Sead Kolašinac
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Kolašinac je dobrodoša, a ti paša što kolektiviziraš, smiri malo strasti. Razumijem da se osjećas isfrustrirano, većina nas bude u pojedinim situacija. Rijetko je ko ostao imun na odluku "Švicarca", ali to je njihova odluka, sretno im. Kolašinca treba zvati, treba pokušavati opet i momak ima podršku, evo bar jednog Bosanca ako ništa. Momak je rekao da će igrati, nije zaigrao za Njemačku U21 pa da možemo reći da je slagao Jagodića. Momak će se sigurno oglasiti, pa sačekajmo, nemojmo bezveze nagađati i pričati svakakve gluposti. Nije zdravo razmišljanje pojedinih da se mi odreknemo svakog, kao mi smo rudnik pa kad god zagrabimo, zlato će da bude. Za vrijedne igrače se treba boriti, ne ovako kako radi Sušić, ovaj način je totalno pogrešan, vjerujem da je većina saglasna i tu se nešto mora promijeniti. Neka zdravija inicjativa se mora pokrenuti da nam se ne ponavljaju ove dječije bolesti.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Znači jedno od ovo dvoje bi biti majstor10kanarinac je napisao/la: e ovako druze ti ili si kolosinac ili si zaista dobar sa kolosincem poznajes ga ili tako nesto e sad ako si ti kolosinac poslusaj ili ako ga poznasjes

Sta ste se vise dovezali ovog momka, igrati ce za koga on odluci a ne raznorazni degeni sa foruma.
Zamolio bih vas da ne pisete u ime "BiH" i sviju nas, jer smo svi mi pojedinci i svako ima pravo na svoje misljenje.
Kolasinac, kao i svi ostali kvalitetni fudbaleri su dobrodosli!!
Zamolio bih vas da ne pisete u ime "BiH" i sviju nas, jer smo svi mi pojedinci i svako ima pravo na svoje misljenje.
Kolasinac, kao i svi ostali kvalitetni fudbaleri su dobrodosli!!
-
- Kontakt:
kako ima glupe raje za ne povjervat ocm.
Kao prvo moje mišljenje je da ako će nekom našem igraču pomoći igranje za mladu reprezentaciju neke drzave u karijeri ja sam sretan da igra i nije tako lako mladim igračima koje neka drzava praktično nauči igrati lopte otić igrat za drugu jer ne ulazu veliki fudbalski savezi bezveze velike pare u klubove sigurno je da tu ima dosta do kluba pa nije ni kološinac messi da mu nemože niko ništa prvo se treba progurat malo sam da izganja bar da bude prva odbranbena opcija na klupi pa onda radit po svom cejfu al ovdje je raja toliko glupa da nemoze razumjeti da se neke stvari rjesavaju ispod stola i skriveno od javnosti. Svaki nastup je bitan igracima u tim godinama eto samo zamislite da stevanovic nije zaigrao za bosnu kad bi zavrsio u sevilji il da ozil recimo nije htio da igra za svabe kad bi u realu završio. Ako mu karijera propadne ni mi nemamo ništa od njega tako da neka se bori sad za sebe a kad dodje vrijeme kad se malo dokaze iako se talenat vidi mora malo vremena jos da prodje neka zaigra za našu repku jer bila je jasna poruka na tekmi "Nije blago ni srebro ni zlato vec je blago sto je srcu drago" .
Što se mene tiče ja sam ubijedjen da će kološinac i halilović igrati za nas samo da zbog stanja u svojim klubovima ne mogu i ne smiju da se izjasne trenutno jer se boje za svoju karijeru sto je i logični i pokušavaju najpametnije odigrat ipak tu su u igri i menadzeri i klubovi tako da se tu puno igra i van terena a oni su realno tek talenti u usponu koji jos nisu ni na klupi sigurni a kamoli da se već sad qrče svima jbg nmg svi bit **** ko baloteli i ibraka.
Izvinjavam se za dug post al fkt mi idu na qrac ovi maloumni komentari i ovo svakodnevno vršenje pritiska na mlade igrače od strane nasih sportskih portala pa jbt ni venger nemoze naci tolko talenata kao oni svaki dan o nekom maloljetniku se piše.
Kao prvo moje mišljenje je da ako će nekom našem igraču pomoći igranje za mladu reprezentaciju neke drzave u karijeri ja sam sretan da igra i nije tako lako mladim igračima koje neka drzava praktično nauči igrati lopte otić igrat za drugu jer ne ulazu veliki fudbalski savezi bezveze velike pare u klubove sigurno je da tu ima dosta do kluba pa nije ni kološinac messi da mu nemože niko ništa prvo se treba progurat malo sam da izganja bar da bude prva odbranbena opcija na klupi pa onda radit po svom cejfu al ovdje je raja toliko glupa da nemoze razumjeti da se neke stvari rjesavaju ispod stola i skriveno od javnosti. Svaki nastup je bitan igracima u tim godinama eto samo zamislite da stevanovic nije zaigrao za bosnu kad bi zavrsio u sevilji il da ozil recimo nije htio da igra za svabe kad bi u realu završio. Ako mu karijera propadne ni mi nemamo ništa od njega tako da neka se bori sad za sebe a kad dodje vrijeme kad se malo dokaze iako se talenat vidi mora malo vremena jos da prodje neka zaigra za našu repku jer bila je jasna poruka na tekmi "Nije blago ni srebro ni zlato vec je blago sto je srcu drago" .
Što se mene tiče ja sam ubijedjen da će kološinac i halilović igrati za nas samo da zbog stanja u svojim klubovima ne mogu i ne smiju da se izjasne trenutno jer se boje za svoju karijeru sto je i logični i pokušavaju najpametnije odigrat ipak tu su u igri i menadzeri i klubovi tako da se tu puno igra i van terena a oni su realno tek talenti u usponu koji jos nisu ni na klupi sigurni a kamoli da se već sad qrče svima jbg nmg svi bit **** ko baloteli i ibraka.
Izvinjavam se za dug post al fkt mi idu na qrac ovi maloumni komentari i ovo svakodnevno vršenje pritiska na mlade igrače od strane nasih sportskih portala pa jbt ni venger nemoze naci tolko talenata kao oni svaki dan o nekom maloljetniku se piše.
Jedan od najpametnijih postova na ovoj temi. Momci imaju "luksuzne probleme" koji bi se brzo mogli pretvoriti u samo "probleme" ukoliko se izjasne pre-pre-rano.realan_coek je napisao/la:Što se mene tiče ja sam ubijedjen da će kološinac i halilović igrati za nas samo da zbog stanja u svojim klubovima ne mogu i ne smiju da se izjasne trenutno jer se boje za svoju karijeru sto je i logični i pokušavaju najpametnije odigrat ipak tu su u igri i menadzeri i klubovi tako da se tu puno igra i van terena a oni su realno tek talenti u usponu koji jos nisu ni na klupi sigurni a kamoli da se već sad qrče svima jbg nmg svi bit **** ko baloteli i ibraka.
Sto se tice Kolasinca, vrlo bi lako mogao "zavrsiti" kao Kucukovic, Besic i sl. ali za Halilovica je vec sada svima jasno da ide stopama Matea Kovacica, koji je otisao u Inter za 25mil KM....
moron safet mora popricat sa ovim momkom i dati mu doznanja da na njega racuna,,,,e onda naci nekog u savezu ko ce mu pomoci oko drzavljanstva da se to rijesi....ali safetov iq je prenizak da bi on skontao sta mu je duznost,,,
Brao, sa svakim pojedinačno treba tako a to sve bez medijske pompe.gruezi je napisao/la:moron safet mora popricat sa ovim momkom i dati mu doznanja da na njega racuna,,,,e onda naci nekog u savezu ko ce mu pomoci oko drzavljanstva da se to rijesi....ali safetov iq je prenizak da bi on skontao sta mu je duznost,,,
Naši mediji su zlo, ne mogu da vjerujem da nisam pročitao ni jedan kritički tekst na temu zadnje tekme ili ovog problema sa igračima. Savez nam je zaštićeniji od Dodika, cenzura totalna.
Po meni nam je Kolašinac najpotrebniji od svih aktuelnih, pa usudit ću se reći i od Halilovića.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Slažem se svi koji nežele igrati za reprezentaciju što dalje od reprezentacije i ovog foruma..messilla je napisao/la:Ova papcina ne zasluzuje temu. Brisite ovo
Nije se tako lako odluciti za koju repr. igrati,mada mi se cini da on zapravo
ocekuje poziv svaba i misli da se moze nametnuti selektoru svaba
ocekuje poziv svaba i misli da se moze nametnuti selektoru svaba

Potpuno se slazem nama su prijeko potrebni defanzivic!Žvaka je napisao/la:Brao, sa svakim pojedinačno treba tako a to sve bez medijske pompe.gruezi je napisao/la:moron safet mora popricat sa ovim momkom i dati mu doznanja da na njega racuna,,,,e onda naci nekog u savezu ko ce mu pomoci oko drzavljanstva da se to rijesi....ali safetov iq je prenizak da bi on skontao sta mu je duznost,,,
Naši mediji su zlo, ne mogu da vjerujem da nisam pročitao ni jedan kritički tekst na temu zadnje tekme ili ovog problema sa igračima. Savez nam je zaštićeniji od Dodika, cenzura totalna.
Po meni nam je Kolašinac najpotrebniji od svih aktuelnih, pa usudit ću se reći i od Halilovića.
Majstore može l' danas neka slika po mogućnosti sa džume ?

vlada87 je napisao/la:Majstore može l' danas neka slika po mogućnosti sa džume ?![]()

dobro ba fotke...de ti nama reci kako napreduje papirologija oko drzavljanstva??Majstor10 je napisao/la:vlada87 je napisao/la:Majstore može l' danas neka slika po mogućnosti sa džume ?![]()
Ide.edo07 je napisao/la:dobro ba fotke...de ti nama reci kako napreduje papirologija oko drzavljanstva??Majstor10 je napisao/la:vlada87 je napisao/la:Majstore može l' danas neka slika po mogućnosti sa džume ?![]()
Hoce safet da njemu igraci dodzu na vrata u parizu I da mu pokucaju I da izraze zelju da igraju...zasto neko da mijenja papire ako mu safet nicim nije dao doznanja da ga zeli pa nece se niko kockati sa svojom karijerom I zivotom niko normalan barem...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Jagodic i Bakovic su mu dali do znanja da ga zelimo u nasoj reprezentaciji. Nisi informisan, sto me bas i ne cudi kod vas pljuvaca. Katastrofalni ste.gruezi je napisao/la:Hoce safet da njemu igraci dodzu na vrata u parizu I da mu pokucaju I da izraze zelju da igraju...zasto neko da mijenja papire ako mu safet nicim nije dao doznanja da ga zeli pa nece se niko kockati sa svojom karijerom I zivotom niko normalan barem...
Nemojte cirkus zbivati s temomm,liK neće da nađe vremena da obavijesti telefonom da ne moze doci u ljubljanu i slicno,a onda zaigra za U20 Njemacke..
Jos jedan je slucaj ovakav bio kada je reko da nije se mogo javit jer igra sa Salkeom Ligu prvaka..Mislim,momku sretno gdje god da igra al Seferovići,HAjrovići i ostali nam se više neće dešavati,mi nismo više za šprdanje..NIko ne trazi od njega da dođe pješke al nek uradi stvari koje trebaju,svima puna usta Bosne,a onda ne mogu da polizu koliko pljuju po njoj..
Jos jedan je slucaj ovakav bio kada je reko da nije se mogo javit jer igra sa Salkeom Ligu prvaka..Mislim,momku sretno gdje god da igra al Seferovići,HAjrovići i ostali nam se više neće dešavati,mi nismo više za šprdanje..NIko ne trazi od njega da dođe pješke al nek uradi stvari koje trebaju,svima puna usta Bosne,a onda ne mogu da polizu koliko pljuju po njoj..
Nismo za sprdanje,ali nismo ni tako veliki.To tek trebamo postati,A sto se tice pracenja,pa koliko ja znam da je savez objavio da im se momak javio da nece moci doci na okupljanje jer ga klub ne pusta.A to sto se odazvao Njemackoj U20 reprezentaciji Njemacke.Ja koliko znam da igrac ukoliko odbije poziv u repku,a nema neki valjan razlog za neodazivanje da ga savez moze kazniti i udariti mu zabranu cak igranja i u klubu.Tako je Fudbalski savez Kameruna prijetio Eto-u da ce mu udariti zabranu nastupa za klub,ukoliko se ne odazove u repku.zgembo89 je napisao/la:Nemojte cirkus zbivati s temomm,liK neće da nađe vremena da obavijesti telefonom da ne moze doci u ljubljanu i slicno,a onda zaigra za U20 Njemacke..
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Zato je tvoj prevelik sigurno,dok pises ovakve postove. Kako te nije stid nazivati nekoga moronom,narocito Safeta,a u drugom dijelu posta stitis nekoga ko nas vuce za nos? Sutra ces isto pisati i za Dzeku,petog desetog da je moron. Najgori tip ljudi koji ne znaju na normalan nacin diskutovati niti postuju bilo koga.Nisi jedini,samo si jedan u nizu isfrustriranih likova koji koristi cuda moderne tehnologije da lijeci svoje komplekse skriven u nekom cosku iza nika.gruezi je napisao/la:moron safet mora popricat sa ovim momkom i dati mu doznanja da na njega racuna,,,,e onda naci nekog u savezu ko ce mu pomoci oko drzavljanstva da se to rijesi....ali safetov iq je prenizak da bi on skontao sta mu je duznost,,,
To mozes samo ovdje,za ovakve postove te na svakom normalnom forumu bi bio banovan.
- skyisthelimit
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Google Adsense [Bot] i 31 gost.