Vaterpolo

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Vaterpolo

Post Postao/la Devil » 28 apr 2013, 00:45

DANTES je napisao/la:uuu jbt svi seljaci samo ldp-ovci gospoda... ono provociranje, i onakva igra u odbrani i to što je to dopušteno od strane sudija to je baš gradski...
ipak mene boli uvo jer radnički je isto sranje samo drugo pakovanje..
Nije seljacki krenuti igraca udarati pesnicom samo zato sto je napravio faul na regularan nacin da bi sprecio kontru ?
Nije seljacki sto Buric namerno udara Vapenskog i bez nikakve namere da krene na loptu ?
Nije seljacki psovati majku sudiji i skoro uleteti u bazen od strane Udovicica koji to svaku utakmicu u Beogradu radi ?

Mislim ako to nije seljacki sta onda jeste. :roll:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 apr 2013, 00:51

sve isto s druge strane samo to ti nisi vidio gledao si dejana na klupi... kao što sam i pretpostavio... čim se malo zvezda digla u nekom Sportu odmah kreće biti bitnija od repke... seljaci su svi koji odgovaraju na seljačke provokacije građana... da se zna ubuduće...prim.prev Beli prah...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 apr 2013, 01:11

Navedi mi kada je neko od nasih igraca krenuo pesnicom da udari protivnika ?
Navedi mi kada je neko od nasih namerno otisao u igraca a ne na loptu ?
I sto je najbitnije navedi mi gde Savic psuje majku sudijama,to me najvise interesuje. Savica konkretno boli **** za sudije i uvek trazi od igraca maksimum da ako sudije sviraju protivniku izdignu se i pobede i protivnika i sudije (imas onaj TO na YT). Savic se danas najvise iznervirao za Pijetlovica i mislim da mu je tu u afektu cak i opsovao nesto.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 apr 2013, 01:23

a reci mi je li ti znaš šta su oni njima radili ispod vode? , šta su govorili? igrate odbranu ko scg pod vujovićem u rukometu. udri, udri, udri, napravi 1000 prekršaja sudija ne može svaki svirati... pazi onako mirni momci ne reaguju onako kada gube... da je tako svaki meč nas i hrvata bi bio ko hirosima....
mene sada nervira što se odmah diraju oni koji za razliku od manekenke zvane Srpski fudbaler dušu, tijelo daju kada igraju za repku.... i kada neko onako reaguje,što nije fino, da bude jasno, odmah bi ga trebalo kazniti, ma linčovati, on je seljak(još jedna stereotipna fraza, zvati nekog seljakom, kao da je to ružno biti)
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 apr 2013, 01:28

Ispod vode se ne gleda, vole vaterpolisti reci da ono sto se radi ispod vode,ostaje ispod vode. To pitaj bilo koga od njih ko se profesionalno bavi ovim sportom.
Ali kada krenes da pesnicis nekoga,mislim stvarno ne vidim razloga da se taj neko opravdava pa makar to bio i licno Vanja Udovicic. Pogresio je i treba da se suspenduje. Rekoh da bi ja rekao jos svasta samo da se radi o nekom obicnom vaterpolisti a ne o nekome ko nam je doneo mnogo toga.

Pricas o nekoj nasoj cvrstoj odbrani,pa dobro sudija je tu da svira tu cvrstu odbranu,ali nas niti jedan igrac nije isao direktno u igraca a ne na loptu,nas niti jedan igrac nije krenuo da pesnici protivnickog igraca. Nisu ni nasi cvecke daleko od toga ali nisu ni ovoliki buzdovani. I to se ne desava samo ovaj mec,ne znam koliko si gledao vaterpolo ove sezone kada igra Radnicki, ja sam ih gledao i par puta uzivo i to je tolika kolicina seljakljuka da je to strasno. Jedan Udovicic koji je bio selektor,trener visestrukog prvaka Srbije trebao bi da bude primer mladjim kolegama a ne da njemu Savic i Vujasinovic moraju drzati lekcije iz lepog ponasanja.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 apr 2013, 01:34

e sada... pa u revanšu je i Vujasinović psovao neke igrače Radničkog....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 apr 2013, 01:38

To ne znam. Znam da one utakmice Partizana sto sam gledao uzivo a ima ih dovoljno uvek je bio itekako prijatan i kulturan pa cak i kada Partizanu nije islo ili kada su sudije svirale neke pogresne odluke.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 apr 2013, 01:41

e eto vidiš da ne znaš sve...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 apr 2013, 23:54

Nikada nisam ni rekao da znam sve. Hvala Bogu da ne znam. :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 apr 2013, 20:28

Sto se tice igraca Vanja dobio dva meca kazne,Buric i Avramovic po jedan mec kazne.
Smatram da se Buric itekako provukao sto znaci za nauk ostalim igracima u Srbiji da smes udarati protivnika namerno,udarati o zapisnicki sto i pri tome psovati majke i proci ces samo sa jednom utakmicom. :roll:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 30 apr 2013, 13:53

Mogu slobodno reci da Zvezda veceras igra jednu od najvaznijih ako ne i najvazniju utakmicu u svojoj istoriji. Na Tas nam stize Szeged sa zaostatkom od dva gola iz prvog meca koja ce pokusati nadoknaditi ovde.
Nista nije gotovo,pobeda od 7:5 u Madjarskoj nam daje realnu nadu da mozemo da stignemo do F4 u Beogradu i meca sa Barcelonetom ali ima jos jedna cela utakmica,jedna teska utakmica gde se Molnar i drustvo zasigurno nece predavati.
Szeged je malo odmorniji od nas, zadnju utakmicu odigrali su pre deset dana a 1/2 finale madjarskog sampionata tek sledi gde igraju protiv Szolnoka tako da za razliku od nas koji smo u subotu igrali izuzetan mec protiv Radnickog imaju vise dana odmora. No to i nije neka velika prednost kada se radi o ovolikim profesionalcima.

Karte su vec poprilicno nestale,bar mi tako rekose nakon sto sam ja otisao da uzmem jos tako da ocekujem poprilicno ispunjen Tas. Uspeo sam jutros i da se likam sa Dr.Tamas Molnarom i Somogyiem. 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 maj 2013, 01:05

Kakva utakmica jbt. :o
Mozda ne toliko kvalitetna ali super zanimljiva. Tesko je bilo ovim momcima igrati danas nakon subote i produzetaka sa Radnickim koja je bila dosta teza utakmica od ove, ali zov final-foura u Beogradu izdigao je momke iznad umora i poslao ih tamo gde se pred pocetak ove sezone nismo mogli ni nadati da cemo biti.
Szeged se pokazao ipak ne mogu reci kao tezak rival,jer mi smo u sustini i kontrolisali mec i stekao se dojam da se salimo sa njima. Za ovaj poraz sami smo krivi,jer smo ih itekako imali u rukama ali odlucili su se na otaljavanje posla i to nam se umalo obilo u glavu.
Ali pocetak je bio itekako sumnjiv da moram da priznam da sam se itekako pribojavao kako ce se zavrsiti.Gol u nekoj 20-oj sekundi pa onda neverovatno iskljucenje Radjenu sa pravom zamene. Sreca pa sudija nije zadrzao onaj kriterij do kraja jer bi se onda na kraju utakmice igralo 2 na 2 i to sa cetvoricom golmana u bazenu. :roll:
Prlainovic covek odluke,kakve golove i kakve poteze je povlacio u kljucnim momentima pa to je neverovatno,danasnja utakmica je pokazala zasto je u samom vrhu najboljih vaterpolista sveta.

Neka je sretno na F4 u Beogradu,trebace nam,i ovo je veliki uspeh a sada cemo videti sta mozemo u dodatne dve da pokazemo.Mozemo da prodjemo i u finale a tamo nam je vec potrebna sreca no nadam se da cemo zajednickim snagama bilo mi ili Partizan uspeti da savladamo Jug i ostavimo pehar u Beogradu i nakon kraja maja. No pre toga imamo utakmcie za sampiona Srbije koje nam mnogo znace,prva stanica Kragujevac. :arrow:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 01 maj 2013, 13:14

nije mi se svdijelo to što su dvije sekunde do kraja dopustili da lopta dođe na sidro i mađar šutne na gol... velika sreća što nije dobro to uradio..
danas bi mi trebalo da ovjerimo..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 maj 2013, 23:03

Dakle nakon danasnjih utakmica i zvanicno je potvrdjeno.
F4 u Beogradu na Banjici (verovatno otvoreni bazen) :arrow: Crvena zvezda,Partizan,Jug i Barceloneta

Crvena zvezda-Barceloneta
Partizan- Jug

Kada se pribliz F4 reci cemo koju stvar vise o svemu tome.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 maj 2013, 23:22

Jug lagano do pobjede 15-3 8-)

Slijedi final-four gdje ce vjerujem pokazat da su najjaci i uzet titulu. Prvi na redu je Partizan. ;)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 maj 2013, 16:49

Lillard je napisao/la:Jug lagano do pobjede 15-3 8-)

Slijedi final-four gdje ce vjerujem pokazat da su najjaci i uzet titulu. Prvi na redu je Partizan. ;)
ne može preko nas... žao mi je... više sreće drugi put...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 02 maj 2013, 19:07

DANTES je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Jug lagano do pobjede 15-3 8-)

ne može preko nas... žao mi je... više sreće drugi put...
bit' ce to lagano gazenje crno-belih 8-)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 maj 2013, 19:32

vidjecemo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 maj 2013, 22:55

Veoma glup poraz od Radnickog u Kragujevcu. Umesto da povedemo sa 2:0 u seriji mi im bukvalno svojim greskama poklonimo pobedu. Neverovatno kakve greske smo pravili a vrhunac svega je bilo to sto imamo pun napad do kraja utakmice i priliku za pobedu i mi u drugoj sekundi bacamo loptu vaterpolistima Radnickog a Gak resava tu situaciju sa igracem vise u bazenu. :roll:
A mogli smo sve da zavrsavamo u Beogradu u sredu. :(

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 05 maj 2013, 14:55

hm meni se ni suđenje nije dopalo, naročito u zadnjem minutu kada ste imala dva puta igrača manje...
a što se tiče sreće pa sjeti se šta je Radnički propustio u Bg....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.