Samo nek se strpi do slijedeceg trade perioda ili ljeta, dobiti ce najbolji moguci ugovor (niko mu nece moci ponuditi bolji), i jos jednog jakog FA, mozda CP3, Rocketsima je SC flexibilan mozemo platiti dvojicu koliko hocemo.BIHfan je napisao/la:Imat ce on skim igrat al je problem sto on hoce da bude contender sto sa Houstonom barem prvu sezonu nece biti. Dal on moze cekat, ja mislim da ne moze jer je placljivko.
NBA sezona 2012/13
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2012/13
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Pa zar CP3 nece produzit sa Clippersima sledece ljeto? Njemu je tamo lijepo kolko znam.Zeljovac_1921 je napisao/la:Samo nek se strpi do slijedece trade faze ili ljeta, dobiti ce najbolji moguci ugovor (niko mu nece moci ponuditi bolji), i jos jednog jakog FA, mozda CP3, Rocketsima je SC flexibilan mozemo platiti dvojicu koliko hocemo.BIHfan je napisao/la:Imat ce on skim igrat al je problem sto on hoce da bude contender sto sa Houstonom barem prvu sezonu nece biti. Dal on moze cekat, ja mislim da ne moze jer je placljivko.
Ako izda Clipperse onda je pi.ka, nikad ga nisam volio jer je glumator zesci.
Da se razumijemo ja bi najvise volio da ode u Rocketse jer bi tu profitirali svi contenderi danasnji.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ne znam, vidjet cemo, slijedece ljeto ce biti jako sto se tice FA.BIHfan je napisao/la:
Pa zar CP3 nece produzit sa Clippersima sledece ljeto? Njemu je tamo lijepo kolko znam.
Da se razumijemo ja bi najvise volio da ode u Rocketse jer bi tu profitirali svi contenderi danasnji.
Morat ce mu dovesti nekog.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- adriano_leite
- Kontakt:
Dajete 7, uzimate 4 igraca, ko to ostane? R. White i Parsons i ko jos? Gora ce mu situacija biti nego u Orlandu i vjerovatno onda odlazi. Ako dodje Paul opet je to veliko AKO, jer izgleda da je Paul zadovoljan sa LAC, jer eto i oni su se popravili ove predsezone (zdrav i potpisan Billups, motivisan Odom, uvijek dobri sesti igrac Jamaal), tako da ne vidim da bi Paul to mogao da napusti radi ujedinjenja sa Dwightom i opet pravljenjem nove ekipe, u koju moras dovesti jos 5 igraca, pa dok se to ukomponuje odose ljudima godine. Ne znam, nestvarno mi to zvuci, a ako date sve to samo za rentanje Howarda, nekome treba glave da lete. Jeremy Lamb, Patrick Patterson, Terrence Jones i Parsons izgledaju kao igraci oko kojih se moze graditi nesto, ako ne budu zvijezde (vjerovatno ce jedino biti Lamb zvijezda) nece sigurno biti losi igraci, mogu biti role playeri i da se ceka na nekom draftu buduca zvijezda, jer ovo sto Howardu ostane u Houstonu, nije dovoljno ni za PO, pogotovo ne na zapadu.Zeljovac_1921 je napisao/la:Nismo, nije to zvanicno.adriano_leite je napisao/la:
Rocketsi ponudili citav tim i DH12 ce da produzi samo ako je glup, jer lik nece imati s kim da igra.
When it comes to the Rockets pursuit of Dwight Howard the 4 letter network (espn) is incorrect with what the Rockets would send. Much less.
izgledalo bi mozda nesto ovako:
Orlando receives:
Kevin Martin
Jeremy Lamb
Patrick Patterson
Terrence Jones
Jon Brockman
Shaun Livingstone
Jerome Jordan
2 future 1st round picks (from Dallas & Toronto)
Houston receives:
Dwight Howard
Jason Richardson
Chris Duhon
2 future 2nd round picks
Mada i ovo su nagadjanja za pravu ponudu ce se uskoro saznati. A Howard ce imati s kim igrati, to je najmanji problem.
Sto se tice ugovora, Cavsi mu mogu ponuditi sigurno isti kao i Houston, ako bude FA naravno, a plus sto Cavsi imaju 5 puta bolji tim jer je tu Kyrie.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
prije realizovanja tradea treba vidjeti da li on namjera potpisati novi ugovor, ako ne onda ga ne treba ni dovoditi, a iskreno volio bih da pređe u HOU jer su mi Rocketsi drag tim.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- adriano_leite
- Kontakt:
Sto je najgore ove haman nije ni briga hoce li potpisati ili ne, nego oni kontaju dat cemo sve to pa sta Bog dragi da, mozda se Dwight smiluje pa ostaneCarlo je napisao/la:prije realizovanja tradea treba vidjeti da li on namjera potpisati novi ugovor, ako ne onda ga ne treba ni dovoditi, a iskreno volio bih da pređe u HOU jer su mi Rocketsi drag tim.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Ma mi smo zagrizli za Howarda i dali bi i Toyotu center da dodjeadriano_leite je napisao/la: Dajete 7, uzimate 4 igraca, ko to ostane? R. White i Parsons i ko jos? Gora ce mu situacija biti nego u Orlandu i vjerovatno onda odlazi. Ako dodje Paul opet je to veliko AKO, jer izgleda da je Paul zadovoljan sa LAC, jer eto i oni su se popravili ove predsezone (zdrav i potpisan Billups, motivisan Odom, uvijek dobri sesti igrac Jamaal), tako da ne vidim da bi Paul to mogao da napusti radi ujedinjenja sa Dwightom i opet pravljenjem nove ekipe, u koju moras dovesti jos 5 igraca, pa dok se to ukomponuje odose ljudima godine. Ne znam, nestvarno mi to zvuci, a ako date sve to samo za rentanje Howarda, nekome treba glave da lete. Jeremy Lamb, Patrick Patterson, Terrence Jones i Parsons izgledaju kao igraci oko kojih se moze graditi nesto, ako ne budu zvijezde (vjerovatno ce jedino biti Lamb zvijezda) nece sigurno biti losi igraci, mogu biti role playeri i da se ceka na nekom draftu buduca zvijezda, jer ovo sto Howardu ostane u Houstonu, nije dovoljno ni za PO, pogotovo ne na zapadu.
Sto se tice ugovora, Cavsi mu mogu ponuditi sigurno isti kao i Houston, ako bude FA naravno, a plus sto Cavsi imaju 5 puta bolji tim jer je tu Kyrie.

A kasnije ce razmisljati o svemu ostalom
pa mogu mu ponudit Cavsi, Sacramento itd. Ali od jacih ekipa ne moze niko, Rocketsi bi mu dali 30 miliona zagrantovano, malo ce mu i Olajuwon napricati da ostane, vec se prica kako ce ici po njeg ukoliko stigne.
ma biće jednako jaki i bez njega ozbirom da su imali tri picka u prvoj rundi. a logično bi bilo da provjere želi li potpisati ugovor ili ne... vidjećemoadriano_leite je napisao/la:Sto je najgore ove haman nije ni briga hoce li potpisati ili ne, nego oni kontaju dat cemo sve to pa sta Bog dragi da, mozda se Dwight smiluje pa ostaneCarlo je napisao/la:prije realizovanja tradea treba vidjeti da li on namjera potpisati novi ugovor, ako ne onda ga ne treba ni dovoditi, a iskreno volio bih da pređe u HOU jer su mi Rocketsi drag tim.. Ako je ovoliko izjebao tim koji ga je draftovao, zasto da ostane u Houstonu koji realno kada sve to da, bit ce slabiji od Orlanda, em je Houston na zapadu gdje je veca borba za PO.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- adriano_leite
- Kontakt:
Pa Cavsi ovakvi (sa zdravim Andyem, Tristanom i Irvingom po godinu iskusnijim, Zellerom i Waitersom kao rookie igracima) su jaci od ovakvog Houstona, nebitno koga da dovede sada Houston od slobodnih agenataZeljovac_1921 je napisao/la:Ma mi smo zagrizli za Howarda i dali bi i Toyotu center da dodjeadriano_leite je napisao/la: Dajete 7, uzimate 4 igraca, ko to ostane? R. White i Parsons i ko jos? Gora ce mu situacija biti nego u Orlandu i vjerovatno onda odlazi. Ako dodje Paul opet je to veliko AKO, jer izgleda da je Paul zadovoljan sa LAC, jer eto i oni su se popravili ove predsezone (zdrav i potpisan Billups, motivisan Odom, uvijek dobri sesti igrac Jamaal), tako da ne vidim da bi Paul to mogao da napusti radi ujedinjenja sa Dwightom i opet pravljenjem nove ekipe, u koju moras dovesti jos 5 igraca, pa dok se to ukomponuje odose ljudima godine. Ne znam, nestvarno mi to zvuci, a ako date sve to samo za rentanje Howarda, nekome treba glave da lete. Jeremy Lamb, Patrick Patterson, Terrence Jones i Parsons izgledaju kao igraci oko kojih se moze graditi nesto, ako ne budu zvijezde (vjerovatno ce jedino biti Lamb zvijezda) nece sigurno biti losi igraci, mogu biti role playeri i da se ceka na nekom draftu buduca zvijezda, jer ovo sto Howardu ostane u Houstonu, nije dovoljno ni za PO, pogotovo ne na zapadu.
Sto se tice ugovora, Cavsi mu mogu ponuditi sigurno isti kao i Houston, ako bude FA naravno, a plus sto Cavsi imaju 5 puta bolji tim jer je tu Kyrie.![]()
A kasnije ce razmisljati o svemu ostalom
pa mogu mu ponudit Cavsi, Sacramento itd. Ali od jacih ekipa ne moze niko, Rocketsi bi mu dali 30 miliona zagrantovano, malo ce mu i Olajuwon napricati da ostane, vec se prica kako ce ici po njeg ukoliko stigne.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Pa dobro eto onda, dovodite Howardaadriano_leite je napisao/la: Pa Cavsi ovakvi (sa zdravim Andyem, Tristanom i Irvingom po godinu iskusnijim, Zellerom i Waitersom kao rookie igracima) su jaci od ovakvog Houstona, nebitno koga da dovede sada Houston od slobodnih agenata.
Ukoliko nedodje Howard, opet nam dobro, ostaje nam Lamb i co. slijedece godine pustiti mladu ekipu da igra, uzet fin pick plus sve pickove koje imamo, i za 2-3 godine cemo imati finu ekipu.
Odbio je 60M$/3g ima nekoliko dana.BIHfan je napisao/la:Pa zar CP3 nece produzit sa Clippersima sledece ljeto? Njemu je tamo lijepo kolko znam.Zeljovac_1921 je napisao/la:Samo nek se strpi do slijedece trade faze ili ljeta, dobiti ce najbolji moguci ugovor (niko mu nece moci ponuditi bolji), i jos jednog jakog FA, mozda CP3, Rocketsima je SC flexibilan mozemo platiti dvojicu koliko hocemo.BIHfan je napisao/la:Imat ce on skim igrat al je problem sto on hoce da bude contender sto sa Houstonom barem prvu sezonu nece biti. Dal on moze cekat, ja mislim da ne moze jer je placljivko.
Paul recently left a three-year, $60 million contract extension offer from the Los Angeles Clippers on the table, priming the rumor mill about the possibilities of a departure from his current address and a return to the Crescent City, where he forged his All-Star career and displayed his fiery temperament with an on-court flair that makes him arguably the best point guard in the NBA.
http://www.nola.com/hornets/index.ssf/2 ... hri_1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- delpiero20
- Kontakt:
Ovo bi mogao biti harakiri 

- adriano_leite
- Kontakt:
Nece ljudi da nude za Howarda jer znaju da je on igrac koji hoce na veliko trziste, iako mi je jako drag igrac (nakon ovog kurcenja i zajebancija evo vec drugu sezonu), volio bih da ne bude imao rjesenja pa da mora da ostane sa OrlandomZeljovac_1921 je napisao/la:Pa dobro eto onda, dovodite Howardaadriano_leite je napisao/la: Pa Cavsi ovakvi (sa zdravim Andyem, Tristanom i Irvingom po godinu iskusnijim, Zellerom i Waitersom kao rookie igracima) su jaci od ovakvog Houstona, nebitno koga da dovede sada Houston od slobodnih agenata.
Ukoliko nedodje Howard, opet nam dobro, ostaje nam Lamb i co. slijedece godine pustiti mladu ekipu da igra, uzet fin pick plus sve pickove koje imamo, i za 2-3 godine cemo imati finu ekipu.

Vama je bolje da ste strpljivi i da cekate nesto na draftu (uz razvoj Lamba i Jonesa, R. White mislim da ce biti neupotrebljiv kao ova dva, jer lik ne smije da leti avionom

Sto se tice Paula, mislim da on ceka sljedecu godinu, jer ce moci dobiti veci ugovor, nesto slicno kao D-Will.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Odbio je ugovor iz razloga sto ce mu Clippersi sljedece ljeto moci ponuditi petogodisnji ugovor od 100+ miliona.Pirke je napisao/la:Odbio je 60M$/3g ima nekoliko dana.
Paul recently left a three-year, $60 million contract extension offer from the Los Angeles Clippers on the table, priming the rumor mill about the possibilities of a departure from his current address and a return to the Crescent City, where he forged his All-Star career and displayed his fiery temperament with an on-court flair that makes him arguably the best point guard in the NBA.
http://www.nola.com/hornets/index.ssf/2 ... hri_1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Jarane pricamo o Dwight Howardu ne o Mullensuadriano_leite je napisao/la: Nece ljudi da nude za Howarda jer znaju da je on igrac koji hoce na veliko trziste, iako mi je jako drag igrac (nakon ovog kurcenja i zajebancija evo vec drugu sezonu), volio bih da ne bude imao rjesenja pa da mora da ostane sa Orlandom.
Vama je bolje da ste strpljivi i da cekate nesto na draftu (uz razvoj Lamba i Jonesa, R. White mislim da ce biti neupotrebljiv kao ova dva, jer lik ne smije da leti avionom), jer ima tu potencijala u ovim mladim igracima poput Pattersona i Parsonsa, a amnestiranje Scole nikako mi ne ide u glavu, pa mogao se za njega dobiti barem neki pick
a isto tako i za Martina.
Sto se tice Paula, mislim da on ceka sljedecu godinu, jer ce moci dobiti veci ugovor, nesto slicno kao D-Will.
Dwight je najbolji centar na svijetu i ako ga mos dovesti, dovedi ga, Rocketsi su zagrzili i izgleda da ce na sve pristati samo da ga dovedu, a kasnije cemo vidjeti sta ce biti. CP3 sam koristio kao primjer, slijedece ljeto ce biti dosta jakih FA.
A stripljivi mozemo biti kad hocemo, i ako Howard ode, nakon godinu dana, opet mozemo krenuti od 0, za to nikad nije kasno.
Samo nisam siguran mozeli se izvesti S&T s njim na ljeto (ukoliko odluci da ode) po novim CBA pravilima.
- adriano_leite
- Kontakt:
Necete krenuti od 0, nego cete krenuti od minus 2, jer cete ostati bez pickova i svega sto ste uradili do danasZeljovac_1921 je napisao/la:Jarane pricamo o Dwight Howardu ne o Mullensuadriano_leite je napisao/la: Nece ljudi da nude za Howarda jer znaju da je on igrac koji hoce na veliko trziste, iako mi je jako drag igrac (nakon ovog kurcenja i zajebancija evo vec drugu sezonu), volio bih da ne bude imao rjesenja pa da mora da ostane sa Orlandom.
Vama je bolje da ste strpljivi i da cekate nesto na draftu (uz razvoj Lamba i Jonesa, R. White mislim da ce biti neupotrebljiv kao ova dva, jer lik ne smije da leti avionom), jer ima tu potencijala u ovim mladim igracima poput Pattersona i Parsonsa, a amnestiranje Scole nikako mi ne ide u glavu, pa mogao se za njega dobiti barem neki pick
a isto tako i za Martina.
Dwight je najbolji centar na svijetu i ako ga mos dovesti, dovedi ga, Rocketsi su zagrzili i izgleda da ce na sve pristati samo da ga dovedu, a kasnije cemo vidjeti sta ce biti. CP3 sam koristio kao primjer, slijedece ljeto ce biti dosta jakih FA.
A stripljivi mozemo biti kad hocemo, i ako Howard ode, nakon godinu dana, opet mozemo krenuti od 0, za to nikad nije kasno.
Samo nisam siguran mozeli se izvesti S&T s njim na ljeto (ukoliko odluci da ode) po novim CBA pravilima.

Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ima tu jedna dobra stvar za Rocketse.Oni su jedna od rijetkih ekipa koja mu može ponuditi maksimalan ugovor sljedeće sezone 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Moze. Samo sto je maksimum sta ce Houston dobiti u tom s&t jedan, ili u najboljem slucaju dva pika druge runde.Zeljovac_1921 je napisao/la: Samo nisam siguran mozeli se izvesti S&T s njim na ljeto (ukoliko odluci da ode) po novim CBA pravilima.
Moze i Orlando, pa vidimo koliko Howarda boli kuki.LBJ MVP je napisao/la:Ima tu jedna dobra stvar za Rocketse.Oni su jedna od rijetkih ekipa koja mu može ponuditi maksimalan ugovor sljedeće sezone
Samo mu pogledajte opis na tviteru i dobit cete odgovor da li ostaje u Rocketsima.
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Promjeni se to za secundu kad ti imas veliki dio u ekipi, imat ce on s kim igrati to je najmanji problem. Orlandov managment je slab i nisu mu znali sagraditi konstatnu ekipu, dok Rocketsi kad god smo imali superstara imali smo dobru ekipu, i znali su sagraditi finu ekipu oko njih, T-Mac & Yao je samo sudbina kriva (povrede) sto nisu napravili nesto vise.adriano_leite je napisao/la: Necete krenuti od 0, nego cete krenuti od minus 2, jer cete ostati bez pickova i svega sto ste uradili do danas. Howard je Howard, ali dati sve i cekati merhamet, to je vec nesto drugo. Ti nisi svjestan da nemate ama bas nikoga ko ce da igra sa Howardom sto on nema vec u Orlandu, citavu sezonu ce lik sam igrati i dobpizdit ce mu.
mnogo je lakse dovoditi igrace i graditi ekipu kad imas veliki dio, nego ovako od asseta i prosjecnog potencijala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.