Ono na Euru nije prava Francuska, nikad Hrvati ne mogu dobiti pravu Francusku ma gdje god se igralo, jedino bi Rivera sa malo jačom ekipom mogo odgovoriti ovim Francuzima(kad im je rukomet na prvom mjestu), ostali ne, kad treba najviše Francuzi su najbolji.

I danas nisu bili ništa posebno, ali kad su se Španci odlijepili oni su stisli i pokazali svoj kvalitet, pa nisu Španci realno mogli da šutnu na gol nekoliko minuta
2004 su igrali Mirza,Nikša,Pero,Renato,Dominiković,Ministar odbrane Denis Špoljarić,Vlado Šola,Slavko Goluža i dr.
Kostur se promjenio dobrano Ivano, Venio i Lacković su ja mislim samo tu od igrača koji su osvojili SP u Portugalu 2003 i OI 2004 u Atini

Vori je mislim bio, ali je Sulić tad bio prvi pivot
Omeyer da ima sreće ne bi godinama bio najbolji Svjetski golman, čovjek je svoju kvalitetu dokazao u klubskom rukometu, tako da je beze to sudije dopuštale grubu igru pa on branio, pa ne dopuštaju Killu sudije grubu igru, pa on ima 15+ odbrana godinama

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.