Avlami kakvo je stanje kod vas s kartonima ?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
E. Karić, A. Gušo, Kvesić, Ramić, Vasilić i Smajić po jedan žutiSarajlijc@ je napisao/la:Kako bi volio da nam se ovaj momak vratiMlad je i moze biti kvalitetan napadac
![]()
Avlami kakvo je stanje kod vas s kartonima ?
Trebo bi biti..FK Sarajevo je napisao/la:Hoce li biti prijenos utakmice iz Mostara??
e yebo li te tata osim, daBogda ispali iz lige kad ovako glupo razmisljate, covjeka uzimate u usta ni kriva ni duzna, popustite malo, dosadili ste i Bogu i narodupastore je napisao/la:nek se ciste svi protiv zrinjskog jer budu li igrali sa tim kartonima protiv olimpica sigurno je da ce tata osim sve poduzet da sudija odradi svoje u iducoj tekmi...UPS je napisao/la:Koliko znam, samo je kojasevic upitan a duple kartone imaju obuca, comor i torlakGiallorossi je napisao/la:Jel ko ne igra zbog zutih kartona u Mostaru![]()
Pa i nebi me čudilo da nas izbace iz lige Osim i komitet za NENORMALIZACIJU. Možda je dovoljno da Osimčić poželi.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:e yebo li te tata osim, daBogda ispali iz lige kad ovako glupo razmisljate, covjeka uzimate u usta ni kriva ni duzna, popustite malo, dosadili ste i Bogu i narodupastore je napisao/la:Koliko znam, samo je kojasevic upitan a duple kartone imaju obuca, comor i torlakUPS je napisao/la:"]Jel ko ne igra zbog zutih kartona u Mostaru![]()
nek se ciste svi protiv zrinjskog jer budu li igrali sa tim kartonima protiv olimpica sigurno je da ce tata osim sve poduzet da sudija odradi svoje u iducoj tekmi...
da hoce Bogd'ohz033 je napisao/la:Pa i nebi me čudilo da nas izbace iz lige Osim i komitet za NENORMALIZACIJU. Možda je dovoljno da Osimčić poželi.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:e yebo li te tata osim, daBogda ispali iz lige kad ovako glupo razmisljate, covjeka uzimate u usta ni kriva ni duzna, popustite malo, dosadili ste i Bogu i narodupastore je napisao/la:
Koliko znam, samo je kojasevic upitan a duple kartone imaju obuca, comor i torlak
nek se ciste svi protiv zrinjskog jer budu li igrali sa tim kartonima protiv olimpica sigurno je da ce tata osim sve poduzet da sudija odradi svoje u iducoj tekmi...![]()
Prekiniti tradiciju pobjedom,mada i bod ne bi bio losZagor je napisao/la:HŠK Zrinjski - FK SARAJEVO
Dosadašnji rezultati utakmica odigranih u Mostaru:
2000/01 - 1:1 (Čahtarević) - KUP
2000/01 - 2:2 (Tahirović, Šašivarević)
2001/02 - 1:1 (Pehlić)
2002/03 - 0:2 (Obuća, Idrizović)
2003/04 - 2:1 (Škoro)
2004/05 - 2:0
2005/06 - 3:1 (Obuća)
2006/07 - 1:1 (Marciano)
2007/08 - 4:0
2008/09 - 2:0
2009/10 - 0:0 - KUP
2009/10 - 1:1 (Avdić)
2010/11 - 4:2 (Gutić, Pehlić)
Pozicija na "vječnoj" tabeli zajedničke Premijer lige (2003-2011):
1. SARAJEVO.....288...150...63...75...482:271...513
4. Zrinjski........288...147...37..104...459:361...477
Trenutno korisnika/ca: amypitar, laznokrilo, mnon46, newton_heath_lyr, pierce, pjankesarajevo, rimljanin90 i 81 gost.