NK Metalleghe BSI Jajce

Moderator/ica: GracanicaAA

josip3
Kontakt:

Re: NK Metalleghe BSI Jajce

Post Postao/la josip3 » 18 okt 2015, 20:15

fulam je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:
fulam je napisao/la: zznaci ima istine,,,a ko to zeli otic,,,
Neki igrači koji su došli ljetos, predstavljeni kao velika pojačanja a ni minute nisu dobili.
eeee, pa kako ja vidjeh to su bas dobri igraci, steta je,ne vidjeh niti jednog igraca koj je bio u nekim losim ekipama ili ligama,,,ali snaci ce se oni i u jacim ligama, mada nije u redu kvalitetnim igracima ne dati mo minut...ako je tako,,
Pa sve po zaslugama,da su zaslužili vjerovatno bi igrali :)

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 18 okt 2015, 20:26

josip3 je napisao/la:
fulam je napisao/la: eeee, pa kako ja vidjeh to su bas dobri igraci, steta je,ne vidjeh niti jednog igraca koj je bio u nekim losim ekipama ili ligama,,,ali snaci ce se oni i u jacim ligama, mada nije u redu kvalitetnim igracima ne dati mo minut...ako je tako,,
Pa sve po zaslugama,da su zaslužili vjerovatno bi igrali :)

To je i moj komentar bio Josipe al' ta osoba kaže da ima tu i nekih drugih stvari, očigledno je mnogo stvari u ekipi nije kako treba, šta je sa onim što se pričalo po čaršiji nakon prošle utakmice na Mračaju? Jel' i to priča da se uništi sve dobro u ovom gradu, mada se u tome donekle slažem s tobom i siguran sam da Metalleghe ne bi ni upola ovoliko napravio da se naši 'gradski' moćnici mogu mješati onoliko koliko bi htjeli.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 18 okt 2015, 20:54

:clap: :clap: svaka ti stoji,al nažalost u ovoj ligi i sam znas kakve priče kruže,tako da čovjek ne zna šta više da vjeruje. A sto se tice ti igrača ja mislim da malo tko ima uvjete,a i plaće kao oni,tako da ko god nije zadovoljan zna gdje su vrata.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 18 okt 2015, 21:05

josip3 je napisao/la::clap: :clap: svaka ti stoji,al nažalost u ovoj ligi i sam znas kakve priče kruže,tako da čovjek ne zna šta više da vjeruje. A sto se tice ti igrača ja mislim da malo tko ima uvjete,a i plaće kao oni,tako da ko god nije zadovoljan zna gdje su vrata.
Ma nije to samo 'u ovoj ligi' to je tako i u drugim ligama a i u čitavoj državi nažalost al' šta ćeš. Pa sigurno da je budžet najveći u ligi, koliki tačno ne znam. Što se uslova tiče tu se još dosta toga može promijeniti, bar onih što se tiče treninga, al' eto nije ni sad loše. To si upravu, nadam se da će jedan od tih nezadovoljnih biti i Bašić. :D

Znaš li hoće li biti uskoro ikakvih radova na Mračaju?

Matej Delač

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 18 okt 2015, 21:10

josip3 je napisao/la::clap: :clap: svaka ti stoji,al nažalost u ovoj ligi i sam znas kakve priče kruže,tako da čovjek ne zna šta više da vjeruje. A sto se tice ti igrača ja mislim da malo tko ima uvjete,a i plaće kao oni,tako da ko god nije zadovoljan zna gdje su vrata.
Ma nije to samo 'u ovoj ligi' to je tako i u drugim ligama a i u čitavoj državi nažalost al' šta ćeš. Pa sigurno da je budžet najveći u ligi, koliki tačno ne znam. Što se uslova tiče tu se još dosta toga može promijeniti, bar onih što se tiče treninga, al' eto nije ni sad loše. To si upravu, nadam se da će jedan od tih nezadovoljnih biti i Bašić. :D

Sta se tice stadiona,tu nitko ništa ne zna,daj Bože da nešto na proljeće krene,jel ovako je nemoguće,tri ekipe,plus podmladak,da je Nou camp ne bi izdrzao,dobro trave išta ima :?

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 18 okt 2015, 21:14

josip3 je napisao/la:

Sta se tice stadiona,tu nitko ništa ne zna,daj Bože da nešto na proljeće krene,jel ovako je nemoguće,tri ekipe,plus podmladak,da je Nou camp ne bi izdrzao,dobro trave išta ima :?
Mene samo zanima šta oni planiraju ako ekipa do kraju ostane na ovoj poziciji, Mračaj sigurno neće ispunjavati uslove, pogotovo ako budu pooštreni kriteriji od naredne sezone, bolje ga sad početi raditi pa ako bude trebalo bude, ako ne bude trebat će nekad. Kol'ko vidim to će biti čekaj da vidimo kako ćemo proći pa onda ako zatreba na vrat na nos pa uhvati loše vrijeme ne može se raditi i onda igraj u drugom gradu ko Mladost DK što nikako ne bi valjalo.

Matej Delač

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 18 okt 2015, 21:20

Znaš li hoće li biti uskoro ikakvih radova na Mračaju?[/quote]
Sta se tice stadiona,tu nitko ništa ne zna,daj Bože da nešto na proljeće krene,jel ovako je nemoguće,tri ekipe,plus podmladak,da je Nou camp ne bi izdrzao,dobro trave išta ima :?[/quote]

Mene samo zanima šta oni planiraju ako ekipa do kraju ostane na ovoj poziciji, Mračaj sigurno neće ispunjavati uslove, pogotovo ako budu pooštreni kriteriji od naredne sezone, bolje ga sad početi raditi pa ako bude trebalo bude, ako ne bude trebat će nekad. Kol'ko vidim to će biti čekaj da vidimo kako ćemo proći pa onda ako zatreba na vrat na nos pa uhvati loše vrijeme ne može se raditi i onda igraj u drugom gradu ko Mladost DK što nikako ne bi valjalo.[/quote]
To ni mi ne znamo,a ako ce se igrati recimo u Travniku ja ne znam tko će im dolaziti. To treba dati ovom talijanu i napravit ce stadion za šest mjeseci,jel kao sto možeš primjetiti oare nisu problem,ali dokad ce to biti tako vidjeti ćemo.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 18 okt 2015, 21:32

Malo je ljudi, ako uopšte i postoje koji će prevaliti 70ak kilometara radi njih. Problem novog stadiona je lokacija, gdje ga napraviti?

Matej Delač

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 18 okt 2015, 21:39

To je veoma diskutabilno,trenutna je lokacija idealna,a valjda ce se i ta privatizacija raščistiti :-(

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 18 okt 2015, 21:44

Imal' snimak himne igdje? :D

Matej Delač

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 18 okt 2015, 21:48

Vjeruj pojma nemam,al cim zbavim,objavljujem.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 18 okt 2015, 21:48

A ne mogu vjerovati od onoliko ljudi da niko nije snimio ili da iz kluba nisu snimali i postavili na net...

Matej Delač

fulam
Kontakt:

Post Postao/la fulam » 19 okt 2015, 19:45

U cjelom jajcu niko ne kaze da i jedaan igrac koji je letos dosao ne zasluzuje da igra, svi maksimalno rade, vjerni klubu,,,a po kojim zaslugama neko igra, a neko ne,,,to je problem,,,ali se nadam da nece uticati na dalji rad ekipe,,pa neki su vrlo uspjesno igrali i jace lige od nase, a sada,,,tu ima neki ......
Tesko da ce mo mi zaigrati uu Pl, niko skorije nece rjesit infrastrukturu, samo lazu,,,.....tako da niko ne namesta utakmice, sve je ovo deo igre,,

fulam
Kontakt:

Post Postao/la fulam » 24 okt 2015, 17:18

Kako vidim kraljevi su bili odlicni, neke sanse nisu iskoriscene,,,,precka, stopostotne prilike,,,nije bilo srece iz guzve primljen prvi gol, a po ovom terenu kraljevi ne mogu igrat, blato, nemogu pasovi, mora se preskakat igra,,...protivnik iz samog vrha, a domacin,,,sada nam dolazi ekipa iz donjeg djela,,,igramo dalje za sada su rezultati dosta dobri...ima jos mnogo do kraja,,naprijeed,,

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 15 nov 2015, 16:55

Cestitam na jesenjoj tituli! Ako bi usli, imate li uslove za licencu? Bilo bi lijepo da Jajce ima prvoligasa kad su razne vukojebine kao Obarska bile u elitnom razredu.

josip3
Kontakt:

Post Postao/la josip3 » 15 nov 2015, 18:19

Nažalost prijatelju nemamo uvjete,mada ovi žele da prave novi stadion,al znaš kako to ide sa našom administracijom :-(

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 15 nov 2015, 21:11

josip3 je napisao/la:Nažalost prijatelju nemamo uvjete,mada ovi žele da prave novi stadion,al znaš kako to ide sa našom administracijom :-(
Jel' imaju oni neku opciju gdje bi se igralo u tom slučaju? DANAS da počnu praviti stadion teško bi ga uspjeli napraviti do početka naredne sezone.

Matej Delač

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 16 nov 2015, 07:57

Neka ova pozicija bude i na kraju sezone. :D
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 16 nov 2015, 08:48

Mislim da bi lako mogli napravit na Mracaju uslove za PL ima jedna tribina cca 2000 mozda jos za goste napravit neku malu od 1000 i to je to. Netreba vise!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 17 nov 2015, 20:30

Pozdrav vam i ja bi volio da udjete i da vas ugostimo na Bilinom ako ne ispadnemo i mi heh....Kakvi su vam planovi sad pojacanja idetel na PL..Stadion znam nako samo u prolazu kroz Jajce .Jel sta uradjeno hocel se radit jer ce bit stroziji kriterijumi svake godine a za par gidina morat ce se i natkrit i reflektori i semafor i travnjak...Poz i Sretno za PL...Nznam kvalitetu lige a ko su vam najozbiljniji konkurenti

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 6 gostiju.