FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jeli igramo u novoj opremi Lescon danas

CoDe je napisao/la:Hajde momci samo hrabro ja sam i s remijem zadovoljan .
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Poginite na terenu !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ima li neko link! Jer ovi ponudeni nerade a bh telekom nemoze
Jel moguce pratiti tekmu putem streamà i link hvala 
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- senad_flamin
- Kontakt:
-
nanek
da se pomirim sa tim da necu moci gledat tekmu nigdje ? s obzirom da sam vani ovo preko telecoma mi ne pase :O
Ebiga, ista situacija i kod menenanek je napisao/la:da se pomirim sa tim da necu moci gledat tekmu nigdje ? s obzirom da sam vani ovo preko telecoma mi ne pase :O
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- sarajlija89
- Kontakt:
Imali odlicnu sansu prije gola Zrinjskog, onda ga primili i to je to...Utakmica izbij - nabij, stvarno ziva patnja je ovo gledati, nakon sto si odgledao derby MUTD-a i Citya. Treba ti bar sat da se priviknes...
Gol, standardno primamo, nakon sto su protivnici izigrali desnu stranu nase odbrane, ko li tamo igra ???
Da je bar bod... ccc...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
igramo lijepo,od noge do noge,kod 0:0 kojasevic sam izlazi na golmana iskosa i sutra pravo u golmana,iako je mogao proigrat haskica u sredini,poslije toga glupost pravimo iz nicega bek zrinjskoga se ubaciva u napad i asistira duri koji pogadja ispod precke i gubimo 1:0...obuca imao 100% u 40 min,al nista spetljao se...sudzenje korektno,malo trzavica i za jedne i za druge al nista veliko sto bi uticalo na igru i rezultat...u drugom na sve ili nista krenut od pocetka
Nije da serem na Pliseka ovo ono al jednostvno nemamo ekipu da bi imali igru...ovo je patnja da nemoze veca,igraci spori, okretni ko ormar, nemamo nista ama bas nista....nama fali 4 Dzakmica i 2 Alena Skore, 2 beka itd itd....da skratim vise od pola ekipe...nema sekiracije ovo je nas maximum i to je to...ebiga 
-
samosarajvo
- Kontakt:
Nismo losiji od njih nimalo...dali go iz jedne prilike.Imali smo vise prilike i udaraca u okvir kao i 2 kornera. Pritiscemo ih, mozemo do boda!
Da su nama 2 beka i Alen Skoro...zapamtite sta vam sad govorim...mi bi harali ligom. Krila mnogo zavise od bekova, dzaba nama 10 kojasevica kad nema podrsku Comora (i obrnuto)
Da su nama 2 beka i Alen Skoro...zapamtite sta vam sad govorim...mi bi harali ligom. Krila mnogo zavise od bekova, dzaba nama 10 kojasevica kad nema podrsku Comora (i obrnuto)
ado-hz je napisao/la:Nije da serem na Pliseka ovo ono al jednostvno nemamo ekipu da bi imali igru...ovo je patnja da nemoze veca,igraci spori, okretni ko ormar, nemamo nista ama bas nista....nama fali 4 Dzakmica i 2 Alena Skore, 2 beka itd itd....da skratim vise od pola ekipe...nema sekiracije ovo je nas maximum i to je to...ebiga
Ovo sto si nabrojao fali nam da bi u nasoj ligi dominirali ali ipak ovo je realnost a to je da je sve ovo u pet deka
A s druge strane jedna izigrana akcija domacina tj. greska pixija jer nije do kraja ispratio zurzinova i to je to,nasa igra onako nije losa fino se kombinuje ali ipak fali jos ono nesto ,sudjenje bar ovo prvo vrlo dobro i nadam se da ce tako ostat, jer ako ovako nastavimo mislim da mozemo do boda a mozda i do tri
Sve ja to znam brate al sinoc gledam **** Novi Pazar koji je zadnji u tamo toj ligi ljudi igraju brzo ko Milan, a vidi nas...patnja za oci...svi smo mi u pet deka....pa dokle cu ja slusati vise idemo na pobjedu a zadovoljni smo bodom...cuj Zrinjski....17godina cekamo da budemo neki giganti ja dobio i djecu...jos malo cu dedo postati a to necu doziviti....sramota....za nekim Ex Yu klubovima zaostajemo miljama.....a za Evropskim svjetlosnim godinama...a to se vidi kad odemo u Evropu kako prodjemo...zalosnoadnanhz je napisao/la:ado-hz je napisao/la:Nije da serem na Pliseka ovo ono al jednostvno nemamo ekipu da bi imali igru...ovo je patnja da nemoze veca,igraci spori, okretni ko ormar, nemamo nista ama bas nista....nama fali 4 Dzakmica i 2 Alena Skore, 2 beka itd itd....da skratim vise od pola ekipe...nema sekiracije ovo je nas maximum i to je to...ebiga
Ovo sto si nabrojao fali nam da bi u nasoj ligi dominirali ali ipak ovo je realnost a to je da je sve ovo u pet deka![]()
A s druge strane jedna izigrana akcija domacina tj. greska pixija jer nije do kraja ispratio zurzinova i to je to,nasa igra onako nije losa fino se kombinuje ali ipak fali jos ono nesto ,sudjenje bar ovo prvo vrlo dobro i nadam se da ce tako ostat, jer ako ovako nastavimo mislim da mozemo do boda a mozda i do tri
Do kad? Do kad bude manje se**** po forumima a vise ljudi na utakmicama, fansopovima.... u duelu dvije podjedanke ekipe, oni bili malo sretniji, duro zabio svoj 3 gol u karijeri i to je to. Da su Obuca i Kojasevic bili malo prisebniji u super prilikama koje su imali svi bi ste sad slinili po forumu i niko ne bi spominjao ni united, ni city ni.... malo realnosti
Jarane manje vise se slazem s tobom ali odogovore tesko da mozemo naci jer takva je situacija i u gradu i u drzavi gdje je sport na zadnjem mjestu pa samim tim sponzora imas na kapaljci jer kao sto kazes klub s takvom armijom navijaca i iz velikog grada bukvalno mora moljakat sponzore a ne da oni nama dolaze e to je to, sve se vrti oko paraado-hz je napisao/la:Sve ja to znam brate al sinoc gledam **** Novi Pazar koji je zadnji u tamo toj ligi ljudi igraju brzo ko Milan, a vidi nas...patnja za oci...svi smo mi u pet deka....pa dokle cu ja slusati vise idemo na pobjedu a zadovoljni smo bodom...cuj Zrinjski....17godina cekamo da budemo neki giganti ja dobio i djecu...jos malo cu dedo postati a to necu doziviti....sramota....za nekim Ex Yu klubovima zaostajemo miljama.....a za Evropskim svjetlosnim godinama...a to se vidi kad odemo u Evropu kako prodjemo...zalosnoadnanhz je napisao/la:ado-hz je napisao/la:Nije da serem na Pliseka ovo ono al jednostvno nemamo ekipu da bi imali igru...ovo je patnja da nemoze veca,igraci spori, okretni ko ormar, nemamo nista ama bas nista....nama fali 4 Dzakmica i 2 Alena Skore, 2 beka itd itd....da skratim vise od pola ekipe...nema sekiracije ovo je nas maximum i to je to...ebiga
Ovo sto si nabrojao fali nam da bi u nasoj ligi dominirali ali ipak ovo je realnost a to je da je sve ovo u pet deka![]()
A s druge strane jedna izigrana akcija domacina tj. greska pixija jer nije do kraja ispratio zurzinova i to je to,nasa igra onako nije losa fino se kombinuje ali ipak fali jos ono nesto ,sudjenje bar ovo prvo vrlo dobro i nadam se da ce tako ostat, jer ako ovako nastavimo mislim da mozemo do boda a mozda i do tri500.000 stanovnika....toliko navijaca....a mi karanana...dokad?????
Ajmo sad tekmu gledati
))
ja samo ne kontam zasto se ta famozna prica 'do kada vise' povlaci samo kad gubimo?? Sve i da pobjede danas nista se po pitanju para, sponzora i stadiona i ostalog nece promjeniti tako da je prica ono ... kao sa druge planete...
prvo pare da onda jedno sezona-dvije i ondad mozemo pricati o nekakvim dominacijama
Haskic i Suljic imali super sanse..... jao stete. Imam utisak da ukoliko izjednacimo da cemo do kraja i pobjediti, bolji smo od njih
prvo pare da onda jedno sezona-dvije i ondad mozemo pricati o nekakvim dominacijama
Haskic i Suljic imali super sanse..... jao stete. Imam utisak da ukoliko izjednacimo da cemo do kraja i pobjediti, bolji smo od njih
- Marseille84
- Kontakt:
HASKIC !
evo ga 1-1 Haskic....Kojasevic odlicno sve prosao i ostavio loptu...idemo sad po sve 3 boda
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Vanja8 i 14 gostiju.