"Koga ce ako ne Pjanica, sasvim realna zamjena"...
Boji se duela, cim mu neko doda loptu on je dodaje(odbija) odmah na prvu, nece da se okrene, pogleda, krene naprijed.
Davno sam ja rekao da je on previse krhak

Olympik 0 bodova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
E bas Stilla jeste taj tip igraca koji zna da podvali loptu i jednim potezom odluci utakmicu,a Mire neigra mozda kako mi ocekujemo ali i dalje se zove PJanicesso je napisao/la:stvarno ste zapeli za pijanica momak ima 19 god i njegovo vrijeme tek dolazi i pokaza ce on zasto je jedan od najtalentovaniji mladi igrac a sto se tice stilica mislim da on nije toliko inteligentan igrac kao pijanic i zato ga ciro forsira je pijanic moze jednim potezom odluciti utakmicu a stilic nije taj tip igraca da podvali loptu ili tako nesto on je onaj klasicni ako ekipa igra dobro i on igra nije taj koji ce povuci ekipu zato ciro forsira pijanica ali protiv armenije treba ce nam obojica![]()
Mozda ce potpisat za Benficutanzla je napisao/la:http://www.slbenfica.pt/Informacao/Fute ... lem-Pjanic
fanatic je napisao/la:Stranica Benfice je prohakana...jucer je pisalo da Benayoun potpisuje za njih sto je ravno naucnoj fanatastici, mislim da je ista stvar i sa Pjanicem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.