Mustafa (Marjan) Mijajlović - Želje i pozdravi
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Marjan Mijajlović - Želje i pozdravi
Da je nekako spojiti njeg i Sabahudina sa OBN-a, mislim da bi to bila rapsodija novinarstva.
Celik!3,2,2.
Željooooo je napisao/la:Nek neko postavi sliku Marijana sa šalom Želje kad je tek trebao doći na Hayat,a sad je kao vatreni navijač Sarajeva,e moj Marjane kako vjetar puše tako se i ponašaš,da ti Makedonci ponude više para nego što ti face tv daje i za Makedonsku reprezentaciju bi govorio naša reprezentacija..

Kameleon

- Donnie Darko
- Kontakt:
cek, recite mi da sam skontao pogresno, nazvao je igraca borusije nacistom? 

Donnie Darko je napisao/la:cek, recite mi da sam skontao pogresno, nazvao je igraca borusije nacistom?

Majkemi "kasetu" treba poslati njemcima

- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
ne baš tim riječima, ali je rekao sa ga Han podsjeća na njemačkog vojnika koji se sprema na rusiju staljingrad..Donnie Darko je napisao/la:cek, recite mi da sam skontao pogresno, nazvao je igraca borusije nacistom?
@neutral imaš pravo reći da je čovjek nacista ako jeste, a ne na osnovu njegove kose, boje očiju ga tako kvalifikovati
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Gubimo 3:0 i on priča kako nije sve gotovo.. 

Najjači gif svih vremena

Najjači gif svih vremena

al cemu one provokacije juce nakon sto je prepoznao covjeka na tribinama, nesto na racun ljudi koji su mlađi i tek poceli pratiti fudbal. ja bi smio s njim u svakom trenutku i u pola noci da me probudi odmjeriti snage kad je sportsko znanje u pitanju... hajd bar da ga je kolega pohvalio nego onako sam sebe uzdize... ne znam stvarno sta reci vedu znam za njega ne bi nista ruzno da govorim al marjana stvarno neko treba spustiti na zemlju.
You are someone else I am still right here
AhmetNY je napisao/la: Ne nego kazu da je presao i na Islam![]()
to je tebi vjerujem dobro.
Nisi navikao na bolje![]()
Ma nek je preš'o na šta hoće, to me ne zanima,al ja ti govorim da je sasvim normalno otići meni na Sahranu, iako sam musliman. A tvoju sam sliku shvatio sam tako, kako ga čudno gledaš i ismijavaš, zbog toga što je Hodža u pozadini...
- Goalgetter
- Kontakt:
Njegov privatni zivot me ne interesuje, koju religiju ima, ide li na dzenaze ili slicno, nema nikakve veze. Gore je ovo kako se on predstavlja u javnosti. Dok je na pocetku ona mala doza ludila bila simpaticna, sad vise pretjeruje i prelazi u debilizam ovo sto on radi. Iskreno se nadam da FaceTV nece prenositi nijednu utakmicu reprezentacije, sve dok je Marjan komentator.
pa imal ista da vam ne smeta ?? pa jebote sta god da krene vama smeta , hd bht smeta , face smeta , hayat smeta , sport klub smeta , tv igman smeta e moj narode ...
- samo_lijevo
- Kontakt:
cuj TV Igman.mravojed je napisao/la:pa imal ista da vam ne smeta ?? pa jebote sta god da krene vama smeta , hd bht smeta , face smeta , hayat smeta , sport klub smeta , tv igman smeta e moj narode ...

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam prije uzivao u Marjanovim prijenosima. Simpatican, luckast, ali krajnje profesionalan. Ovo sto radi u posljednje dvije godine je dno dna. Al' moze mu se. Ima i dalje onih koji puse te stvari. Mene iskreno ne zanima kakav je Marjan van studija, ali za ono sto izjavljuje prilikom prijenosa zasluzuje samarcinu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
fera je napisao/la:al cemu one provokacije juce nakon sto je prepoznao covjeka na tribinama, nesto na racun ljudi koji su mlađi i tek poceli pratiti fudbal. ja bi smio s njim u svakom trenutku i u pola noci da me probudi odmjeriti snage kad je sportsko znanje u pitanju... hajd bar da ga je kolega pohvalio nego onako sam sebe uzdize... ne znam stvarno sta reci vedu znam za njega ne bi nista ruzno da govorim al marjana stvarno neko treba spustiti na zemlju.

Ma ono samarcina za Vedu

BelminM23, ne budi bukvalac.
vjerovatno i zbog ove teme, jer ga raja polako konta pa stim u vezi i ona prijašnja prozivanja foruma, pa sinoc to. momak stvarno zna puno toga o sportu i to je činjenica, tako da čisto sumnjam da bi mu mogao išta kada je fudbal ili hokej u pitanju, a nekada je radio i biciklizam na rts-u pa je i tu itekako potkovan. moguće da bi ga dobio u ufc-u i sličnim polusportovimafera je napisao/la:al cemu one provokacije juce nakon sto je prepoznao covjeka na tribinama, nesto na racun ljudi koji su mlađi i tek poceli pratiti fudbal. ja bi smio s njim u svakom trenutku i u pola noci da me probudi odmjeriti snage kad je sportsko znanje u pitanju... hajd bar da ga je kolega pohvalio nego onako sam sebe uzdize... ne znam stvarno sta reci vedu znam za njega ne bi nista ruzno da govorim al marjana stvarno neko treba spustiti na zemlju.

što se njegovih nastupa tiće, momak je propao kao žeton, sve je na silu, i ama baš nikakvo uživanje nisu njegovi prenosi
nema potpisa
grad-na-rijeci-sani je napisao/la:
![]()
montaza,kao i ljupko

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- tyler durden
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Marjan Šterung Mijajlović
Da, usput moram pozdraviti Makijevog retardiranog kolegu Vedada i čestitati mu na retardiranom pitanju koje je uputio Sanjinu Prciću i još jednom se epski osramotio.

Da, usput moram pozdraviti Makijevog retardiranog kolegu Vedada i čestitati mu na retardiranom pitanju koje je uputio Sanjinu Prciću i još jednom se epski osramotio.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: $: Marjan Mijajlović - Želje i pozdravi
tyler durden je napisao/la:[youtube][/youtube]

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ali su najjaci sa onim "spremamo jos nekoliko sportskih iznenadjenja na Face TV-u ove godine". Eh da mi je znat sta je to? Nemaju nikakva prava ni za jednu ligu, ni u jednom sportu. Mora da ce prenosit Bajramski turnir sto onaj Braco organizuje. Marjanu je svakako dosadno za Bajram. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.