne mogu....
NAPRIJED BOSNO, LJUBAVI MOJA!!!
a mi? i dalje pricamo price, sto u stvari pokazuje da volimo supljirat i kenjat, da se kunemo u nesto mada nam je izgleda vecini totalno svejedno..... kada treba pametovati svi smo tu, kada treba podrzati prave ljude, nema nas nigdje.... sa mehom kodrom smo imali priliku, sa cirom smo je izgubili jer je dvaput opsovo, ovaj sad nije kapacitet da poslozi stvari kako treba u ovim (ne)uslovima...
trebalo se sa bandom obracunat do kraja kada smo imali priliku i kada je kosevo bilo puno, a bilino prazno...
fakat smo propali u svakom pogledu... a imamo ludilo repku i da se samo malo znamo organizovat dozivjeli bi gomilu sretnih trenutaka...
ako igraci ne mogu stisnuti muda i SRCE pogurati repku sad, a vidimo da nemaju, nema niko drugi osim sacice navijaca koji sami vise ne mogu... mada ce do kraja stajati na tribini i bodriti one koji igraju srcem za Jednu Jedinu pa ko kod oni bili... mi na tribini vise volimo vidjet jednog iz trece lige da igra srcem, nego pet ovih manekena koji kao ne mogu....
NAPRIJED BOSNO, LJUBAVI MOJA!!!
@Ever on je spreman za Hajduk prijateljsku jelll a za repku kao nije...
Bgm prije da si ti s toljagom hahhaha il si iz Sanskog tamo ahhah
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
u pocetku sam se pitao zasto ce nam utakmica protiv meksika na drugom kontinentu!? odgovor sam dobio sada, da nam syebe i ovo malo reprezentacije koje imamo, bem ti nas, po stoti put!!
Volim te Bosno!!!
xavi26 je napisao/la:u pocetku sam se pitao zasto ce nam utakmica protiv meksika na drugom kontinentu!? odgovor sam dobio sada, da nam syebe i ovo malo reprezentacije koje imamo, bem ti nas, po stoti put!!
joj kako ste samo licemjerni, sta sad daleko im amerika, kako vedi,seji nije daleko kako hasagicu nije daleko i ostalim koji dolaze... kako ibricic moze dobit slobodno da igra za bile na prijateljskoj a ne moze za repku? ko nece da dodje zato sto je glumac i ne treba nam...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
zaboravili koliko nama znaci ta reprezentacija.Ona je ono malo radosti sto je ostalo ovdje "obicnim" ljudima.nick je napisao/la:xavi26 je napisao/la:u pocetku sam se pitao zasto ce nam utakmica protiv meksika na drugom kontinentu!? odgovor sam dobio sada, da nam syebe i ovo malo reprezentacije koje imamo, bem ti nas, po stoti put!!
joj kako ste samo licemjerni, sta sad daleko im amerika, kako vedi,seji nije daleko kako hasagicu nije daleko i ostalim koji dolaze... kako ibricic moze dobit slobodno da igra za bile na prijateljskoj a ne moze za repku? ko nece da dodje zato sto je glumac i ne treba nam...
A oni se tako ponasaju ccccc ,cuj ti Ibricica postavlja uslove a za bile trcii cccccc ..
SELJACIC RUMENII....
FK SARAJEVO.
Mnogi su pokušavali, ali nešto im nije uspjevalo. Ko zna, možda si ti skriveni talenat. Nemam sad vremena, ali biće malo kasnije. Dosta je takvih kao ti došlo i prošlo na ovom forumu.ever je napisao/la:Vidi nesto..Tebe je lako pricom potopiti i napraviti od tebe budalu,ali necu jer mi je mrsko.Neobrazovan si ( nemam dokaz,imam ociVirtu4l je napisao/la:Imaš li dokaz da je selektor u talu? Ako nemaš, ne javljaj se bez veze.).Hajde ti sad meni daj neke argumente.Imas li dokaz da Ibricic laze?Imas li dokaz da Begovic prvi put nije bio prehladjen? Imas li dokaz...? Djecak,prva pretpostavka.Neobrazovan,druga pretpostavka.Cao
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pa s koliko igrača putujemo u SAD? 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Principatus
- Kontakt:
Ko to vec zna, kako izgleda mozda i ja i ti dobijemo poziv.Monolog je napisao/la:Pa s koliko igrača putujemo u SAD?
Nadam se da ti je viza vec spremna.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
3.45 da ce nas dobiti dva razlike, trci u kladionicu dok je jos vruc info......Monolog je napisao/la:Pa s koliko igrača putujemo u SAD?
Daj recite Susicu da je Analitico slobodan ovih dana, on svakako ne dolazi na treninge u zadnje vrijeme u Dortmundu nego samo na utakmice tako da moze da igra...Poslat ce ga predsjednik Dortmunda svojim privatnim avionom za Cikago, ne moze vise goriva stat u avion nego samo do Cikaga, skotrljat ce se nekako do te Atlante. Moze momak da igra i to na vise pozicija, obavezno recite Susicu da ga zove....
Pa evo prilike da se regrutuju ti igraci iz Americke lige kao sto je onaj Ubiparinovic i jos neki tamo mladici koji se spominju ka fini igraciMonolog je napisao/la:Pa s koliko igrača putujemo u SAD?
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- Principatus
- Kontakt:
Pa moze biti da nas dobiju. A more i da ne bidne. 
Jer oni koji budu stojali na terenu ce sve od sebe dati, u to nemam sumnje.
Jer oni koji budu stojali na terenu ce sve od sebe dati, u to nemam sumnje.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma ovo fakat nije normalno. Mislim da će ovo biti krpljenje do bola. Iskreno se nadam da ćemo imati barem 18 osoba koje će otići(računajući selektora i njegove pomoćnike te one iz saveza čija stražnjica želi vidjeti Ameriku). Ovoliko otkaza nije bilo ni u Polihemu.Principatus je napisao/la:Ko to vec zna, kako izgleda mozda i ja i ti dobijemo poziv.Monolog je napisao/la:Pa s koliko igrača putujemo u SAD?
Nadam se da ti je viza vec spremna.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
ja već vadim vizu...
pa bit će 30000 naših ljudi, nemoj reć da bar neki ne znaju lopte igrat
Ovo što se dešava je sramotno, na kraju će mu i stručni štab otkazat!
pa bit će 30000 naših ljudi, nemoj reć da bar neki ne znaju lopte igrat
Ovo što se dešava je sramotno, na kraju će mu i stručni štab otkazat!
Nil Satis Nisi Optimum
Momak trenira 15-ak dana i fizicki nije spreman. Svi koji su se bavili nekim sportom, znaju sta to znaci. Psujete mu sad sto nece doci, a kad bi otisao tamo i neki ga Meksikanac otresao u duelu, opet bi rekli "Ibricicu, j... ti m..., igras k'o p...". Ali to je ona stara prica, ne mozes nama ugoditi nikako. Hajduk ce igrati revijalnu utakmicu.mma_hz je napisao/la:@Ever on je spreman za Hajduk prijateljsku jelll a za repku kao nije...
Uspjeli su nam opet zamazati oci. I novinari ce sad traziti neku ekskluzivnu izjavu na relaciji selektor-igraci, i bit ce jos gore. Savez i selektor nam u pola sedmice ugovaraju utakmicu na drugom kontinentu, a Rumunija tako blizu.
Meho Kodro!
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
buraz to se nije moglo sa selektorom popricat odigrat oko 20 do 30 minuta kontas ,samo da se ne remeti mir u svlacionici ..gollum je napisao/la:Momak trenira 15-ak dana i fizicki nije spreman. Svi koji su se bavili nekim sportom, znaju sta to znaci. Psujete mu sad sto nece doci, a kad bi otisao tamo i neki ga Meksikanac otresao u duelu, opet bi rekli "Ibricicu, j... ti m..., igras k'o p...". Ali to je ona stara prica, ne mozes nama ugoditi nikako. Hajduk ce igrati revijalnu utakmicu.mma_hz je napisao/la:@Ever on je spreman za Hajduk prijateljsku jelll a za repku kao nije...
Uspjeli su nam opet zamazati oci. I novinari ce sad traziti neku ekskluzivnu izjavu na relaciji selektor-igraci, i bit ce jos gore. Savez i selektor nam u pola sedmice ugovaraju utakmicu na drugom kontinentu, a Rumunija tako blizu.
Meho Kodro!
aa davno je spisak objavljen a tek sada se sjetili da otkazuu cccccc ...
jedino sto kazes za novinare sada ce navaliti i samo situaciju pogorsavati jbg..
FK SARAJEVO.
ne zelim pravdati npr. ibricica, ali saberite koliko je to ibricic minuta proveo na terenu u nekoliko utakmica pod vodstvom susica, da bi sad ibricic odjednom postao problem jer je trazio postedu!? Stilic trazi postedu, i dobije je, a Lech igra utakmicu tek za 8 dana...saberite i minutazu Stilica kod Susica!? hajmo dalje, da nije bilo 'ozljede' Hasagica u Albaniji, sipak bi Begovic branio, a Susic je jasno rekao da je Hasagic prvi golman reprezentacije!? znaci, otkazuju igraci koji su kod Susica u drugom planu, ZASTO!? ali na to sve, i ja sam misljenje da reprezentativni dres treba biti svetinja, ali isto tako arsini za sviju moraju biti jednaki!!!mma_hz je napisao/la:zaboravili koliko nama znaci ta reprezentacija.Ona je ono malo radosti sto je ostalo ovdje "obicnim" ljudima.nick je napisao/la:xavi26 je napisao/la:u pocetku sam se pitao zasto ce nam utakmica protiv meksika na drugom kontinentu!? odgovor sam dobio sada, da nam syebe i ovo malo reprezentacije koje imamo, bem ti nas, po stoti put!!
A oni se tako ponasaju ccccc ,cuj ti Ibricica postavlja uslove a za bile trcii cccccc ..
SELJACIC RUMENII....
Volim te Bosno!!!
- miralem444
- Kontakt:
STA JE OVO LJUDI SA SE OVO DESAVA..STA OVO IBRICIC PRICA?KOJI IM JE QRAC VISE...STA I SUSIC VISE SERE MOMAK JE KO I DZEKO NOVI U KLUBU MSM TREBA MU VREMENA DA SE ADAPTIRA DA POSTANE NEKO U TOM KLUBU,..OK ZA BEGOVICA ON FAKAT SERE AL NIJE MI JASNO ZASTO IBRO?
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
stilic je npr na vrijeme zamolio postedu shvatas ,fino razgovarao sa selektorom i covjek ga pustio a jbg brate pa mora neko i u drugom planu biti nemoze na teren 18 ljudi ,mora neko i na klupu...
a ibricic je isto mogao ranije zamoliti a ne ovako samo javiti ,ja necu doci pa izvini KO SI BA PA NE IGRAS ZA BARSU AHAHHA

a ibricic je isto mogao ranije zamoliti a ne ovako samo javiti ,ja necu doci pa izvini KO SI BA PA NE IGRAS ZA BARSU AHAHHA
FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.