To propustio tekmusamoradnik je napisao/la:1:1
Ajmo Radniče do pobjede
FK Radnik Bijeljina
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Re: FK Radnik Bijeljina
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Nemoze se Čelik istopiti na kupusuBijeljinacity je napisao/la:Premijer liga - Pobeda je za Radnik jedina opcija protiv Zeničana
Čelik će se istopiti u Bijeljini
-
samoradnik
- Kontakt:
Ako ćemo o tim vodama, Bijeljina može nahraniti 10 Zenica...EnesBesic je napisao/la:Nemoze se Čelik istopiti na kupusuBijeljinacity je napisao/la:Premijer liga - Pobeda je za Radnik jedina opcija protiv Zeničana
Čelik će se istopiti u Bijeljini![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bod je osvojen,važno je da se nastavilo sa koliko toliko solidnim partijama (nisam gledao,zdravlje je preče)..Definitivno međutim u narednim utakmicama kući,moramo pobjeđivati,jer samo pobjede vode u neku sigurniju zonu.
-
Bijeljinacity
- Kontakt:
Kako je lijepo pogledati tabelu pa makar i sedam dana da nismo na mjestu koje vodi u nizi rang!Valjda ce ovako biti i nakraju prvenstva ako ne i bolje!
Ponovo losa igra,nadigrani smo i od Goska u kupu i od Celika u prvenstvu,sve je gore i gore,a i kako bi moglo biti drugacije kad klub vode podpredsjednik Cico Globus,koji je najveci uzgajivac svinja u Semberiji i Boro Djokic sportski direktor,nama sembercima poznat kao dugogodisnji vulkanizer!
Zaigral za vas ikad onaj Armin Kapetan sto je vam je došo od nas?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
covjek standardan u ekipisamocelik je napisao/la:Zaigral za vas ikad onaj Armin Kapetan sto je vam je došo od nas?
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Standardan i jedan od boljih pojedinaca na terenu. Puno radi, zna sa loptom. Po meni uz Basaru igrač sa najvećim kvalitetom u ekipi.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ima li neko da bi mi ostavio broj da ga zovem u subotu za rezultat? Nek se javi na pm, hvala 
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
samoradnik
- Kontakt:
Benjo
mi jesmo semberci al brojeve telefona dajemo isključivo curama sa velikim velikim velikim....
Kazniše nas idioti iz antifudbalskog saveza sa 3000 maraka..... BRUKA.
Kazniše nas idioti iz antifudbalskog saveza sa 3000 maraka..... BRUKA.
-
samoradnik
- Kontakt:
Važna pobjeda protiv Gradine je ostvarena,pobjeda koja bi na kraju mogla imat ogroman podstrek za momke da do kraja polusezone ovo privedu kako treba....
Bunkerom mozemo uzeti bod Olimpiku. 
-
samoradnik
- Kontakt:
Bod bi bio odličan mada sam ja siguran da možemo i sva tri uzeti,tim prije jer nakon ove pobjede nije toliki pritisak na igračima...
Radnik Bijeljina
Evo ovi već"prijete"! 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
samoradnik
- Kontakt:
ko prijeti?zašto? dje? kako? čega? kome? kada?
Radnik Bijeljina
Kako šta?Najavljuješ tri boda u subotu,svako ima pravo da se nada.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
ivan.balic
- Kontakt:
Dobro došli Bijeljinci. Neka pobijedi bolji.
Joj jos jedno kolo i mi vam dolazimo koliko hocete golova u mrezi? 
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Seti se one tekme iz 2006 ja msm,takodje poslednje kolo Radnik:Sarajevo,i tada ste bili pri samom vrhu pa smo vas dobili 1:0
)
-
samoradnik
- Kontakt:
Re: Radnik Bijeljina
Jasno i ja se nadam,ne prijetim i ne kažem da će tako bitiMancini je napisao/la:Kako šta?Najavljuješ tri boda u subotu,svako ima pravo da se nada.
Čuj koliko hoćemo,ne pamtim kad ste u Bijeljini zadnji put dali gol... možda na nekoj prijateljskoj s Podrinjem....Joj jos jedno kolo i mi vam dolazimo koliko hocete golova u mrezi?
Trenutno korisnika/ca: b00t, Beli98, bvsic, ExBlueone, LondonBlues, Nemanja99, Vanja8, worchester i 30 gostiju.