u 19 satiamerosm je napisao/la:Mislim da je pored odbrane titule (i s tim shodan nastup u NLB Ligi) KK Bosna ima jos jedan cilj koji je potrepno ostvariti, a to je da na klupi zadrze VV. Ako malo pogledamo covijek je ispunio i vise nego li se ocekivalo.
Moze li mi neko odgovoriti u koliko je sati utakmica, je li u 19 h, posto ovih dana nisam u Sarajevu i tek sutra dolazim. Jos bih cestitao igracima na jucerasnjoj pobjedi.
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Dobro je sto se utakmica protiv Igokee igra u velikoj dvorani Mirza Delibasic,tu je ugodjaj i atmosfera kud i kamo bolja u odnosu na malu dvoranu KSC Skenderija! Jos jedna dobra stvar je sto ce se utakmica igrati na dan u kojem ne igraju ni Sarajevo ni Zeljo,pa ce utakmici prisustvovati i veliki broj navijaca FK Sarajevo,koji se izmedju kosarke i fudbala cesto odluce za ovo drugo i tada je atmosfera u dvorani znatno opustenija..
U gradu je zanimanje ogromno i sigurno ce dvorana biti dobro popunjena! Nakon utakmice vecina navijaca ce se uputiti na trg ispred BBI Centra gdje ce se organizovano pratiti polufinale eurosonga u Moskvi koje pocinje u 21h!
Budi Bosna!
U gradu je zanimanje ogromno i sigurno ce dvorana biti dobro popunjena! Nakon utakmice vecina navijaca ce se uputiti na trg ispred BBI Centra gdje ce se organizovano pratiti polufinale eurosonga u Moskvi koje pocinje u 21h!
Budi Bosna!
- el-fighter
- Kontakt:
Utakmica sezone za Bosnu. Treba odigrati smireno. Mislim da Igosi nemaju šta tražiti u Sarajevu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
sretno bosni da osvoji novu titulu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
- Kontakt:
Hoće li biti TV prenos?
ccc,ne zamjeri ovo klocu,mi se omaklo,tako cesto oslovljavam prijatelje.Edo_Majka je napisao/la:kakvih ti imas problema pa da odma napadas ljude preko foruma,ja sam normalno pitao jer nisam bio upucen,a ti svoje komplexe rijesi na drugi nacin a ne ovdje na forumu?!kobe je napisao/la:prijatelju klocu prvi u regularnom dijelu automatski ide u NLB ligu.Edo_Majka je napisao/la:Zasto pisete da bi,u slucaju pobjede,osigurali NLB ligu,jel vi to onda racunate da ce lako izaci na kraj sa Slobodom ili je tako pravilo da prvi i drugi idu direktno u NLB ligu bez obzira ko bio Sampion a ko Vicesampion?

JA sam ti normalno odgovorio.
Sutra ABD pobijedimo ronhila i idemo u NLB ligu 90% smo prvaci ,ide siroki u nlb ligu i oped hobotnica ne ide nigdje.
Za koga sutra navijaju ovi sirokobrijezani bas me zanima?
Bosna treba maximalno ozbiljno uci u utakmicu protiv ronhilovaca i pobjeda nece doci u pitanje! Bosna je sigurno puno kvalitetnija ekipa ,mada i Igokea ima nekoliko jakih individualaca,ali su kao kolektiv uz Borac i Hercegovac najslabija ekipa u ligi! Ipak u nasoj ekipi ne smije biti opustanja,iako mislim da Igokea ne moze ponoviti igru iz prve utakmice kada im je sve ulazilo i kada su dali 200% svojih mogucnosti!
Budi Bosna!
Budi Bosna!
cijenim fakat taj tvoj optimizam....mogli bi zajedno gledat tekmu....bosnas_ je napisao/la:Bosna treba maximalno ozbiljno uci u utakmicu protiv ronhilovaca i pobjeda nece doci u pitanje! Bosna je sigurno puno kvalitetnija ekipa ,mada i Igokea ima nekoliko jakih individualaca,ali su kao kolektiv uz Borac i Hercegovac najslabija ekipa u ligi! Ipak u nasoj ekipi ne smije biti opustanja,iako mislim da Igokea ne moze ponoviti igru iz prve utakmice kada im je sve ulazilo i kada su dali 200% svojih mogucnosti!
Budi Bosna!

I feel devotion!!
- el-fighter
- Kontakt:
Imaju oni širok izbor igrača koji mogu odigrati dobro. Vrlo su jaki pod košem i u utakmicu s njima treba ući maksimalno oprezno.
Velež do groba života mi moga
Bosna je jaca od Igokee pod kosem,bez obzira sto nam ne igra Zimic! Mi imamo Ivanovica,Hajrica,Ovcinu i Avdica.ipsa je napisao/la:cijenim fakat taj tvoj optimizam....mogli bi zajedno gledat tekmu....bosnas_ je napisao/la:Bosna treba maximalno ozbiljno uci u utakmicu protiv ronhilovaca i pobjeda nece doci u pitanje! Bosna je sigurno puno kvalitetnija ekipa ,mada i Igokea ima nekoliko jakih individualaca,ali su kao kolektiv uz Borac i Hercegovac najslabija ekipa u ligi! Ipak u nasoj ekipi ne smije biti opustanja,iako mislim da Igokea ne moze ponoviti igru iz prve utakmice kada im je sve ulazilo i kada su dali 200% svojih mogucnosti!
Budi Bosna!..jesi li pun optimizma i kad pratis tekmu...ja sam bukvalno u strahu do zadnje minute kad se igraju ovako vazne utakmice...gore navedeno ti stoji al opet sam misljenja da igokea ima siri izbor igraca i da su jaci pod kosem...posebno jer je zima odsutan...ikona nije jos dostigao formu i to me malo plasi...a na playu imamo samo djordjevica...kad bi barem rakica krenulo, jer nekako vjerujem da on moze mnogo vise od ovog sto pokazuje...hajric nikako da proigra ono kako zna...vucurovic igra protiv bivse ekipe i nadati se da to nece psiholoski uticati na njega...mislim da je kljuc tekme u odbrani i dobro organizovanom kontra napadu...
Oni imaju Amala,Misanovica i Vuksanovica,kao i Matica koji zadnjih nekoliko utakmica uopste nije ni igrao zbog povrede,i bar su 20% slabiji od nas na tim pozicijama!
Ikonic lagano ulazi u formu,i ja ocekujem da ce protiv Igokee biti kljucni igrac!
Rakic igra toplo hladno,iz jednostavnog razloga jer ima slabu minutazu,ali ne treba zaboraviti da je Rakic uz Ikonica bio kljucni igrac u pobjedi nad Sirokim na Pecari kada je postigao 14 poena!
Vucurovic je najbolji trojkas u regionu,Djordjevic je pley vrhunskih karakteristika... Hajric je protiv Zrinjskog bio dobar,9 poena...ulazi i on u formu.Sehovic je ove sezone eksplodirao sto je za Bosnu najveci dobitak kao i igre Djurasovica koji ce sigurno postati odlican igrac.Sve u svemu sutra ocekujem dobru utakmicu i naravno pobjedu!
ne bih bas rekao da je tako,ako vucka krene sve ce pogoditi,ako ga stane mozes ga slobodno staviti na klupu, a dule je imao odlicnu sezonu, pretezno iz razloga zato sto je bio jedina opcija na pleyu,ali to ne umanjuje njegov ucinak i sto mu je otvorilo put ka rusiji ili grckoj...bosnas_ je napisao/la:Bosna je jaca od Igokee pod kosem,bez obzira sto nam ne igra Zimic! Mi imamo Ivanovica,Hajrica,Ovcinu i Avdica.ipsa je napisao/la:cijenim fakat taj tvoj optimizam....mogli bi zajedno gledat tekmu....bosnas_ je napisao/la:Bosna treba maximalno ozbiljno uci u utakmicu protiv ronhilovaca i pobjeda nece doci u pitanje! Bosna je sigurno puno kvalitetnija ekipa ,mada i Igokea ima nekoliko jakih individualaca,ali su kao kolektiv uz Borac i Hercegovac najslabija ekipa u ligi! Ipak u nasoj ekipi ne smije biti opustanja,iako mislim da Igokea ne moze ponoviti igru iz prve utakmice kada im je sve ulazilo i kada su dali 200% svojih mogucnosti!
Budi Bosna!..jesi li pun optimizma i kad pratis tekmu...ja sam bukvalno u strahu do zadnje minute kad se igraju ovako vazne utakmice...gore navedeno ti stoji al opet sam misljenja da igokea ima siri izbor igraca i da su jaci pod kosem...posebno jer je zima odsutan...ikona nije jos dostigao formu i to me malo plasi...a na playu imamo samo djordjevica...kad bi barem rakica krenulo, jer nekako vjerujem da on moze mnogo vise od ovog sto pokazuje...hajric nikako da proigra ono kako zna...vucurovic igra protiv bivse ekipe i nadati se da to nece psiholoski uticati na njega...mislim da je kljuc tekme u odbrani i dobro organizovanom kontra napadu...
Oni imaju Amala,Misanovica i Vuksanovica,kao i Matica koji zadnjih nekoliko utakmica uopste nije ni igrao zbog povrede,i bar su 20% slabiji od nas na tim pozicijama!
Ikonic lagano ulazi u formu,i ja ocekujem da ce protiv Igokee biti kljucni igrac!
Rakic igra toplo hladno,iz jednostavnog razloga jer ima slabu minutazu,ali ne treba zaboraviti da je Rakic uz Ikonica bio kljucni igrac u pobjedi nad Sirokim na Pecari kada je postigao 14 poena!
Vucurovic je najbolji trojkas u regionu,Djordjevic je pley vrhunskih karakteristika... Hajric je protiv Zrinjskog bio dobar,9 poena...ulazi i on u formu.Sehovic je ove sezone eksplodirao sto je za Bosnu najveci dobitak kao i igre Djurasovica koji ce sigurno postati odlican igrac.Sve u svemu sutra ocekujem dobru utakmicu i naravno pobjedu!
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
matić se povrijdio,nesšto je slomio i nece sigurno igrati ove sezone.
mene nekako brine dobra skok igra igokee....poznavajuci ovcinu i njegov odraz....moramo dobro zatvarati reket....inace smo donji.....
I feel devotion!!
- lolo d pitar
- Kontakt:
pricas kao da nam partizan igokea dolazi u goste a ne igokea partizanipsa je napisao/la:mene nekako brine dobra skok igra igokee....poznavajuci ovcinu i njegov odraz....moramo dobro zatvarati reket....inace smo donji.....

pesimista po prirodi jeb ga....lolo je napisao/la:pricas kao da nam partizan igokea dolazi u goste a ne igokea partizanipsa je napisao/la:mene nekako brine dobra skok igra igokee....poznavajuci ovcinu i njegov odraz....moramo dobro zatvarati reket....inace smo donji.....

I feel devotion!!
Imaju dobar skok u napadu i tu treba zatvoriti McCaskila al doslovce njega . Inace neko je vec rekao cvrstom odbranom i brzom kontrom (citaj Sehovic) praviti prevagu.
Ocekujem i Dinu kao dodatni korektor sudijama
..samo da ne budu protiv nas.
Ars01 je nesto rezervisan sto se tice ovog meca bar ja nisam vidio njegovu prognozu, da nije zabrinut
Ocekujem i Dinu kao dodatni korektor sudijama

Ars01 je nesto rezervisan sto se tice ovog meca bar ja nisam vidio njegovu prognozu, da nije zabrinut

It's not about the shoes, it's about what you do in them!
- lolo d pitar
- Kontakt:
ma nisi jedini koji ih dize u nebo,ko ih ****,dobijamo,a ako kojim slucajem izgubimo(sto je fakat nemoguce) mene nema na tekmama do kraja sezoneipsa je napisao/la:pesimista po prirodi jeb ga....lolo je napisao/la:pricas kao da nam partizan igokea dolazi u goste a ne igokea partizanipsa je napisao/la:mene nekako brine dobra skok igra igokee....poznavajuci ovcinu i njegov odraz....moramo dobro zatvarati reket....inace smo donji......... al upravu si necu vise...ocigledno me vec puca euforija!!!
nemoj tako u slucaju poraza imamo derbi sa sirokim.....koji ako prodjemo idemo u nlb....jer zaista ne vjerujem da bi sloboda mogla dalje od polufinala.....
bosna se bodri i kad dobija i kad gubi...
I feel devotion!!
- lolo d pitar
- Kontakt:
sutra bumo sve vidjeli,ali ja vjerujem u pobjedu 100%ipsa je napisao/la:nemoj tako u slucaju poraza imamo derbi sa sirokim.....koji ako prodjemo idemo u nlb....jer zaista ne vjerujem da bi sloboda mogla dalje od polufinala.....
zna li iko ima li prenos utakmice na tv-u?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.