Trebao bi se zahvaljivati tim pitarima. Uvalise Amara u stolicu ni krivog ni duznogNeandertalac je napisao/la:Dole lopovski savez sa pitarima na čelu! Odlazite bando debila i lopova, prodali ste klub a sada želite i svetinju da uništite! Idioti!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Trebao bi se zahvaljivati tim pitarima. Uvalise Amara u stolicu ni krivog ni duznogNeandertalac je napisao/la:Dole lopovski savez sa pitarima na čelu! Odlazite bando debila i lopova, prodali ste klub a sada želite i svetinju da uništite! Idioti!
Ne zaprđuj temu svaki drugi komentar. Idi na prepucavanje pa tamo piši šta hoćeš.Neandertalac je napisao/la:Dole lopovski savez sa pitarima na čelu! Odlazite bando debila i lopova, prodali ste klub a sada želite i svetinju da uništite! Idioti!
Brate vjeruj mi, pitari u savezu su rak rana! Godinama nas ti paraziti vuku na dno i sisaju nam svima! Vrijeme je da im se kaže stop!emir79 je napisao/la:Ne zaprđuj temu svaki drugi komentar. Idi na prepucavanje pa tamo piši šta hoćeš.Neandertalac je napisao/la:Dole lopovski savez sa pitarima na čelu! Odlazite bando debila i lopova, prodali ste klub a sada želite i svetinju da uništite! Idioti!
Ili jednostavno da se tema preimenuje u "PL prepucavanja Vol. 2" ... Ionako se najmanje piše o novom selektoru.DevilsAdvocate je napisao/la:Molim admine da malo povedu racuna o pojedincima ovde il da kljucaju temu...
mali štrumfeNeandertalac je napisao/la:Brate vjeruj mi, pitari u savezu su rak rana! Godinama nas ti paraziti vuku na dno i sisaju nam svima! Vrijeme je da im se kaže stop!emir79 je napisao/la:Ne zaprđuj temu svaki drugi komentar. Idi na prepucavanje pa tamo piši šta hoćeš.Neandertalac je napisao/la:Dole lopovski savez sa pitarima na čelu! Odlazite bando debila i lopova, prodali ste klub a sada želite i svetinju da uništite! Idioti!
Stop pitarskoj mafiji za dobro BiH fudbala!
Amara za selektora!
Neandertalac je napisao/la:Činjenice:
Nemamo para za stručnjake evropskog kalibra. Iz tog razloga su nas i odbili mnogi, čak se i nasmijali "navodima da su interesantni" jer mi njima nismo. Opet, je li to ono što nam treba i ko nam garantuje uspjeh sa nekim "Srpskim Dikom Advokatom".
Naši koji jesu neko i nešto, Bajevic i Halilhodžić nisu zainteresovani i neće.
Amar je najbolje iz BiH. Dokazao se i vani osvojivši kup Japana. Realno za protivkandidata Kodru je klasa.
Amar najbolje poznaje situaciju u BiH fudbalu koji je na najnižim nogucim granama i koji se godinama zapostavlja. "Bazen" iz kojeg smo crpili talente više ne postoji i novi Pjanic, Ibisevic, Begovic su san. Moramo se okrenuti domaćem tržištu, napraviti sistem koji će za nekoliko godina dati rezultate.
Amar je iskusan i dobar strucnjak. Zna kako stvarati tim, ne boji se rezova, ima ideju i viziju, radan, predan, ambiciozan, takmicarskog duha, inteligentan, karakter.
Amar je fakin. Baš ono što nam treba.
Nije ništa ako sam sebe ne citira.Vucevich je napisao/la:Ova trolcina Neandertalac potpuno pokvario temu
Po čemu navijači Sarajeva to rade?DrFilgud je napisao/la:Fanovi Zelje i Sarajeva imaju 30-40 takmicarskih utakmica u sezoni da navijaju, navijaci reprezentacije 4-5 utakmica. Nije posteno da nam upropastavate i to malo meraka, radi klupskih interesa.
Ispravio sam ti post.Pantelija je napisao/la:mi sa repkom nemamo veze, niti imamo kandidata za selektora, nit imamo igrača u reprezentaciji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.