Po meni sudija treba uvijek pustiti da zavrsi napad pa onda svirati
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
sve su tekme u ovom gradu. ******* im majkuterabajt je napisao/la:Nisu valjda sve igrane u ovom gradu, znaci i mi min 4 dajemoNerminovic je napisao/la:zasada tekme u salvador. Holland 5-1 Spain. Germany 4-0 Portugal. France 5-2 Switzerland.
Bosnia Iran is next.
Znači, mi dobijamo 3-0..Nerminovic je napisao/la:sve su tekme u ovom gradu. ******* im majkuterabajt je napisao/la:Nisu valjda sve igrane u ovom gradu, znaci i mi min 4 dajemoNerminovic je napisao/la:zasada tekme u salvador. Holland 5-1 Spain. Germany 4-0 Portugal. France 5-2 Switzerland.
Bosnia Iran is next.
Da nam je proci pa nek nam utpaju 7Aga je napisao/la:Strah me ove Francuske ako prodemo grupu
Qrci se.nedim93 je napisao/la:ne znam fakat Ferdy u čemu je fora nabrajanja tih imena. Al hajd valjda svako ima svoj neki fazon
Edukuje manje snalazljive forumasenedim93 je napisao/la:ne znam fakat Ferdy u čemu je fora nabrajanja tih imena. Al hajd valjda svako ima svoj neki fazon
Amar Dzeko je napisao/la:Ima li ko informaciju šta je sa Von Bergenom, i da li mu je oko uredu?
Switzerland defender Steve von Bergen has been taken to hospital after receiving a blow to the head early in their match against France at the World Cup this evening.
The Young Boys centre-back had to be substituted just nine minutes into the clash in Salvador after picking up a cut near his left eye.
ITV reports that he has been transported to a nearby hospital with a suspected cheekbone fracture, while the team's doctor was also concerned about his eye socket.
Šteta što nisi gledao, 300 udaraca na gol, Benaglio spasio Švicarce od deset komada u mreži.Donnie Darko je napisao/la:Možel neko postavit neki video sa hajlatsima za nas koji nismo bili u mogućnosti da gledamo cijelu tekmu. Što opširnije to bolje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.