Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)
Nisam to rekao, kažem da bi im mogli parirati uostalom košarka je timski sport a ako bi ikoga krasio timski duh to su ovi momci. A ovakva bi ekipa sigurno imala potencijal da sruši tu skupinu američkih zvijezda.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ima nekoliko kljucnih stvari kod Amera koje ih postavlja jedno mjesto iznad. Prvo uz Krzyzewskog kao glavnog trenera tu je defanzivni genije Thibodeau, kojeg igraci respektuju(nema ih puno takvih) i slušaju njegove naredbe, što je ogroman plus u odnosu na ostale timove. Zatim Coach K je donio odlicnu odluku da povede što više velikih igraca na prvenstvo, jer zna da tu vrijeba najveca opasnost od protivnika (citaj braca Gasol, Nene-Varejao). Backcourt je ionako najbolji na prvenstvu, tako da oko toga nema šta da se kalkuliše. Još jedna bitna stavka jesu slobodna bacanja, koja su bila problem kod prošlih rostera USA, te su druge ekipe mogle lahko eksploatisati, što kod ove ekipe to nije slucaj, posto su svi odlicni suteri s linije slobodnih bacanja (osim Drumonda koji je ionako 12. igrac ove ekipe, tako da u kljucnim utakmicama nece dobiti mnogo minuta). Ovoj ekipi moze samo Španija nauditi, zbog zajednickog iskustva igranja i naravno veoma jakog rostera (frontcourt strašan), te domaćinstva i vjerovatno domacinskog suđenja.
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 31 avg 2014, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
FaraonTM je napisao/la:Nisam to rekao, kažem da bi im mogli parirati uostalom košarka je timski sport a ako bi ikoga krasio timski duh to su ovi momci. A ovakva bi ekipa sigurno imala potencijal da sruši tu skupinu američkih zvijezda.
Nikad a ni tada....Ovi Ameri su opasni jer nema neke mega zvjezde,po prvi put i oni igraju timski.
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Ima nekoliko kljucnih stvari kod Amera koje ih postavlja jedno mjesto iznad. Prvo uz Krzyzewskog kao glavnog trenera tu je defanzivni genije Thibodeau, kojeg igraci respektuju(nema ih puno takvih) i slušaju njegove naredbe, što je ogroman plus u odnosu na ostale timove. Zatim Coach K je donio odlicnu odluku da povede što više velikih igraca na prvenstvo, jer zna da tu vrijeba najveca opasnost od protivnika (citaj braca Gasol, Nene-Varejao). Backcourt je ionako najbolji na prvenstvu, tako da oko toga nema šta da se kalkuliše. Još jedna bitna stavka jesu slobodna bacanja, koja su bila problem kod prošlih rostera USA, te su druge ekipe mogle lahko eksploatisati, što kod ove ekipe to nije slucaj, posto su svi odlicni suteri s linije slobodnih bacanja (osim Drumonda koji je ionako 12. igrac ove ekipe, tako da u kljucnim utakmicama nece dobiti mnogo minuta). Ovoj ekipi moze samo Španija nauditi, zbog zajednickog iskustva igranja i naravno veoma jakog rostera (frontcourt strašan), te domaćinstva i vjerovatno domacinskog suđenja.
ja mislim da je plumlee 12. igrač amera
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Koliko sam primjetio Plumlee je usao sinoc prije njega, mada nije toliko bitno tu su negdje, a u pripremnim utakmicama Drummond je imao nekoliko DNP-ova, što nije slucaj za Plumleeija
Zadnja izmjena: Fk_zeljo_1921, dana/u 31 avg 2014, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
To je tvoje mišljenje..lumani je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Nisam to rekao, kažem da bi im mogli parirati uostalom košarka je timski sport a ako bi ikoga krasio timski duh to su ovi momci. A ovakva bi ekipa sigurno imala potencijal da sruši tu skupinu američkih zvijezda.
Nikad a ni tada....Ovi Ameri su opasni jer nema neke mega zvjezde,po prvi put i oni igraju timski.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Druže ta ekipa Balkanaca bi bila razmontirana već u prvom poluvremenu vjeruj mi!FaraonTM je napisao/la:Nisam to rekao, kažem da bi im mogli parirati uostalom košarka je timski sport a ako bi ikoga krasio timski duh to su ovi momci. A ovakva bi ekipa sigurno imala potencijal da sruši tu skupinu američkih zvijezda.
Upravo. Thibs je košarkaški genijeFk_zeljo_1921 je napisao/la:Prvo uz Krzyzewskog kao glavnog trenera tu je defanzivni genije Thibodeau, kojeg igraci respektuju(nema ih puno takvih) i slušaju njegove naredbe, što je ogroman plus u odnosu na ostale timove.
A.F.C. Bournemouth!
Tibodo kao pomoćni!!!! ja mu skidam kapu!Puma je napisao/la:Izguglajte strucni stab SAD-a. Strahota bgm.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
ne budi bukvalac, ne priliči ti.DANTES je napisao/la:ma jok to je tradicionalna institucija košarke
Pogledaj rezultate Fincima na zadnja dva Evrobasketa, i vidjećeš kako su u više navrata pobijeđivali neke tzv. stare škole evropske košarke iliti stare škole potcjenjivanja protivnika (CG, BiH, Slovenija), između ostalog.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
@filipe Santiago je taj 4-ti.
Grci se pate sa filipincima, iako ovi drugi i nemaju pretjeran dobar sut pogotov za 3. Tu ako udju u seriju bice svega,mada cu se sad prebacit na SAD - Turska koju usput na FTV najavise kao igrani film.. moze bit lagano samo pitanje je sta, triler ili horor komedija:)
Grci se pate sa filipincima, iako ovi drugi i nemaju pretjeran dobar sut pogotov za 3. Tu ako udju u seriju bice svega,mada cu se sad prebacit na SAD - Turska koju usput na FTV najavise kao igrani film.. moze bit lagano samo pitanje je sta, triler ili horor komedija:)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
brazzo je napisao/la:@filipe Santiago je taj 4-ti.
ne sjećam se da je igrao u nba,moguće da sam zaboravio
gdje gledaš grke?
I ja pamtim da su pobjeđivali na zadnja dva Eurobasketa, mada daleko su oni od nekog imena u svijetu košarke.alan_kardec je napisao/la:ne budi bukvalac, ne priliči ti.DANTES je napisao/la:ma jok to je tradicionalna institucija košarke
Pogledaj rezultate Fincima na zadnja dva Evrobasketa, i vidjećeš kako su u više navrata pobijeđivali neke tzv. stare škole evropske košarke iliti stare škole potcjenjivanja protivnika (CG, BiH, Slovenija), između ostalog.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
imal ko link
@ da ne guglam cini mi se da je izmijenjao par klubova (mozda cak i u dva navrata se vracao) prvi klub cini mi se Sacramento a Grcku sam hvatao preko streama na lemonsport.org jbg sad sam na mobitelu i pratim amere pa ti ne mogu nalijepit direktan link a ima ih svega 2 

It was turned around so that right looked wrong
- alan_kardec
- Kontakt:
FaraonTM je napisao/la:I ja pamtim da su pobjeđivali na zadnja dva Eurobasketa, mada daleko su oni od nekog imena u svijetu košarke.
a yebem ga, pa nisam ni rekao da su neko ime, samo kažem da ekipa koja na prošlom Evrobasketu dobije Ruse, Turke, Slovence i Grke, ne može biti indijanska ekipa, ali nikako.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
nisu ni makedonci neko ime u košarci pa su bili 4 u evropi prije tri godine,pustite se šuplje priče
Dobro šefe nisam ni rekao da si rekaoalan_kardec je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:I ja pamtim da su pobjeđivali na zadnja dva Eurobasketa, mada daleko su oni od nekog imena u svijetu košarke.
a yebem ga, pa nisam ni rekao da su neko ime, samo kažem da ekipa koja na prošlom Evrobasketu dobije Ruse, Turke, Slovence i Grke, ne može biti indijanska ekipa, ali nikako.

Ja to onako konstatujem za svoju dušu

Faried i blokade

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- alan_kardec
- Kontakt:
aj uživanja slušati Avdića.
Doktor.

Doktor.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ima netko normalan link di ne steka...i da nema arapa 

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
gonlum sa 37 igra više u repci nego sa 27 godina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.