Slatinash_7 je napisao/la:Giallorossi je napisao/la:Erazem Lorbek ipak ce igrati za Sloveniju na prvenstvu....
info?? Ako je ovo tacno onda Slovenci opet mogu daleko.Mislim da ce Smodis i Lorbek igrati skupa u petorci te zajedno sa Dragicem ciniti neku ubitacnu trojku.Lakovic je tu takodje,neugodni Jagodnik,drugi Dragic te narano Nachbar koji je imao po meni losu sezonu al vadi se on na ovim prvenstvima.Najveci problem im je bek suter gdje je Ozbolt mislim da ce cak i startati ili ce pak Maljkovic oprobati sa Lakovicem na suteru u napadu a Dragic da to cuva u odbrani.U svakom slucaju mislim da im je tanka rotacija i da ce ovi glavni morati igrati 30-tak minuta svaku tekmu kako bi se uradilo nesto vise,sad da li su oni za to sposobni vidjet cemo
Evo i ja sam pronašao informaciju da će Lorbek ipak igrati u litvaniji. Slovenci mogu odahnuti.
Što se tiče prognoza, manje-više poznato, španija, srbija, litvanija, šta ja znam, možda slovenija, francuzi ako budu kompletni, njemci sa nowitzkim, rusi sa kirilenkom, turci, talijani sa svojim nba igračima... Ma nemam pojma, bezveze mi je ponavljati fraze tipa
biće ovo najizjednačenije prvenstvo. Ima i timova koji su baš zalutali na Evrobasket, ne svojom krivicom doduše. Od ovih zalutalih neko bi vrlo lako mogao i da prijatno iznenadi. Veliko je pitanje i koliko će litvanskoj publici, koja odlično zna šta je košarka, biti zanimljivo gledati ekipe poput Bugarske, Gruzije, Finske, Ukrajine, Estonije, Portugala...
Mislim da će sudije opet igrati značajnu ulogu u završnici. U neizvjesnim mečevima će se navlačiti za domaćine sigurno a vjerovatno i za Špance. Kad Srbija bude igrala protiv ova dva rivala (što je realno 90% sigurno) vjerovatno neće biti navlačenja jer mainini je već jednom dolazio u bg i i na indirektan način se izvinjavao. Kad se budu ukrstile grupe a i b, što reče @neno, biće mrtvih.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović