VFL Wolfsburg
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: VFL Wolfsburg
Martins je dao dobar gol, imo je samog Džeku na ziceru, ali je išao u solo akciju i na rizik... Sve je super, samo što je grafite sebičan...
Bio prenos na Eurosportu 2 preko kablovske, prenose komentatori na Srpskom jeziku...
Bio prenos na Eurosportu 2 preko kablovske, prenose komentatori na Srpskom jeziku...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
I osvojit ce Bundes ligu, bayern im nije ni do koljena, igraju traljavo i usporeno. Martins se kao sto kazes odmah uklopio i mislim da im je i falio igrc tipa Martinsa koji ce probijati sa bokova i svojom brzinom stvarati vise prostora za Bosanskog gorostasa. Jesam se ismijao kod gola Martinsa, kad ga je zabio tamo Dzeko sam pade hahahadzenidm je napisao/la:igraju brz nogomet i martins se odmah uklopio u to , a naravno to ostalim budesligasima ne odgovara jer su otprilike svi ostali sem hof navikli da ono polahko razvuku i cekajuHarrison je napisao/la:Wolfsburg je prejak, najjaci tim Bundes lige ubjedljivo i igraju najljepsi fudbal. Dzeko igrac utakmice, zabio gol, primorao Womea da ga zabije sam sebi, Miske solidan, imao par pokusaja sve u svemu dobra igra vukova i zasluzena pobjeda.
Ko je gledao prenos na eurosportu 2 mogao je vidjeti koliko onaj komentator navija za Koeln, cijelu utakmicu prica o Koelnu, kad je Wolfsburg preokrenuo samo spominje koliko je ostalo do kraja i koliko jos nade ima za Koeln...treba mu se sjetiti familije...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Evo odmah neke teorije zavjere..daj baHarrison je napisao/la:Ko je gledao prenos na eurosportu 2 mogao je vidjeti koliko onaj komentator navija za Koeln, cijelu utakmicu prica o Koelnu, kad je Wolfsburg preokrenuo samo spominje koliko je ostalo do kraja i koliko jos nade ima za Koeln...treba mu se sjetiti familije...
-
LeBronJamesKing
Harrison je napisao/la:Wolfsburg je prejak, najjaci tim Bundes lige ubjedljivo i igraju najljepsi fudbal. Dzeko igrac utakmice, zabio gol, primorao Womea da ga zabije sam sebi, Miske solidan, imao par pokusaja sve u svemu dobra igra vukova i zasluzena pobjeda.
Ko je gledao prenos na eurosportu 2 mogao je vidjeti koliko onaj komentator navija za Koeln, cijelu utakmicu prica o Koelnu, kad je Wolfsburg preokrenuo samo spominje koliko je ostalo do kraja i koliko jos nade ima za Koeln...treba mu se sjetiti familije...
ma nije bas tako harioson jest malo mozda covjek da navija za keln ali je cijelo vrijeme falio wolsburg kao jedinu ekipu koja moze dati nekoliko golova za nekoliko minuta a i fer je odnos imao prema džeki i misimoviću tako da je bolji komentator nego prosle godine na ftv.
U ime Gospodara...
Cujem Martins leti marku mu daju ko ga stigne 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja sam stekao utisak da moli Boga da Wolfsburg zijani, kad nasi imaju sanse nimalo se lik ne uzbudjuje, isto kao da tamo neki svabo ima sansu, a ne Dzeko ili Miske, al mi je najjaca bila njegova izjava: "ide lopta na DzekA"LeBronJamesKing je napisao/la:ma nije bas tako harioson jest malo mozda covjek da navija za keln ali je cijelo vrijeme falio wolsburg kao jedinu ekipu koja moze dati nekoliko golova za nekoliko minuta a i fer je odnos imao prema džeki i misimoviću tako da je bolji komentator nego prosle godine na ftv.
Prekide se velika serija od 16 uzastopnih pobjeda na domacem terenu.
Hsv se pravo zahuktao, imaju snaznu ekipu. ZeRo igra ko poletarac, citam da dosta pomaze turbo-Eliji koji usput rece da je tempo u bundesligi 20x veci nego u holandskoj ligi.
Prekide se i serija dobrih rezultata Wolfsburga protiv HSV-a, mada je cini mi se Hamburg na slican nacin isprasio Vukove lani u DFB kupu.
Dzeko djelovao bezvoljan, jako losa partija od njega. Bit ce interesantno kako ce Veh moralisati ekipu pred naredni okrsaj...mada to isto vazi i za Gaala
Hsv se pravo zahuktao, imaju snaznu ekipu. ZeRo igra ko poletarac, citam da dosta pomaze turbo-Eliji koji usput rece da je tempo u bundesligi 20x veci nego u holandskoj ligi.
Prekide se i serija dobrih rezultata Wolfsburga protiv HSV-a, mada je cini mi se Hamburg na slican nacin isprasio Vukove lani u DFB kupu.
Dzeko djelovao bezvoljan, jako losa partija od njega. Bit ce interesantno kako ce Veh moralisati ekipu pred naredni okrsaj...mada to isto vazi i za Gaala
Vom Jäger zum Gejagten
Elia me oduševio... Koliko je koštao?
davud87 je napisao/la:Elia me oduševio... Koliko je koštao?
Dobar je igrač ono, veliko pojačanje. Ima 22 godine i došao je za 9 miliona eura iz Twentea.
pod hino hasebe u prvi tim, vrtit pekarika na bok, rhter out........ nikakve kreacije kod ovog trenera, frajko sam stopere mijenja
Preskocio sam odgledati prvo poluvrijeme i dodjem na drugo kad kolega mi govori Wofsburg gubi 0:2 i kaze losi do bola, ja mislio zeza me
i poce drugo i poece Wolfsburg da ih dere, to sijevaju akcije sa svih strana, zabise 2 gola, ja govorim njemu koga ti farbas da je Wolfsburg los
, kad malo zatim HSV dodje sebi pocese sanse stvarati, ma ubise ih. Ja eto koliko aktivno pratim fudbal preko 15 godina jos nisam vidio losiju odbranu, pa prolaze ih ko djecu u obdanistu. Ondje se i nas Olimpik mogao nadavati golova. Miske opet jedan od najboljih, Grafite i Dzeko indisponirani. Osjeti se da im fali jak zadnji vezni koji ce opstruirati protivnicku igru, Josue je dobar, ali je fizicki nejak da se nosi u duelima... Ali mozda ce ih ovaj poraz opametiti i zaigrati opet kako znaju i nadam se ipak da nece izgubiti na Alianz Areni.
ma odbrana je veliki problem wolfsburga stoperi pogotovo a i sredina je juce zakazala.Dzeko i grafite bi trebali vise pomagati sredini terena barem protiv jacih klubova
Mora se desiti pad nekad!ALi opet mislim da ce Wolfsburg biti novi i stari prvak!
NAravno uz pomoc Misketovih asistencija i DZekinih golcica (Napad je najjaca odbrana
)!
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------
- NoName
- Kontakt:
Brazilski nogometni reporezentativac i vezni nogometaš njemačkog prvaka Wolfsburga, 30-godišnji Josue, u utorak je operisao ozlijeđeno lijevo koljeno u Hamburgu.
- Dobro je podnio operaciju i još će koji dan ostati u Hamburgu, gdje će i započeti proces rehabilitacije – izjavio je trener Wolfsburga Armin Weh.
Vanjski meniskus lijevog koljena Josue je ozlijedio u nedjelju, tokom derbija trećega bundesligaškog kola protiv HSV-a, koji su Hamburžani kao gosti dobili 4-2.
Zasad nije poznato koliko će biti odsutan s terena, ali ne bi trebao biti predugo. Sasvim je izvjesno da u subotu neće igrati pri prvakovu gostovanju kod Bayerna u Münchenu.
Izvor: TotalSport
- Dobro je podnio operaciju i još će koji dan ostati u Hamburgu, gdje će i započeti proces rehabilitacije – izjavio je trener Wolfsburga Armin Weh.
Vanjski meniskus lijevog koljena Josue je ozlijedio u nedjelju, tokom derbija trećega bundesligaškog kola protiv HSV-a, koji su Hamburžani kao gosti dobili 4-2.
Zasad nije poznato koliko će biti odsutan s terena, ali ne bi trebao biti predugo. Sasvim je izvjesno da u subotu neće igrati pri prvakovu gostovanju kod Bayerna u Münchenu.
Izvor: TotalSport
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Wofsburg u cetvrtom bubnju za ligu prvaka tesko ce proci grupe,,jedino ako srece budu imali na zdrijebu...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- alan_kardec
- Kontakt:
...i ako se ne budu više kačili na treningu,inače atmosfera u ekipi im nije uopšte idilična.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jest da ce imati velikih problema, ali imaju sanse. Sto da ne, mogu proci. Ako Dzeksona krene, eto i prolaza!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Wolfsburg želi Johna Heitingu
Wolfsburgov branič Cristian Zaccardo izrazio je želju za povratkom u Italiju, a aktualni njemački nogometni prvak bacio se u traženje njegove zamjene. Prvi izbor je John Heitinga...
Zaccardo se nije uspio nametnuti Wolfsburgovoj struci otkad je stigao u klub prije godinu dana za sedam milijuna eura iz Palerma. WAZ sada piše da se Talijan vraća u Seriju A, ne navodeći njegovog eventualnog novog poslodavca.
No, zato navodi da je Wolfsburg ozbiljno zagrizao za 25-godišnjeg Nizozemca iz Atletico Madrida. Heitinga se treneru Arminu Vehu sviđa jer može igrati na svim pozicijama u obrani.
Trenutno je prvi Vehov izbor u obrani Andrea Barzagli, ali strateg Wolfsburga mu ne može pronaći adekvatnog partnera jer nije zadovoljan ni Alexanderom Madlungom ni Janom Simunekom.
Odšteta koju su Nijemci spremni ponuditi madridskom klubu se ne spominje, ali pretpostavka je da Atletico neće pustiti Heitingu za manje od deset milijuna eura koliko su ga platili lani kad su ga dovodili iz Ajaxa.
Wolfsburgov branič Cristian Zaccardo izrazio je želju za povratkom u Italiju, a aktualni njemački nogometni prvak bacio se u traženje njegove zamjene. Prvi izbor je John Heitinga...
Zaccardo se nije uspio nametnuti Wolfsburgovoj struci otkad je stigao u klub prije godinu dana za sedam milijuna eura iz Palerma. WAZ sada piše da se Talijan vraća u Seriju A, ne navodeći njegovog eventualnog novog poslodavca.
No, zato navodi da je Wolfsburg ozbiljno zagrizao za 25-godišnjeg Nizozemca iz Atletico Madrida. Heitinga se treneru Arminu Vehu sviđa jer može igrati na svim pozicijama u obrani.
Trenutno je prvi Vehov izbor u obrani Andrea Barzagli, ali strateg Wolfsburga mu ne može pronaći adekvatnog partnera jer nije zadovoljan ni Alexanderom Madlungom ni Janom Simunekom.
Odšteta koju su Nijemci spremni ponuditi madridskom klubu se ne spominje, ali pretpostavka je da Atletico neće pustiti Heitingu za manje od deset milijuna eura koliko su ga platili lani kad su ga dovodili iz Ajaxa.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
to je smjesno isto kao da valladolid trazi messia wolsfburg da igra u spaniji ispao bi u segundu odma !!!Mirza_Hordas je napisao/la:Wolfsburg želi Johna Heitingu
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
jes ta spanska liga jaka u pmCRNI_SA je napisao/la:to je smjesno isto kao da valladolid trazi messia wolsfburg da igra u spaniji ispao bi u segundu odma !!!Mirza_Hordas je napisao/la:Wolfsburg želi Johna Heitingu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.