Football Manager 2014
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
gojzerica
- Kontakt:
Re: Football Manager 2014
Josip Kvesić! 
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jah
al da vidis Isle i Pelusa -ubise po strani u ovih 7-8 utakmica, najbolji igraci hahaah vidi se da je igrica
al da vidis Isle i Pelusa -ubise po strani u ovih 7-8 utakmica, najbolji igraci hahaah vidi se da je igrica
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- IlPrincipe
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la:Mandzukic ili Dzekson Martinez kao treci spic za Juve? i jedan LWB/ML , da pokriva citavu lijevu stranu u 3-5-2 ..Koentrao preveliku platu trazi, Marselo preskup a ja se slomi trazeci podrsku za Asamou
Baines i Jackson M.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Lulić, uz ove nabrojane
- IlPrincipe
- Kontakt:
ma nije baš Lulić za 'velikih timova'Gusar1995 je napisao/la:Lulić, uz ove nabrojane
ja nisam Lulića predložio zato što je naš, nego zato što imaš jako malo igrača koji mogu igrati na lijevom beku/krilu u taktici koju igra Juve a Seand to itekako može... ne znam kako si me razumio al' ne kažem da je on najbolji na toj poziciji, ja sam napisao samo jedno od imena, u prethodnim postovima već su nabrojali neke
Što se tiče samog Lulića i nj kvalitete za tu poziciju, ima brzinu, staminu, teamwork i workrate na visokom nivou,dosta inteligentan za svoju poziciju, solidan u odbrani i jako dobar u napadu
Što se tiče samog Lulića i nj kvalitete za tu poziciju, ima brzinu, staminu, teamwork i workrate na visokom nivou,dosta inteligentan za svoju poziciju, solidan u odbrani i jako dobar u napadu
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
hvala na prijedlozima
a Lulica sam vec prije pikirao, vec je unhappy sto su odbili moje ponude za njeg i prilicno jeftino ga mogu dobit al sam trazio sta bolje..Bainsa sam zaboravio ako ga ko vec nije ni kupio heheh
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- supersonic83
- Kontakt:
Evo moja ekipa Juvea pred kraj trece sezone. Samo dvije promjene u prvom sastavu, ispali Pirlo i Barzagli zbog godina a upali Veratti i Masi. Preko 100mil na racunu, dva naslova i uskoro treci, te jedna Liga Prvaka. Zamjena za Asamoaha mi je Criscito (19m iz zenita). Imas puno igraca u rezervama i youthu koji ce se razviti odlicno, nemoj bacati novce bespotrebno. Lulic i Manđo propadnu ubrzo.ultrasstyle_tz je napisao/la:Mandzukic ili Dzekson Martinez kao treci spic za Juve? i jedan LWB/ML , da pokriva citavu lijevu stranu u 3-5-2 ..Koentrao preveliku platu trazi, Marselo preskup a ja se slomi trazeci podrsku za Asamou
I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
Fierro i Berardi za sezonu-dvije ce ti taman moci zamijeniti Teveza i Llorentea. Fierro se razvije u tzv speedstera a Berardi razvije odlicno tehnicke ocjene. A za tog wing beka lijevog probaj Jonathana Silvu mislim da igra u Eustudiantesu a vjerovatno je negdje i presao. Zvijer, kod mene nakon nekoliko sezona dosta puta zaredom u timu svijeta igra mi cak ispred Alabe.
- Bayern@heart
- Kontakt:
korisno ko igra na ovom novom patchu 14.1.14 za kornere
corners:
change the setting you play the ball to the far post, not a short pass anymore, cause SI removed the bug with the patch!
tell one of your center backs to stay at the far post.
tell your forwards to go forward, so they wait at the penalty point & scored a lot from there
http://www.fm-base.co.uk/forum/attachme ... A%2A%2A%2A
otvorite postavljenu sliku
puno golova dolazi nakon prekida za ovim postavkama napadačkih kornera
corners:
change the setting you play the ball to the far post, not a short pass anymore, cause SI removed the bug with the patch!
tell one of your center backs to stay at the far post.
tell your forwards to go forward, so they wait at the penalty point & scored a lot from there
http://www.fm-base.co.uk/forum/attachme ... A%2A%2A%2A
otvorite postavljenu sliku
puno golova dolazi nakon prekida za ovim postavkama napadačkih kornera
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 05 dec 2013, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
raja evo skinuh FM 2014 ,sve radi pokreno igru ,ali ima jedan problem ,napravim svj prfil odaberem svj tim ,ali kada krenem igrati pise neko lijevo ime da vodi isti klub ,te u timu su skrz lijevi igraci neki 
Unaprije hvala
Unaprije hvala
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Eh sad citao sam da ima neki bug i da se treba skinuti neki fix mozda je to, a mozda je i ovo sljedece: Kada si pokretao igricu pa kada odabires koje lige hoces da ti ucita pa korak iza imas ovako sad ne znam tacno sta pise ali znam da u ponudjenim ima USE REAL NAME PLAYER i to ti treba biti cekirano odnosno da bude kvakica na njemu. Meni se jednom to iskljucilo pa je bilo da prostis sranja sa imenima. Ako nije to onda potrazi ovaj fix za imena.PEP je napisao/la:raja evo skinuh FM 2014 ,sve radi pokreno igru ,ali ima jedan problem ,napravim svj prfil odaberem svj tim ,ali kada krenem igrati pise neko lijevo ime da vodi isti klub ,te u timu su skrz lijevi igraci neki
Unaprije hvala
- Bayern@heart
- Kontakt:
Imaš moj bavarac na 11 stranici ove teme drug @Forrest je objasnio šta treba skinuti i koji patch instalirati da igrica funkcioniše kako treba ja sam tako uradio i sve super funkcionišePEP je napisao/la:raja evo skinuh FM 2014 ,sve radi pokreno igru ,ali ima jedan problem ,napravim svj prfil odaberem svj tim ,ali kada krenem igrati pise neko lijevo ime da vodi isti klub ,te u timu su skrz lijevi igraci neki
Unaprije hvala
a imaš i na ovoj stranci
A_d_0 je napisao/la:Eh sad citao sam da ima neki bug i da se treba skinuti neki fix mozda je to, a mozda je i ovo sljedece: Kada si pokretao igricu pa kada odabires koje lige hoces da ti ucita pa korak iza imas ovako sad ne znam tacno sta pise ali znam da u ponudjenim ima USE REAL NAME PLAYER i to ti treba biti cekirano odnosno da bude kvakica na njemu. Meni se jednom to iskljucilo pa je bilo da prostis sranja sa imenima. Ako nije to onda potrazi ovaj fix za imena.PEP je napisao/la:raja evo skinuh FM 2014 ,sve radi pokreno igru ,ali ima jedan problem ,napravim svj prfil odaberem svj tim ,ali kada krenem igrati pise neko lijevo ime da vodi isti klub ,te u timu su skrz lijevi igraci neki
Unaprije hvala
drug dje se mere skinut
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Evo momak iznad ti je rekao.PEP je napisao/la:A_d_0 je napisao/la:Eh sad citao sam da ima neki bug i da se treba skinuti neki fix mozda je to, a mozda je i ovo sljedece: Kada si pokretao igricu pa kada odabires koje lige hoces da ti ucita pa korak iza imas ovako sad ne znam tacno sta pise ali znam da u ponudjenim ima USE REAL NAME PLAYER i to ti treba biti cekirano odnosno da bude kvakica na njemu. Meni se jednom to iskljucilo pa je bilo da prostis sranja sa imenima. Ako nije to onda potrazi ovaj fix za imena.PEP je napisao/la:raja evo skinuh FM 2014 ,sve radi pokreno igru ,ali ima jedan problem ,napravim svj prfil odaberem svj tim ,ali kada krenem igrati pise neko lijevo ime da vodi isti klub ,te u timu su skrz lijevi igraci neki
Unaprije hvala
drug dje se mere skinut
Kako cu srediti imena u Njemackoj repki?
Hvala.
Hvala.
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
- IlPrincipe
- Kontakt:
ako mislis na imena natjecanja, evo http://www.fmscout.com/a-daniel-real-name-fix.html" onclick="window.open(this.href);return false;Deniro je napisao/la:Kako cu srediti imena u Njemackoj repki?
Hvala.
Ja bih volio da mi neko ko je sve snimio kako treba pošalje linkove na pp... Bio bih zahvalan...
Hvala.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Hvala.
Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Mislio sam na 'real names' igraca Njemacke , recimo da mi Bastian nije Marius Wirtz , Hilmar Salomon - Lahm itdIlPrincipe je napisao/la:ako mislis na imena natjecanja, evo http://www.fmscout.com/a-daniel-real-name-fix.html" onclick="window.open(this.href);return false;Deniro je napisao/la:Kako cu srediti imena u Njemackoj repki?
Hvala.
Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
MUSVDG
-
gojzerica
- Kontakt:
Trebali ste skinuti NosTeam verziju 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.