Niko. Niko ni ne zaslužuje od preostalih.Guarin14 je napisao/la:Ko nam je novi kapiten ?
Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Boston Celtics
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Olynyk je poludio zadnjih par utakmica, fenomenalan je. 
Odlican Kelly, odlican, zabija, asistira, ma vrh..
Bassova odbrana na Diengu je zalosna, sva sreca, ovaj to nije iskoristavao toliko
Bassova odbrana na Diengu je zalosna, sva sreca, ovaj to nije iskoristavao toliko
Plus 5 na poluvremenu, Kelly ubjedljivo najbolji igrac na terenu.
- IlCapitano
- Kontakt:
Rutinski odradjeno drugo poluvrijeme, odlicna timsks igra..Bradley 7 asistencija
:mrgreen::mrgreen:
- IlCapitano
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Crowder brat odusevljen 
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
@ BernardBarnjak, hoću pogledat ću ga. Što se tiče tih college utakmica nekako sam zadnju godinu dana skroz popustio sa tim praćenjem NCAA lige. Evo recimo ove godine nisam pogledao niti jednu tekmu pa i kad spomenem Okafora baziram mišljenje samo na statistici, nemam šta lagati. A kad se sjetim prije par godina pratio sam sve i svašta, znao masu igrača i nekako mi je to sve bilo puno, puno zanimljivije nego danas. A i problem je u tome da se nema baš vremena za praćenje toliko sportova i utakmica.
I jučer sam gledao Hezonju drugo poluvrijeme, zbog te neke dojave se utakmica nastavila taman kad je Bayern završio, šta reći za Hezonju? Nije sve u zakucavanjima ali imati onakva brutalna dva zakucavanja je nešto stvarno fenomenalno za jednog bijelca. U obrani nije briljirao ali nije bio niti loš. Jednostavno kažem da ako ćemo imati slabiji pick volio bih da njega uzmemo jer njegov potencijal je ogroman a čini se da ima uz talent i radnu etiku.
No da ne bude OFF, utakmicu nisam gledao, ne znam šta da kažem na tu temu jer sam zbog trejdanja Ronda više za to da tankiramo pa bar još ove sezone pa onda neka krenu sa drugačijim pogledom na sve to skupa iduće sezone.
Opet, s druge strane, pobjede donose zadovoljstvo i sve to štima, najvjerojatnije će i igračima sa pobjedama i dobroj formi trade value biti viši što nije loša stvar. Ipak, smatram da je tankiranje bolja opcija ove godine.
PS.
Ako znate neki link za skidanje NCAA utakmica bio bih zahvalan.
I jučer sam gledao Hezonju drugo poluvrijeme, zbog te neke dojave se utakmica nastavila taman kad je Bayern završio, šta reći za Hezonju? Nije sve u zakucavanjima ali imati onakva brutalna dva zakucavanja je nešto stvarno fenomenalno za jednog bijelca. U obrani nije briljirao ali nije bio niti loš. Jednostavno kažem da ako ćemo imati slabiji pick volio bih da njega uzmemo jer njegov potencijal je ogroman a čini se da ima uz talent i radnu etiku.
No da ne bude OFF, utakmicu nisam gledao, ne znam šta da kažem na tu temu jer sam zbog trejdanja Ronda više za to da tankiramo pa bar još ove sezone pa onda neka krenu sa drugačijim pogledom na sve to skupa iduće sezone.
Opet, s druge strane, pobjede donose zadovoljstvo i sve to štima, najvjerojatnije će i igračima sa pobjedama i dobroj formi trade value biti viši što nije loša stvar. Ipak, smatram da je tankiranje bolja opcija ove godine.
PS.
Ako znate neki link za skidanje NCAA utakmica bio bih zahvalan.
Mi ove godine nemamo opcije nikakve, tankirati bolje od par timova ne mozemo sto znaci opet 5-6. pik i opet ce bit iovakva sezona kada nit smo dobri za PO niti mozemo tankirati i ja stvarno ne znam cemu ovo sve vodi, evo sezona za sezonom prolazi, a nikakvog napretka nema, a mi smo velika fransiza tako da se od nas ne ocekuje 10-20 godina pa da budemo dobri opet, mi moramo biti konstantno dobri, okej 1-2 lose sezone pa hajde, ali ja ne vidim kako mi mozemo ista i u narednih 3-4
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Ovaj nas pokusaj od trenera je od prve utakmice pogubljen sa rotacijama, plus ga je sada Danny ispostovao sa pokusajem od kosarkasa, propalim kosarkasem i solidnim kosarkasem na poziciji gdje bi ionako vise nego tesko bilo skontati bilo kakvu rotaciju i nekom normalnom treneru.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Guarin14 je napisao/la:Ovaj nas pokusaj od trenera je od prve utakmice pogubljen sa rotacijama, plus ga je sada Danny ispostovao sa pokusajem od kosarkasa, propalim kosarkasem i solidnim kosarkasem na poziciji gdje bi ionako vise nego tesko bilo skontati bilo kakvu rotaciju i nekom normalnom treneru.
Kad smo vec kod trenera, kakve je ono minutaza za Bassa?
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma Bass i Green su bivsi. Samo je pitanje vremena.BernardBarnjak je napisao/la:Guarin14 je napisao/la:Ovaj nas pokusaj od trenera je od prve utakmice pogubljen sa rotacijama, plus ga je sada Danny ispostovao sa pokusajem od kosarkasa, propalim kosarkasem i solidnim kosarkasem na poziciji gdje bi ionako vise nego tesko bilo skontati bilo kakvu rotaciju i nekom normalnom treneru.
Kad smo vec kod trenera, kakve je ono minutaza za Bassa?
Kakvi se opcije pominju u vezi trejda Greena i Bassa? Pretpostavljam da neko od vas prati strane medije.
Do kraja godine jos utakmice sa Orlandom, Netsima, Wizarsima i Kingsima. Sve preko jedne pobjede u ta cetiri meca je premija.. ako bude i ta jedna.
Do kraja godine jos utakmice sa Orlandom, Netsima, Wizarsima i Kingsima. Sve preko jedne pobjede u ta cetiri meca je premija.. ako bude i ta jedna.
Postoji ideja da se mjenja sa Sunsima za PG-C treba im uzeti Tomasa
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 24 dec 2014, 02:00, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kakvo otvaranje utakmice protiv Orlanda...Uzas, Nelson starter
- IlCapitano
- Kontakt:
Brate ovo je kriminalno, ko grupa amatera izgledaju...i ja cu se najvjerovatnije prebaciti na OKC Portland kad kreme, ovo je uzas, oci bole.
Da li ih je stid..??
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 6 gostiju.