Pip je napisao/la:sto se tice konkurencije na njegovim pozicijama dva i tri, tu su stari znanac crabbe, talentovani lavert, veteran carroll , holis-jefferson i kurucs
ja licno bih bio zadobvoljan sa 15 min. u prvoj sezoni.....ako im se vec toliko svidjao i jedini su ga htijeli odmah preko bare ,onda je logicno d aima minutazu....
od svih nabrojanih mislim da je samo Lavert, kada je zdrav, igrac koji ima buducnost u netsima kao starter...crabbeu je sudbina da bude revolveras sa klupe a carroll vjerovatno nece dobit produzenje kad mu dogodine istekne ugovor....RHJ guraju na cetvorku, lik osim odbrane nema previse za ponudit...tezak je kamenjar i los kreator pa se sve cesce gura na PF...ne treba se iznenadit ako bude trejdan
howard i d'angelo nisu idealni likovi za svlacionicu,ovi iz charlottea su prakticno potvrdili da su ga trejdali jer ga niko nije podnosio...ocekujemda howard bude otkupljen ili razmjenut vec ovu zimu za pik druge runde...ili mozda odradi godinu ali neki novi ugovor tesko da ce dobit s netsima obzirom na karakter i da ce biti sve manje koristi od njega na terenu
cinkaros D'angelo je vec izgradio reputaciju govanceta...vidjecemo kako ce to izgledati s njim...i on i musa su slabi defanzivci pa mi je tesko zamislit dugorocnu saradnju bez igraca koji ce ih pokrivat u odbrani....lavert je dobar defanzivac ali kuburi s povredama
musa je na koncu otisao u solidnu situaciju....moglo je i bolje i gore...trener Atkins ima iskustvo kao igarc iz evrope, poznat je po razvoju mladih i sigurno ce izvuci maksimum iz njega...Brooklyn ce vrlo brzo ima prostora za dva maks ugovora, uz dobar ulov na sljedcem draftu gdje konacno imaju svoje pikove (top 3 pik najvjerovatnije) mogli bi se za dvije godine ukljucit u borbu za playofff
Netsi imaju dobru publiku, najbolje komentatore i bice uzivanje slusati Iana Eaglea i kompaniju
Howarda ce otpustiti najvjerovatnije, a ostaje da vidimo sta ce uraditi sa Harrisom da li ce mu ponuditi novi ugovor i da slazem se da DLO nije bas najbolji u svlacionici i sa ponasanjem ali tu mu Musa moze parirati