Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
Tino Sven Susic propusta utakmicu protiv Izraela.
ozb?Goalgetter je napisao/la:Tino Sven Susic propusta utakmicu protiv Izraela.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Goalgetter
- Kontakt:
Da. Na twitteru objavio onaj Dautbegovic.Sabinho je napisao/la:ozb?Goalgetter je napisao/la:Tino Sven Susic propusta utakmicu protiv Izraela.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ti meni postavi pet ciljanih pitanja koja tebi odgovaraju,ja cu ih iskreno odgovoriti u najboljem znaju.Ako budem imao potrebu i objasniti.Budi siguran da necu nista uzimati iz konteksta,niti izvrtati,neke neosnovne stvari koje meni odgovaraju ubacivati.Ajax je napisao/la:@Juventusovac
Postavio si ciljano iskljuciva pitanja koja tebi odgovaraju. Ko kaze da moramo igrati bas 4-4-2 dijamant. Gdje to pise ?? Eto sad jer u pet godina nije stvorio drugog-treceg napadaca sada ce Pape biti primoran igrati sa jednim napadacem. Ostalo nisam ni citao gledam City, poslje utakmice mozemo da pricamo ostale stvari
Pitanja samo u vezi kvalifikacija za EPa.
Mi imamo problema sa igracima(oprostaj,povrede) poslije SPa.O tome ne zelim da pricam,pricao sam prije,svi smo se slozili za 4-2-3-1 Lula-Dzeko-Izo a Vedo na klupu.To je zavrsena prica.
Jos da se nadovezem na onih 23 igraca i problema sto imamo ako se taj spisak prosiri na preko 30at kandidata za ta 23 mjesta.
Husejinovic mi pade na pamet...koji je to igracina pa da poruci Papetu,kako nikada nece igrati dok je on trener...

Dovoljno problema su nam napravili Zuka i Pandza,tik pred SP...Hvala im lijepo,da sam Pape,ja bi dobro pripazio koga da pozovem u tih 23...dobro bi razmislio...
PS.Ja gledao malo Ajax,malo Maribor..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Goalgetter je napisao/la:Tino Sven Susic propusta utakmicu protiv Izraela.

bude li ovo neka zayebancija, necu ti halalit

Igrat ce povrijedjenGoalgetter je napisao/la:Tino Sven Susic propusta utakmicu protiv Izraela.

1) Kako to da Mujdza nije igrao protiv Kipra ako je bio fizicki spreman a bio je sto je dokazao i protiv Lichtensteina. Samo DVIJE prvenstvene utakmice prije utakmice protiv Kipra nisu dovoljne da se za igraca kaze da nije u takmicarskoj formi. Hajde da ja 20 utakmica a ne jadne dvije ??Juventinisimo je napisao/la: Ti meni postavi pet ciljanih pitanja koja tebi odgovaraju,ja cu ih iskreno odgovoriti u najboljem znaju.Ako budem imao potrebu i objasniti.Budi siguran da necu nista uzimati iz konteksta,niti izvrtati,neke neosnovne stvari koje meni odgovaraju ubacivati.
2) Isto pitanje za Salihovica koji je odigrao cak 20 minuta u jednoj od prve dvije utakmice. Znaci NIJE TACNO da Salihovic nije bio spreman tada. ( Wales i Belgija su druga prica ) Covjek samo nije igrao JEDNU od dvije utakmice. Znaci zasto nije igrao i dali je to greska selektora ?? Da/Ne ??
3) Hajrovic je bio STARTER u dvije od prve dvije utakmice prije Kipra i opet nije igrao

4) Kako to da jedan Medunjanin nije igrao protiv Kipra ?? Dali mislis da je to bio pravi potez ??
5) Posto je Mujdza puno bolji od Avdije. Posto je Salihovic podjednak bek kao Lulic i to jos omugucava igru Lulica na krilu i posto je Hajrovic bio starter u svim utakmicama do Kipra za svoj klub dali je stvarno toliko nelogicno da je neko prizivao 4-2-3-1 protiv Kipra i tu cetvoricu nabrojanih igrace. Ako se zna da smo ipak pokazali dobre igre u toj formaciji i ako se zna da se radi o daleko najpopularnijoj formaciji u svijetu fudbala ??
6) Dali mislis da je Pape ipak malo podcijenio Kipar i dali mislis da mu je utakmica protiv Irana dala tu neku laznu sliku o snazi nekih igraca odnosno formaciji 4-4-2 ??
* slazem se sa poprilicno stvari koje si naveo u zadnjem odgovoru ali ipak nije sve idealno. Mislim ipak da je Pape podcijenio Kipar debelo i da je precjenio nasu igru u 4-4-2 zbog pobjede protiv loseg Irana. Greske se desavaju samo treba biti posten i priznati ih.
@Ajax, upravo si postavio pitanje ono koje sam ja htio
Glavno pitanje zašto Mujdža nije igrao. Eto uvjerili su se svi da i Mujdža kad nije 100% spreman pruži odličnu partiju i koliko on nama zaista znači na toj poziciji. Zašto Avdija? Pa na kraju i primismo ga preko Avdijine strane ..

Glavno pitanje zašto Mujdža nije igrao. Eto uvjerili su se svi da i Mujdža kad nije 100% spreman pruži odličnu partiju i koliko on nama zaista znači na toj poziciji. Zašto Avdija? Pa na kraju i primismo ga preko Avdijine strane ..
Odgovor je zato jer je covjek potcijenio Kipar ( malo ne vjerujem da je skroz ali ocigledno dovoljno ) i da je precijenio nasu snagu posebno u novoj formaciji kao i nekih igraca u njoj. Kao sto neko rece prije par dana ( koji hvali Papeta ). Pape je mislio da je to lagana utakmica i kada ce isprobati neke igrace ako ne tada. Kako god velika greska po meni. Dodaj one isto velike greske protiv Nigerije onda je upitno dali ovaj selektor zasluzuje dobru ili cak prolaznu ocjenu. Ali neka @Juventus odgovori bas me zanima njegov odgovor ??HariTz je napisao/la:@Ajax, upravo si postavio pitanje ono koje sam ja htio![]()
Da smo zabili one zicere, pa nakon toga penal, šta misliš šta bi onda bilo...Ajax je napisao/la:Dodaj one isto velike greske po meni onda je upitno dali ovaj selektor zasluzuje dobru ocjenu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne znam šta ima probavat Avdiju? pa Isproban je dovoljno valjda.Ajax je napisao/la:Odgovor je zato jer je covjek potcijenio Kipar ( malo ne vjerujem da je skroz ali ocigledno dovoljno ) i da je precijenio nasu snagu posebno u novoj formaciji kao i nekih igraca u njoj. Kao sto neko rece prije par dana ( koji hvali Papeta ). Pape je mislio da je to lagana utakmica i kada ce isprobati neke igrace ako ne tada. Kako god velika greska po meni. Dodaj one isto velike greske protiv Nigerije onda je upitno dali ovaj selektor zasluzuje dobru ili cak prolaznu ocjenu. Ali neka @Juventus odgovori bas me zanima njegov odgovor ??HariTz je napisao/la:@Ajax, upravo si postavio pitanje ono koje sam ja htio![]()
Definitivno Pape nije isključivi krivac za Kipar. To je svakome normalnom jasno. Penal i ziceri su dokaz. Da smo pobjedili, 80 % ovog vrijeđanja i uzajamnog pljuvanja ne bi bilo. Ipak @Ajax je u pravo sto se tiče podcjenjivanja. Zaista čudan izbor igrača i formacije su kumovale ovom porazu.Virtu4l je napisao/la:Da smo zabili one zicere, pa nakon toga penal, šta misliš šta bi onda bilo...Ajax je napisao/la:Dodaj one isto velike greske po meni onda je upitno dali ovaj selektor zasluzuje dobru ocjenu.
EDIT: ja haman pogriješio protivnika, sorry

Zadnja izmjena: HariTz, dana/u 06 nov 2014, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Mislim da je ipak cinjenica da nije igrao Kolasinac ili neki zamjenski bek i to da nije imao **** da uvidi svoju gresku i naprimjer uvede Kolasinca jos u prvom poluvremenu kada je vidio da Lulic jedva drzi cijelu stranu. Iako je utakmica protiv Argentine bila jako dobra. Iran je bila previse napuhana pobjeda protiv lose i umorne selekcije sto sam i tada govorio. Avdijin gol ne toliko bitan za njegov status kao beka, bar tako je po meni trebalo da bude. Ali ipak pobjeda je pobjeda i Tino je tada odigrao dobru utakmicu. Svejedno poraz protiv Nigerije anulira sve dobro na SP. Sudija nas jeste pokrao za penal tacnije linijski sudija i jer nije sudio faul nad Spahicem kod gola mada imala je i Nigerija svoje prilike i vadio nas je Begovic. To je fudbal.Virtu4l je napisao/la:Da smo zabili one zicere, pa nakon toga penal, šta misliš šta bi onda bilo...Ajax je napisao/la:Dodaj one isto velike greske po meni onda je upitno dali ovaj selektor zasluzuje dobru ocjenu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 06 nov 2014, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ja o Kiperu , ti o Argentini i Nigeriji, jbg, ne kontamo se.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Aha pa pogresno si me citirao pogledaj iznad jos jednom pise Nigerija. Nije bas ni bilo toliko zicera protiv Kipra. Bilo bi ih vise samo da smo rasirili igru. Tako se najbolje probija bunker po krilima a ne kroz sredinu. Sto se tice penala trebao ga je pucati Salihovic i pucao bi da je igrao. Mada ok to jos nekako razumijem da na toj utakmici Pape nije racunao da ce penali odluciti. Mada Salihovic je po meni trebao igrati i bez toga. Naravno lako je biti general poslje bitke sada to svi vide. Mada ja sam i tada govorio isto kao i sada.Virtu4l je napisao/la:Ja o Kiperu , ti o Argentini i Nigeriji, jbg, ne kontamo se.
- Juventinisimo
- Kontakt:
1.Mujdza je nas najbolji bek,kada je spreman MORA igrati,boljeg nemamo.Zasto nije igrao ne znam,niko od nas to ne zna.Ima strucni stab koji to procjenjuje i odlucuje.Mi mozemo nagadati koliko hocemo.
1. Round 23/08/2014 Eintracht Frankfurt 0:1 (0:1) NIJE IGRAO
2. Round 31/08/2014 Bor. Mönchengladbach 0:0 (0:0) KLUPA
9 September 2014 BOSNA-KIPAR
3. Round 13/09/2014 Borussia Dortmund 1:3 (0:2)KLUPA
4. Round 19/09/2014 Hertha BS 2:2 (1:1)IGRAO drugo p.
Evo,mozda bi ovdje mogli naci razlog,zasto Mujdza nije igrao..
2.Salihovic,vjerovatno isto kao i sa Mujdzom.
1. Round 23/08/2014 FC Augsburg 2:0 (2:0) NIJE IGRAO
2. Round 30/08/2014 Werder Bremen 1:1 (1:0) IGRAO od 73 minute
3. Round 13/09/2014 VfL Wolfsburg 1:1 (0:0) IGRAO prvo p.
4. Round 20/09/2014 VfB Stuttgart 2:0 (1:0) NIJE IGRAO
Koliko je u takmicarskoj formi bio??...nisam siguran da jeste.
3. Hajrovic-ako trenutno ne mozes igrati 4-2-3-1,Hajrovic otpada iz prvih 11(to ja mislim),vjerujem da je to bio razlog ali.....Tacno da je igrao prve dvije,pitanje je u kakvoj formi?? Odluka je opet bila na strucnom stabu,da to procjene.
1. Round 23/08/2014 Hertha BS 2:2 (0:1) IGRAO do 85 minute
2. Round 30/08/2014 1899 Hoffenheim 1:1 (0:1) IGRAO do 61 minute
3. Round 12/09/2014 Bayer Leverkusen 3:3 (1:1) IGRAO od 71 minute
4. Round 20/09/2014 FC Augsburg 2:4 (1:2) IGRAO od 58 minute
U zadnjih 6 utakmica(prvenstvenih) je skupio 180 minuta...koliko je u takmicarskoj formi,nisam siguran.Vjerujem da od kada je otisao u Galatu,da je pao i to drasticno(opet samo moje misljenje).
Njegov trener je izjavljivao da Izet nije fizicki spreman,zar ne?? Ja sam govorio da jeste...
Ja sam ga prvi gurao u startnih 11,jos prije SPa....medjutim,nisam vise siguran,pogotovo ako Lulic mora na beka..Iskreno kazem..On i Lulic bi trebali biti na krilima,ali ako smo u mogucnosti igrati takvu taktiku.
Sa problemima u defanzivi,nisam siguran da je tako sto izvodljivo,TRENUTNO.
4.NE..Medo je trebao igrati od prve minute,to je bila greska.Prcic je trebao odsjediti na klupi,a ne onako zelenog ga na teren.Velika greska.
5.Mislim da je vec odgovoreno gore...4-2-3-1 prizivati nije nelogicno...za mene najbolja formacija ako nam igraci igraju u formi i ako su svi na broju...znaci,zavisno od igraca kojim raspolazemo,do procjene strucnog staba.Vedo je igrac koji moze zabiti i kad je u najgoroj formi,dokazao nam je to mnogo puta.Ovi ostali nisu.
Vjerujem da mu Pape vjeruje,a zasto i ne bi?
Kolasinac,kad se vrati,zaigramo 4-2-3-1 i Tino bude na krilu a Lulic na klupi,prvi cu nesto reci protiv Papetovog odabira igraca za tu utakmicu i formaciju.
6.Jeste,podcjenio je Kipar.Najbolje se vidjelo kad je poslao bekove gore da samo napadaju.To je podcjena,i to nam se odbilo od glavu.
Ali moramo da shvatimo,da se takve stvari desavaju u fudbalu.NE,ne opravdavam Papeta,niti malo.
Moramo prihvatiti,da su nam otisla dva jako vazna igraca(Miske,Spaha) nosioci odbrane i kreativnosti.
Moramo prihvatiti,da nam dosta igraca u odbrani fali,da to nije lako zamijenti.
Moramo prihvatiti,da ce Pjanicu trebati vremena da dirigira igru.
To su neke stvari(vec sam pisao o tome) koje moramo prihvatiti.
Vidjeli ste Vels i Belgiju poslije Kipra....ide to na bolje...ali i dalje treba vremena da budemo pravi,da nam se vrate povrijedjeni igraci...Pa Kolasinca je jednostavno nemoguce zamijeniti.
Vidjeli ste da su nam bekovi poslije Kipra i katastrofe(doze nesrece isto tako) ostajali povucenije,nisu srljali gore.
Jesam li posteno odgovorio? Jesam li sta kome navlacio? Jesam li odgovarao iz konteksta? Jesam li u najboljim mogucnostima i argumente postao?Jesam li svaku gresku Papeta i prije osudjivao i osudjujem?
@Ajax...i ja se sa tobom u mnogim stvarima slazem...samo zelim da diskutujemo o trenutnom stanju u repki...kako mozemo danas spominjati Kolasinca kao bhsport?? Mislim...o tome se trenutno ne moze razgovarati..i ti to znas..
1. Round 23/08/2014 Eintracht Frankfurt 0:1 (0:1) NIJE IGRAO
2. Round 31/08/2014 Bor. Mönchengladbach 0:0 (0:0) KLUPA
3. Round 13/09/2014 Borussia Dortmund 1:3 (0:2)KLUPA
4. Round 19/09/2014 Hertha BS 2:2 (1:1)IGRAO drugo p.
Evo,mozda bi ovdje mogli naci razlog,zasto Mujdza nije igrao..
2.Salihovic,vjerovatno isto kao i sa Mujdzom.
1. Round 23/08/2014 FC Augsburg 2:0 (2:0) NIJE IGRAO
2. Round 30/08/2014 Werder Bremen 1:1 (1:0) IGRAO od 73 minute
3. Round 13/09/2014 VfL Wolfsburg 1:1 (0:0) IGRAO prvo p.
4. Round 20/09/2014 VfB Stuttgart 2:0 (1:0) NIJE IGRAO
Koliko je u takmicarskoj formi bio??...nisam siguran da jeste.
3. Hajrovic-ako trenutno ne mozes igrati 4-2-3-1,Hajrovic otpada iz prvih 11(to ja mislim),vjerujem da je to bio razlog ali.....Tacno da je igrao prve dvije,pitanje je u kakvoj formi?? Odluka je opet bila na strucnom stabu,da to procjene.
1. Round 23/08/2014 Hertha BS 2:2 (0:1) IGRAO do 85 minute
2. Round 30/08/2014 1899 Hoffenheim 1:1 (0:1) IGRAO do 61 minute
3. Round 12/09/2014 Bayer Leverkusen 3:3 (1:1) IGRAO od 71 minute
4. Round 20/09/2014 FC Augsburg 2:4 (1:2) IGRAO od 58 minute
U zadnjih 6 utakmica(prvenstvenih) je skupio 180 minuta...koliko je u takmicarskoj formi,nisam siguran.Vjerujem da od kada je otisao u Galatu,da je pao i to drasticno(opet samo moje misljenje).
Njegov trener je izjavljivao da Izet nije fizicki spreman,zar ne?? Ja sam govorio da jeste...

Ja sam ga prvi gurao u startnih 11,jos prije SPa....medjutim,nisam vise siguran,pogotovo ako Lulic mora na beka..Iskreno kazem..On i Lulic bi trebali biti na krilima,ali ako smo u mogucnosti igrati takvu taktiku.
Sa problemima u defanzivi,nisam siguran da je tako sto izvodljivo,TRENUTNO.
4.NE..Medo je trebao igrati od prve minute,to je bila greska.Prcic je trebao odsjediti na klupi,a ne onako zelenog ga na teren.Velika greska.
5.Mislim da je vec odgovoreno gore...4-2-3-1 prizivati nije nelogicno...za mene najbolja formacija ako nam igraci igraju u formi i ako su svi na broju...znaci,zavisno od igraca kojim raspolazemo,do procjene strucnog staba.Vedo je igrac koji moze zabiti i kad je u najgoroj formi,dokazao nam je to mnogo puta.Ovi ostali nisu.
Vjerujem da mu Pape vjeruje,a zasto i ne bi?
Kolasinac,kad se vrati,zaigramo 4-2-3-1 i Tino bude na krilu a Lulic na klupi,prvi cu nesto reci protiv Papetovog odabira igraca za tu utakmicu i formaciju.
6.Jeste,podcjenio je Kipar.Najbolje se vidjelo kad je poslao bekove gore da samo napadaju.To je podcjena,i to nam se odbilo od glavu.
Ali moramo da shvatimo,da se takve stvari desavaju u fudbalu.NE,ne opravdavam Papeta,niti malo.
Moramo prihvatiti,da su nam otisla dva jako vazna igraca(Miske,Spaha) nosioci odbrane i kreativnosti.
Moramo prihvatiti,da nam dosta igraca u odbrani fali,da to nije lako zamijenti.
Moramo prihvatiti,da ce Pjanicu trebati vremena da dirigira igru.
To su neke stvari(vec sam pisao o tome) koje moramo prihvatiti.
Vidjeli ste Vels i Belgiju poslije Kipra....ide to na bolje...ali i dalje treba vremena da budemo pravi,da nam se vrate povrijedjeni igraci...Pa Kolasinca je jednostavno nemoguce zamijeniti.
Vidjeli ste da su nam bekovi poslije Kipra i katastrofe(doze nesrece isto tako) ostajali povucenije,nisu srljali gore.
Jesam li posteno odgovorio? Jesam li sta kome navlacio? Jesam li odgovarao iz konteksta? Jesam li u najboljim mogucnostima i argumente postao?Jesam li svaku gresku Papeta i prije osudjivao i osudjujem?
@Ajax...i ja se sa tobom u mnogim stvarima slazem...samo zelim da diskutujemo o trenutnom stanju u repki...kako mozemo danas spominjati Kolasinca kao bhsport?? Mislim...o tome se trenutno ne moze razgovarati..i ti to znas..
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Trenutno ce Pape sa ovim igracima ( za sta je on najveci krivac zato sto nije skautirao, nagovarao, stvarao, probavao igrace tako da ima bar dvojicu na svakoj poziciji za ovih pet godina ) imati velikih problema u ovoj sada utakmici. To da Mujdza, Hajrovic, Dzeko i Besic nisu standardni to nece biti toliki problem. Mujdza i Hajrovic ce odigrati solidno po svojoj strani kao i Besic i Dzeko. Ocekujem velike probleme po toj lijevoj strani Lulic - Visca defanzivno. Visca je jako los defanzivno a Lulic los. Tu ce biti prostor koji ce njihova brza krila probati iskoristavati. Mislim da je Pape trebao pozvati Kvrzica kao zamjenu za Hajrovica zadnjih 20-30 minuta jer je momak u odlicnoj formi a Hajrovic ne moze odigrati svih 90 minuta. Ali izgleda da Pape ne vjeruje dovoljno tom igracu mada nije ni Avdija bas toliko puno losiji.Juventinisimo je napisao/la: @Ajax...i ja se sa tobom u mnogim stvarima slazem...samo zelim da diskutujemo o trenutnom stanju u repki..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Moramo i prihvatiti da nas genijalac i ne pokusava zamjeniti igrace koji su povrijedjeni ili koji su otisli iz reprezentacije.
Moramo i prihvatiti da nas genijalac gura invalide u reprezentaciju i prvi tim nase ekipe.
Moramo prihvatiti da nas genijalac konta igrati bez lijevog beka najjace utakmice, da nas genijalac smatra kako ne treba davati upute igracima.
Medjutim sve ovo nema veze sa Tinom, osim kategorije dva gdje on spada. I kad pricamo o igracima koji nisu mogli igrati radi forme i (ne)igranja u klubovima, jel to ni Medo nije igrao? Pa je umjesto njeg uletio standardni u svom(dosta slabijem zlobnici bi rekli) klubu.
Moramo i prihvatiti da nas genijalac gura invalide u reprezentaciju i prvi tim nase ekipe.
Moramo prihvatiti da nas genijalac konta igrati bez lijevog beka najjace utakmice, da nas genijalac smatra kako ne treba davati upute igracima.
Medjutim sve ovo nema veze sa Tinom, osim kategorije dva gdje on spada. I kad pricamo o igracima koji nisu mogli igrati radi forme i (ne)igranja u klubovima, jel to ni Medo nije igrao? Pa je umjesto njeg uletio standardni u svom(dosta slabijem zlobnici bi rekli) klubu.
Celik!3,2,2.
- Juventinisimo
- Kontakt:
@Ajax
Nisam pametan sta bi Pape trebao uraditi za slijedecu utakmicu...vraca se Spahic? Hadzic ide van?? Lulic opet na beka?? 4-2-3-1 Izet desno,Visca lijevo?? Tino klupa??
Mozda 4-4-1-1?? Gore Izet/Visca iza Dzeke...
Bicakcic u prvih 11??
Ja bi igrao 4-3-2-1 ako vec ne mozemo sa krilima.
Mujdza-Sunjic-Spahic-Lulic
Medo-Besic-Tino
Pjanic-Izet/Visca?(ko je u najboljoj formi)..od ovih mladjih,tesko da bi koga tu ubacio...
Dzeko..
Mada mislim da ce biti ista formacija,kao protiv Belgije...vjerovatno Visca/Izet umjesto Vede...i Spaha umjesto Hadzica..
Ako bi bila,ja bi im obojici(Visca/Izet) dao po poluvrijeme,osim ako bi starter rasturao...
Vidjecemo...
@AllGunsBlazing...ja ti na takve postove necu odgovarati...ako moze fino,bez invalidi i takvih stvari...nema smisla..sve su to nasi momci,kakvi god da su...
Mada je dosta toga vec i odgovoreno u prijasnjim postovima...
PS.Sto se tice Prcica...culi smo da je povrijedjen,a na spisku je??
Ne mogu nigdje da nadjem da je povrijedjen...ko zna nesto vise,neka posta..
Nisam pametan sta bi Pape trebao uraditi za slijedecu utakmicu...vraca se Spahic? Hadzic ide van?? Lulic opet na beka?? 4-2-3-1 Izet desno,Visca lijevo?? Tino klupa??
Mozda 4-4-1-1?? Gore Izet/Visca iza Dzeke...

Bicakcic u prvih 11??
Ja bi igrao 4-3-2-1 ako vec ne mozemo sa krilima.
Mujdza-Sunjic-Spahic-Lulic
Medo-Besic-Tino
Pjanic-Izet/Visca?(ko je u najboljoj formi)..od ovih mladjih,tesko da bi koga tu ubacio...
Dzeko..
Mada mislim da ce biti ista formacija,kao protiv Belgije...vjerovatno Visca/Izet umjesto Vede...i Spaha umjesto Hadzica..

Ako bi bila,ja bi im obojici(Visca/Izet) dao po poluvrijeme,osim ako bi starter rasturao...
Vidjecemo...

@AllGunsBlazing...ja ti na takve postove necu odgovarati...ako moze fino,bez invalidi i takvih stvari...nema smisla..sve su to nasi momci,kakvi god da su...
Mada je dosta toga vec i odgovoreno u prijasnjim postovima...
PS.Sto se tice Prcica...culi smo da je povrijedjen,a na spisku je??

Ne mogu nigdje da nadjem da je povrijedjen...ko zna nesto vise,neka posta..
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Principatus
- Kontakt:
Ako ova ubleha od igraca propusti Izrael postoje sanse da pobjedimo. Sto manje Susica to bolje za nas.Goalgetter je napisao/la:Tino Sven Susic propusta utakmicu protiv Izraela.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Arnelv52, Coolpanda24, denza, iluzija i 28 gostiju.