Kad gledaš NBA bolje pripremi sendvič.RealnoGledano je napisao/la:pa ja niocem ni ne znate pricat osim o hrani mamicu vam americko-prokletu
Mirza tanko u 1p, valjda će u drugom da proradi...
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Kad gledaš NBA bolje pripremi sendvič.RealnoGledano je napisao/la:pa ja niocem ni ne znate pricat osim o hrani mamicu vam americko-prokletu
nastavi čitatigreenman je napisao/la:prva tekma ove sezone sto se gleda - ostale se citale
mogao bi uci pri kraju mozda
kasnije budem citaoLiverpool. YNWA je napisao/la:nastavi čitatigreenman je napisao/la:prva tekma ove sezone sto se gleda - ostale se citale
mogao bi uci pri kraju mozda
cuj ovo bas losNydalen je napisao/la:Ovako rano termin taman, i on bas los
Meni je izgledao lose, pogotovo u odbrani, preko njega su zabili dosta koseva.Luminary je napisao/la:cuj ovo bas losNydalen je napisao/la:Ovako rano termin taman, i on bas losJe*ote tito kad ga svako komentarise, trebao si reci da je kriminalan na terenu
Haj što je simpatican, ali što je i dosadan.Janez je napisao/la:Kako je simpatičan ovaj mali što se deree "defense"
Pa prošlu utakmicu, kad mu je JJ dodaoLloriS je napisao/la:E moj Mirza kad ces ti ovako dobivati lopte pod kosem da si sam, za svaki poen se moras krvnicki namuciti
meni već pomalo ide na kruacJanez je napisao/la:Kako je simpatičan ovaj mali što se deree "defense"
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 4 gosta.