ABA Liga 2012/2013
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: ABA Liga 2012/2013
Dovedite Mitra Mirića i napravite šou. : )
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- elninho_resTO
- Kontakt:
Jel neko ulaze svoje pare u KK Bosnubraoolyo je napisao/la:Cijeniš njegova ulaganja? Je l' možda svoje pare ulaže?asunsao je napisao/la:Svaka cast Igosima i svaka cast Dodiku iako ga mnogi ne vole, ja cijenim njegova ulaganja u klub.
Da preskocim , pitaces me da li je Bosna tema ili da je Bosna propala pa cu te ja shodno tome pitati da li to "nasi" kradu ili ulazu "svoje" pare ?
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Da, i ja hocu da kazem. Dodik krade, ali i ulozi nesto u sport tj. fino ulozi u sport, dok nasi kradu samo u svoje dzepove. Ko je to ulozio u KK Bosna ? Niko. Ja bih bio presretan kad bi i nasi krali i ulagali u sport, ali to nije tako. Takva nam je drzava
Partizan izdominirao, modza se i oni konacno probude

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- TzBulevar87
- Kontakt:
Da li bez obzira ako ne osvoji F4 Igokea igra Euroligu, naravno ako udje s prvog mjesta na F4!?? Ako moze neko da mi odgovori, nisam bas najupuceniji 

075
Da, dovoljno je samo da budu 1. na kraju regularnog dijela sezone. Zato je ova utakmica i bila toliko bitna za njih jer sada bjeze Zvezdi 3 utakmiceTzBulevar87 je napisao/la:Da li bez obzira ako ne osvoji F4 Igokea igra Euroligu, naravno ako udje s prvog mjesta na F4!?? Ako moze neko da mi odgovori, nisam bas najupuceniji

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
4asunsao je napisao/la:Da, dovoljno je samo da budu 1. na kraju regularnog dijela sezone. Zato je ova utakmica i bila toliko bitna za njih jer sada bjeze Zvezdi 3 utakmiceTzBulevar87 je napisao/la:Da li bez obzira ako ne osvoji F4 Igokea igra Euroligu, naravno ako udje s prvog mjesta na F4!?? Ako moze neko da mi odgovori, nisam bas najupuceniji
jer imaju bolji medjusobni skor (2-0 za igokeu)
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
- Kontakt:
manje više 3 učesnika F4 su poznata. Za preostalo mjesto boriće se Cedevita,Radnički,Budućnost i MZT,s tim da ove zadnjepomenute ekipe imaju daleko manje šansi.
Sasvim ocekivano,velika je ovo sramota za njega samoga prvenstveno,pa tek onda za klub.filip13 je napisao/la:http://www.klix.ba/vijesti/bih/goran-do ... /130121052
Bas me zanima kolika ce kazna biti od ABa lige za ovakvo ponasanje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
pa naši su ulagali novac, krali i na kraju ostavili klub u ****, dino, nihad i kompanija. ja ti garantujem da ce i dodikovo uskoro proci, a ovaj klub ce se il ugasiti ili igrati neke opštinske lige. samo što to raji tamo nece biti toliko teško jer vidiš da vecina navija za beogradske klubove. mora se dodiku odat priznanje za prepoznavanje momentuma kada uložiti, jer nije mala stvar ako se bude igrala euroliga sljedece sezone u našoj zemljiasunsao je napisao/la:Da, i ja hocu da kazem. Dodik krade, ali i ulozi nesto u sport tj. fino ulozi u sport, dok nasi kradu samo u svoje dzepove. Ko je to ulozio u KK Bosna ? Niko. Ja bih bio presretan kad bi i nasi krali i ulagali u sport, ali to nije tako. Takva nam je drzava![]()
nema potpisa
I ja mislim da ta dominacija Igokee nece dugo trajat. Sad ce se oni zanjet, dovoditi sve veca imena, vise trositi i doci ce vrijeme kada ce ostati bez para bas kao i KK Bosna. Cim je politika umjesana u sport to ne moze biti dobro na dugorocnom planu. Desi se ovako "bum" ali da sad naprave nekog giganta od Igokee na duze staze - tesko.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
-
- Kontakt:
Mislim da je KK Zagreb pravi primjer togaasunsao je napisao/la:I ja mislim da ta dominacija Igokee nece dugo trajat. Sad ce se oni zanjet, dovoditi sve veca imena, vise trositi i doci ce vrijeme kada ce ostati bez para bas kao i KK Bosna. Cim je politika umjesana u sport to ne moze biti dobro na dugorocnom planu. Desi se ovako "bum" ali da sad naprave nekog giganta od Igokee na duze staze - tesko.
A u KK Bosni je drugačija stvar ,tu su ljudi iskorištavali klub i razni kvazi-menadžeri , uzimali više nego što mogu pojest ne bi li sustigli Široki
sve sto si napisao sem ovoga zadnjegfelix123 je napisao/la:Mislim da je KK Zagreb pravi primjer togaasunsao je napisao/la:I ja mislim da ta dominacija Igokee nece dugo trajat. Sad ce se oni zanjet, dovoditi sve veca imena, vise trositi i doci ce vrijeme kada ce ostati bez para bas kao i KK Bosna. Cim je politika umjesana u sport to ne moze biti dobro na dugorocnom planu. Desi se ovako "bum" ali da sad naprave nekog giganta od Igokee na duze staze - tesko.
A u KK Bosni je drugačija stvar ,tu su ljudi iskorištavali klub i razni kvazi-menadžeri , uzimali više nego što mogu pojest ne bi li sustigli Široki
KK Bosna se pousavala vratiti na stare staze, a ne doseci siroki je dno 4-5 godina je KK Bosna bila bolja po igracima, ali ste vi nekoliko puta pobjedzivali srcem
sto se tice Igoke slazem da je to klub bez tradicije i previse je vezan sudbinu jedne osobe, ali treba biti posten i reci da je KK Igokea na izvrsnom putu da postigne najveci posljeratni uspjeh BiH kosarke, a ako osvoje ABA ligu mozemo komotno reci da ce biti najuspjesniji kosarkaski klub u BiH uz postovanje prema Sirokom jer ipak ABA liga je svjetlosnu godinu ispred BiH lige
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Da samo znate koliko je Nihad Imamovic privatnog novca ukrcao u Bosnu, pali bi na usta i ne bi tako pricali.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ja i? došo paja patak i sve mu odnioneno#4 je napisao/la:Da samo znate koliko je Nihad Imamovic privatnog novca ukrcao u Bosnu, pali bi na usta i ne bi tako pricali.
nema potpisa
Zdravo Sirokibrijeg
poz z iz MKD i Bastion.

bastione pa di si ti vise.nema te nikakoRobertmkd je napisao/la:Zdravo Sirokibrijegpoz z iz MKD i Bastion.

Evo brate. Sta ima. Igokea kon eurolige
ljepo za BIH kosarke da ne kazem fenomenalno.
Pozz Nate i Nermine.

Pozz Nate i Nermine.
- alan_kardec
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
kakav frajerčina i gospodin. respect.

kakav frajerčina i gospodin. respect.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
I da bolje poznajes situaciju oko KK Bosne, raspravljali bi, ali posto ne znas, ne komentiraj mahalske price.Admir_Sa je napisao/la:ja i? došo paja patak i sve mu odnioneno#4 je napisao/la:Da samo znate koliko je Nihad Imamovic privatnog novca ukrcao u Bosnu, pali bi na usta i ne bi tako pricali.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
šta se tu treba puno poznavati, došli i digli bosnu na veci nivo, euforiju napravili, dobro svima bilo i na kraju ostavili bosnu u 2x vecim **** nego su je zatekli. baš me zanima ko je kriv ako ne tada vodeci ljudi kluba, nihad, dino, isti djavoneno#4 je napisao/la:I da bolje poznajes situaciju oko KK Bosne, raspravljali bi, ali posto ne znas, ne komentiraj mahalske price.Admir_Sa je napisao/la:ja i? došo paja patak i sve mu odnioneno#4 je napisao/la:Da samo znate koliko je Nihad Imamovic privatnog novca ukrcao u Bosnu, pali bi na usta i ne bi tako pricali.

nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.