Amirutah1988 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 09:14
VivaLaStella je napisao/la: ↑21 maj 2026, 08:58
Amirutah1988 je napisao/la: ↑21 maj 2026, 07:46
Uopšte nije glupost,Sarajevo i Željo imaju dobro sastavljene ekipe,ali ne mogu igrati protiv neprijateljski nastrojenog Saveza,delegata a naročito protiv sudija.
Ako te to tješi, vjeruj slobodno. Ali pogledaj Slobodu... Pa ono kroz šta su Velež i Čelik morali proći da bi se vratili gdje im je mjesto... Put prema kojem i Željo neminovno srlja. Nije ih savez tu doveo, neko ciganija koja je rukovodila tim klubovima.
Čuj dobro sastavljene ekipe, Sarajevo skršilo stotine hiljada na polovnjaka Ljajića, kao i onomad Ziljkića.. a kad bi ih sastavio sa Željom, ne bi opet imali ni 3 igrača u najboljih 11 PL. Al lakše je kmečat kako te Kvico syebo, umjesto da pogledaš se u ogledalo
A šta radi Borac i Zrinjski,eto Zeljezničar i Sarajevo srljaju,
ocito zelis da ih zadesi sudbina Slobode i Čelika,šta to Borac radi pametno,a šta Zrinjski?
Da čujem argumentovano u 4-5 recenica
I kako si bgt ovo zaključio iz svega? Meni to djeluje baš jadno kad za vlastite neuspjehe uvijek nalaziš krivca u nekom drugom, a ne u sebi.
Što se tiče Borca i Zrinjskog, mislim da je poprilično očito ako iole pratiš fudbal. Smjenjuju se na vrhu od 2020/21 dok vi kmečite kako bi kao mogli, ali eto mrske sudije vam ne daju... Oni odu u Evropu i izbore grupnu fazu, pariraju jednoj Aston Villi, pobijede AZ, dok je vas tamburao ko je stigao kad ste nas predstavljali. Vjerujem da i dan danas plavi sanjaju ći.fute i ona trpanja od 5, 6:0.
Dalje, što se tiče ovih, dovode talentovane igrače i na istima zarađuju, dok vi preplaćujete neke Krpiće, Ljajiće i ostala regionalno poznata imena koja su već u poznim godinama i dolaze samo da uzmu pare. Slično kao i Hajduk koji je od ekipe napravio dom penzionera sa bivšim reprezentativcima i očekuje da osvoji titulu.
Nerealno mi je da vidite krivca u bilo kome drugom no u sebi.
Šutili ste dok su bili razni Begići na čelu saveza koji su od bosanskog fudbala napravili totalnu šprdnju ali se bar navlačilo Sarajevu i Želji, pa je ok, zar ne? 7 godina sam pratio svoju Zvijezdu u Premijer Ligi i one načine na koje ste nam otimali bodove i u Sarajevu i u Gradačcu je za prepričavanja. Ne znam otkud uopšte imate obraza da A za sudije govorite