Podpomognut vanzemaljcem Messijem , ocekujem laganu pobjedu i ban jednog od forumasa

U koliko Messi,Iniesta i Xavi budu na nivou , Barceloni odbrana nece ni trebati.
3:1
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
od 17.10. Može naravno...al' ne ban, jednostavno ću se povuć' sa foruma na 7 dana, to je ok granicaD10S je napisao/la:mandraXe lave. Sredit cemo ban nakon reprezentativnih utakmica. Dakle, ako zijanes, tebi tada ban. Meni odmah. Pristajes?
Koja si ti pichketinamandraX je napisao/la: od 17.10. Može naravno...al' ne ban, jednostavno ću se povuć' sa foruma na 7 dana, to je ok granica![]()
A ti kako hoćeš, ban ili jednostavno otići sa foruma na 7 dana, tvoj izbor
Pa ja ne znam ko ispadne pichketina nakon što izgubi opkladu, da pitamo @Monologa?D10S je napisao/la:Ako to prekrsis, vidjecemo sta cemo
Pa gledajuci minute, ja sam dobio tu okladu. On udje dvije minute pred kraj i to mu se racuna kao utakmica. Ne ide ****, nismo dogovorili detalje pa je ispalo da sam prekrsio okladu, a zapravo je Alexis odigrao manje punih utakmica nego sto je on rekao. Ne mozes to tako tumacitmandraX je napisao/la: Pa ja ne znam ko ispadne pichketina nakon što izgubi opkladu, da pitamo @Monologa?
I sa takvim si ti pitanjem dosao na INTERNETU.M4kaveli je napisao/la:Moze li neko postaviti listu najboljih strijelaca ove sezone za Primeru ?
19:50h po našem vremenuking33 je napisao/la:U kolko je sutra tekma
Nadat se da tebe necemo gledat 7 danaD10S je napisao/la:Koja si ti pichketinamandraX je napisao/la: od 17.10. Može naravno...al' ne ban, jednostavno ću se povuć' sa foruma na 7 dana, to je ok granica![]()
A ti kako hoćeš, ban ili jednostavno otići sa foruma na 7 dana, tvoj izborAl' aj, nea veze. Valja i to, samo da te ne gledam ovdje sedam dana. Ako to prekrsis, vidjecemo sta cemo
ako je pametan da ubaci bartru i rijesen problem,bila bi 3 puta sigurnija odbrana nego sa songomM4kaveli je napisao/la:Znaci klasicna 4-3-3 sa Songom i Mascheranom na stoperskim pozicijama ..
To sam i ja pisao neki dan..al' nema Tito muda za to.barca_87 je napisao/la:ako je pametan da ubaci bartru i rijesen problem,bila bi 3 puta sigurnija odbrana nego sa songomM4kaveli je napisao/la:Znaci klasicna 4-3-3 sa Songom i Mascheranom na stoperskim pozicijama ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.