FK Radnički Lukavac

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 09 maj 2013, 11:47

gratis je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:
InfernoSioux je napisao/la:Morao sam se maksuz prijaviti na forum samo da napišem susjedima par riječi...

Klošari jedni, šta glumite s tim "ovo nama nije derbi; nama je ovo kao svaka tekma; kao mi idemo jer je to vrhunac a vi idete zato jer samo igra sloboda, a nije derbi" Pa bolan, eto zapamtite sad ove rijeci, Vi ce te u subotu imati najbolje izdanje u posljednjih 10 godina.... Mozda jedino zbog nas i napunite vecinu onog gradilišta na sjeveru.
Koji ste idioti Tito dragi.... i zbog toga vas citava Bosna ne voli.

Sportski pozdrav i vidimo se :D
Znaš kolika ste mi vi ložiona, evo ja se danima psihološki spremam za vaš dolazak, da se nedaj Bože ne šokiram kad vi zagrmite. Kakve gluposti pričaš bolan, digli ste se i ličite na grupu jer ste napredovali rang više. To se događa svima kad imaju dobre rezultate. Što reče neko iz SN "Kad ispadneš rang niže i pogledaš iza sebe, tek tad vidiš ko je pravi navijač". Baš jučer pričam sa starijim momcima na kupu za to, niko se ne loži na vas. :roll:
Eto mi vam nismo loziona a vi spavate na ovoj temi ...pili , pili , pili .... :mrgreen:
Pa momci su navijali u Drugoj ligi, i u drugoj ligi ih je bilo više nego vas na nekim utakmicama Premier lige.

A još stalno spominjete Tuzla grad a Lukavac selo, pa eto ako je tako po broju stanovnika.. na tribini se drugačije čini :?: :!: :roll:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 09 maj 2013, 12:02

gratis je napisao/la: Eto mi vam nismo loziona a vi spavate na ovoj temi ...pili , pili , pili .... :mrgreen:
Mislio sam da je ovo Slobodina tema, slučajno otvori, do mene je neću više pisat ovdje. Ovo je zadnji put. :mrgreen:
Benjo_AFC86 je napisao/la:
Pa momci su navijali u Drugoj ligi, i u drugoj ligi ih je bilo više nego vas na nekim utakmicama Premier lige.

A još stalno spominjete Tuzla grad a Lukavac selo, pa eto ako je tako po broju stanovnika.. na tribini se drugačije čini :?: :!: :roll:
Misliš da nisam bio u Lukavcu dok je Radnički igrao drugu ligu ? Poštedi me te šuplje molim te, najviše se skupilo protiv Puračića, a i tad ih je bilo ko nas na našim prosječnim tekmama Premijer Lige. S kim sam ja našo da se raspravljam, ajd zdravo, uživaj u svojoj gluposti. :roll:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 09 maj 2013, 12:09

VolimTz je napisao/la:
gratis je napisao/la: Eto mi vam nismo loziona a vi spavate na ovoj temi ...pili , pili , pili .... :mrgreen:
Mislio sam da je ovo Slobodina tema, slučajno otvori, do mene je neću više pisat ovdje. Ovo je zadnji put. :mrgreen:
Benjo_AFC86 je napisao/la:

Misliš da nisam bio u Lukavcu dok je Radnički igrao drugu ligu ? Poštedi me te šuplje molim te, najviše se skupilo protiv Puračića, a i tad ih je bilo ko na našim prosječnim tekmama Premijer Lige. S kim sam ja našo da se raspravljam, ajd zdravo, uživaj u svojoj gluposti. :roll:
U pravu si, nisi svjestan s kakvim se balavcem raspravljaš, kvazi novinarčić, voli doć u Tz na tekmu (Sloboda, Gradina..) i na finjaka sve ali o tom po tom.. Pozdrav za @Casp3r još jednom, najrealnijeg forumaša ovdje i mislim da je i on imao priliku juče da vidi da Vojvodu ovdje raje ipak poštuje koliko-toliko iako ga ne voli. Ko god sjedi s Vojvodom iz Lk nit ko dobacuje ljude nit ometa, jednostavno nije ljudski. Do pića u Pantheru, pozdrav :)
075

InfernoSioux
Kontakt:

Post Postao/la InfernoSioux » 09 maj 2013, 12:12

Ja sam samo rekao, zapamtite moje riječi o vašem izdanju.... Mada sioux-i će i ljepše izgledati i kulturnije navijati,i 300 puta su bolje organizovani od vas, to je neminovno...zato tišina. Takvi ste uvijek, (takvi kakvi jeste) takvi će te i biti.... Niko vas ne volite, nikog ne volite! SAd, dali je to dika il sramota, vaš je problem....

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 09 maj 2013, 12:14

InfernoSioux je napisao/la:Ja sam samo rekao, zapamtite moje riječi o vašem izdanju.... Mada sioux-i će i ljepše izgledati i kulturnije navijati,i 300 puta su bolje organizovani od vas, to je neminovno...zato tišina. Takvi ste uvijek, (takvi kakvi jeste) takvi će te i biti.... Niko vas ne volite, nikog ne volite! SAd, dali je to dika il sramota, vaš je problem....
Ok
075

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 09 maj 2013, 12:18

Jooj ovo više nije ni smiješno, pokušaji poređenja i čak nadjačavanja :roll: :lol:

On topic. Žao mi je što ćete u subotu pokisnuti, po ovim vremenskim prognozama baš za subotu i nedjelju najavljuju ponovo kišu. :x

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 09 maj 2013, 12:20

Casp3r je napisao/la:Ekipa koja igra 2. kantonalnu bez golmana (igrač koji je branio nije čak ni duže vreme aktivno u fudbalu) - dakle igra preloša. Nema se puno šta reći.

Ovakvi ne možemo nastaviti prvenstvo, mislim na stručni štab. Sada tek vidim da smo i kompletni bili u Bihaću sa ovakvim štabom bi izgubili glat.
Znam da smo odlaskom Vojvode izgubili mnogo.
Al ne može to biti "opravdanje" za nevjerovatno lošu igru (Bihać, Proleter) kako ti govoriš zbog trenutnih trenera. Ne branim ih, i ja jedva čekam da nađemo nekog sa autoritetom.

Za trenutni igrački kadar tvrdim da je po jačini u top 3 u ovoj ligi, bez dileme što i tabela pokazuje, nismo slučajno tu gdje jesmo.

Za to da smo truba bez Vojvode, i da će biti uspjeh ako na kraju završimo iznad 10. pozicije na tabeli je smiješno. Pa nije njih Vojvoda upravljao džojstikom, znaju oni i znam i ja da znaju lopte, ne treba njima niko od trenera da bi odigrali dobru utakmicu. Za tu lošu igru u te dvije utakmice sigurno je zbog toga jer su igrali većinom juniori, što je bio kombinovani sastav.

Igrači ako hoće igrat, i imaju volju i motiv, bez i jednog trenera oni mogu odigrati i pobjediti Slobodu na Tušnju, primjer. A drugo je ukoliko neće, nemaju volju i motiv, drugo je to. To je do njih.
1921
1989

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 09 maj 2013, 12:21

InfernoSioux je napisao/la:Ja sam samo rekao, zapamtite moje riječi o vašem izdanju.... Mada sioux-i će i ljepše izgledati i kulturnije navijati,i 300 puta su bolje organizovani od vas, to je neminovno...zato tišina. Takvi ste uvijek, (takvi kakvi jeste) takvi će te i biti.... Niko vas ne volite, nikog ne volite! SAd, dali je to dika il sramota, vaš je problem....
Prvo skupina Sioxi koji bacaju drk na navijace Manijake, jedan primjer je to da sam vidio majicu sa natpisom "Juzna strana nema mana" koju ste objavili na fb stranici, koliko znam te majice imaju manijaci i neka se jedan manijak iz Sarajeva ili drugih gradova javi i neka potvrdi ovo sto ja govorim, ne mogu da shvatim da ste tolika kopija jedne navijacke skupine ? :? Da li vi mozete nesto smislit svoje ili ste stvarno vi dole manijaci ? Da mi nismo ispali iz lige vas ne bi bilo nigdje realno govoreci, nego ste dobili priliku da se nadglasavate sa Fukarama koji su za vas izmislili navijacku scenu , prvo Fukare su prva navijacka skupina iz BIH koja ima gostovanje u instronstvu i da ne govorim gdje sve Fukare nisu bile, pa Beograd na Marakani ali mali ste vi da bi shvatili neke stvari, mi se uopste ne lozimo na vas, cak sta vise volimo svoj klub i ako smo u 1 ligi federacije, gostovanje u Vitezu skoro 200 nasih navijaca sve govori, cak smo bili ubijedjeni svi da nemamo sanse protiv Viteza ali ipak to ljubav prema klubu , naucit cete nekad a do tad vidimo se u Subotu i ucite od prave navijacke skupine kako se navija ;)
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 09 maj 2013, 12:25

Koliko debilizma ovdje. Tuzlaci misle da su centar svijeta, i da su bolji od svih ostalih samo zato sto zive u TZ i navijaju za Slobodu, a ovi iz Lukavca misle da su bolji od njih samo zato sto im je veca navijacka skupina ove godine radi rezultata koji je Radnicki ostvario :lol:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 09 maj 2013, 12:31

nusmir je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Vidiš ti to Casper, svi nas vidjeli a niko da priđe da upita za zdravlje :D :P
u subotu cemo vam pric i pitat za zdravlje :D...danas vas je jednostavno bilo premalo...nije red :D :D
cudi me tako ozbiljni siuxi da ne dodju i prate svoj klub nego taj dan hodaju po kaficama :lol: :lol: al bi vas upitali za zdravlje da samo znate :mrgreen:
Čist si u glavi vidim :).
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 09 maj 2013, 12:32

VolimRadnicki je napisao/la:
Casp3r je napisao/la:Ekipa koja igra 2. kantonalnu bez golmana (igrač koji je branio nije čak ni duže vreme aktivno u fudbalu) - dakle igra preloša. Nema se puno šta reći.

Ovakvi ne možemo nastaviti prvenstvo, mislim na stručni štab. Sada tek vidim da smo i kompletni bili u Bihaću sa ovakvim štabom bi izgubili glat.
Znam da smo odlaskom Vojvode izgubili mnogo.
Al ne može to biti "opravdanje" za nevjerovatno lošu igru (Bihać, Proleter) kako ti govoriš zbog trenutnih trenera. Ne branim ih, i ja jedva čekam da nađemo nekog sa autoritetom.

Za trenutni igrački kadar tvrdim da je po jačini u top 3 u ovoj ligi, bez dileme što i tabela pokazuje, nismo slučajno tu gdje jesmo.

Za to da smo truba bez Vojvode, i da će biti uspjeh ako na kraju završimo iznad 10. pozicije na tabeli je smiješno. Pa nije njih Vojvoda upravljao džojstikom, znaju oni i znam i ja da znaju lopte, ne treba njima niko od trenera da bi odigrali dobru utakmicu. Za tu lošu igru u te dvije utakmice sigurno je zbog toga jer su igrali većinom juniori, što je bio kombinovani sastav.

Igrači ako hoće igrat, i imaju volju i motiv, bez i jednog trenera oni mogu odigrati i pobjediti Slobodu na Tušnju, primjer. A drugo je ukoliko neće, nemaju volju i motiv, drugo je to. To je do njih.
Da si pogledao utakmice protiv Jedinstva i Proletera vidio bih. Jednostavno ova ekipa nije funkcionisala na nekom nivou na početku sezone prije Vojvode, a tek sad još manje funkcioniše, možeš pravdati to da su igrači u top 3, ali ova ekipa bez šefa stručnog štaba koji će njima upravljati tokom cijele utakmice (baš poput džojstika) je totalno rasulo.

Jučer je Bekrić, za kojeg znamo da je uz Mehanovića možda i najveći potencijal one grupe koja je prošla ova dva ranga takmičenja, zakazao maksimalno, ali nakon prvog nepotrebnog izbijanja lopte pored u aut ili vraćanja na sliskom terenu golmanu loptu, a protivnički igrač na tri koraka od golmana bi dobio vjerovatno upute kako to samo Vojvoda zna i ne bi se više usudio, nešto što si mogao da vidiš na Jošiku gotov na svakoj utakmici, gdje prvih pet minuta Vojo gotov na svakog igrača barem jednom zagalami. Jučer je Mirhad se zakucao u špic, ne krivim ga - niti ga ima ko da vrati na njegovu poziciju, niti mu je neko sa sigurnošću rekao gdje igra.

Ne možemo mi sa igračima izaći na teren, a igrači nisu ni 2% sigurni koja je njihova pozicija i onda i kad odu s te na kojoj su trebali da budu nema trenera koji će ih vratiti.

Neka shvati ko kako hoće, već se dokazalo da ova skupina bez trenera, stvarnog autoriteta - ne može da funkcioniše na nivou na kojem su ostvarili niz od 15 utakmica bez poraza, te u 17 samo jednom izgubili.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 09 maj 2013, 12:41

Službena lica na Tušnju u subotu:

Sudija: Alečković Emr Sarajevo
A 1: Spahalić Samir Mostar
A 2: Primorac Dario Ljubuški
4: Bajraktarević Kenan Orašje
5: Šehović Admir Sarajevo
6: Tičić Mirza Sarajevo

Delegat: Itrić Mato (Brčko)
Posm.suđenja: Lizde Alija (Mostar)

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 09 maj 2013, 12:46

Maršalek i Softa su valjda nešto naučili kako je i šta radio Vojvoda. Valjda su upratili i zapamtili formaciju i način igre.

Ne razumijem ih, zašto eksperimentišu, razumijem ja da je igrački kadar tanak zadnje dvije utakmice zbog kartona i povreda, i glup bi za ovo vrijeme koje nas je Vojvoda vodio skontao sa kojim smo igračima, formacijom, načinom igre - najjači.

Ne znam odnos igrača sada, nadam se da će nastaviti "ginuti" i u ovim utakmicama koje su nam preostale.
Ne mogu ni oni odigrati zadnjih 15 utakmica odlično, i da nakon odlaska trenera "zaborave" igrati, nisu pioniri majku mu. Valjda su naučili i oni nešto, igram i ja fudbal i ne razumijem nekim djelom to što govoriš.
Bude nekad i utakmica kada ekipa podbaci, komplet, i nadam se da je to najveći razlog za lošu igru zadnje dvije utakmice a ne odnos, treneri...
1921
1989

InfernoSioux
Kontakt:

Post Postao/la InfernoSioux » 09 maj 2013, 12:52

Da Da imaju Manijaci majice "Juzna strana nema mana", kako da ne... Jednostavno deru vas komplexi jer je grad koji je 10 puta manji od vašeg, jači i ima ljepšu tribinu... zanemari udaranje... Gledaj na to ko je više kulturan, ko ima ljepšu tribinu... Vaša zadnja koreografija je ono kad ste svi poskidali majice... Transparenti su vam kao transovi na memorijalnom turniru... Sanel krezubi glavna vam faca na tribini.... Ne poštujete ništa, zivite od stare slave, i starih dana... Bio sam jednom prisutan na najvecoj dzenazi u BiH kako se ponasaju vasi momci ( Sanel i ekipa) U po priče oni pjevaje te vaše vulgarne i debilne pjesme .... Jednostavno nula ste velika... najlošija grupa u BiH

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 09 maj 2013, 12:52

Casp3r, možeš li mi napisati ko je juče sve igrao, i rezervne igrače?
1921
1989

gratis
Kontakt:

Post Postao/la gratis » 09 maj 2013, 12:56

fukara87 je napisao/la:
Prvo skupina Sioxi koji bacaju drk na navijace Manijake, jedan primjer je to da sam vidio majicu sa natpisom "Juzna strana nema mana" koju ste objavili na fb stranici, koliko znam te majice imaju manijaci i neka se jedan manijak iz Sarajeva ili drugih gradova javi i neka potvrdi ovo sto ja govorim, ne mogu da shvatim da ste tolika kopija jedne navijacke skupine ? :? Da li vi mozete nesto smislit svoje ili ste stvarno vi dole manijaci ? Da mi nismo ispali iz lige vas ne bi bilo nigdje realno govoreci, nego ste dobili priliku da se nadglasavate sa Fukarama koji su za vas izmislili navijacku scenu , prvo Fukare su prva navijacka skupina iz BIH koja ima gostovanje u instronstvu i da ne govorim gdje sve Fukare nisu bile, pa Beograd na Marakani ali mali ste vi da bi shvatili neke stvari, mi se uopste ne lozimo na vas, cak sta vise volimo svoj klub i ako smo u 1 ligi federacije, gostovanje u Vitezu skoro 200 nasih navijaca sve govori, cak smo bili ubijedjeni svi da nemamo sanse protiv Viteza ali ipak to ljubav prema klubu , naucit cete nekad a do tad vidimo se u Subotu i ucite od prave navijacke skupine kako se navija ;)
a gdje si ti i u kojeg manijaka vidjeo takvu majicu ..de nadji pregledao si citav net nema i ne izvaljuj se ..

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 09 maj 2013, 12:57

InfernoSioux je napisao/la:Da Da imaju Manijaci majice "Juzna strana nema mana", kako da ne... Jednostavno deru vas komplexi jer je grad koji je 10 puta manji od vašeg, jači i ima ljepšu tribinu... zanemari udaranje... Gledaj na to ko je više kulturan, ko ima ljepšu tribinu... Vaša zadnja koreografija je ono kad ste svi poskidali majice... Transparenti su vam kao transovi na memorijalnom turniru... Sanel krezubi glavna vam faca na tribini.... Ne poštujete ništa, zivite od stare slave, i starih dana... Bio sam jednom prisutan na najvecoj dzenazi u BiH kako se ponasaju vasi momci ( Sanel i ekipa) U po priče oni pjevaje te vaše vulgarne i debilne pjesme .... Jednostavno nula ste velika... najlošija grupa u BiH
Pazi ti da te Sanel ne pojede onako krezub, nisi ti svjestan šta pišeš. To što spominješ dženazu u Srebrenici ne znaš iskazat respekt što je se išlo ispred grupe kolektivno već lažeš po ovom forumu. Nije ti ovo mjesto za navijačke teme, imaš i takvih foruma koliko hoćeš, ovdje se samo sramotiš s tim glupostima.
075

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 09 maj 2013, 12:59

VolimRadnicki je napisao/la:Maršalek i Softa su valjda nešto naučili kako je i šta radio Vojvoda. Valjda su upratili i zapamtili formaciju i način igre.

Ne razumijem ih, zašto eksperimentišu, razumijem ja da je igrački kadar tanak zadnje dvije utakmice zbog kartona i povreda, i glup bi za ovo vrijeme koje nas je Vojvoda vodio skontao sa kojim smo igračima, formacijom, načinom igre - najjači.

Ne znam odnos igrača sada, nadam se da će nastaviti "ginuti" i u ovim utakmicama koje su nam preostale.
Ne mogu ni oni odigrati zadnjih 15 utakmica odlično, i da nakon odlaska trenera "zaborave" igrati, nisu pioniri majku mu. Valjda su naučili i oni nešto, igram i ja fudbal i ne razumijem nekim djelom to što govoriš.
Bude nekad i utakmica kada ekipa podbaci, komplet, i nadam se da je to najveći razlog za lošu igru zadnje dvije utakmice a ne odnos, treneri...
Uz svo dužno poštovanje prema obojici navedenih, oni čak i kad bi počeli Vojvodin rad da primjenjuju to bi izgledalo samo smješno.

Moraš da shvatiš da ovi igrači su igrali na 140% jer im je pred svaku utakmicu tako potpaljivano. To je nešto što ne mogu ni Softa ni Maršalek, a nisu mogli ni Smajil Karić, a ni Fuad Grbešić, dalje i dublje da ne zalazim.

Igrači da mogu bez trenera odigrati onako kako igraju sa trenerom pa mi bi odigrali na pripremama 10 utakmica sa Vojvodom i dali mu otkaz - jer igrači su naučili kako treba da igraju, ne treba im više on.

Igrači mogu ginuti, i jučer su oni ginuli, i u Bihaću su i djeca i onih 6 standardnih (nije to mala brojka) ginulo na terenu, ali ako nemaš čovjeka koji će postaviti ekipu, propisno je pred svaku utakmicu posebno zapaliti i moralisati, motivisati ako želiš, da u toku utakmice drži konce u rukama jer igrači ne mogu da vide svoje greške, tu mora da postoji neko ko je autoritet, neko ko sa klupe šalje naredbe koje se moraju poslušati ili je noga.

Moraš da razumiš koliko je potreban autoritet ovoj ekipi, ja to govorim od maja prošle godine, i bili smo doveli čovjeka sa autoritetom i znanjem i čovjekom koji zna kako izvući iz igrača ono što oni sami ne mogu, rezultati su očiti.

Ovi igrači pitanje je kako će se pokazati i kad odu na ljetu u druge klubove, ako tamo ne naiđu na autoritet koji će izvući iz njih tih dodatnih 40%.

To je nešto što i sami igrači tvrde, a nešto što bi i Zlatko i Mirsad morali da sebi priznaju, ovako samo se blati ime i grb kluba koji nije zaslužio da od ekipe 3 ranga niže bez golmana zamalo izgubi, i onda i na penale (protiv ekipe koja nema golmana) nije siguran.

Imamo odlične pojedince koji ginu, ali koji su tice i kojima jednostavno treba neko da drži konce, nešto što svaki tim (uspješan) ima. Da igrači mogu bez trenera igrati samo na iskustvo treneri ne bi bili niti toliko plaćeni u svijetu niti bi bili potrebni.

Ovo je već treća utakmica koji ovaj dvojac vodi, onu u Branitelju ću im oprostiti, ona u Bihaću je bila rješena prije početka, ali su čak i nju dodatno gurnuli u sramotu, a da ne pričamo o jučeršnjoj predstavi.

Ja samo govorim otvoreno i ne šminkam, prijatelj sam sa cijelim sastavom - ali ovo je nešto što i njima govorim, a i ovdje javno.

gratis
Kontakt:

Post Postao/la gratis » 09 maj 2013, 13:25

mnogo vi fukare kritikujete ostale i pravite se pametni , na sve imate odgovore a neki dan ste bili spremni prodati klub za koji navijate da bi postali Crveno-Zelena armija ili crveno-crni vukovi i sl. , već ste bili i dresove za svoj novi klub napravili ... i vi ste se nasli nekoga nesto da kritikujete ? ncncc

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.