OI London 2012 - općenito
Moderatori/ce: Monolog,Pasha,VanBasten
- djoleprijedor
- Kontakt:
Re: OI London 2012 - općenito
Sutra na RTS 1,2 uživancija
16:25 RTS1 Srbija-Mađarska(vaterpolo), 17:40 RTS1 Srbija-Španija(rukomet) 17:40 RTS2 Srbija-SAD (odbojka) + počinje Košarkaški turnir,Ameri i Francuzi na startu

Mens sana in corpore sano.
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Inače disciplina 10 m zračni pištoljDevil je napisao/la:Blizi se prva medalja,blizi se...![]()
'ajde Zlaticu u 16:30 svi uz tebe da to zavrsis.
Naime nakon jutrosnjih kvalifikacija Wong je prvi sa 588 bodova,Pang je drugi sa 586,a onda idu Zlatic i Carrera sa 585,peti je Tesconi sa 584.
Bodovi se prenose tako da je sasvim realno da Zlatic ako nastavi da gadja kao danas sredinom takmicenja kada je vezao nekih 20-ak desetki uzme bar bronzu,ali ni srebro nije daleko.Wong i Pang su inace zlatni i srebreni iz Pekinga.
Jin je napravio veliku prednost, dva kruga ispred drugog i tri ispred trećeg bi trebalo da bude dovoljno za njega. Iako se Zlatić preziva po zlatu, mislim da bi ga i srebro i bronza itekako zadovoljili. Nek mu je sa srećom.
ne znam zasto al uzivam u ovom biciklizmu
valjda zbog krajolika
valjda zbog krajolika
Thomas Müller - Fußballgott
Ja vam kazem ljudi: to je najgospodskiji i najtezi sport.don_burza je napisao/la:ne znam zasto al uzivam u ovom biciklizmu
valjda zbog krajolika
Ali gledam ga na streamu, jer je konacno poceo i boks. Slusati Jovana Memedovica - priceless.
prebacujem i ja na RTS2 samo da Serena stavi tacku na i protiv Jelene
Evo sad ce finale pistolja na RTS 2.
IDEMO ZLATICU !!!
IDEMO ZLATICU !!!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
joj ja gledam streljastvo
legendarno
hahahaha 
p.s. biciklizam mi je tako dosadan, da bih radije gledao kako ljudi igraju frizbija nego biciklizam xD
p.s. biciklizam mi je tako dosadan, da bih radije gledao kako ljudi igraju frizbija nego biciklizam xD
- Slatinash_7
- Kontakt:
Vinokurov !
zasluzio je ovo medalju,u Sidney-u srebro,borio se citavu karijeru,pomagao,bjezao,odlican biciklista,moj omiljeni iako taj sport bas i ne pratim,drago mi je da je uzeo zlatnu medalju : )
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!
Prva medalja je tu.Zlatic bronzani.
Svaka cast majstore....
Prva medalja je tu.Zlatic bronzani.
Svaka cast majstore....
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Uze Vinokourov na kraju, a Kolumbijac drugi, Britanci nisu uspjeli sustici ovu grupu sto se odlijepila ranije i platili su ceh, sada im ostaju Wiggins i Froom na kronometru kao glavne uzdanice, Cancellara se povrijedio u onom padu, nadam se da nije nista ozbiljnije jer ne bi to bio pravi kronometar bez Spartacusa 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ali kako su se samo odvojili od vodece gruperio_Ferdy88 je napisao/la:Uze Vinokourov na kraju, a Kolumbijac drugi, Britanci nisu uspjeli sustici ovu grupu sto se odlijepila ranije i platili su ceh, sada im ostaju Wiggins i Froom na kronometru kao glavne uzdanice, Cancellara se povrijedio u onom padu, nadam se da nije nista ozbiljnije jer ne bi to bio pravi kronometar bez Spartacusa
http://www.livestream.com/SOMNTV" onclick="window.open(this.href);return false;
Somalijska televizija
Bolja slika nego u BHT 
Somalijska televizija
E jbg sad mi krivo sto nisam gledao kako Vino osvaja OI.
Bravo majstore !
Bravo majstore !
rio_Ferdy88 je napisao/la:Uze Vinokourov na kraju, a Kolumbijac drugi, Britanci nisu uspjeli sustici ovu grupu sto se odlijepila ranije i platili su ceh, sada im ostaju Wiggins i Froom na kronometru kao glavne uzdanice, Cancellara se povrijedio u onom padu, nadam se da nije nista ozbiljnije jer ne bi to bio pravi kronometar bez Spartacusa
Massive hail za Vina.
Tvoji Britanci pokazali da su takticki neobuceni u jos jednom sportu - nista novo. Koliko je puta Vinokourov bezao po klasicima, a niko nije obratio paznju na tako nesto.
Svaka cast Zlaticu, hvala mu velika, ali meni je Vino junak dana.
Zao mi je samo Sagana. Navijao sam za njega.
Sreća pa je u Britaniji, da ne bude ponovo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
I kao takvi ipak osvojise TourMaGiCa je napisao/la:rio_Ferdy88 je napisao/la:Uze Vinokourov na kraju, a Kolumbijac drugi, Britanci nisu uspjeli sustici ovu grupu sto se odlijepila ranije i platili su ceh, sada im ostaju Wiggins i Froom na kronometru kao glavne uzdanice, Cancellara se povrijedio u onom padu, nadam se da nije nista ozbiljnije jer ne bi to bio pravi kronometar bez Spartacusa
Massive hail za Vina.
Tvoji Britanci pokazali da su takticki neobuceni u jos jednom sportu - nista novo. Koliko je puta Vinokourov bezao po klasicima, a niko nije obratio paznju na tako nesto.
A nisam nigdje rekao da su Britanci moji, mojih je nazalost samo onih 6 predstavnika
A sto se tice ostalih uvijek sam simpatisao Amere na Olimpijskim igrama
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kad se malo smirila euforija da se malo prokomentarise pistolj 10 metara.
Vrlo zanimljivo takmicenje tokom celog dana.Jos jutros u toj prvoj rundi ili kvalifikacijama kako god hocete Jim Jong i Pang Wei su se odvojili.Prva dva favorita za zlato vec tada su bili skoro pa sigurni osvajaci medalja,ali onda u drugoj rundi cuda.
Prvo Tesconi fenomenalno gadja i sa petog mesta u kvalifikacijama "upucava" iznenadjujuce srebro,dok Pang Wei totalno podbacuje i zavrsava kao cetvrti.
Pablo Carrera je u drugom delu sjajno gadjao do seste serije kada pogadja samo 8.9i to ga spusta sa druge na petu poziciju na kraju.
I Omelchuk odlicno gadjao ali on u 8.seriji pogadja samo 8.5 i unistava sve sto je do tada napravio.
Dakle poredak u finalu je:
Jing Jong OH (J.Koreja)
Luca Tesconi (Italija)
Andrija Zlatic (Srbija)
Pang Wei (China)
Oleh Omelchuk (Ukrajina)
Pablo Carrera (Spanija)
Joao Costa (Portugal)
Kai Jahnsson (Finska)
Jutros je u ovoj disciplini ucestvovao i Damir Mikec ali je zavrsio na 17.mestu sa 578 krugova.
Takodje i Crnogorac Nikola Saranovic ali je sa 565 krugova bio 41 od 44 takmicara.
Vrlo zanimljivo takmicenje tokom celog dana.Jos jutros u toj prvoj rundi ili kvalifikacijama kako god hocete Jim Jong i Pang Wei su se odvojili.Prva dva favorita za zlato vec tada su bili skoro pa sigurni osvajaci medalja,ali onda u drugoj rundi cuda.
Prvo Tesconi fenomenalno gadja i sa petog mesta u kvalifikacijama "upucava" iznenadjujuce srebro,dok Pang Wei totalno podbacuje i zavrsava kao cetvrti.
Pablo Carrera je u drugom delu sjajno gadjao do seste serije kada pogadja samo 8.9i to ga spusta sa druge na petu poziciju na kraju.
I Omelchuk odlicno gadjao ali on u 8.seriji pogadja samo 8.5 i unistava sve sto je do tada napravio.
Dakle poredak u finalu je:
Jing Jong OH (J.Koreja)
Luca Tesconi (Italija)
Andrija Zlatic (Srbija)
Pang Wei (China)
Oleh Omelchuk (Ukrajina)
Pablo Carrera (Spanija)
Joao Costa (Portugal)
Kai Jahnsson (Finska)
Jutros je u ovoj disciplini ucestvovao i Damir Mikec ali je zavrsio na 17.mestu sa 578 krugova.
Takodje i Crnogorac Nikola Saranovic ali je sa 565 krugova bio 41 od 44 takmicara.
Zadnja izmjena: Devil, dana/u 28 jul 2012, 17:22, ukupno mijenjano 1 put.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Svaka cast Zlaticu na prvoj medalji za Srbiju. Idemo dalje! 
jel neko zna gdje ce biti onaj olimpijski plamen
jel ce ostati da stoji onde na pola terena?
kako ce ljudi bacat koplja
jel ce ostati da stoji onde na pola terena?
kako ce ljudi bacat koplja
Kad je prva borba Mekiceva?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.