Kakva utakmica jbt.
Mozda ne toliko kvalitetna ali super zanimljiva. Tesko je bilo ovim momcima igrati danas nakon subote i produzetaka sa Radnickim koja je bila dosta teza utakmica od ove, ali zov final-foura u Beogradu izdigao je momke iznad umora i poslao ih tamo gde se pred pocetak ove sezone nismo mogli ni nadati da cemo biti.
Szeged se pokazao ipak ne mogu reci kao tezak rival,jer mi smo u sustini i kontrolisali mec i stekao se dojam da se salimo sa njima. Za ovaj poraz sami smo krivi,jer smo ih itekako imali u rukama ali odlucili su se na otaljavanje posla i to nam se umalo obilo u glavu.
Ali pocetak je bio itekako sumnjiv da moram da priznam da sam se itekako pribojavao kako ce se zavrsiti.Gol u nekoj 20-oj sekundi pa onda neverovatno iskljucenje Radjenu sa pravom zamene. Sreca pa sudija nije zadrzao onaj kriterij do kraja jer bi se onda na kraju utakmice igralo 2 na 2 i to sa cetvoricom golmana u bazenu.
Prlainovic covek odluke,kakve golove i kakve poteze je povlacio u kljucnim momentima pa to je neverovatno,danasnja utakmica je pokazala zasto je u samom vrhu najboljih vaterpolista sveta.
Neka je sretno na F4 u Beogradu,trebace nam,i ovo je veliki uspeh a sada cemo videti sta mozemo u dodatne dve da pokazemo.Mozemo da prodjemo i u finale a tamo nam je vec potrebna sreca no nadam se da cemo zajednickim snagama bilo mi ili Partizan uspeti da savladamo Jug i ostavimo pehar u Beogradu i nakon kraja maja. No pre toga imamo utakmcie za sampiona Srbije koje nam mnogo znace,prva stanica Kragujevac.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))