Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
@spartak ovo je nista. Posjeti temu Juventus ili Calciopoli-Farsopoli pa ces vidjeti nesto nezamislivo. Fanatizam prema stranom klubu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
ko ce prenosit el clasiko od ovih kanala ...
))

Sa ovih prostora (BiH , Hrvatska , Srbija i Crna Gora) samo Arena.BYMESIC je napisao/la:ko ce prenosit el clasiko od ovih kanala ...))
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
arena sport 1messilla je napisao/la:Sa ovih prostora (BiH , Hrvatska , Srbija i Crna Gora) samo Arena.BYMESIC je napisao/la:ko ce prenosit el clasiko od ovih kanala ...))
arena sport 2
arena sport 3
for f*** sake..debilni tv1 prenosi betis sutra..phh..ja televizije i govana..a kako znam da ce stremaovi da padaju i stopaju..nista od el clasica
Unica grande amore
prenosio bi tv1 al neda arena posto oni suradjuju sa njima i arena neda prenosAllAbout je napisao/la:for f*** sake..debilni tv1 prenosi betis sutra..phh..ja televizije i govana..a kako znam da ce stremaovi da padaju i stopaju..nista od el clasica

Jedan on najneizvjesnih derbija do sada realno ocekujem dobro utakmicu sa dosta golova .....
Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
samo moras biti kloc da mislis da ima debila koji ce ti gledat betis i slusat polumtrvog topala..bolje da puste intermezzoBYMESIC je napisao/la:prenosio bi tv1 al neda arena posto oni suradjuju sa njima i arena neda prenosAllAbout je napisao/la:for f*** sake..debilni tv1 prenosi betis sutra..phh..ja televizije i govana..a kako znam da ce stremaovi da padaju i stopaju..nista od el clasica))
Unica grande amore
real barsa 5-0
-
- Kontakt:
u žutim kartonima u prvih pola sata..harson je napisao/la:real barsa 5-0
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vidim još se niste pošutali

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Što se tiče rasprave o Raulu i Ronaldinhu nemogu u istu rečenicu . Ovaj bio majstor jer je uvijek znao gdje če doči lopta , znao se izvuči na pravo mjesto i zabiti iz svake pozocije gol to je bio Raul . Neosporiv kvalitet , veliki igrač nema šta .
Ali ipak Ronaldhino je bio nešto više . Čovjek je radio i moguće i nemoguče prosto sam to zaboravio ali sada kad sam pogledao ovih 5 , 6 minuta klipa ufff .
Pa ovo nije niko radio što se tiče ovakvih poteza i ove magije . Meni kod Ronaldhina je izgledalo kao da mu je dojadilo igrati , kao da više nije imao motiva . To je presudilo po meni dostigao je ono največe i spasluna je želja sigurno .
Zatim ga je trener bacio na klupu gdje proveo dosta vremena i pao u očaj i otišao u Milan . I može se reči bio van forme totalno , i vidjelo se da mu se ne igra ali čovjek kad je htio i mogao je
Pogledaj par trenutaka kad prima loptu i dodaje pokazivao je da može ali se samo šetkao po terenu .
Mogao je i više sigurno
PS : Nisam navijač ni Barce , ni Reala
I što se tiče sutra očekujem pobjedu Madrida mislim da su bolji u ovom trenutku .
Ali ipak Ronaldhino je bio nešto više . Čovjek je radio i moguće i nemoguče prosto sam to zaboravio ali sada kad sam pogledao ovih 5 , 6 minuta klipa ufff .
Pa ovo nije niko radio što se tiče ovakvih poteza i ove magije . Meni kod Ronaldhina je izgledalo kao da mu je dojadilo igrati , kao da više nije imao motiva . To je presudilo po meni dostigao je ono največe i spasluna je želja sigurno .
Zatim ga je trener bacio na klupu gdje proveo dosta vremena i pao u očaj i otišao u Milan . I može se reči bio van forme totalno , i vidjelo se da mu se ne igra ali čovjek kad je htio i mogao je

Mogao je i više sigurno

PS : Nisam navijač ni Barce , ni Reala

I što se tiče sutra očekujem pobjedu Madrida mislim da su bolji u ovom trenutku .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Vel'ke novce treba dati za prenos Barce i Reala ...AllAbout je napisao/la:for f*** sake..debilni tv1 prenosi betis sutra..phh..ja televizije i govana..a kako znam da ce stremaovi da padaju i stopaju..nista od el clasica
Btw imaš ovaj MojaWebTv na njemu ti ima arenasport3 tu možeš pratit'

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- JuveSissoko
- Kontakt:
ko je tebi kriv sto ti je zivot dosadan, pa strast ne mozes naci ni u cemu, ne moras stoga drugima zavidit i cudit se sto nesto vole ako ti vec nisi u stanju.DANTES je napisao/la:@spartak ovo je nista. Posjeti temu Juventus ili Calciopoli-Farsopoli pa ces vidjeti nesto nezamislivo. Fanatizam prema stranom klubu.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Gledajući ove slike budi mi se nostalgija za nekim drugim vremenima. Kakve su samo igračke veličine nekad igrale El Clasico.
Danas očekujem tešku utakmicu jer Real konačno ima realne šanse da pobjedi Barcu. Ipak se nadam pobjedi Barce.

Danas očekujem tešku utakmicu jer Real konačno ima realne šanse da pobjedi Barcu. Ipak se nadam pobjedi Barce.
YNWA!
Polako od 8 sati krece uraganBianconeri1988 je napisao/la:Vidim još se niste pošutali![]()

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma batali neznalice, šta oni znaju šta je ljubav prema klubu, znaju samo šta je mržnja...JuveSissoko je napisao/la:ko je tebi kriv sto ti je zivot dosadan, pa strast ne mozes naci ni u cemu, ne moras stoga drugima zavidit i cudit se sto nesto vole ako ti vec nisi u stanju.DANTES je napisao/la:@spartak ovo je nista. Posjeti temu Juventus ili Calciopoli-Farsopoli pa ces vidjeti nesto nezamislivo. Fanatizam prema stranom klubu.
Mada ja znam i šta je ljubav i šta je mržnja.
Ako padne server to je znak da ima mrtvihnanek je napisao/la:]
Polako od 8 sati krece uragan![]()

Gledam ove slike, kad se sjetim Ivana Campa, nasmijem se od srca

Ž '21!
Bianconeri1988 je napisao/la:
Ako padne server to je znak da ima mrtvih![]()
![]()
Gledam ove slike, kad se sjetim Ivana Campa, nasmijem se od srca![]()

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.