Feyenoord
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Feyenoord
Lagana pobjeda u kupu protiv amatera 0:4 a sada slijedi pravi ispit u kupu u gostima protiv Heerenveena bit ce to dobra utakmica ako Bog da.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Procicemo polako ima jos do toga ako Bog daRK Gradacac je napisao/la:Steta, bit ce jako tesko protiv Heerenveena.
- RK Gradacac
- Kontakt:

Nadam se proslogodisnjoj igri i rezultatu, evo da se posjetimo kako je to bilo prosle godine:
[youtube][/youtube]
010 ISN'T JUST A CODE
- RK Gradacac
- Kontakt:
Twente 3 - 0 Feyenoord
Ocajna utakmica. Nista nije stimalo kod Feyenoorda a i sreca je bila na strani Twente-a. Sto prije zaboraviti
Pitanje za moderatora: Zasto su obrisani neki komentari o posjeti klubova u Eredivisie?
Ocajna utakmica. Nista nije stimalo kod Feyenoorda a i sreca je bila na strani Twente-a. Sto prije zaboraviti
Pitanje za moderatora: Zasto su obrisani neki komentari o posjeti klubova u Eredivisie?
010 ISN'T JUST A CODE
Lose izdanje Feyenoorda skroz su slabo odigrali a jos onaj 3 gol je pokazao kvalitet sadasnjeg golmana Feyenoorda. Eto imali smo sansu kiksom Ajaxa da mu pobjegnemo 3 boda ovako opet isto.
A šta se konkretno pisalo? Možda je kontao da to nije za ovu temu.RK Gradacac je napisao/la:Pitanje za moderatora: Zasto su obrisani neki komentari o posjeti klubova u Eredivisie?
Pff ovaj matthijsen je stvarno los. i 1.000.000 dobiva svako godinu... a sad vec pre spor... uzas...
O tome sam ja govorio jos u Avgustu kada je tek dosao ali sta je tu je.Eki je napisao/la:Pff ovaj matthijsen je stvarno los. i 1.000.000 dobiva svako godinu... a sad vec pre spor... uzas...
Polo je napisao/la:O tome sam ja govorio jos u Avgustu kada je tek dosao ali sta je tu je.Eki je napisao/la:Pff ovaj matthijsen je stvarno los. i 1.000.000 dobiva svako godinu... a sad vec pre spor... uzas...
Pa ja i ja isto... pff samo nemogu s misliti kako mozes dati nekom od 32 god. 3 god. ugovor....
- RK Gradacac
- Kontakt:
Slazem se da je tri godine mozda puno za tako starog igraca, ali mozda je to bio jedini nacin da se dovede. Ne mozemo sad zbog jedne lose partije da ga pljujemo. Slazem se da je odigrao lose, ali i svi ostali igraci.
Njegovo dovodjenje je bilo neophodno zbog odlaska kljucnih igraca na ljetnom prelaznom roku. Ne mozes neiskusnog Kongola stavit da ti bude stub odbrane, pogotovo ako racunas da imas De Vrija koji je sklon povredama, koga onda stavit jos pored Kongola kad se De Vrij povrijedi. Bez napadaca se inekako moze, ali odbranu moras imat kakvu takvu, a od pocetka prvenstva Feyenoord ima jako velikih problema sa odbranom, narocito zbog povreda.
Njegovo dovodjenje je bilo neophodno zbog odlaska kljucnih igraca na ljetnom prelaznom roku. Ne mozes neiskusnog Kongola stavit da ti bude stub odbrane, pogotovo ako racunas da imas De Vrija koji je sklon povredama, koga onda stavit jos pored Kongola kad se De Vrij povrijedi. Bez napadaca se inekako moze, ali odbranu moras imat kakvu takvu, a od pocetka prvenstva Feyenoord ima jako velikih problema sa odbranom, narocito zbog povreda.
010 ISN'T JUST A CODE
Sjajna pobjeda danas uz malo srece ali dobar mec.
Pravo me iznenaduje Pelle do sada ovom se nisam nadao, Immers je kiksao danas najmanje 3 100% sanse bez penala koji nije ni bio ali koliko puta je samo Feyenoord bio zakinut.
Drago mi je i da je Clasie zabio u prvenstvu ovogodisnji prijevenac.
Pravo me iznenaduje Pelle do sada ovom se nisam nadao, Immers je kiksao danas najmanje 3 100% sanse bez penala koji nije ni bio ali koliko puta je samo Feyenoord bio zakinut.
Drago mi je i da je Clasie zabio u prvenstvu ovogodisnji prijevenac.
Lagana pobjeda nad laganim protivnikom i opet sve pohvale Pelleu ovo niko nije ocekivao da ce ovaj covjek ovako lagano zabijat golove do sada je bolji nego sto sam ocekivo.
Hajmo sta ste se usutali slatka pobjeda danas 0:2 Vilhena i Schaken idemo dalje!
Super! opet 3 bodove koji prosle sezone nismo imali!
- RK Gradacac
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu tako da ne znam sta bih napisao. Jedino ono sto sam cuo, a to je da je Feyenoord odigrao mozda i najbolju utakmicu ove sezonePolo je napisao/la:Hajmo sta ste se usutali slatka pobjeda danas 0:2 Vilhena i Schaken idemo dalje!

010 ISN'T JUST A CODE
2 poluvrijeme su odigrali kako treba a ono 1 je bilo slabo i dosta gresaka na sredini do napada.RK Gradacac je napisao/la:Nisam gledao utakmicu tako da ne znam sta bih napisao. Jedino ono sto sam cuo, a to je da je Feyenoord odigrao mozda i najbolju utakmicu ove sezonePolo je napisao/la:Hajmo sta ste se usutali slatka pobjeda danas 0:2 Vilhena i Schaken idemo dalje!
- RK Gradacac
- Kontakt:
Stefan de Vrij je u pregovorima odnosno zapocet ce pregovore o produzavanju ugovora a jedan od zahtjeva mu je da trener Koeman potpise duzi ugovor de Vrij ima ugovor do 2014 god.
- RK Gradacac
- Kontakt:
Chelsea zainteresovan za de Vrija, spremni su ponuditi 6 mil eura. Za 8 moze ici sto se mene tice 
010 ISN'T JUST A CODE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.