Po kratkom postupku, broji 7, 14, 30 i tako sve redom koga šta zakačimirzatele je napisao/la:i onda dodje cashman i sve vas banuje

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Po kratkom postupku, broji 7, 14, 30 i tako sve redom koga šta zakačimirzatele je napisao/la:i onda dodje cashman i sve vas banuje
Ja sam upratio da si ti obozavalac safeta i neko je napisao njegov ljubavnik,ali ti ne treba zbog tog dati zlatnu kantu. Sto se tice ukupno tvog forumskog znanja,mislim da si i vise nego kvalitetan forumascalcio je napisao/la:Pet stranica pricaju o cupanju obrva a nama kazu da smo kante
Ja sam uvijek bio realan i prizemljen ali neke ljubomorne duse to ne mogu podnijeti. Sta da se radi.... haters gonna hateCurry je napisao/la:Ja sam upratio da si ti obozavalac safeta i neko je napisao njegov ljubavnik,ali ti ne treba zbog tog dati zlatnu kantu. Sto se tice ukupno tvog forumskog znanja,mislim da si i vise nego kvalitetan forumascalcio je napisao/la:Pet stranica pricaju o cupanju obrva a nama kazu da smo kantepozz
2009 - harishpCurry je napisao/la:Mozel neko postavit osvajace ove nagrade
A Curtmo je toliko nesposoban da ga nigdje nema.Niti ga ko zarezuje.Cartman je napisao/la:2009 - harishpCurry je napisao/la:Mozel neko postavit osvajace ove nagrade
2010 - Paja
2011 - Saurman
2012 - M4kaveli
2013 - Cautinho
Amerikanac iz Han Pijeska moze prvi postat dvostruki osvajac. Ali ima paklenog rivala u Calciu.
Virtualov šegrt, šta ti je tu čudno.Papastathopoulos je napisao/la:ko je ovaj @curry oltar te ****, za 4 dana 350 postova ?