Njega mozemo dovesti jedino u snovima.. mjesecno minimalno 25k eura kosta ova igrackadoox je napisao/la: ↑19 jun 2022, 11:47https://www.transfermarkt.com/ognjen-mu ... ler/139918
Evo Mudrinski slobodan![]()

Njega mozemo dovesti jedino u snovima.. mjesecno minimalno 25k eura kosta ova igrackadoox je napisao/la: ↑19 jun 2022, 11:47https://www.transfermarkt.com/ognjen-mu ... ler/139918
Evo Mudrinski slobodan![]()
To je to, tačno od riječi do riječi, posro se po svemu što je uradio, 2 mjeseca ranije imao dogovoreno kod pitara, a onda pokušao razdor između nas i uprave napraviti. Sve u svemu što prije treba prestati pričati o njemu i okrenuti se ka svijetloj budućnosti.1922VFC1981 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 11:23Da se zahvalimo fedji sto smo ga doveli kao totalnog anonimusa, sto je izborio evropu pa i osvojio kup. Da mu se zahvalimo i sto je mjesec dana prije finala kupa dogovorio sve sa drugim klubom a svjesno prebacivao pritisak na upravu i bacao rovac izmedju uprave i navijaca. A onda, kmecao po press konferencijama i lagao sve nas koji smo stali iza njega i podrzali ga kad je redom pusio od slobode,rudara,radnika..
![]()
I naravno da se ne zaboravi, hvala mu sto nas je ostavio bez pomocnog trenera,kondicionog trenera a i sto nas je pokusao ostaviti bez Radovca,Zeljkovica,Dzankovica i Ovcine.![]()
stiledivita je napisao/la: ↑19 jun 2022, 12:24Majka mu stara, tri godine ga čekamo, kad dovedemo i ako dovedemo stopera, vatromet na Musali treba organizovati![]()
Ma ja hoću da kažem ovo:koji je zadnji igrač dosao u Velež da je iza sebe imao ovakvu sezonu,tj.da je bio standardan u bar 3x jacoj ligi. Bez obzira šta će biti sa njim kod nas lik je došao zdrav i spreman.Do sada je uvijek bilo ili je povrijeđen ili nije igrao ima godina.Zizu1981 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 10:32Pa usporedba nije najbolja, ali je poenta ista.mozak je napisao/la: ↑18 jun 2022, 19:23Nisi napravio najbolju usporedbu.Zizu1981 je napisao/la: ↑18 jun 2022, 16:10
Cuo sam da je jedan navijac Besiktasa bio nezadovoljan sto su doveli Pjanica, jer to vise nije onaj Pjanic iz najboljih godina, ali mu se onda smijali i govorili, "Mi doveli igraca iz Barcelone i tebi ne valja"
Nakon godinu dana, Pjanic se vraca u Barcelonu. U Besiktasu je sjedio vecinu vremena na klupi. Besiktas ga je masno placao. neko bi rekao da je Pjanic bio velika greska.
Samo ti govorim koliko tvoja logika moze biti pogresna.
Čovjek ti govori da dovodimo igrača koji je igrao za razliku od Pjanića koji je jedino na treningu igrao fudbala prije dolaska u Bešiktaš.
Nama ovi igrači neće smetati i bit će odlično imati tu širinu u veznom redu.
Ja sam mišljenja da će Halilović svemenom biti zakucan u prvih 11..ali hajmo sačekat.
Ovaj Dox je čudan navijač, je li Velež izgubio ili neka druga loša inf iz kluba..eto ga ovdje prvog da napiše komentar.
Nadam se da ce biti dobro pojacanje!
Njega nisam gledao, ali Pantelic je isto bas brz, po mojoj pricjeni brzi od Ovcine, samo da to Amar fino sredi.
Bas danas idem na utakmicu protiv Čelika,nadam se da ce igrati da vidim taj speed,staminu i tako toMostarac1922 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 13:26Golemo bravo za upravu ako je tako brz i abd jos dobar na njega se moze zaraditi puno. Imat ce sve uslove da usavrsi svoj talenat
Pa igrat će Ćosić dok se Ovčina ne oporavi, a to bi moglo potrajati. Kompletniji je Hare igrač, mislim da će mu Ćosić biti zamjena, u finalu kupa je Suljić razvaljivao Ćosića po strani, a mislim da za krila nije jer je tu Pantelić bolji. Jbg nekad neko mora i ispasti iz prvih 11.nekoIzMostara je napisao/la: ↑19 jun 2022, 13:47Mene interesuje sta ce sa Cosicem biti. Da li ostaje ta desna strana on i Ovcina, ili ce Pantelic igrati desno krilo a Ovcina beka, pa Cosica prebaciti negdje drugo. Sad Bgm ima opcija, nezz gdje ga drugo staviti, ako ce Radovac i Hasanovic/Zeljkovic drzati sredinu ispred njih Andusic??
Dzaba nema kondicije prvi trening je umro nakokn nekoliko krugova mjeseci pritvora su ucinili svoje i sumnjam da ce odma igrat moze mozda 15-20 minrishovski je napisao/la: ↑19 jun 2022, 13:45Bas danas idem na utakmicu protiv Čelika,nadam se da ce igrati da vidim taj speed,staminu i tako toMostarac1922 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 13:26Golemo bravo za upravu ako je tako brz i abd jos dobar na njega se moze zaraditi puno. Imat ce sve uslove da usavrsi svoj talenat![]()
ja mislim da niko nikad nije postavio cilj da se uzme titula. Neka me neko ispravi ako griješim. Stvara nam se svima neki pritisak beskorisni. Toliko se dobrih stvari dešava oko kluba. Uz svu ambiciju i želju da budemo na vrhu, treba se malo okrenuti iza sebe i vidjeti gdje smo bili i gdje smo sada. Onda malo pogledat šta se radi i u kojem smjeru idemo.DzananMusa11 je napisao/la: ↑19 jun 2022, 14:30jEL PRAVIMOEKIPU ZA NAPAD NA TITULU NA 100 GODINA ILI TAKMICENEJ NA 100 METARA ?
Sutra nam tako je dolazi štoper na Kupresu se prikljućuje ostatku ekipe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.