ovoj temi crno se bez mene pise,
ja dosla da poguram malo,
haj' sad da vidim kome je jos do nje stalo.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ko to kaze da nam nije stalo?!uschtipak je napisao/la:Vidim ne rimate vise,
ovoj temi crno se bez mene pise,
ja dosla da poguram malo,
haj' sad da vidim kome je jos do nje stalo.
jest da te ne gotivim, i da si krampa od lika, al ovo je genijalno.secer je napisao/la:vjerujem da si djeva umilnog glasa
i jos ljepseg, vitkoga stasa.
zato ti sliku okaci svoju,
da ljudi ne vide sramotu moju.
ruzan sam, nizak, debeo i zao;
na pricu sam djevama nevinost krao.
los pokusj zakopavanja ratnih sjekira.Sveti je napisao/la:jest da te ne gotivim, i da si krampa od lika, al ovo je genijalno.
djevojko draga divnoga licauschtipak je napisao/la:Sacir je musko sumnjivog morala,
malo je ljut jer mu Gabi broj ni'e dala
naravno da ne pokušavam, samo ističem da si krampa. yebiga ti ubodeš i frcaš joj stomaksecer je napisao/la:los pokusj zakopavanja ratnih sjekira.Sveti je napisao/la:jest da te ne gotivim, i da si krampa od lika, al ovo je genijalno.![]()
nea potrebe da nam opisujes ono sto vidis u ogledalu, cvajstajne.Sveti je napisao/la: samo ističem da si krampa
zene su cudne, mnogi ce reci,uschtipak je napisao/la:Nisam ja tako zlobna zena
srce je moje hladno ko led,uschtipak je napisao/la:Koja ti je to rospija srce slomila,
alkohol mi davno presta biti drag,uschtipak je napisao/la:pa u krvi zbog nje imas XY promila
a da ti kazem za igre na srecu,uschtipak je napisao/la:Nemoj da kunes ne valja ti to,
okrenuce se kletva pa nikad neces ubost' loto
a para imam ne znam im broj,uschtipak je napisao/la:a na lotu su ogromne pare,
bez kojih se cure ne mogu da bare.
sta mislis kad kazes ´neka ce dati´,uschtipak je napisao/la:ne treba musko zbog zene da place,
ima ih puna planeta neka vec dace
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.