NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
pa necemo pretjerivat vec biti realni kao i vi...a mi dobro znamo ko je glavni kandidat Jednstvu, a ujedno i nama..prvenstveno iz razloga jer su te dvije ekipe igrale PL..drugi do danas i nisu imali ciljeve za PL, kao sto rekose Bratstvo je davno bilo moglo uda udje u ligu pa nisu..naravno i sad imaju velike snse ali da li ce ostati na ambicijama vidjet cemo..Rudar takodjer samo sto ovaj put mislim da Rudar ih ima .
sto se tice nas vala ja sam davno rekao ne zanima me PL ako klub nece biti zdrav i ako cemo se opet patiti...edjutim mi smo vec pokazali koliko je klub se izdigao po pitanju same organizacije...tu stoji iza kluba veliko udruzenje, danas i grad je na strani kluba i to je veoma vazno nas prvi cilj..zato sto cemo u slucaju plasmana lahko moci dovesti ppojacanje..sad smo na dobrom glasu nece niko odbiti ciste pare i uz to u grad iza koga ce stajati armija navijaca i ujedno dolazi u klub sa velikom tradicijom .nas glavni cilj je to, a vama svima ostavljamo PL ,a tmi kad ovo sve poslozimo eto i nas
sto se tice nas vala ja sam davno rekao ne zanima me PL ako klub nece biti zdrav i ako cemo se opet patiti...edjutim mi smo vec pokazali koliko je klub se izdigao po pitanju same organizacije...tu stoji iza kluba veliko udruzenje, danas i grad je na strani kluba i to je veoma vazno nas prvi cilj..zato sto cemo u slucaju plasmana lahko moci dovesti ppojacanje..sad smo na dobrom glasu nece niko odbiti ciste pare i uz to u grad iza koga ce stajati armija navijaca i ujedno dolazi u klub sa velikom tradicijom .nas glavni cilj je to, a vama svima ostavljamo PL ,a tmi kad ovo sve poslozimo eto i nas
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 24 feb 2014, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Rafael30 je napisao/la:PostenoSaltCityAttack je napisao/la:posteno..Sloboda ce onako iz prikrajka uskocit medju tu nabrojanu elitu i barem ce vam pokusat pomrsiti racune
..nego hajde neka kandidati i idu u PL, jer vecina ce ih se i brzo vratiti..mi se i onako spremamo za godine koje dolaze..mi kad uletimo mi cemo se odmah za evropu boriti tako da je to ipak posteno sto vas sef misli i jedan dio naivjaca tog kluba
Samo sto se mi pripremamo na ovo vec 2god, a vi mjesec dana. Samo neka je po redu
. Ali najbitnije od svega je zdrava atmosfera u klubu i oko kluba. Ova ekipa Jedinstva je slagana vise od 2god., a nije natrpana igračima kao SLoboda. Ova ekipa Jedinstva u PL moze biti među prvi pet. Kad se uđe u PL ne treba previse mijenjati, 1-2 pojacanja i dosta.
ne moze biti da se mi pripremamo mjesec nego godina odkako je Amir tu radi se na stabilizaciji kluba prije svega.lik umjesto sto je placao premije mogao je lahko sa onim novcem i sa onom ekipom izboriti PL, ali njemu nije cilj na tja nacin izboriti PL..jer liku je jasno ko dan da cemo se tad umisliti da smo dobi i onda ce nas ljudi u PL spustiti na zemlju..ovako idemo postepeno lagano kako sam vec rekao...vama eto PL prije nas ako cemo mi biti ovo sto je covjek isplanirao nemam nista protiv cekat jos jednu godinu.bilo bi mi drago da Jedinstvo bue tu zasluzuje
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Interni moderator
- Kontakt:
mozes li mi malo pojasnit to kako je ova ekipa slagana vise od 2 godine kad ste prosle sezone zahvaljujuci kupovini utakmica za malo izbjegli rang nize...gledao sam vas prosle sezone na Tusnju i tu vasu ekipu opisuje jedna rijec...SMIJURIJA...jel ove sezone igra ista ekipa il sam ja nesto preskocioRafael30 je napisao/la:PostenoSaltCityAttack je napisao/la:posteno..Sloboda ce onako iz prikrajka uskocit medju tu nabrojanu elitu i barem ce vam pokusat pomrsiti racune
..nego hajde neka kandidati i idu u PL, jer vecina ce ih se i brzo vratiti..mi se i onako spremamo za godine koje dolaze..mi kad uletimo mi cemo se odmah za evropu boriti tako da je to ipak posteno sto vas sef misli i jedan dio naivjaca tog kluba
Samo sto se mi pripremamo na ovo vec 2god, a vi mjesec dana. Samo neka je po redu
. Ali najbitnije od svega je zdrava atmosfera u klubu i oko kluba. Ova ekipa Jedinstva je slagana vise od 2god., a nije natrpana igračima kao SLoboda. Ova ekipa Jedinstva u PL moze biti među prvi pet. Kad se uđe u PL ne treba previse mijenjati, 1-2 pojacanja i dosta.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Nije to ta ista ekipa koja je igrala tad na Tušnju a ti si mnogo toga preskočio a tako i onu utakmicu iz Bihaća u jesenjem dijelu prvenstva kada smo Vam dali tri komada.staragarda je napisao/la:mozes li mi malo pojasnit to kako je ova ekipa slagana vise od 2 godine kad ste prosle sezone zahvaljujuci kupovini utakmica za malo izbjegli rang nize...gledao sam vas prosle sezone na Tusnju i tu vasu ekipu opisuje jedna rijec...SMIJURIJA...jel ove sezone igra ista ekipa il sam ja nesto preskocioRafael30 je napisao/la:PostenoSaltCityAttack je napisao/la:posteno..Sloboda ce onako iz prikrajka uskocit medju tu nabrojanu elitu i barem ce vam pokusat pomrsiti racune

-
- Interni moderator
- Kontakt:
nisam ja stari moj nista preskocio i pratim vas rad od kad je Sloboda u ovom rangu takmicenja....ove sezone ste nas demolirali sa 3 komada isto kao i mi vas prosle sezone na Tusnju...znaci,smijesni ste bili prosle sezone isto kao i mi jesenji dio ove sezone... pa posto vidim da glumis njegovog advokata evo ti mi objasni kako on to pokusava da prikaze rad jedinstva kao nekav sistematski...ono, nesto fora dugorocno...kao,dugo smo se spremali
...za ovu buraniju od lige recept je jednostavan...dovedes 5,6 dobrih igraca i malo pokupujes,malo dogovoris i to je kraj price...nemoj da izmisljamo toplu vodu i da se lazemo kao da je ovo jedinstvo plod nekog dugorocnog plana i rada

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ok ako ti tako misliš da je to recept, onda se držite dobro tog recepta i primjenite ga u svom klubu !!staragarda je napisao/la:nisam ja stari moj nista preskocio i pratim vas rad od kad je Sloboda u ovom rangu takmicenja....ove sezone ste nas demolirali sa 3 komada isto kao i mi vas prosle sezone na Tusnju...znaci,smijesni ste bili prosle sezone isto kao i mi jesenji dio ove sezone... pa posto vidim da glumis njegovog advokata evo ti mi objasni kako on to pokusava da prikaze rad jedinstva kao nekav sistematski...ono, nesto fora dugorocno...kao,dugo smo se spremali![]()
...za ovu buraniju od lige recept je jednostavan...dovedes 5,6 dobrih igraca i malo pokupujes,malo dogovoris i to je kraj price...nemoj da izmisljamo toplu vodu i da se lazemo kao da je ovo jedinstvo plod nekog dugorocnog plana i rada

Za dobrim konjem se prasina dize...Sve nesto vidim ovi Tuzlaci 10x aktivniji na nasoj temi, bez ikakvih prozivanja dolaze, a mi uvijek kanta, losi ono ovo. Svaka utakmica u predvidjanjima od pocetka prvenstva prognoza je bila da mi gubimo i kod kuce i u gostima, a mi budale. Svi se hvale najboljom obranom, golmanom, a ja samo vidim 3 primljena gola u 15 utakmica. Prica se da je Jaranovic los igrac, pa onda okrecu da su ga kaparisali 20k KM ovo ono.
Pa da ste toliko sposobni vas bi bio, nebi dosao u Bihac. Realno Jedinstvo ima najjacu ekipu svidjalo se to nekome ili ne. Ekipu koja je dugo zajedno, koja je uigrana. Sta ima Sloboda, hrpu polovnjaka koji Gradinu dizu u nebesa, malo pogledajte tabelu, i vidite gdje je ta ekipa. Pa vi da igrate Djerzelezom oni bi bili super ekipa. Smirite se malo, na zemlju se spustite, i iskreno po meni, ako Rudar bude htio uci, uci ce prije i nas i vas, jer ima bolji raspored. I jos nesto, za one utakmice od prosle sezone, pogledajte gdje smo mi zavrsili, i jos plus dali Podgrmecu za opstanak, a malo se raspitajte sa upravom ko je djubre ispao, i ko je krsio dogovore.
Pa da ste toliko sposobni vas bi bio, nebi dosao u Bihac. Realno Jedinstvo ima najjacu ekipu svidjalo se to nekome ili ne. Ekipu koja je dugo zajedno, koja je uigrana. Sta ima Sloboda, hrpu polovnjaka koji Gradinu dizu u nebesa, malo pogledajte tabelu, i vidite gdje je ta ekipa. Pa vi da igrate Djerzelezom oni bi bili super ekipa. Smirite se malo, na zemlju se spustite, i iskreno po meni, ako Rudar bude htio uci, uci ce prije i nas i vas, jer ima bolji raspored. I jos nesto, za one utakmice od prosle sezone, pogledajte gdje smo mi zavrsili, i jos plus dali Podgrmecu za opstanak, a malo se raspitajte sa upravom ko je djubre ispao, i ko je krsio dogovore.
for(int i=0; i<∞; i++)
{
cout<<"¡No Pasarán!";
}
{
cout<<"¡No Pasarán!";
}
Ma do kraja sezone će biti svadja, i kad završi sezona, ako udjemo ili mi ili oni biće tek onda.
Ali neka, nema to veze. Jeste priča bila za Jaranovića, pričali ste da je slab, dok smo ga doveli, momak ubija. Svaku utakmicu koju je igrao, jeo je malu djecu. A tako će biti i na utakmicama, logika ako ne bude, sjedi na klupi. Pa nek se odluči. Atmosfera ne može biti bolja, i već dugo je tako. Ekipa se ne stvori preko noći. Ovu ekipu je Janjoš polako počeo praviti ima 2 godine. I ostali su oni najbolji, uz koje pojačanje. Uigrano, a i najbitnije, igraju za navijače, igraju za Silu Nebesku, svaki go koji damo se proslavi ispred navijača. Igraju za nas, i igraće do kraja sezone. Znaju nakon one proslave za Dan Državnosti kako se slavi, šta bi tek bilo u Maju, tako da. NEĆE NAS IZNEVJERITI.
A vi Tuzlaci, hajde Gradinu uzdižite, navijajte za njih. A ovi iz Gradine još gori, ulizivaju se Ćiri, hahhah. Smiješno mi je to sve. Neću reći da ćemo razbiti Gradinu jer biće jedna od najtežih utakmica u ovoj sezoni, jer će svim silama pokušati da nas pobijede, ali vidjećemo sve. Samo vi volite jedni druge.
Ali neka, nema to veze. Jeste priča bila za Jaranovića, pričali ste da je slab, dok smo ga doveli, momak ubija. Svaku utakmicu koju je igrao, jeo je malu djecu. A tako će biti i na utakmicama, logika ako ne bude, sjedi na klupi. Pa nek se odluči. Atmosfera ne može biti bolja, i već dugo je tako. Ekipa se ne stvori preko noći. Ovu ekipu je Janjoš polako počeo praviti ima 2 godine. I ostali su oni najbolji, uz koje pojačanje. Uigrano, a i najbitnije, igraju za navijače, igraju za Silu Nebesku, svaki go koji damo se proslavi ispred navijača. Igraju za nas, i igraće do kraja sezone. Znaju nakon one proslave za Dan Državnosti kako se slavi, šta bi tek bilo u Maju, tako da. NEĆE NAS IZNEVJERITI.
A vi Tuzlaci, hajde Gradinu uzdižite, navijajte za njih. A ovi iz Gradine još gori, ulizivaju se Ćiri, hahhah. Smiješno mi je to sve. Neću reći da ćemo razbiti Gradinu jer biće jedna od najtežih utakmica u ovoj sezoni, jer će svim silama pokušati da nas pobijede, ali vidjećemo sve. Samo vi volite jedni druge.
Mi ako dobijemo Gradinu sad,do kraja sezone necemo imati poraza 

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Ciri ko narucena ova izjava vaseg sefa sta je vec 
posebno sad poslije Gradine, treba mu fkt zahvalit

posebno sad poslije Gradine, treba mu fkt zahvalit
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Da, upravu si! Ovo Jedinstvo nije stvarano dvije godine. Od proše zime se počelo sa gradnjom ekipe.staragarda je napisao/la:nisam ja stari moj nista preskocio i pratim vas rad od kad je Sloboda u ovom rangu takmicenja....ove sezone ste nas demolirali sa 3 komada isto kao i mi vas prosle sezone na Tusnju...znaci,smijesni ste bili prosle sezone isto kao i mi jesenji dio ove sezone... pa posto vidim da glumis njegovog advokata evo ti mi objasni kako on to pokusava da prikaze rad jedinstva kao nekav sistematski...ono, nesto fora dugorocno...kao,dugo smo se spremali![]()
Eh da je sve u tih 5-6 igrača, mi bi davno otišli iz ove lige, a i vi nebi doveli 15 igraca vec tih 5-6, kao sto kazes.
Druga stvar koja me 'bode' u oci je ta da neki pisu kako bi se ove dvije ekipe u PL borile za Europu. Daleko od toga, ovim ekipama bi neki vrhunac bila sredina tabele, ako i to. Jer, iako neki ne vide, velika je razlika između ove i PL lige.
u Tuzli ćete dobit' 5 komada
a u Srebreniku 2 komada 

Zbog ove izjave sam ga zavolio još više. Slobodu nećemo da pogledamo.
I ovakav i treba biti, i bolje da se nije počeo čupati i govoriti, pa Ćiro je tu, biće teško, ako mognemo, i te gluposti. Budi siguran u sebe, i to je to.
I ovakav i treba biti, i bolje da se nije počeo čupati i govoriti, pa Ćiro je tu, biće teško, ako mognemo, i te gluposti. Budi siguran u sebe, i to je to.
Chinaglia je napisao/la:u Tuzli ćete dobit' 5 komadaa u Srebreniku 2 komada
Mi toliko golova nismo primili zadnjih 45 utakmica, a da primimo u te dvije. Uzdižite Gradinu, hahahahha. Uzdajte se u Srebrenik
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
mi bar uzdizemo i repsektiramo sve rivale dok Mancester iz Bihaca tvrdi da je nepobjediv
nama je cast igrati u ligi s vama jbt..jaci, ljepsi , organizovaniji, romanticniji, nepobjediviji kolektiv nije dosao na Tusanj nikad neg sto ce doc Mancester iz Bihaca po vasim najavama

nama je cast igrati u ligi s vama jbt..jaci, ljepsi , organizovaniji, romanticniji, nepobjediviji kolektiv nije dosao na Tusanj nikad neg sto ce doc Mancester iz Bihaca po vasim najavama

Kakav Mančester, oni su slabi. Real, Realultrasstyle_tz je napisao/la:mi bar uzdizemo i repsektiramo sve rivale dok Mancester iz Bihaca tvrdi da je nepobjediv![]()

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
da da, Galaktikosi
...moja greska, mozete li mi ikada oprostit ovaj grijeh , molim vas 

Kako ste vi jadni, za nepovjerovati.
POČNETE PRVI PRIČATI KAKO STE JAKI, DOBRI, I TE GLUPOSTI. I KAD SE LJUDI NAŽIVCIRAJU I POČNU VAM NAMJERNO ODGOVARATI, ONDA PROVOCIRATE. EBEM I VAS I ĆIRU. JEDVA ČEKAM DA ODETE U PREMIER LIGU, ETO OSTAĆEMO JOŠ SAMO DA NE IGRAMO SA VAMA U ISTOJ LIGI. PA MI SE BUNIMO ŠTO IGRAMO PO SELIMA, PA VI STE VEĆI SELJACI NEGO OVI PO SELIMA.
I ovo se ne odnosi na ove normalne, kulturne Tuzlake
POČNETE PRVI PRIČATI KAKO STE JAKI, DOBRI, I TE GLUPOSTI. I KAD SE LJUDI NAŽIVCIRAJU I POČNU VAM NAMJERNO ODGOVARATI, ONDA PROVOCIRATE. EBEM I VAS I ĆIRU. JEDVA ČEKAM DA ODETE U PREMIER LIGU, ETO OSTAĆEMO JOŠ SAMO DA NE IGRAMO SA VAMA U ISTOJ LIGI. PA MI SE BUNIMO ŠTO IGRAMO PO SELIMA, PA VI STE VEĆI SELJACI NEGO OVI PO SELIMA.
I ovo se ne odnosi na ove normalne, kulturne Tuzlake
-
- Kontakt:
Jedinstvo ima ovo 16 kolo teško gostovanje, onda 17, 18 i 19 kolo imaju lagane utakmice (Igman, Troglav, Mladost), ipak ključno će im biti 22 i 23 kolo dva gostovanja zaredom (Čapljina, Bratstvo) i znamo da gostuju i u Banovićima, Tuzli, Kaknju, Rodoču, jako nezgodan raspored pogtovo gostujuće utakmice...
Za titulu najbitnije utakmice su vam na Tuzlanskom kantonu ( Srebrenik, Tuzla, Gračanica, Banovići) to ako preživite ja vam čestitam
Za titulu najbitnije utakmice su vam na Tuzlanskom kantonu ( Srebrenik, Tuzla, Gračanica, Banovići) to ako preživite ja vam čestitam

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.