FK Željezničar (opšte diskusije)

ZijadLopez
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la ZijadLopez » 01 feb 2015, 23:06

bagrcavi je napisao/la:
Benko je napisao/la:nista, tri prsta, dres srbije, bilbija i grb bosne-vase parole, karma ku.rva i tako to ;)
Zahvali se Popari za večerašnji nastup koji si imao na forumu :rol:
Reprezentativac Srbije koji nosi dres te zemlje :shock: :o Srbin iz Srbije koji diže tri prsta :o :shock: Stvarno sam šokiran.
Sa druge strane kapiten U21 reprezentacije naše zemlje vrijeđa protivničke igrače na nacionalnoj osnovi pogrdno ih nazivajući znate već kako da ne zagađujem temu.
Drugi nekad davno zabi go i sa tri prsta proslavi. A obojica su rođena u BiH.
Da je to uradio Tatomirović ili neko sličan, ni po' muke.

Što se tiče Asanovića, od njega nikad fudbalera biti neće, tako da je sva diskusija oko njega suvišna.
Ma niste vi ni pisali nikakve parole jel' da ? :mrgreen:
Ajd probaj skontati šta si napisao , pa se javi kad dođeš tobe

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 01 feb 2015, 23:07

Daj ti dokaz da nije bilo tako.
DRUG NEBI TI PUNCA

FairBet

Post Postao/la FairBet » 01 feb 2015, 23:08

svi su nevini dok se ne dokaze krivica :D

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 01 feb 2015, 23:09

Benko je napisao/la:
lazar je napisao/la:Ne kontam opet. Čovjek igra za svoju državu u čemu je problem
znači tri prsta se razlikuju s ove i s one strane drine :D
Razlikuje
Ovaj je njihov, a onaj vas je nas. Nosi sveti dres, rodjen u jednoj jedinoj, nas državljanin.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 01 feb 2015, 23:13

bagrcavi je napisao/la:Daj ti dokaz da nije bilo tako.
ima li igdje na svijetu da se dokazue da nije tako? :D

"Morao sam demantovati kompleksaša Adilovića, jer kad god sam u Banjoj Luci, oko mene se diže hajka, pričaju se neistine. Imao sam problema i kad sam bio kapiten reprezentacije, imali su želju da mi skinu kapitensku traku. Svi su ljubomorni na nečiji uspjeh, a ja da sam govorio što Adilović tvrdi ne bih se borio za mladu reprezentaciju četiri godine i radovao se svakom svom golu i golovima mojih drugova. Kako to da nemam problema sa Kvesićem, Čolićem, Stanićem, Zolotićem?! Ne znam zašto se to sada povlači, ja bih trebao onda svaku utakmicu davati izjave medijima. Ne spuštam se na taj nivo. Neka Eldin gleda svoja posla, ima pozdrav iz prelijepe Banje Luke", izjavio je Bilbija.

selam do biće :kafa:

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 01 feb 2015, 23:15

aleksandar_veliki je napisao/la:Zavalio sam se, Super Bowl se ceka, pa nemam volje voditi borbu s vama. Od ovog posta ko bilo sta napise vezano za tri prsta i slicne gluposti, bice odstranjen s foruma. Dakle bilo ko i bilo sta. Hvala...
izvinjavam se nisam vidio, a samo sam citirao igraca kojeg su prozvali cetnikom

lijepo pozz i odoh

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la amypitar » 02 feb 2015, 00:32

bagrcavi je napisao/la:
Benko je napisao/la:nista, tri prsta, dres srbije, bilbija i grb bosne-vase parole, karma ku.rva i tako to ;)
Zahvali se Popari za večerašnji nastup koji si imao na forumu :rol:
Reprezentativac Srbije koji nosi dres te zemlje :shock: :o Srbin iz Srbije koji diže tri prsta :o :shock: Stvarno sam šokiran.
Sa druge strane kapiten U21 reprezentacije naše zemlje vrijeđa protivničke igrače na nacionalnoj osnovi pogrdno ih nazivajući znate već kako da ne zagađujem temu.
Drugi nekad davno zabi go i sa tri prsta proslavi. A obojica su rođena u BiH.
Da je to uradio Tatomirović ili neko sličan, ni po' muke.

Što se tiče Asanovića, od njega nikad fudbalera biti neće, tako da je sva diskusija oko njega suvišna.
I vama trebalo 6 mjeseci da skontate da od Asanovica nikad fudbalera neće biti.I 6 mjeseci plate,stanarine ,i jos bruku troskova. :mrgreen:
I onda se neko ljuti kad posle Memića,Asanovića,Jusufbašića,sapunica sa Kvesicem i Tomicem i drugih šprdancija kaže,da vam je klub u totalnom haosu.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 02 feb 2015, 00:39

4 mjeseca je tu i nije mu nista plaćeno jer nije nista potpisao.

Starkelja
Kontakt:

Post Postao/la Starkelja » 02 feb 2015, 01:20

za gospodina koji izjavi da od Asanovica nikad fudbaler.... nemas pojma itekako dobar fudbaler mozda ne svjetske klase ali itekako za klasu veci od igraca u zelji sa kojima bi djelio poziciju ... opet da je tako los fudbaler zasto bi Dinamo Bukurest iskesirao 250 milja za njeg ?!

ako nista sve i da je "taraba" od igraca sa ekonomske strane mogli su ga sacuvat do ljeta pa prodati ako nista za 50 000 vitamina E i opet zaraditi ...

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 02 feb 2015, 02:33

Starkelja je napisao/la:za gospodina koji izjavi da od Asanovica nikad fudbaler.... nemas pojma itekako dobar fudbaler mozda ne svjetske klase ali itekako za klasu veci od igraca u zelji sa kojima bi djelio poziciju ... opet da je tako los fudbaler zasto bi Dinamo Bukurest iskesirao 250 milja za njeg ?!

ako nista sve i da je "taraba" od igraca sa ekonomske strane mogli su ga sacuvat do ljeta pa prodati ako nista za 50 000 vitamina E i opet zaraditi ...
pa preporuci ga nekom drugom klubu, covjek je bez ugovora treniro u zelji i niko ga nije zvao drugi :hmmmmm: :hmmmmm:
bio tu, nije se svidio odi, idemo dalje, djabe se napravi prica oko njega ;)

opet izvrtanje prica, briga za pare zelje od komsija, rodi ih majka zabrinute :kafa:

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 02 feb 2015, 02:45

I opet je tu par dežurnih pitara koji nam otvaraju oči iz dana u dan.
Znam ja kako vi ovdje možete pisati sta sve ne ali kako vam ne dosadi
Ne vidim da neko od naših puno piše na vašoj temi a vi utusite
Evo prvi ja ne pišem na vašoj temi jer ste nebitni,ali stvarno.
Sta ja imam pisati o vašem klubu kada je to nula od kluba kroz
Historiju pa evo sve do danas.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 02 feb 2015, 06:04

Kako je umro Kemal Monteno, malo je ono covjek potresen kao i svako ko je prezivio rat i osto u BiH, i evo ja kao Tuzlak vec nekoliko dana pokusavam da saznam je li navijo za Sarajevo ili Zelju, ali slabo ima nekih informacija na netu.

Sebi neki dan kazem, ma ovaj nas Kemo, tek sad vidim ko u onoj pjesmi kad se kaze imali smo nismo znali sta smo imali, reko, bas je nekako bio najblizi tom savrsenom Bosansko Hercegovackom opisu covjeka, kad ono sta ce biti nadem njegovu pjesmu posvecenu Dinamu na youtube, i sad vako razmisljam da li to treba da znaci da ni on nije bio taj pravi BosanskoHercegovacki covjek ili ja to samo grijesim jer stavljam sport ispred necega drugog,

Nadam se da ce mi neko od vas reci da je ustvari Zeljo njegov prvi klub, a da je Dinamu samo onako otpjevo pjesmu za pare, jer ipak je i ta zemlja sa zapadne nam strane imala osvajacke pohode na nasu BiH.

Da li iko moze da mi potvrdi da je on bio Zeljovac jer sam ja uvijek smatrao da jeste, ili mozda pitar da je bio

Haj ljubim vas dajte koju informaciju,

Fukara Tuzla
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 02 feb 2015, 06:11

@marseille_unique ja mislim da je rahmetli moKe bio pitar . Nisam 100% siguran .
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 02 feb 2015, 06:19

MuhamedTM je napisao/la:@marseille_unique ja mislim da je rahmetli moKe bio pitar . Nisam 100% siguran .
I ja al nigdje nista o tome nisam naso

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 02 feb 2015, 06:22

marseille_unique je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:@marseille_unique ja mislim da je rahmetli moKe bio pitar . Nisam 100% siguran .
I ja al nigdje nista o tome nisam naso

- Moji otac i majka su radili u fudbalskom klubu Sarajevo. Majka je prala dresove a stari je bio oružar, izdavao je kopačke i lopte. Mi smo i bukvalno živeli u stadionu. Pored svlačionica je bio jedan stančić koji je moj otac dobio i moje dečačko dvorište bio je čuveni stadion Koševo - rekao je Kemal tokom gostovanja na "Naksi radiju".
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

champions1921

Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la champions1921 » 02 feb 2015, 08:00

zeljeznicar1 je napisao/la:I opet je tu par dežurnih pitara koji nam otvaraju oči iz dana u dan.
Znam ja kako vi ovdje možete pisati sta sve ne ali kako vam ne dosadi
Ne vidim da neko od naših puno piše na vašoj temi a vi utusite
Evo prvi ja ne pišem na vašoj temi jer ste nebitni,ali stvarno.
Sta ja imam pisati o vašem klubu kada je to nula od kluba kroz
Historiju pa evo sve do danas.
Ma i na svojoj temi "općenito" pišu o Želji više nego o svom klubu.. Bgm nije im lahko kada su toliko opterećeni..

BUDI ŽELJO !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 feb 2015, 13:46

Mislim da ih se stidi svaki ozbiljniji navijač FKS, mislim na Benka, amypitar i još par njih. Mene bi bilo sramota da se neko od naših navijača ovako ponaša na nekoj od njihovih tema.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 02 feb 2015, 14:03

Za ovog sto pita: Kemal Monteno je koliko ja znam navijao za Sarajevo.
Sport je lijek za tijelo i duh.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 02 feb 2015, 14:23

koja je svrha pricat da li kemo navija za torpedo na ovoj temi ?
zar vam je zeljo tolika opsesija,raja ba to je bolest
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 02 feb 2015, 14:48

storm_raider je napisao/la:Za ovog sto pita: Kemal Monteno je koliko ja znam navijao za Sarajevo.
Kao mladić je igrao u omladinskim kategorijama Sarajeva, sve dok nije upao u nevolje sa školom :D On i pokojni Davorin Popović su poznati kao dva jako dobra prijatelja, koji se nisu znali dva dana u godini. Kad bi derbi bio. Kemo veliki navijač Sarajeva, a Davorin Željovac. Eto da riješimo i te misterije, a da ne bude da je priča o FKS, pa da spomenem i naš plavi dio muzičke "tribine" :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Resolute i 18 gostiju.