FK Velež (opšte diskusije)
Re: FK Velež (opšte diskusije)
Pozdrav. Zanima me da mi odgovorite kakav je Ibro Rahimic kao trener, posto je kod Vas bio dvije sezone a sad je preuzeo Mladost.
Unaprijed hvala na odgovoru
Epizoda u Veležu mu i nije nešto dobra bila. Mislim da je on (nisam 100 posto siguran) u Švicarskoj imao školu fudbala gdje je radio sa najmladjim. Onda je došao u Velež, odmah bio gurnut u vatru, borba za Evropu ovo ono, nije se snašao. Pored toga mu se uprava mješala u rad, gdje je on "udario šakom od stol" i otišao, što znači da je trener kojima ima karakter i nikom ne da da mu se mješa u njegov rad. Nakon toga je otišao u Slogu, 2. liga jug, sa njima pravio odlične rezultate, sve dok nije ispao u kupu od Zrinjskog i to rezultatom 3:2 , što je odličan rezultat. Tu su ga smijenili opet, tako da mislim da je u njegovoj karijeri dosta nepravde nad njim nekako izvršeno. Ne mogu ti reći da je dobar za vas, ne znam ko vam je trener do sada bio, ali mislim da je kvalitetan i da može voditi solidno ekipu u PL. Nažalost i vi ste debitanti, pretpostavljam da ne očekujete odmah vrh tabele bez obzira na pare koje imate. Lijep pozdrav i sretno, dobrodošli u Mostarziher je napisao/la:Pozdrav. Zanima me da mi odgovorite kakav je Ibro Rahimic kao trener, posto je kod Vas bio dvije sezone a sad je preuzeo Mladost.

Hvala na brzom odgovoru. Kako sam skontao da se radi kvalitetnom treneru koji drzi do svog stava, i mislim da je to dobro. Mi smo debitanti i bit ce tesko ali mislim da mu se niko nece petljati u posao pa je to jedan plus u njegovu korist. Pozdrav za Mostar i nadam se da cemo Vas ugostiti na svom stadionu
Za debitantsku ekipu odličan trener, ipak trebate ostati par godina u drustvu najboljih da bi mogli privuci one bas kvalitetne. Puno srećeziher je napisao/la:Hvala na brzom odgovoru. Kako sam skontao da se radi kvalitetnom treneru koji drzi do svog stava, i mislim da je to dobro. Mi smo debitanti i bit ce tesko ali mislim da mu se niko nece petljati u posao pa je to jedan plus u njegovu korist. Pozdrav za Mostar i nadam se da cemo Vas ugostiti na svom stadionu

-
- Kontakt:
Kuda ide Janković??
Nigdje izgleda. izjalovilo mu se sa Željom...reddragon001 je napisao/la:Kuda ide Janković??
Neka informacija vise o Blagojevicu? Vidim i sam po glavnoj temi na kojoj samo rodjeni pisu da vecini nije svejedno, znaci mogao bi nam biti pravo pojacanje?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Drug ,nije suplja al meni je zalivije njega nego i jednog drugog.Frajer je kreativac,zna sve s loptom ,vrlo odgovoran momak prema svom poslu,vodi uredan sportski zivot.Sta ti jos treba u ovoj nasoj ligi,kod nas kad je dosao bio nepoznanica totalna,ali je jako brzo stekao simpatije svih nas svojom igrom i ponasanjem.Cak je i jednu nezgodnu bolest imao nekad na zimu al se brzo rijesio problema izmedju ostalog zbog zdravog nacina zivota koji je vodio.Jednostavno momak koga se brzo zavoli ,ispostujte ga i on ce vam to vratiti na najbolji nacin-na terenu ,garant.Ajzea je napisao/la:Neka informacija vise o Blagojevicu? Vidim i sam po glavnoj temi na kojoj samo rodjeni pisu da vecini nije svejedno, znaci mogao bi nam biti pravo pojacanje?
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Meni nije jasno da kukate za blagojevicem a anija ste s pjesmom ispratili kod pitara.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Gotivili smo mi i Anija,ali za njega imamo zamjenu u liku Haurdica i malog Dine Cemalovica za kojeg ocekujem da vrlo brzo bude nasa prva violina.Blagojevica je tesko nadomjestiti,on je igrac poteza a uz to igra 100%posteno ,ne simulira ,svaki dinar je zaradio sa halalom.Raja ga zavolila zbog svega navedenog ,ja jesam tuzan zbog njegovog odlaska i jos cu dodati ,mislim da ste s njim najvise profitirali od ovih dosadasnjih transferapile87 je napisao/la:Meni nije jasno da kukate za blagojevicem a anija ste s pjesmom ispratili kod pitara.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Hvala puno, živ ti meni bio 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Momci ako može malo više informacija o ovom Škahiću što je došao kod nas ? 

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Ima problema sa curom niste sa bas usrecili sa skahicem
-
- Kontakt:
slabo informacija imafukarezv je napisao/la:Momci ako može malo više informacija o ovom Škahiću što je došao kod nas ?
#musvdg
ocekivao sam normalni odgovor1922VFC1981 je napisao/la:slabo informacija imafukarezv je napisao/la:Momci ako može malo više informacija o ovom Škahiću što je došao kod nas ?
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
-
- Kontakt:
Za normalne normalan odgovor,za nenormalne..fukarezv je napisao/la:ocekivao sam normalni odgovor1922VFC1981 je napisao/la:slabo informacija imafukarezv je napisao/la:Momci ako može malo više informacija o ovom Škahiću što je došao kod nas ?
#musvdg
- tuzlak1987
- Kontakt:
Covjek je te i normalno pitao, nije te nista provocirao. Kada su nas pitali na temi za Sarica dobio je se potpun odgovor. Ali to je sve stvar kulture..
-
- Kontakt:
Dobrotuzlak1987 je napisao/la:Covjek je te i normalno pitao, nije te nista provocirao. Kada su nas pitali na temi za Sarica dobio je se potpun odgovor. Ali to je sve stvar kulture..

#musvdg
Komšije **** ga led pa hoćete ostat ko kod Vas, ako treba da poguramo malo, koji igrač, bit će gutavo ove godine... 
I samo jako...

I samo jako...
I have a dream
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Za tvoju informaciju otišla su samo 3 igrača, tako da se ne pravi pametan.westherc je napisao/la:Komšije **** ga led pa hoćete ostat ko kod Vas, ako treba da poguramo malo, koji igrač, bit će gutavo ove godine...
I samo jako...
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!