EP Litvanija 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Re: EP Litvanija 2011

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 05 jul 2011, 17:33

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
da,ali igra na 4
Ne, nego igra na pet, i to u paru sa eksplozivnim Akselom Hervelom.

prije će biti da je banić starter na 4 a mavroeidis starter na 5
Mnogo vremena provode zajedno na parketu Banic i Axel. Gotovo uvijek kada se odlucuje pobjednik. Jer su donosili vise opcija u napadu.[/quote]

samo 2 minuta više ima hervelle od mavroeidisa

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 05 jul 2011, 18:05

Naglasak je na zajedno koliko ja vidim,i slozio bi se sa nenom.Banic kad igra igra i Axel rijetko su sami i kad jesu to je maz 2-3 minute
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Freddy Krueger
Kontakt:

Post Postao/la Freddy Krueger » 08 jul 2011, 01:26

Ovog puta odluka je definitivna - sve reprezentacije učesnice Evropskog prvenstva moći će da rotiraju sastave iz utakmice u utakmicu.

Prvi put u istoriji, selektori će imati pravo da na kontinentalni šampionat povedu po 14 košarkaša.

Bord FIBA Evrope donio je tu odluku još u maju prošle godine, ali je u međuvremenu nastao problem sa smještajnim kapacitetima u Litvaniji, pa je i primjena novog propisa dovedena u pitanje.

Međutim, Takmičarska komisija FIBA ovih dana je na adrese nacionalnih saveza poslala dopis, kojim je potvrđeno da će sve ekipe na Eurobasketu moći da broje 14 igrača.
"Welcome to prime time, bitch!"

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 10 jul 2011, 23:26

Lorbek otkazao Slovencima.Nakon Vidmara ode jos jedna 4 tako da su njihove sanse za nesto veci rezultat svedene na minimum po meni.
Slatina Bog i batina

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 11 jul 2011, 20:03

Slatinash_7 je napisao/la:Lorbek otkazao Slovencima.Nakon Vidmara ode jos jedna 4 tako da su njihove sanse za nesto veci rezultat svedene na minimum po meni.
vidmar je cista 5
bozo sada ima probelma sa centarskom linijom jer od centara sada ima samo begica, na 4 slokara koji nikada nije ostvario svoj potencijal i smodisa kojeg su dobro zakinule godine i hronicna teska povrijeda ledza
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 11 jul 2011, 20:47

nerminh74 je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:Lorbek otkazao Slovencima.Nakon Vidmara ode jos jedna 4 tako da su njihove sanse za nesto veci rezultat svedene na minimum po meni.
vidmar je cista 5
bozo sada ima probelma sa centarskom linijom jer od centara sada ima samo begica, na 4 slokara koji nikada nije ostvario svoj potencijal i smodisa kojeg su dobro zakinule godine i hronicna teska povrijeda ledza

i mihu zupana

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 11 jul 2011, 20:55

i mihu zupana
miha je fin igrac, pogotovo kada se uzme u obzir njegov hendikep, ali nije on taj nivo

primjera radi miha zupan je slovenacki edin bavcic, koristan igrac u rotaciji i timski igrac, ali nije nosioc

slovenacka repka izgleda trenutno ovako:

Sada je begic jedini centar, ali i begić je dosta lak centar ko recimo ante tomić pa da je opet na drugoj strani teski centar ala Schortsanitis, a ni ne vidim koji centar bi još mogao biti pozvan pa da bi koliko toliko pristojno odigrao

na 4 ce biti slokar, smodis, verovatno i zupan pa i jagodnik, tako da ce verovatno dosta igrati i sa dve cetvorke igrati puno sa vanjskim sutem

3 nachbar i mladi dragic, a to je samo ok.

2 opet slabo, ozbolt i ne znam jos ko moze biti

1 im je ubjedljivo najbolja sa dragicem i lakovicem
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 11 jul 2011, 21:00

nerminh74 je napisao/la:
i mihu zupana
miha je fin igrac, pogotovo kada se uzme u obzir njegov hendikep, ali nije on taj nivo

primjera radi miha zupan je slovenacki edin bavcic, koristan igrac u rotaciji i timski igrac, ali nije nosioc

Sada je begic jedini centar, ali i begić je dosta lak centar ko recimo ante tomić pa da je opet na drugoj strani teski centar ala Schortsanitis, a ni ne vidim koji centar bi još mogao biti pozvan pa da bi koliko toliko pristojno odigrao

na 4 ce biti slokar, smodis, verovatno i zupan pa i jagodnik, tako da ce verovatno dosta igrati i sa dve cetvorke igrati puno sa vanjskim sutem

samo sam spomenuo i zupana,u ovakvoj situaciji će vjerovatno imati koliku-toliku minutažu

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 11 jul 2011, 21:03

nerminh74 je napisao/la:
i mihu zupana

kad samo pomislim koji sve igrači već nekoliko godina na nastupaju za njihovu repku,imali bi dream team

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 11 jul 2011, 21:13

kad samo pomislim koji sve igrači već nekoliko godina na nastupaju za njihovu repku,imali bi dream team
nikada ih nisu sastavili zajedno ili pod dobrim trenerom

da je bozo vodio prije nekih 4-5 godina repku mogao je imati

1. beno udrih (tada NBA), jaka lakovic (tada prva perijanica barcelone)
2. sani becirovic (tada vazan tocak pao-a),
3. bostian nacbhar (jos je tada igrao veoma dobro u NBA), goran jagodnik (jos u dobrim godinama)
4. smodis (tada najbolja 4 europe), erazem lorbek (zvjezda u usponu)
5. raso nesterovic (jos vazan igrac u raptorisima) i berezec (isto jos igrao solidno u NBA)

ova ekipa se mogla boriti za sve medalje svijeta, a vladati europom

ali nikada se nisu zajedno okupili, a ako nisu disciplinovani slovenci, mozdsa netreba ponekad biti prestrog prema ovim nasim

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 11 jul 2011, 21:31

nerminh74 je napisao/la:

3. bostian nacbhar (jos je tada igrao veoma dobro u NBA), goran jagodnik (jos u dobrim godinama)
5. raso nesterovic (jos vazan igrac u raptorisima) i berezec (isto jos igrao solidno u NBA)

ali nikada se nisu zajedno okupili, a ako nisu disciplinovani slovenci, mozdsa netreba ponekad biti prestrog prema ovim nasim

plus dragič i vujačić

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 11 jul 2011, 23:12

nerminh74 je napisao/la:

vujacic je rak rana za svaki timski duh, a dragic je tada bio jos prezelen i igrao u slovanu

plus dragič i vujačić

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 11 jul 2011, 23:35

nerminh74 je napisao/la:

vujacic je rak rana za svaki timski duh, a dragic je tada bio jos prezelen i igrao u slovanu

plus dragič i vujačić
[/quote]

govorim o nekom imaginarnom slovenačkom dream teamu od prije nekoliko godina,i ne mislim da bi dragič bio prvi play

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 11 jul 2011, 23:39

kakavdanakneiskustvu je napisao/la: govorim o nekom imaginarnom slovenačkom dream teamu od prije nekoliko godina,i ne mislim da bi dragič bio prvi play
pa kazem ti da je bio prezelen, tada su od njega prednost imali i samo udrih i caplin

nego odlutali smo od teme

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 11 jul 2011, 23:43

nerminh74 je napisao/la:
kakavdanakneiskustvu je napisao/la: govorim o nekom imaginarnom slovenačkom dream teamu od prije nekoliko godina,i ne mislim da bi dragič bio prvi play
pa kazem ti da je bio prezelen, tada su od njega prednost imali i samo udrih i caplin

nego odlutali smo od teme

bio je prezelen prije 5 godina ali prije 3 baš i nije,i ćapin,ne caplin,i u pravu si,dobro smo odlutali od teme

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 12 jul 2011, 17:55

Erazem Lorbek ipak ce igrati za Sloveniju na prvenstvu....
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 12 jul 2011, 19:50

Giallorossi je napisao/la:Erazem Lorbek ipak ce igrati za Sloveniju na prvenstvu....
info?? Ako je ovo tacno onda Slovenci opet mogu daleko.Mislim da ce Smodis i Lorbek igrati skupa u petorci te zajedno sa Dragicem ciniti neku ubitacnu trojku.Lakovic je tu takodje,neugodni Jagodnik,drugi Dragic te narano Nachbar koji je imao po meni losu sezonu al vadi se on na ovim prvenstvima.Najveci problem im je bek suter gdje je Ozbolt mislim da ce cak i startati ili ce pak Maljkovic oprobati sa Lakovicem na suteru u napadu a Dragic da to cuva u odbrani.U svakom slucaju mislim da im je tanka rotacija i da ce ovi glavni morati igrati 30-tak minuta svaku tekmu kako bi se uradilo nesto vise,sad da li su oni za to sposobni vidjet cemo
Slatina Bog i batina

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 13 jul 2011, 04:13

Slatinash_7 je napisao/la:
Giallorossi je napisao/la:Erazem Lorbek ipak ce igrati za Sloveniju na prvenstvu....
info?? Ako je ovo tacno onda Slovenci opet mogu daleko.Mislim da ce Smodis i Lorbek igrati skupa u petorci te zajedno sa Dragicem ciniti neku ubitacnu trojku.Lakovic je tu takodje,neugodni Jagodnik,drugi Dragic te narano Nachbar koji je imao po meni losu sezonu al vadi se on na ovim prvenstvima.Najveci problem im je bek suter gdje je Ozbolt mislim da ce cak i startati ili ce pak Maljkovic oprobati sa Lakovicem na suteru u napadu a Dragic da to cuva u odbrani.U svakom slucaju mislim da im je tanka rotacija i da ce ovi glavni morati igrati 30-tak minuta svaku tekmu kako bi se uradilo nesto vise,sad da li su oni za to sposobni vidjet cemo

Evo i ja sam pronašao informaciju da će Lorbek ipak igrati u litvaniji. Slovenci mogu odahnuti.
Što se tiče prognoza, manje-više poznato, španija, srbija, litvanija, šta ja znam, možda slovenija, francuzi ako budu kompletni, njemci sa nowitzkim, rusi sa kirilenkom, turci, talijani sa svojim nba igračima... Ma nemam pojma, bezveze mi je ponavljati fraze tipa biće ovo najizjednačenije prvenstvo. Ima i timova koji su baš zalutali na Evrobasket, ne svojom krivicom doduše. Od ovih zalutalih neko bi vrlo lako mogao i da prijatno iznenadi. Veliko je pitanje i koliko će litvanskoj publici, koja odlično zna šta je košarka, biti zanimljivo gledati ekipe poput Bugarske, Gruzije, Finske, Ukrajine, Estonije, Portugala...
Mislim da će sudije opet igrati značajnu ulogu u završnici. U neizvjesnim mečevima će se navlačiti za domaćine sigurno a vjerovatno i za Špance. Kad Srbija bude igrala protiv ova dva rivala (što je realno 90% sigurno) vjerovatno neće biti navlačenja jer mainini je već jednom dolazio u bg i i na indirektan način se izvinjavao. Kad se budu ukrstile grupe a i b, što reče @neno, biće mrtvih. :lol:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 13 jul 2011, 10:32

je li među grcima pozvan i centar bilbaa mavroeidis?

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 jul 2011, 13:57

Srpski košarkaški reprezentativac Marko Kešelj je svestan da će šampionat u Litvaniji biti jedan od najjačih do sada, ali ističe da naša selekcija nema razloga da se bilo koga plaši.
KeseljMаrko Kešelj ističe da je pakleno na pripremаmа u Rotenburgu. Svaki dan je isti.

''Sve je prilično isto, pre podne je teretаnа ili trčаnje, popodne rаd u dvorаni. Energijа koju trošimo je ogromnа što je uobičаjeno zа ovаj period pripremа, kаo u Folgаriji. Imаmo i tаj mаli peh, odnosno period rehаbilitаcije koji morаju dа prođu Bjelicа i Veličković. Oni rаde po posebnom progrаmu, аli nаjvаžnije dа oni uspešno zаvrše oporаvаk'', kaže Kešelj.

Srbija će na PE u Litvaniji igrati u B grupi sa Italijom, Izraelom, Francuskom, Letonijom i Nemačkom.

''Prаktično od prvog dаnа kаdа sаmo izvukli grupe, znаli smo dа će gotovo sve selekcije doći u nаjjаčem sаstаvu. To se sаdа i potvrđuje. Imа otkаzа, аli to mаlo štа menjа. Biće ovo jedаn od nаjjаčih turnirа ikаdа odigrаnih. Znаmo štа nаs čekа, međutim mi nemаmo rаzlogа dа se bilo kogа plаšimo.'', uveren je Kešelj.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.