FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Hajde dobro sve @bparena i da je to istina. Ali zašto se to tiče navijača Barcelone, ja imam osjećaj da si ti više opterećen Realom nego Barcelonom, šta tebi znači je li Raul otjeran? 

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Pique? Ima li vijesti ?
Ka'e da ce ga biti potpuno nemoguce fizicki osposobiti za utakmicu i da je jedino moguce da igra pod injekcijama.FKKrajina je napisao/la:Pique? Ima li vijesti ?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Pristao bi na to, al' nećuD10S je napisao/la:Volio bih se i ja jedno mjesec dana rijesiti mandraXa, pa da pitam covjeka jel' spreman na okladu. Njemu X i Barca, meni samo Madrid.

Iz jednog razloga, iduća sedmica su tekme reprezentacije, volio bih biti aktivan na forumu tad, nabrijavanje, pljuvanje, ovo ono...

A ne bi volio da tebe nema na forumu nakon poraza Madrida, tad mi je najdraže čitati tvoje postove.

Auu zar je moguće da odbijaš ovakvu ponudu od @Portilla?
.. Da ti je netko nudio ovako nešto nakon onih 5 - 0, 1 - 3 u Madridu kako bi slatko prihvatio ali vidiš i sam da nije to ta Barcelona više 

Real Madrid
Real Madrid
O Mandraxe , pridruzi mi se u deratizaciji otpada.
Portilla je sevap banovati ,a bolju priliku neces imati.Kladi se sa njim ziv bio , znas i sam ko je sutra pobjednik
Portilla je sevap banovati ,a bolju priliku neces imati.Kladi se sa njim ziv bio , znas i sam ko je sutra pobjednik

Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Pa ja nisam nigdje rekao da je ovo ta Barca, da će naguziti Madrida sutraToxicity je napisao/la:Auu zar je moguće da odbijaš ovakvu ponudu od @Portilla?.. Da ti je netko nudio ovako nešto nakon onih 5 - 0, 1 - 3 u Madridu kako bi slatko prihvatio ali vidiš i sam da nije to ta Barcelona više

A gdje ste vi bili tada kad je Barca derala guzove, gdje su tad bile silne opklade?

Sa ovakvom odbranom i Tito bi odbio ovu opkladu.

Narasla daMu Mourinhu i kompaniji
.. Sutra je veliki ulog objema ekipama. Jedni mogu lagano privest pitanje osvajača Primere a drugi se opasno približiti.

Real Madrid
Real Madrid
Toxicity to mozda jedan jedini ali ogromni razlog zasto ne volim klub koji jednostavno sutne svoju legendu kad je potrosi. Dobro nisam bas opterecenom vasom ekipom ali mi sportski i ljudski zao Raula koji to nije zasluzio sigurno svojim zaslugama i karakterom u tom klubu. Uvijek sam se divio Raulu i dok je igrao za Real mada sam ja navijao i tada za Barcelonu, pa mi i ti potezi pokazuju kako ni u tome se ne mozete mjeriti s kataloncima. Dobro sad ce neko od vas reci - jest tako i sta sad ? Eh to je to - i navijaci prihvataju grozno nekorektnu igru koju odavno igra vasa uprava. I ugled i cast jednog velikog karaktera i golmana Ikera vec vjesi o koncu. Vama ce biti dovoljnio kad ga nogiraju da vam se saopsti da je sam zelio otici. Fujjjjj za takvu upravu i klub. Navijaci su vam svakako podvodljivi...Toxicity je napisao/la:Hajde dobro sve @bparena i da je to istina. Ali zašto se to tiče navijača Barcelone, ja imam osjećaj da si ti više opterećen Realom nego Barcelonom, šta tebi znači je li Raul otjeran?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Interesuje me jel ovo tema 'opklada' ili Barcina tema?
Što se tiče sutrašnje utakmice, priča se da bi Tito mogao krenuti i 3-4-3 sto bi bila malo realnija formacija, ali i riskantnija:
---------------V.V---------------
--Alves----Pique(Masch)----Alba--
------------Sergio---------------
-----Xavi-------------Iniesta---
-------------Cesc-----------
Alexis----Messi-----Villa---
S tim da ce se Busquets vraćati i odrađivati posao kao stoper. I još sumnjam da će Villa započeti i ako bi mi mnogi to voljeli. Tito je čuvao Tella ovih par utakmica tako da mislim da bi on mogao početi.
Što se tiče sutrašnje utakmice, priča se da bi Tito mogao krenuti i 3-4-3 sto bi bila malo realnija formacija, ali i riskantnija:
---------------V.V---------------
--Alves----Pique(Masch)----Alba--
------------Sergio---------------
-----Xavi-------------Iniesta---
-------------Cesc-----------
Alexis----Messi-----Villa---
S tim da ce se Busquets vraćati i odrađivati posao kao stoper. I još sumnjam da će Villa započeti i ako bi mi mnogi to voljeli. Tito je čuvao Tella ovih par utakmica tako da mislim da bi on mogao početi.
mandraXe lave. Sredit cemo ban nakon reprezentativnih utakmica. Dakle, ako zijanes, tebi tada ban. Meni odmah. Pristajes?
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Ja bih Davida gurnuo od početka.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
oj messilla bas ste dosadili sa tih 5:0 - daj nam onu 2:6 za Barcelonu u Madridu.
cuj 6 hahahahaha
cuj 6 hahahahaha

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Pique trenirao s ostatkom momcadi, ali se jos ne zna hoce li moci sutra igrati..
Ma to ja zbog dva gola Davida.bparena je napisao/la:oj messilla bas ste dosadili sa tih 5:0 - daj nam onu 2:6 za Barcelonu u Madridu.
cuj 6 hahahahaha

Evo je i šestica sa ludim komentatorom.

[youtube][/youtube]
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
cuj petica-sestica bas smo im nabili kompleks 

bparena je napisao/la:cuj petica-sestica bas smo im nabili kompleks

U kolko je sutra tekma 

ALLAHA MI nisu svjesni sutra gdje dolaze i skim igraju

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.
FCB
FCB
- LarryDavid
- Kontakt:
jak je ovaj real pravo mentalno, valjalo je nastavit trenirat i igrat nakon ove utakmice....messilla je napisao/la: Evo je i šestica sa ludim komentatorom.![]()
[youtube][/youtube]
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.