KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

DANTES
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la DANTES » 06 dec 2011, 19:29

Da li se iko sjeca kad sam ja osudio Covicevu izjavu o zabranama i SOS kosu, Tegiju? Ja se sjecam. Kako ste samo branili cika Nebojsu i napadali zvjezdomrzrca Vladana. Pa jeste gledali SOS Kos i ZONU PRESS, zadnjih 15 dana? Nesto mi govori da jeste, ali ste zaboravili pomenuti
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 06 dec 2011, 20:07

Evo snimka cele emisije,pa ko zeli nek pogleda.

[youtube][/youtube]
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 06 dec 2011, 20:08

DANTES je napisao/la:Da li se iko sjeca kad sam ja osudio Covicevu izjavu o zabranama i SOS kosu, Tegiju? Ja se sjecam. Kako ste samo branili cika Nebojsu i napadali zvjezdomrzrca Vladana. Pa jeste gledali SOS Kos i ZONU PRESS, zadnjih 15 dana? Nesto mi govori da jeste, ali ste zaboravili pomenuti
Gledali smo, uzasna emisija koja je prerasla u licni rat njih dvojice, sta se tu ima komentarisati?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 dec 2011, 20:48

Jos odgovori sta je to bilo toliko zanimljivo osim sto se Covic napravio budala i dozvolio da bude "ponizen" sramnim vodjenjem emisije Fegija,tog coveka koji se samonaziva strucnjakom kosarke. :roll:
Onakvo vodjenje emisije,vredjanje,prekidanje recenice,price rekla kazala ne bi mogle ni da se vide u najlosijem izdanju Red Carpeta sa Emerikom Gudeljom. :oops:

Covic je okrenuo emisiju ovde,na tome mu svaka cast,pojasnio je par stvari tom umisljenom novinaru,koji od srama vise nikada ne bi trebao nista da napise.Zasto se kao picka sada povukao ? Cim mu je zapreceno tuzbom(iako realno za to nema nekih argumenata ali moze se dobiti na sudu),odma' je prestao da pise o Zvezdi iz Zeleznika,zasto ? Pravi novinari ce uvek istrajati sve.Ups zaboravih on nije pravi novinar. ;)

Realno Fegijeve emisije nisu ni za sta,najzanimljivi cin same emisije je kada se ukljucuju gledaoci i svrsavaju po faci "novinaru".
u ovoj emisiji susreli su se jedan kvazinovinar opremljen "argumentima" kojih ja nigde ne videh,te jedan mnogo politicki zajeban i premazan svim bojama lik,koji ga je doslovno "pojeo" u pokusajima Fegija da mu nesta smesti. ;)

Ja i dalje smatram da je ovo bila jedna velika greska dolaska u ovu emisiju,ali da je Fegiju sada par stvarni jasnije i da se vise nece zajebati svojim umno poremecenim izjavama,i nadam se da je ovo poslednje gostovanje nekog naseg clana na ovome smecu. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 dec 2011, 21:00

Uuuuu @devile kakva izjava! Znas ko je sinoc gostovao u SOS KOSU?
P.S. Molim te ne vrijedjaj nezaposlene diplomirane novinare nazivanjem ovim casnim imenom raznih ekonomista, pravnika, pedagoga i sl palaca koji rade novinarski posao
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 dec 2011, 21:44

DANTES je napisao/la:Uuuuu @devile kakva izjava! Znas ko je sinoc gostovao u SOS KOSU?
P.S. Molim te ne vrijedjaj nezaposlene diplomirane novinare nazivanjem ovim casnim imenom raznih ekonomista, pravnika, pedagoga i sl palaca koji rade novinarski posao
Boga mi dva puta je teze zavrsiti ekonomiju nego zurnalistiku...
Nego je problem kada novinari su ljudi koji jedva imaju osnovnu skolu i slicno...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 dec 2011, 22:05

Ne problem je sto ne radi svak svoj posao. Zurnalisti vode banke, ekonomisti emisije, ljekari politiku itd. Ekonomija nije tako teska. Obimna jeste.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 06 dec 2011, 22:20

DANTES je napisao/la:Ne problem je sto ne radi svak svoj posao. Zurnalisti vode banke, ekonomisti emisije, ljekari politiku itd. Ekonomija nije tako teska. Obimna jeste.
Smijesno je porediti ekonomiju/pravo i zurnalistiku. Cast naravno svim ljudima koji su zavrsili zurnalistiku, ali ipak. Ekonomisti/pravnici su ljudi koji itekako mnogo moraju da poznaju svih ostalih faktora da bi radili svoj posao.

Na njima je puno puno veca odgovornost, i veci pritisak.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 dec 2011, 22:50

DANTES je napisao/la:Uuuuu @devile kakva izjava! Znas ko je sinoc gostovao u SOS KOSU?
Da znam ko je bio Mile Ilic koji je takodje svrsio po faci Fegiju sa svojim odgovorima.Indijanac je pokusao da spusti tako sto je onako maloumno rekao Zvezda ubrzo igra protiv Partizana i da Partizan nije toliki favorit jer je uvek imao problema sa FMP-om,a Ilic mu smekerski rece "Ovo nije FMP",lik je momentalno zacutao da mislim da ga je sramota bilo da vise ista progovori. 8-) :oops:

Strpao sam i Mileta u taj prosli post bio,ali sam izbrisao da se ne odmicemo od teme toliko. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 dec 2011, 22:52

Veca odgovornost od prijetnji, pritisaka, izvjestavanja o kriminalu, sa ratista, nereda, protesta, stalne opreznosti da vas ne preveslaju zarad vlastitih interesa. Kao ekonomista dobije kvalitetno uze znanje. Kao zurnalista dobijes siroko znanje. Zurnalisti izucavaju i polazu sociologiju, psihologiju, ekonomiju, pravo, srp-bos-hr jez i stilistiku, gramatiku, politikologiju, filozofiju i jos neke oblasti. Znam o cemu pricam, ja sam nesaposleni ekonomista i zurnalista :-(
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 06 dec 2011, 23:00

A sta cemo @devile kad Kari bude gost? A to je li ovo CZ, FMP, CZB ili nesto 4-to pokazace vrijeme. P.S. Ocekivao sam vise navijaca i bolju atmosferu protiv makabija
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 06 dec 2011, 23:05

To ce biti jos jedna greska naseg kluba u nizu,ali pitanje je i da li Tegi ima muda da zovne Pesica jer on sa njim nema nista pricati,jer je 10-ak klasa ispod ovoga. ;)

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 07 dec 2011, 00:46

Fegi kako ga ti nazivas je dokazao sve sto je pricao i pre emisije u kojoj je gostovao Covic.
Jer vam Cova pricao sve vreme kako je to Crvena Zvezda ****,palac a Tegi obrnuto da je to Crvena Zvezda Beograd i da je prava Zvezda zamrznuta....na kraju Covic je priznao to u emisiji.
Jel ga istraumirao sa silnim vremeplovima koje mu je pustao?Pokazao mu je koliko je dvolica-pravi politicar...igra igru koja mu trenutno odgovara nema principa iza kojeg stoji.
Tegi jeste emotivac,tako vodi emisiji...nekome se svidja,nekome ne.Logicno....ukusi su razliciti,ali pretiti nekome tuzbom zato sto ih razotkriva je smesno i moze proci samo u drzavi Srbiji.
Plakacete vi nakon 5 godina kad Cova nastavi sa FMP-om,a vi ostali na istom ili cak gore.Iskoristise vas za izbore,politicki trik i poen....vreme ce pokazati svoje.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 dec 2011, 01:25

sasagmp je napisao/la:Fegi kako ga ti nazivas je dokazao sve sto je pricao i pre emisije u kojoj je gostovao Covic.
Jer vam Cova pricao sve vreme kako je to Crvena Zvezda ****,palac a Tegi obrnuto da je to Crvena Zvezda Beograd i da je prava Zvezda zamrznuta....na kraju Covic je priznao to u emisiji.
Jel ga istraumirao sa silnim vremeplovima koje mu je pustao?Pokazao mu je koliko je dvolica-pravi politicar...igra igru koja mu trenutno odgovara nema principa iza kojeg stoji.
Tegi jeste emotivac,tako vodi emisiji...nekome se svidja,nekome ne.Logicno....ukusi su razliciti,ali pretiti nekome tuzbom zato sto ih razotkriva je smesno i moze proci samo u drzavi Srbiji.
Plakacete vi nakon 5 godina kad Cova nastavi sa FMP-om,a vi ostali na istom ili cak gore.Iskoristise vas za izbore,politicki trik i poen....vreme ce pokazati svoje.
Pa normalno da ce priznati,procitaj sta smo i mi i svako drugi sta prica,ali vama to ne odgovara pa necete da to shvatite. ;)

Ovo je Crvena Zvezda Beograd ekipa koja ce za 5 godina DA SE VRATI u staru Crvenu Zvezdu,ali jedna stvar vam ne ide u prilog.

DELIJE NAVIJAJU ZA OVU CRVENU ZVEZDU,A AKO TO DELIJE RADE ONDA JE TO PRAVA CRVENA ZVEZDA I NITI JEDNA DRUGA !

Da podeljam,obojim,jer ocigledno da vi e mozete do da primetite na normalnom fontu,u prvom redu sugavi Fegi pa tek onda i ostali.Ali neka zivi Fegi u zabludi,meni je vece zadovoljstvo kada se takav "strucnjak" ponizi u sred svoje emisije da ne zna vise sta ce da prica,ali neki ce i dalje da mu se uvlace u bulju i dive njegovim potezima,a ti su na istom intelektualnom nivou kao i on,mada mozda i nize. ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 dec 2011, 01:33

Da vidio sam koliko navijate protiv makabija! To sto Delije navijaju ne znaci nista. Navijate i za Olimpijakos, a on nije ZVEZDA
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 07 dec 2011, 01:33

Izgleda je samo po tebi Tegi ponizen...citajuci ostale komentare na raznim forumima ovo je prvi put da mu se Tegi postenu usrao u lice,da je ovaj pobegao bukvalno iz emisije.

Kako je pozajmljen brend,grb,ime,tako su pozajmljeni i navijaci...doduse to je sigurno malo kostalo poznajuci cigansku agenturu :),ali dobro cilj opravdava sredstva...

Te Delije su pojele svoja **** jer su se vratile da podrze iste ljude zbog kojih su i pocele bojkot.Reci mi da nisam u pravu?Djilas,Zika Pauk,Vesic,Zezelj....Da ste neki navijaci navijali bi za Zvezdu Mirka Pavlovica,Laleta Lucica i ostalih koji su nasledili te dugove zutih...a ne ono nema rezultata,nema ni nas ako necete da kesirate.Zna Avalica koliko je u njoj popijeno i pojedeno na racun FK-a i KK-a(dok se placalo),a jos se jede i pije i ne samo to ;)

Ponavljam pravi simpatizeri i ljubitelji Zvezde su naseli na ovo jer im je muka od kontantnog kukanja o dugovima prave Zvezde.2 Zvezde ne postoji,trenutno bodrite vestacku....tatinom sinu se ispunila zelja da zaigra pod tim grbom,nema veze sto je on prodat...tata ce da zaradi koju paricu na ime Zvezde,prodje 5 godina i ajmo nazad...opet sve iznova.

A ti mene sada demantuj,ako negde gresim i navedi gde...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 dec 2011, 01:47

Odgovoricu ti sutra kasno je sada da se bavim duzim postovima,do tada te molim da objasnis terminologiju "Pozajmljeni navijac",cuo sam mnoge termine od ultrasa,preko Kezualaca,pa huligana,levicara,svakakvih politickih opredeljenja,pa do svakakvih sukoba na tribinama,ali ne i za to.A dugo sam u sportu i navijanju.Bas me zanima kakav je to termin. ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 dec 2011, 18:24

Devil je napisao/la: DELIJE NAVIJAJU ZA OVU CRVENU ZVEZDU,A AKO TO DELIJE RADE ONDA JE TO PRAVA CRVENA ZVEZDA I NITI JEDNA DRUGA !
Crvena zvezda pojačala je bekovsku liniju. Crveno-beli dres do kraja sezone nosiće Nikola Vasić (194, 27).

Odlični šuter od avgusta je trenirao sa Zvezdom, prošao je kompletne pripreme na Zlatiboru, a u prijateljskom meču protiv Slobode u Užicu doživeo je povredu mišića koja ga je u dobroj meri omela da i ranije potpiše ugovor sa crveno-belima.

Vasić se u međuvremenu uspešno oporavio, sve vreme je vredno trenirao sa ekipom pa je trener Svetislav Pešić odlučio da ga stavi u takmičarski pogon.

Nikola Vasić je karijeru počeo u OKK Šapcu i sa 15 godina je došao u FMP sa kojim je osvajao titule u mlađim kategorijama. Za prvi tim FMP-a debitovao je 2002. i sa ekipom iz Železnika ima dva šampionska prstena regionalne lige i jedan Kup Radivoja Koraća. Vasić ima i internacionalnog iskustva s obzirom da je branio boje Alikantea (2006), Trijumfa (2007, 2008), Fuenlabrade (2009), Kijeva (2010) i Plotiehnike (2010).

slika
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 07 dec 2011, 18:35

Gle ovako da je Covic preuzeo pravu Zvezdu,da je sav potencijal FMP-a igracki,mladje kategorije,hale,finansije stavio u sluzbu prave Zvezde i da je njen postao predsednik u zelji da se resi dugova,da napravi rezultat rekao bi svaka mu cast,pravi Delija,voli klub i hoce da mu pomogne.

Ovako on voli klub,ali malo vise voli svoj dzep.Promisljeni je to politicar,zna da dobija kes,reklamu,jaca mu ime,a njegovim partnerima se dodaje plus pre vazne izbore u Srbiji.Navodno spasavanje Zvezde...pitam se samo koje?

Da bi ovaj projekat uspeo,naravno da je najvazniji glas trebao da dodje od Delija da oni to aminiju jer oni vuku sa sobom veliku masu,dok simpatizeri su uvek bili tu i bodrili i Mirkovu Zvezdu i Lucicevu,Zezeljevu,ciju vec ne....njima ljudima je preko glave mucenja voljenog kluba,pa je svako resenje koje nagovestava nesto bolje prihvatljivo.Prihvatio bi i ja verovatno da mi je klub u takvoj situaciji,sva sreca pravi ljudi su na pravom mesto oni koji iskreno vole Partizan.No nije to poenta price.

Vrh svake tribine je duboko u kriminalu-(cast izuzetcima) i bez finansiranja takvog i finansiranja od strane uprave ne bi funkcionisali kao sto funkcionisu.Otuda podrska Covi iskesirano je da se projekat podrzi.Pozajmljeni navijaci ti se termin izrecen u sali,ali svakako ima i istine,jer vi ne bodrite pravu Zvezdu to je i sam Covic rekao...Zvezda je jedna,na vasu zalost ona zaledjena-zamrznuta.

Delije nisu Zvezda da odredjuju koja je prava,kao sto Grobari nisu Partizan da odredjuju koji je pravi Partizan.
Mi navijaci smo nastali zbog klubova i tu smo da ih pratimo i u dobru i u zlu,a ne da se povinujemo nekim novim projektima i da pritom pojedinci pune dzepove.

Da je ovaj projekat ispravan kao sto vices,podrzao bi ga Gurovic(covek u koga se kunete),podrzao bi ga Moka Slavnic(vasa najveca kosarkaska legenda).

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 dec 2011, 20:45

sasagmp je napisao/la:Izgleda je samo po tebi Tegi ponizen...citajuci ostale komentare na raznim forumima ovo je prvi put da mu se Tegi postenu usrao u lice,da je ovaj pobegao bukvalno iz emisije.
Vidis npr.ja imam zivot hvala Bogu i izvan foruma,i to vrlo lep zivot,ne mogu ni na sta da se pozalim,i ovo je jedini forum koji redovno pratim i pisem na njemu,a od ostalih sportskih citam jos samo redovno Zvezdin,Partizanov,Vosin,i ostalih klubova posetim sa vremena na vreme kada me zanimaju neke reakcije koje nisam uspeo u "pravom" zivotu da nadjem.Tako da sam sve ovo sto sam napisao cuo iz usta,ne iz tastature nego iz usta i to od mnogo ljudi,jbg posao mi je na takvom mestu da je vrlo prometno i da dosta ljudi uvek ima,a meni stalno sport upaljen na TV-u,i svi se oni slazu da je toliko "samara" Tegi popio u ove zadnje dve emisije da je to strasno,za "strucnjaka" i previse. ;)
sasagmp je napisao/la:Kako je pozajmljen brend,grb,ime,tako su pozajmljeni i navijaci...doduse to je sigurno malo kostalo poznajuci cigansku agenturu ,ali dobro cilj opravdava sredstva...
Jos mi nisi odgovorio na termin pozajmljeni navijaci pa to necu ni komentarisati. ;)
Te Delije su pojele svoja **** jer su se vratile da podrze iste ljude zbog kojih su i pocele bojkot.Reci mi da nisam u pravu?Djilas,Zika Pauk,Vesic,Zezelj....
Djilas nije u Crvenoj Zvezdi.
Vesic nije u Crvenoj Zvezdi,jeste u FK ali u KK nakon sto je nju svukao u ravan,prebacen je na novu misiju unistavanja FK i to mu dobro ide. ;)
Zika Andjelkovic sta je sa njim problem ?
Da li znas ista o tome coveku,ja znam mnogo toga i reci cu ti da je jedan od retkih ljudi koga sam uvek podrzavao u Zvezdi i uvek cu ga podrzati,covek koji je zbog Zvezde zavrsio i u bolnici. ;)
Vidis ni Zezelj nije u Zvezdi,danas sam nacuo da bi taj Zezelj mogao da tuzi Zvezdu zbog ne izmirenih obaveza. ;)
sasagmp je napisao/la:Da ste neki navijaci navijali bi za Zvezdu Mirka Pavlovica,Laleta Lucica i ostalih koji su nasledili te dugove zutih...a ne ono nema rezultata,nema ni nas ako necete da kesirate
Navedi mi jedan razlog zasto bi trebali navijati za Mirka Pavlovica ?
Covek je toliko nastetio Zvezdi da mislim ni Bjekovic ne bi toliko kada bi dosao u Zvezdu. :roll:
Covek koji je radio sve na svoju ruku koji 200 eura stavi Zvezdi u kasu a 200 sebi u dzep iako to ne zasluzuje,i mi da ga podrzavamo,neka hvala.Kontrapitanje bi glasilo sto Grobari nisu podrzali Zeku ? :lol: Ne ne trebas odgovarati znam,nego cisto kontra pitanje. ;)

sasagmp je napisao/la:Ponavljam pravi simpatizeri i ljubitelji Zvezde su naseli na ovo jer im je muka od kontantnog kukanja o dugovima prave Zvezde
Najjaci deo u postu,uz ono nenadjebivo "pozajmljeni navijaci" moram priznati.Kako ces bolan ti da odredis ko je pravi navijac/simpatizer a ko ne. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Molim te nemoj vise da se pravis toliko pametan,jer ustvari je to miligramska pamet,bar na forumu,ne zelim da sudim niti da cenim kakav si u stvarnosti.
97% tih tvojih simpatizera i ljubitelja Zvezde kako ih nazivas je podrzalo ovaj projekat,ostalo je tih 3% ako je i toliko koji kenjaju preko neta,koji kenjaju u zivotu,a nece da odu da pogledaju mec,a kada ih pitas zasto su protiv toga svi ce da zacute.Ima naravno ova fuzija i losih stvari,ali u vecini preovladavaju dobre o kojima smo vec pisali.Molim te da se ubuduces manes toga pravi simpatizeri jer to se ni po cemu ne moze oceniti ko je pravi ili ne. ;)

Pa onda da nastavim na drugi post.....
sasagmp je napisao/la:Gle ovako da je Covic preuzeo pravu Zvezdu,da je sav potencijal FMP-a igracki,mladje kategorije,hale,finansije stavio u sluzbu prave Zvezde i da je njen postao predsednik u zelji da se resi dugova,da napravi rezultat rekao bi svaka mu cast,pravi Delija,voli klub i hoce da mu pomogne.
Kako ne shvatas Covic jeste preuzeo pravu Zvezdu,vi tacno imate neki problem cim je tako jednostavnu stvar toliko tesko skapirati.On je usao u staru Zvezdu,samo sto je formirao novi klub koji ce da pomaze staroj Zvezdi,pa dug stare Zvezde je smanjen za kratko vreme ne znam ono koliko,nesta preko miliona,zar bi on tek tako pomagao staroj Zvezdi.Ne ne zivimo u doba kada ce se tako lako odreci necega svoga.
Naravno to sam i par puta rekao,nije ni Covic cvecka,uzece Covic sigurno i sebi i to ne malu cifru,ali Covic ce dati i Zvezdi mnogo vise nego i jedna uprava u poslednjih ko zna koliko godina.
Sacekajmo rano je govoriti o periodu za 5 godina,niti smo Baba Vanga,niti Nostradamus,niti Tarabici,a ni Milan Tarot bgm pa da predvidimo.Argumente zasto ce Covic otici ili ostati za 5 godina apsolutno nemamo,kada ih budemo imali onda cemo pricati. ;)
sasagmp je napisao/la:vako on voli klub,ali malo vise voli svoj dzep.Promisljeni je to politicar,zna da dobija kes,reklamu,jaca mu ime,a njegovim partnerima se dodaje plus pre vazne izbore u Srbiji.Navodno spasavanje Zvezde...pitam se samo koje?
Vidis povuce me pa to sve sastavih gore.
sasagmp je napisao/la:Da bi ovaj projekat uspeo,naravno da je najvazniji glas trebao da dodje od Delija da oni to aminiju jer oni vuku sa sobom veliku masu,dok simpatizeri su uvek bili tu i bodrili i Mirkovu Zvezdu i Lucicevu,Zezeljevu,ciju vec ne....njima ljudima je preko glave mucenja voljenog kluba,pa je svako resenje koje nagovestava nesto bolje prihvatljivo.Prihvatio bi i ja verovatno da mi je klub u takvoj situaciji,sva sreca pravi ljudi su na pravom mesto oni koji iskreno vole Partizan.No nije to poenta price.
Opet prica o simpatizerima,kurcu,palcu.Vidis i ja sam simpatizer spletom okolnosti,a ja podrzavam Covica sta cemo sad.Pisao sam gore i o nekim postocima u grubo i to ti je to.Nema tu pravi,krivi,**** navijac svi su jednaki imaju samo oni za i oni protiv koji su u velikoj manjini.To sto si verovatno iskopao na nekom forumu nista ne znaci u odnosu na ono sto predstavlja stvarni svet. ;)
sasagmp je napisao/la:Vrh svake tribine je duboko u kriminalu-(cast izuzetcima) i bez finansiranja takvog i finansiranja od strane uprave ne bi funkcionisali kao sto funkcionisu.Otuda podrska Covi iskesirano je da se projekat podrzi.Pozajmljeni navijaci ti se termin izrecen u sali,ali svakako ima i istine,jer vi ne bodrite pravu Zvezdu to je i sam Covic rekao...Zvezda je jedna,na vasu zalost ona zaledjena-zamrznuta.
Svakako da je tribina postala mesto gde se obavljaju mutne radnje,ali ima i vodja koji su duboko vezani za Zvezdu i pitaju se i vise nego sto su te vodje na papiru.Sve se radi postepeno i promisljeno jer svi imaju pravo glasa,mozda to neki i ne shvataju,ali i ne trebaju jer severna tribina i nije njihov problem.To sto oni u svakome navijacu vide huligana,ubicu,los primer ostalim je kriva medijska hajka koja se vodi protiv njih,pa samim tim kada god Delije,Grobari i ostali nesta urade to ce biti osudjeno.Pa jbt kada sam procitao komentare posle pomoci za Kosovo od strane Delija stvarno se covek zapita u kakvoj **** drzavi zivimo. :oops:
sasagmp je napisao/la:Delije nisu Zvezda da odredjuju koja je prava,kao sto Grobari nisu Partizan da odredjuju koji je pravi Partizan.
Mi navijaci smo nastali zbog klubova i tu smo da ih pratimo i u dobru i u zlu,a ne da se povinujemo nekim novim projektima i da pritom pojedinci pune dzepove.
Delije jesu Zvezda. ;)
Verovatno nikada nisi ni procitao statut Zvezde,ali jbg.
Grobari nisu Partizan pravno za razliku od Delija,ali su ipak Partizan. ;)
I svakako da se navijaci itekako trebaju pitati u strukturama klubova. ;)
sasagmp je napisao/la:Da je ovaj projekat ispravan kao sto vices,podrzao bi ga Gurovic(covek u koga se kunete),podrzao bi ga Moka Slavnic(vasa najveca kosarkaska legenda).
Kada je bilo najvaznije Gurovic je podrzao Covica,da ne bude ovo ono lupam,evo ti i link jednog mini intervijua koji je uradi Kurir sa Cicom. ;)
http://www.kurir-info.rs/sport/kosarka/ ... 100801.php
Tebi je mozda pomutila stvar misao koju je izrekao pre par sedmica u kojoj je rekao da ne veruje ovoj Zvezdi ali tacno se zna zasto je to tako,ali i dalje itekako podrzava Covica. ;)
Slavnic ti je isto tako gostujuci negde na TV-u rekao da podrzava Covica i da se nada da ce uspeti,ali je jedino demantovao navode oko price da je pozvan da bude u Zvezdi. ;) I mnogi bivsi asovi su podrzali Covica tako da ti ta prica oko poznatih koji ne podrzavaju Covica ne pije vode.

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.