KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

DANTES
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la DANTES » 22 apr 2015, 19:00

MaGiCa je napisao/la:slika

:wave:
ponekad posumnjam da si ti vesić, ali ne bi vesić koristio latinicu, jer to nije način stubova srbstva
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 apr 2015, 20:52

DANTES je napisao/la:ponekad posumnjam da si ti vesić, ali ne bi vesić koristio latinicu, jer to nije način stubova srbstva
Zar nisam Andjus :?:
Psihodelichan sam kao i on, te ne znam da li navijam za Zvezdu ili Radnich...pardon: OFK. :zviz:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 apr 2015, 21:05

MaGiCa je napisao/la:
DANTES je napisao/la:ponekad posumnjam da si ti vesić, ali ne bi vesić koristio latinicu, jer to nije način stubova srbstva
Zar nisam Andjus :?:
Psihodelichan sam kao i on, te ne znam da li navijam za Zvezdu ili Radnich...pardon: OFK. :zviz:
Anđus naravno...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 apr 2015, 21:11

DANTES je napisao/la:Anđus naravno...
Bolje je da budem i Andjus lichno, nego da predstavljam ozrachenu zhrtvu ideologije Bozha Koprivice, Muharema Bazdulja i sl. "jugoslovena" po navijachkoj opredeljenosti - poput tebe. :kafa:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 apr 2015, 21:21

MaGiCa je napisao/la:
DANTES je napisao/la:Anđus naravno...
Bolje je da budem i Andjus lichno, nego da predstavljam ozrachenu zhrtvu ideologije Bozha Koprivice, Muharema Bazdulja i sl. "jugoslovena" po navijachkoj opredeljenosti - poput tebe. :kafa:
u jbt ali oni su pisci.. je li ti to meni onako suptilno kroz ko fol uvredu daješ kompliment?

p.s. nisam imao pojma ko su ljudi, dok ne pitah vrata Gugla
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 apr 2015, 21:38

DANTES je napisao/la: u jbt ali oni su pisci.. je li ti to meni onako suptilno kroz ko fol uvredu daješ kompliment?

p.s. nisam imao pojma ko su ljudi, dok ne pitah vrata Gugla
Oni su wannabe pisci koji neskriveno iskazuju ksenofobiju i tako potpomazhu ludilo.
Pogotovo se to odnosi na ljudski gnoj inkarniran u liku bolesnog B.K. - koji bi po sopstvenim rechima navijao za 11 Hitlera kad bi igrali protiv CZ...jer je to stvar estetike. A taj bolesnik je, btw, 1 guru koji ima neveshtastveni utjecaj na Svinjoshevica. Odatle i parole tipa "Smrt fashizmu - zhiveo Partizan" i tako to...

Ako ti je to kompliment - OK.
Ako ti je to uvreda - opet OK.
Lichno mislim da je to 1 odgovarajuci opis. :kafa:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 22 apr 2015, 21:56

Meni iskreno Dantes ne djeluje kao takav.. za razliku od letonskog saborca.

Taj Koprivica je dokaz da nije bolest sve sto boli.. To je sve pokazao vise puta, izmedju ostalog sa tom izjavom o Hitlerima.. a i ovom skorasnjom kako je Miljanic najveci grobar naseg fudbala.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 apr 2015, 22:18

mene interesuje kako vi znate te tipove, a ja ne znam... a pratim sportsku i književnu scenu?

šta znam valjda imamo različite ukuse, pošto ja obično citiram Radovića...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 22 apr 2015, 22:37

Ne znam za Magicu.. Ali sam ja za tog Koprivicu cuo preko SOS-a, a da je pisac sam saznao neki dan, prilikom predstavljanja knjige o derbiju, kojoj je on koautor. Kakvim se on pisanjem bavi nemam pojma.. isto kao sto nemam pojma ko je drugi lik iz Magicinog upisa.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 apr 2015, 22:54

DANTES je napisao/la:mene interesuje kako vi znate te tipove, a ja ne znam... a pratim sportsku i književnu scenu?

šta znam valjda imamo različite ukuse, pošto ja obično citiram Radovića...
Hocesh li, mozhda, da ti polazhem rachune odakle znam neshto/nekoga :?: :facepalm: :bow:

[youtube][/youtube]

Taj chovek ti je, recimo, autor stihova "Chovic Vesna j... se ko besna" i radi toga se u "Utisku" gazda Coki umalo pobi sa Svinjom.

Bazdulj je, pak, jugoslovenski Musliman. Omiljeno lice PTCa, chest gost istog. On je malo suptilniji, poput tebe. Poetika je to, ali je prvi u pisanju panegirika BKu. :kafa:

[youtube][/youtube]

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 apr 2015, 23:25

ma bože sačuvaj ču da mi polazeš račune...

ipak pusti ti njih sve, odakle ti poznaješ mene?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 apr 2015, 23:34

DANTES je napisao/la:ipak pusti ti njih sve, odakle ti poznaješ mene?
Sa jednog foruma. :kafa:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 apr 2015, 23:42

MaGiCa je napisao/la:
DANTES je napisao/la:ipak pusti ti njih sve, odakle ti poznaješ mene?
Sa jednog foruma. :kafa:
uh dobro je... već sam počeo da gledam da nema neka skrivena kamera :hmmmm:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 apr 2015, 01:16

DANTES je napisao/la:vujanić je bio divljak kad je došao, jer je u predhodnom timu bio jedini kršten igrač, pa je radio šta je htio, trebala je godina dana da prođe da postane igrač za ozbiljnu košarku.
Kad je bio u KKCZ u timu su bili i Rakočević, Bolić, Jestratijević, Stanojević, Obradović, Lukovski, Radmanović... jedini kršten igrač :facepalm:, how yes no.
Sa svim ovim nabrojanim igračima, on nije igrao ozbiljnu košarku dok nije došao u Partizan. Lajk :thumbup:

DANTES je napisao/la: još nešto to što se fatate za igokeu...
da vidimo je li postojala igokea partizan u bih ligi? jeste, kao i partizan igokea u srpskoj! jesu li igrači oba tima prešli u jedan!? nisu! jesu li svi igrači partizana potpisali nove ugovore sa igokeom? nisu! niko nije! to je bila saradnja na jednu sezonu, ne duboko zamrzavanje, potpisivanje novih ugovora igrača zaleđenog klub(s tim da igrači fmp ništa nisu potpisivali). opet to me se ne tiče, ali prosto želim da vam nacrtam da biste shvatili.

Ne fatamo se za Igokeu već za Partizan Igokeu, razlika je velika a ujedno i nema razlike jer to od danas treba posmatrati kao jedan klub kako svojevremeno reče Predrag Danilović, reče onda kad je to bilo jako profitabilno za reći. Poenta priče je da su u Partizanu baratali izrazom fuzija kada to ljudima u Zvezdi nije ni padalo na pamet. Danas se pak slikarskim tehnikama (đe si slikaru, ne poznah te :mrgreen: ) pokušava falsifikovati/uljepšati bliska prošlost izrazima poput ne duboko zamrzavanje :lolno:

DANTES je napisao/la:@alane što ne bismo vjerovali
šta znam, možda zato što je sve ono na šta si se ti nadovezao u prethodnom komentaru, istina. :zviz:

DANTES je napisao/la:vama je partizan kriv za sve... i za 16 milki duga.... ma za sve... ono.kad vesić trenira to se prima ko saučešće...
Naravno da nije tako, mada dobar pokušaj spinovanja koji bi možda i upalio da vaša zakletva nije Dulo, čovjek koji pred utakmicu sa Cedevitom, na konferenciji Zvezdu spomene preko 40 puta (svaki put u najpozitivnijem mogućem kontekstu, naravno), iako Zvezda sa Partizanovim aktuelnim problemima (tipa odlaska Gagića ili kasnog dolaska playa (tačnije pokušaja od playa)) ima veze koliko i Igokea, Igokea Partizan, pardon.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 23 apr 2015, 10:22

kada je vujanić bio glavna faca u zvezdi, igrali ste sa 8 igrača neke mečeve, a te igrača koje spominješ e tada je on bio vodonosa, klinja.... kad su svi oni zapalili iz zvezde, on je ostao, i bio je teški divljak, glavni igrač!!!
toga bi morao da se sjećaš...

što se spinovanja tiče bilo bi da to godinama nije bio zvanični stav svih vaših forumskih zajednica... a ono što radi vujošević je mlijeko šta je radio i šta je započeo goran vesić, poznatiji kao saopštenje master...

što se tiče igokee vidim opet si otišao u metafore, i druge stilske figure i na činjenice nisi odgovori, e to je spin klasik...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 23 apr 2015, 18:53

alan_kardec je napisao/la:
44Bertans je napisao/la:Ne postoji KKP od 2002. niti od 2011. kao neki. Naša istorija je mnogo duža i mnogo veća. Izvinjavamo se. :lol:

Ne, KKP je postojao do 17. avgusta 2007. i tog dana je otišao u istoriju.

slika

Izvinjavajte se Dodiku sa kojim ste se lizali do momenta dok nije pipa od Telekoma presušila. Tad je dobio nogu, a nekad bijaše redovan na vašim utakmicama :problem:

44Bertans je napisao/la:I marconato, pomenuo si u prošlom postu kako mi imamo mogućnost koju je KKCZ iskoristila? Dakle smatraš da po svaku cijenu klub treba zalediti, prodati vlastiti grb i ime???
Opet ne. Radije vjerujte apsolutno svemu što priča vaš ovan predvodnik koji se, usput, totalno pogubio u vremenu i prostoru, vjerujte da su se Zvezda i Budućnost urotili protiv vas, vjerujte da je Zvezda kriva ako nemate novca za avion do Moskve, vjerujte da je Pavlović vaš spasilac, vjerujte da Mačvan igra za siću...
Mogućnost o kojoj pričaš i koju je Zvezda iskoristila, iskoristili su i mnogi drugi evropski fudbalski velikani. Samo ja nigdje ne pročitah da je zbog te mogućnosti neko Bajernu osporio tri evropske titule sa polovine 70-ih ili Benfiki brojna izgubljena evropska finala.

Kolika količina gluposti i laži sa RSB-a... :puke: :puke: :puke:

Da li je KKP promjenio adresu?
Da li su košarkaši KKP-a potpisali nove ugovore sa bordom KK Igokea?
Da li je Igokea promjenila takmičenje?
Da li je klupski račun promjenio kasu?
Da li je Dodik osim titule počasnog predsjednika imao ikakvu vezu sa dovođenjem igrača, potpisivanjem ugovora, otkazima i sličnim?
I za kraj, da li je bolje biti glup ili dopustiti da postaneš glup čitajući Vesićeve naručene tekstove koji ni sami nisu svjesni koliko ih to vađenje riječi iz konteksta jednog dana može koštati?

Thank you... Nismo isti!
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 23 apr 2015, 18:59

Očekivano, posle svega...
Akojon: Partizane hvala mnogo i srećno
Džoš Akojon više nije član našeg prvog tima. Amerikanac je sporazumno raskinuo ugovor sa Partizanom i tom prilikom želeo je da se obrati javnosti, a pre svega navijačima našeg kluba:

- Veoma sam tužan što odlazim iz Beograda bez osvojene titule i plasmana tima u Evroligu. Moja povreda ramena nastavila je da se pogoršava i uznemiren sam zbog trenutka kada se dogodila.
Partizan ima najbolje navijače na svetu, nikada nisam bio deo nečeg sličnog, želim im svima odlično zdravlje i uspeh u svemu što rade!

Zahvalio se i saigračima, trenerima i svima u klubu:

- Zauvek ćete biti moja porodica, volim vas i hvala vam za vreme koje ste me pustili da budem deo partizanove porodice. I još jednom, žao mi je što nisam bio na 100% mogućnosti da vam pomognem na terenu.
Beograd je divan grad koji me je toplo dočekao, nikada neću zaboraviti to iskustvo. Uvek ću vas pratiti i želim vam mnogo uspeha u budućnosti - zaključio sada već bivši igrač Partizana NIS.

Zahvaljujemo se Džošu i želimo mu sreću i uspeh u nastavku karijere!
http://www.kkpartizan.rs/sr/vest.php?id=1963" onclick="window.open(this.href);return false;
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 23 apr 2015, 19:36

Što ste se uzbudili, pa nije Vesić rekao da ste od danas jedan klub, a nisam rekao ni ja, već Danilović. Fuzija dva bratska kluba bi trajala i danas da nije nestalo para od Telekoma Srpske, prosto.

avangardni kanarinac koji čita rsb :thumbup:
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 23 apr 2015, 20:30

Nekome fuzija, a nekome fisija.

Jeste sve to nuklearna fizika, ali nije isto: fuzijom se dobija neshto vece i jache, a fisijom gomila delova u raspadu.

NISTE ISTI :!:

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.