Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koliko ce bodova osvojiti reprezentacija BiH u ove dvije utakmice ?

6
345
88%
4
30
8%
3
2
1%
2
0
Nema glasova.
1
4
1%
0
12
3%

Ukupno glasova: 393

slana_krv
Kontakt:

Re: Lichtenstein-BiH ; BiH-Latvia

Post Postao/la slana_krv » 27 avg 2012, 16:59

Rios je napisao/la:Dajte ljudi prekinite sa ovom raspravom o Safetu i sto je jos tuznije sa vrijedjanjima jedni drugih..Koji vam je?? Jedni brane Safeta ko da im zivot ovisi o njemu,drugi ga napadaju ko da je pozvao Fazliju umjesto Dzeke..Ni meni Pape nije omiljeni selektor,zamjeram mu dosta toga na sto imam puno pravo jer volim ovu drzavu i njenu repku,ali necu ga nikad vrijedjati ili nesto sl..Dok je selektor bice kako on kaze a ako ne bude rezultata Bogami ga treba pozvati na odgovornost,a ako donese uspijeh Bogami mu skinuti kapu..To je tako u zivotu,posebno u fudbalu..
Sad da vidimo moguci sastav za Lihtenstajn..Ja bih ovako..
-------------------------Begovic----
---Vranjes----Spahic--------------Pandza-------Mujdza--

-------------------Zahirovic-------Pjanic----------------
--Vrsajevic----------------------------------------Lulic---
------------------Dzeko-----Ibisevic------------

8-)
Samo bih izbacio Vranjesa a ubacio Salihovica i naravno zamjenio pozicije sa Mujdzom...mozda fali Misimovic ali ne znam ko bi onda bio zadnji vezni

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 27 avg 2012, 17:00

slana_krv je napisao/la:
Rios je napisao/la:Dajte ljudi prekinite sa ovom raspravom o Safetu i sto je jos tuznije sa vrijedjanjima jedni drugih..Koji vam je?? Jedni brane Safeta ko da im zivot ovisi o njemu,drugi ga napadaju ko da je pozvao Fazliju umjesto Dzeke..Ni meni Pape nije omiljeni selektor,zamjeram mu dosta toga na sto imam puno pravo jer volim ovu drzavu i njenu repku,ali necu ga nikad vrijedjati ili nesto sl..Dok je selektor bice kako on kaze a ako ne bude rezultata Bogami ga treba pozvati na odgovornost,a ako donese uspijeh Bogami mu skinuti kapu..To je tako u zivotu,posebno u fudbalu..

8-)
Samo bih izbacio Vranjesa a ubacio Salihovica i naravno zamjenio pozicije sa Mujdzom...mozda fali Misimovic ali ne znam ko bi onda bio zadnji vezni
Sesar 8-) :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 27 avg 2012, 17:03

Nemam ja povjerenje u igrace iz Premijer lige, ne zbog kvaliteta vec zbog fizicke spreme

limenka
Kontakt:

Post Postao/la limenka » 27 avg 2012, 17:03

Sarajlijc@ je napisao/la:
Latvija je jača od Zete.
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 27 avg 2012, 17:04

slana_krv je napisao/la:"Politika je prosta stvar, fildan se ostavi i ako ko naide j.bi ga" dobra stara Bosanska izreka.
Ko god nema znanja i kuveta da igra u najacim ligama evrope(lige petice) taj nije zasluzio poziv u reprezentaciju.
Mi imamo 8 igraca(+9-Misimovic) koji igraju u ligi petice i to je to, a svi ostali su tu da popune prazninu... mislim da je dobro da pozove igrace koji vec duze vrijeme igraju zajedno, jer sad uigravat nekog igraca sa vec pomenutom
9-oricom je ravno sa katastrofom.
Ako je neki igrac dobar, sigurno ce uspjeti doci do najaci liga(jer njihovi treneri rjetko grjese) vjerujem da ce odmah dobiti poziv za narednu utakmicu.
Nesto slicno sam i ja ranije napisao. Kada bi Susic nekoga od tih 8-9 nasih najvaznijih igraca poceo neopravdano izostavljati onda bi kritika bila na mjestu. Sve ovo sto se sada pise je prodavanje magle, ne vole tog covjeka i imaju ocigledno nekakvih licnih problema sa njim. Ili je rijec o mladim osobama koje jednostavno ne znaju bolje, eventualno su nasjeli na neki od onih clanaka (hvalospjeva) koji redovno opisuju nase igrace kao nove Messije, iako igraju po nekakvim nizerazrednim klubovima.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 avg 2012, 17:09

Dado je napisao/la:

Uspjesan niz protiv Rijeke i Irana. Mozda u zoni sumraka ili ako imamo pamcenje kao zlatne ribice. Od Irana smo cesce gubili nego pobjedjivali a od Rijeke …. no comment. To samo potvrdjuje moj stav da mi redovno gubimo utakmice koje nebi smjeli gubiti i da za to selektor ne snosi odgovornost kao sto bi i trebao bilo da je Ciro, Pape ili Baka, sto je uostalom izvor vecine frustracija.

Tacno jeste da imamo mac nad glavom u vidu sankcija sto je mozda i srz problema jer zbog naseg neslaganja u savezu ni Fifa nam ne zeli finansijski pomoci. Cime se opet vracamo na temu da se nema para za ozbiljnog selektora.

Na kraju ispadne da pljuvanje Papeta je uzaludno trosenje pljuvacke jer nije ni Pape kriv sto ne zna. Kriv je onaj sto ga je tu postavio, pa onaj koji ga sa tog mjesta nesmakinje, pa onda i onaj koji onemogucava da i kad bi se Pape smaknuo da se moze priustiti da na njegovo mjesto dodje kvalifikovana osoba.
Navodi o ''uspjesima'' protiv Rijeke,Irana se naziva sta mislis kako,nije tesko pogoditi.
Nego pricas o nizu poraza i onda napises o utakmicama koje nebi smjeli izgubiti,Ta ce jedan Brazil,Mexico,Portugal,Irska kod kuce :roll:
Sto se tice krivice otici u baraz(ciro je u zvjezde okivan zbog toga a ovaj ''posran zbog toga) znaci dupli arsini.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 27 avg 2012, 17:11

calcio je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:"Politika je prosta stvar, fildan se ostavi i ako ko naide j.bi ga" dobra stara Bosanska izreka.
Ko god nema znanja i kuveta da igra u najacim ligama evrope(lige petice) taj nije zasluzio poziv u reprezentaciju.
Mi imamo 8 igraca(+9-Misimovic) koji igraju u ligi petice i to je to, a svi ostali su tu da popune prazninu... mislim da je dobro da pozove igrace koji vec duze vrijeme igraju zajedno, jer sad uigravat nekog igraca sa vec pomenutom
9-oricom je ravno sa katastrofom.
Ako je neki igrac dobar, sigurno ce uspjeti doci do najaci liga(jer njihovi treneri rjetko grjese) vjerujem da ce odmah dobiti poziv za narednu utakmicu.
Nesto slicno sam i ja ranije napisao. Kada bi Susic nekoga od tih 8-9 nasih najvaznijih igraca poceo neopravdano izostavljati onda bi kritika bila na mjestu. Sve ovo sto se sada pise je prodavanje magle, ne vole tog covjeka i imaju ocigledno nekakvih licnih problema sa njim. Ili je rijec o mladim osobama koje jednostavno ne znaju bolje, eventualno su nasjeli na neki od onih clanaka (hvalospjeva) koji redovno opisuju nase igrace kao nove Messije, iako igraju po nekakvim nizerazrednim klubovima.
Nazalost nemamo mi izbora, samo tih par igraca koji srecom igraju na razlicitim pozicijama i to je to ostali trebaju samo da trce i vrse obstrukciju protivnicke igre. Nazalost zbog kratkog izbora kvalitetnih igraca i takticki smo uslovljeni, tako da papetu ostaje samo da motivise igrace.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 avg 2012, 17:12

gringobih je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ja odgovorno tvrdim da cemo Lihtenstajn i Latviju razbiti kao keramicko posuđe. Mentalite Papeta nije sekunde upitan, covjek zeli sve najbolje nasem timu sto ce se i pokazati.

A to sto neko misli da su kvalifikacije propale zbog ne pozivanja "određenih" igraca je posebna prica, da ne kazem glupost.
Argument nema sta :cry:
Iste sekunde mi se stvara slika prve postave Barce u LP i u njoj nema Messija,Chavija,Inieste...
Isti taj tvoj koncept samo razliciti leveli i ekipe... :cry:
Ne kontam ? Sta hoces da kazes ?

To da Barselona nije ista bez Mesija, Inieste, Chavija se i moze prihvatit, to stoji.

A koga to u reprezentaciji BiH ili kako kazes u prvoj postavi nema pa to nije ista ekipa ? Ko to fali ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 avg 2012, 17:15

calcio je napisao/la:
gringobih je napisao/la: Stid me je sto navijamo za istu reprezentaciju!!!
Zar ti nisi jedan od onih sto navijaju protiv BiH sa nadom da ce tako Susic dobiti otkaz?

Mozda biH to najbolje biH bilo, kao sto ti kazes. Prijateljski savjet, moras poraditi malo na gramatickim osnovama maternjeg jezika prije nego pocnes glumiti intelektualca pa forumima. ;)
Ovo niti je forum akademije scenskih umjetnosti niti forum o gramatici nekog jezika a niti forum kluba intelektulaca... ;)

Zar nije jadno da covjek (koji se vjerovatno davi u vlastitim kolebanjima) koristi (1,2,10) neciji previd u tipkanju kao slamku spasa na sportskom forumu... :cry: :cry:
Zaboravio si napistati da ne koristim ćčđ... ;)

Mogu misliti kako bi u tvom svijetu bio prihvacen "Stephen Hawking" :cry: :cry:

Ups, umalo da ne primjetim kako sam ti odjednom postao "ja" vazniji u forumskim raspravama nego covjek kojeg slijepo ali bas bukvalno slijepo branis...Zasto li majku mu :roll:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 avg 2012, 17:22

Elegant je napisao/la:
gringobih je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ja odgovorno tvrdim da cemo Lihtenstajn i Latviju razbiti kao keramicko posuđe. Mentalite Papeta nije sekunde upitan, covjek zeli sve najbolje nasem timu sto ce se i pokazati.

A to sto neko misli da su kvalifikacije propale zbog ne pozivanja "određenih" igraca je posebna prica, da ne kazem glupost.
Argument nema sta :cry:
Iste sekunde mi se stvara slika prve postave Barce u LP i u njoj nema Messija,Chavija,Inieste...
Isti taj tvoj koncept samo razliciti leveli i ekipe... :cry:
Ne kontam ? Sta hoces da kazes ?

To da Barselona nije ista bez Mesija, Inieste, Chavija se i moze prihvatit, to stoji.

A koga to u reprezentaciji BiH ili kako kazes u prvoj postavi nema pa to nije ista ekipa ? Ko to fali ?
Kako mozes napisati to na sta sam ti quotao a da nisi u stanju razumjeti (na nadam se tebi razumljivom jeziku) ovo gore boldano(moje)???? :?
Kako da te onda uzmem za ozbiljnog forumasa?
Koja je "pamet" stajala iza tvog posta a koja to pamet ne moze shavtiti potpuno citku repliku :?: :?
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

Rios

Post Postao/la Rios » 27 avg 2012, 17:23

Sarajlijc@ je napisao/la:
slana_krv je napisao/la:

8-)
Ja ne bih mjenjao u zadnjoj liniji nista,a Seju bih stavio umjesto Zahirovica..To mi je bila dilema,al reko posto mi vec godinama imamo najmanje jednog cistog def veznog stavio sam Zahu..Miske,uz svo duzno postovanje,da sam ja selektor imao bi zacementiranu poziciju na klupi.. :mrgreen: A Sesar..Pa ako bude rezultat povoljan gurnuti ga u 2 pol od pocetka pa nek pokaze sta moze..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 27 avg 2012, 17:25

Ovdje se ne zna ni ko pije ni ko placa. Kao sto rece dobro poznati lik iznad,nije ovo forum intelektualaca.Boga mi i nije,pojedini su na nivou vrtica. Samo svadja ,nista konkretno. Ko to fali na spisku,a ima kvalitet da bude bar prva ili druga rezerva????? Na to pitanje niti jedan od ovih kvaziintelektualaca koji vise ovdje nece da daju odgovor. Razlog jednostavan:nema ga!
Konkretno mislim na ovog obozavatelja mexickih serija gringa i nihicu zvanog IQ..
Evo prozvao sam vas: posto toliko insistirate na tome dajte nam osnov za raspravu.Bio bih i vise nego sretan da date par imena pa da kazem da selektor grijesi.
Cekam

nihco

Post Postao/la nihco » 27 avg 2012, 17:32

Denizmare je napisao/la:Ovdje se ne zna ni ko pije ni ko placa. Kao sto rece dobro poznati lik iznad,nije ovo forum intelektualaca.Boga mi i nije,pojedini su na nivou vrtica. Samo svadja ,nista konkretno. Ko to fali na spisku,a ima kvalitet da bude bar prva ili druga rezerva????? Na to pitanje niti jedan od ovih kvaziintelektualaca koji vise ovdje nece da daju odgovor. Razlog jednostavan:nema ga!
Konkretno mislim na ovog obozavatelja mexickih serija gringa i nihicu zvanog IQ..
Evo prozvao sam vas: posto toliko insistirate na tome dajte nam osnov za raspravu.Bio bih i vise nego sretan da date par imena pa da kazem da selektor grijesi.
Cekam
rece Armand Assante .......
Sent from my Commodore 64

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 27 avg 2012, 17:48

nihco je napisao/la:
Denizmare je napisao/la:Ovdje se ne zna ni ko pije ni ko placa. Kao sto rece dobro poznati lik iznad,nije ovo forum intelektualaca.Boga mi i nije,pojedini su na nivou vrtica. Samo svadja ,nista konkretno. Ko to fali na spisku,a ima kvalitet da bude bar prva ili druga rezerva????? Na to pitanje niti jedan od ovih kvaziintelektualaca koji vise ovdje nece da daju odgovor. Razlog jednostavan:nema ga!
Cekam
Bas kad covjek pomisli da ne mozes biti ubitacniji ti me demantujes.
Nemas nista pametno reci niti znas raspravljati niti te to zanima. Na konkretno pitanje nemas odgovor.Tu si da provociras iz tebi znanog razloga,valjda nedostatak paznje pa to kompenziras ovdje.
A i neka nisi odgovorio ,i onako bi napisao neku glupost.
Hajde ti lijepo nastavi sa svojim postovima tipa IQ,teleci i drugim inteligentnim doskocicama. Zalostan slucaj....

nihco

Post Postao/la nihco » 27 avg 2012, 17:50

Denizmare je napisao/la:
nihco je napisao/la:
Cekam
Bas kad covjek pomisli da ne mozes biti ubitacniji ti me demantujes.
Nemas nista pametno reci niti znas raspravljati niti te to zanima. Na konkretno pitanje nemas odgovor.Tu si da provociras iz tebi znanog razloga,valjda nedostatak paznje pa to kompenziras ovdje.
A i neka nisi odgovorio ,i onako bi napisao neku glupost.
Hajde ti lijepo nastavi sa svojim postovima tipa IQ,teleci i drugim inteligentnim doskocicama. Zalostan slucaj....
miran !
Sent from my Commodore 64

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 27 avg 2012, 17:51

Ne vrijedi se rapspravljat, evo ja ih vec par strana pitam da nabroje imena koja fale u timu i da obrazloze, isto da mi objasne ove "jaransko-menđerske" odnose. A oni samo odmicu i nista pametno da kazu.

Cvrsto se drze svojih uvjerenja da su kvalifikacije propale jer nisu pozvani igraci tipa Zukanovic i jos neki samo njima znani.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 27 avg 2012, 17:53

Ja ću da se " isključim " iz prognoza susreta i kvalifikacija, te njihovog rezultata. Ukoliko doživimo neuspijeh, onda ću da dođem, pa da tražimo zajedno razloge istog :D tome služi forum, zar ne ? :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 27 avg 2012, 18:04

nihco je napisao/la:
molotovljev je napisao/la: Sve vam je jasno!
puno bi konstruktivnije bilo da argumentujes svoje stavove, nego sto tuzakas po forumu.
ja nikoga nisam uvrijedio , samo uzvratio istom mjerom.
sto se tice optuzbi na racun selektora, on je javna licnost, na izuzetno odgovornoj funkciji i podlozan kritici svake vrste, pa i optuzbama.
Ja mislim da bi puno konstruktivnije bilo da se ja i ti nađemo,popijemo kaficu,odemo do biblioteke...

Sta kazes?
F.K.SARAJEVO

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 27 avg 2012, 18:09

Cekam
Par? Ma nemoj mi zbog par igraca stiskati zvono ipred kuce :x
I po 101 put...Zukanovic,Cocalic,I.Hajrovic,Ljevakovic,Mahmutovic,Visca, Buric itd
A da ne bih morao pisati ponovo...

Zukanovic vs Pandza prvi tim lige drugi nogiran iz Arsenala iz Kijeva nakon probe...Sunjic neki tamo klub ko zna koji, totalno nepouzdan lik jos iz U21...

Cocalic vs Medunjanin-Zahirovic-Svraka-Sesar-Vrancic M-ne igra aktivno gotovo godinu i iz iste su lige, Z ispao u drugu ligu Rusije, S-S Zeta ce biti dovoljna da sve objasni... V-Druga liga, jesen karijere, cunj u kuglanju... :cry:

I Hajrovic vs Vrsajevic,Ibricic nemami ih srca porediti stid me... :oops:

Ljevakovic vs Medunjanin-Zahirovic-Svraka-Sesar-Vrancic sve isto kao i vs Cocalic samo sto je ovaj covjek godinama najbolji igrac jedne dobre Evropske lige i Prije par godina bio proglasen najiboljim DM gambus lige, nikad zdrav nije poceo sa klupe, cementiranih 11 i glavni igrac ekipe...

Mahmutovic vs Vrsajevic, Ibricic, Standardan, najbolji strijelac kluba, igrac koji moze igrati oba krila i napadaca nevejerovatne je brzine i explozivnosti upravo sto nam je uvijek trebalo u repci ...Porediti ga sa Ibricicem koji odradio tek utakmicu-dvije nakon vodzenja grupe navijaca Lokomotive koju godinu...Smijesno...

Visca vs Vrsajevic,Ibricic ne moze se nikako stavljati u isti kos sa njima ni po godinama ni po kvaliteti...

Buric vs Sehic,Avdukic smijesno porediti Sehic vjecna klupa Avdukic kolac...Jos jedna smijesna usporedba...

Sta jos treba da pisem roman ili ?
Zadnja izmjena: gringobih, dana/u 27 avg 2012, 18:19, ukupno mijenjano 2 puta.

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 27 avg 2012, 18:15

Nema sta lik stvarno nabroja igrace o kojima forumasi bruje ,a I razloge da se pozovu.
Ajvatar

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.