FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Silkoni
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Silkoni » 23 okt 2011, 15:27

Jeli igramo u novoj opremi Lescon danas :?: :D

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 23 okt 2011, 16:46

CoDe je napisao/la:Hajde momci samo hrabro ja sam i s remijem zadovoljan .
8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 23 okt 2011, 16:55

Poginite na terenu !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 23 okt 2011, 16:59

Ima li neko link! Jer ovi ponudeni nerade a bh telekom nemoze

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 23 okt 2011, 17:00

Jel moguce pratiti tekmu putem streamà i link hvala :)
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 okt 2011, 17:02

Sretno Sarajevu,nadam se da uzimate barem bod
-RIVALDO-

nanek

Post Postao/la nanek » 23 okt 2011, 17:03

da se pomirim sa tim da necu moci gledat tekmu nigdje ? s obzirom da sam vani ovo preko telecoma mi ne pase :O

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 23 okt 2011, 17:04

nanek je napisao/la:da se pomirim sa tim da necu moci gledat tekmu nigdje ? s obzirom da sam vani ovo preko telecoma mi ne pase :O
Ebiga, ista situacija i kod mene :(..Bh-telcom radi samo za one koji zive u BIH
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 okt 2011, 17:47

:roll: :roll:

Imali odlicnu sansu prije gola Zrinjskog, onda ga primili i to je to...Utakmica izbij - nabij, stvarno ziva patnja je ovo gledati, nakon sto si odgledao derby MUTD-a i Citya. Treba ti bar sat da se priviknes... :roll:

Gol, standardno primamo, nakon sto su protivnici izigrali desnu stranu nase odbrane, ko li tamo igra ??? :roll:

Da je bar bod... ccc...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 23 okt 2011, 17:49

igramo lijepo,od noge do noge,kod 0:0 kojasevic sam izlazi na golmana iskosa i sutra pravo u golmana,iako je mogao proigrat haskica u sredini,poslije toga glupost pravimo iz nicega bek zrinjskoga se ubaciva u napad i asistira duri koji pogadja ispod precke i gubimo 1:0...obuca imao 100% u 40 min,al nista spetljao se...sudzenje korektno,malo trzavica i za jedne i za druge al nista veliko sto bi uticalo na igru i rezultat...u drugom na sve ili nista krenut od pocetka

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 23 okt 2011, 17:49

Nije da serem na Pliseka ovo ono al jednostvno nemamo ekipu da bi imali igru...ovo je patnja da nemoze veca,igraci spori, okretni ko ormar, nemamo nista ama bas nista....nama fali 4 Dzakmica i 2 Alena Skore, 2 beka itd itd....da skratim vise od pola ekipe...nema sekiracije ovo je nas maximum i to je to...ebiga ;)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 23 okt 2011, 17:54

Nismo losiji od njih nimalo...dali go iz jedne prilike.Imali smo vise prilike i udaraca u okvir kao i 2 kornera. Pritiscemo ih, mozemo do boda!
Da su nama 2 beka i Alen Skoro...zapamtite sta vam sad govorim...mi bi harali ligom. Krila mnogo zavise od bekova, dzaba nama 10 kojasevica kad nema podrsku Comora (i obrnuto)

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 23 okt 2011, 17:54

ado-hz je napisao/la:Nije da serem na Pliseka ovo ono al jednostvno nemamo ekipu da bi imali igru...ovo je patnja da nemoze veca,igraci spori, okretni ko ormar, nemamo nista ama bas nista....nama fali 4 Dzakmica i 2 Alena Skore, 2 beka itd itd....da skratim vise od pola ekipe...nema sekiracije ovo je nas maximum i to je to...ebiga ;)

Ovo sto si nabrojao fali nam da bi u nasoj ligi dominirali ali ipak ovo je realnost a to je da je sve ovo u pet deka ;)

A s druge strane jedna izigrana akcija domacina tj. greska pixija jer nije do kraja ispratio zurzinova i to je to,nasa igra onako nije losa fino se kombinuje ali ipak fali jos ono nesto ,sudjenje bar ovo prvo vrlo dobro i nadam se da ce tako ostat, jer ako ovako nastavimo mislim da mozemo do boda a mozda i do tri

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 23 okt 2011, 17:59

adnanhz je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Nije da serem na Pliseka ovo ono al jednostvno nemamo ekipu da bi imali igru...ovo je patnja da nemoze veca,igraci spori, okretni ko ormar, nemamo nista ama bas nista....nama fali 4 Dzakmica i 2 Alena Skore, 2 beka itd itd....da skratim vise od pola ekipe...nema sekiracije ovo je nas maximum i to je to...ebiga ;)

Ovo sto si nabrojao fali nam da bi u nasoj ligi dominirali ali ipak ovo je realnost a to je da je sve ovo u pet deka ;)

A s druge strane jedna izigrana akcija domacina tj. greska pixija jer nije do kraja ispratio zurzinova i to je to,nasa igra onako nije losa fino se kombinuje ali ipak fali jos ono nesto ,sudjenje bar ovo prvo vrlo dobro i nadam se da ce tako ostat, jer ako ovako nastavimo mislim da mozemo do boda a mozda i do tri
Sve ja to znam brate al sinoc gledam **** Novi Pazar koji je zadnji u tamo toj ligi ljudi igraju brzo ko Milan, a vidi nas...patnja za oci...svi smo mi u pet deka....pa dokle cu ja slusati vise idemo na pobjedu a zadovoljni smo bodom...cuj Zrinjski....17godina cekamo da budemo neki giganti ja dobio i djecu...jos malo cu dedo postati a to necu doziviti....sramota....za nekim Ex Yu klubovima zaostajemo miljama.....a za Evropskim svjetlosnim godinama...a to se vidi kad odemo u Evropu kako prodjemo...zalosno :( 500.000 stanovnika....toliko navijaca....a mi karanana...dokad????? :(

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 okt 2011, 18:03

Do kad? Do kad bude manje se**** po forumima a vise ljudi na utakmicama, fansopovima.... u duelu dvije podjedanke ekipe, oni bili malo sretniji, duro zabio svoj 3 gol u karijeri i to je to. Da su Obuca i Kojasevic bili malo prisebniji u super prilikama koje su imali svi bi ste sad slinili po forumu i niko ne bi spominjao ni united, ni city ni.... malo realnosti

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 23 okt 2011, 18:03

ado-hz je napisao/la:
adnanhz je napisao/la:

Sve ja to znam brate al sinoc gledam **** Novi Pazar koji je zadnji u tamo toj ligi ljudi igraju brzo ko Milan, a vidi nas...patnja za oci...svi smo mi u pet deka....pa dokle cu ja slusati vise idemo na pobjedu a zadovoljni smo bodom...cuj Zrinjski....17godina cekamo da budemo neki giganti ja dobio i djecu...jos malo cu dedo postati a to necu doziviti....sramota....za nekim Ex Yu klubovima zaostajemo miljama.....a za Evropskim svjetlosnim godinama...a to se vidi kad odemo u Evropu kako prodjemo...zalosno :( 500.000 stanovnika....toliko navijaca....a mi karanana...dokad????? :(
Jarane manje vise se slazem s tobom ali odogovore tesko da mozemo naci jer takva je situacija i u gradu i u drzavi gdje je sport na zadnjem mjestu pa samim tim sponzora imas na kapaljci jer kao sto kazes klub s takvom armijom navijaca i iz velikog grada bukvalno mora moljakat sponzore a ne da oni nama dolaze e to je to, sve se vrti oko para :|

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 23 okt 2011, 18:05

Ajmo sad tekmu gledati :)))

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 okt 2011, 18:12

ja samo ne kontam zasto se ta famozna prica 'do kada vise' povlaci samo kad gubimo?? Sve i da pobjede danas nista se po pitanju para, sponzora i stadiona i ostalog nece promjeniti tako da je prica ono ... kao sa druge planete...
prvo pare da onda jedno sezona-dvije i ondad mozemo pricati o nekakvim dominacijama

Haskic i Suljic imali super sanse..... jao stete. Imam utisak da ukoliko izjednacimo da cemo do kraja i pobjediti, bolji smo od njih

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 23 okt 2011, 18:24

HASKIC !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 23 okt 2011, 18:24

evo ga 1-1 Haskic....Kojasevic odlicno sve prosao i ostavio loptu...idemo sad po sve 3 boda

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Vanja8 i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []