Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Primera Division (Liga BBVA)
@Cautino kojeg trona? Ah da kup kralja Španije. .
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Ah,pa dobro,prosle sezone nisu osvojili LP i Ligu,ali su uvijek tu,uvijek su crni za Real,evo jurišaju na naslov prvaka Lige,vidjet cemo sta ce im donijet ova sezona LP . Oni su uvijek na tronu,bez obzira na trenutnu sezonu.madridist je napisao/la:@Cautino kojeg trona? Ah da kup kralja Španije. .
Keep walking.
Re: Real Madrid C.F.
Koliko Realu fali Marcelo, to nije normalno.
S njim je Ronaldo duplo ubojitiji ..
S njim je Ronaldo duplo ubojitiji ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ako.Real.hoće LS, a pritom žrtvuje ligu, nek dovede Rafu Beniteza... A ako želi da to učini sa stilom nek dovede čovjeka koji je nikad nije osvojio, Arsena Vengera....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
I nek tebe postavi za sportskog direktora.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Ja bih tebe odmah za PR... Kakav si sa španskim?D10S je napisao/la:I nek tebe postavi za sportskog direktora.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
a koji qrac onda pametuješ,nisam ni ja navijač Batea pa nisam došao na pdf Bayern da ubacim kakvu dosjetljivu poskočicu kao što je ova tvoja...Bilall je napisao/la:Da se razumijemo, nisam navijac BVB-a, ali se stvarno piatam dali smo ja i ti gledali istu tekmumadridist je napisao/la: Šteta ,ovo je najrealnije bilo neriješeno
@profiler puno ga serreš u zadnje vrijeme,ti i onaj ostarjeli gay klaun pokušavate privuć pažnju...zalud
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
@madridista nemam pojma ko je gej klovn, niti me zanima... Ovo je forum, sportski gdje mi diskusijama ubijamo.vrijeme i pričamo o stvarima koje volimo i pratimo, i ništa nije lično, bar meni nije, i taj nadimak profajler nemam blage veze kako ga zaradih, ali vidim da si ti još pod utiskom, mora da sam bio upečatljiv na nekoj temi, ubij me ako znam kojoj...a privlačenje pažnje, pa nemoj mi to raditi molim te, slomices mi srce, smrc....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Izgleda da je Real Madrid obavijestio Atl. Madrid da je spreman platiti kompletnu odstetu za Radamela.
Bez pregovora bez gluposti.
Cijena 60 miliona plus porez.
Znaci na kraju sezone Mourinho cisti svlacionicu.
Kaka, Benz ili Higuain ili i jedan i drugi.
Sta vi mislite o ovome ?
Sta vi mislite o ovome ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Gdje treba potpisati?M4kaveli je napisao/la:Izgleda da je Real Madrid obavijestio Atl. Madrid da je spreman platiti kompletnu odstetu za Radamela.
Sta vi mislite o ovome ?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ne vjerujem ja da bi se Real tako lako mogao odreci Higuaina ili Benzeme.
Kaka je vec druga prica ..
Kaka je vec druga prica ..
Ma prodat Benza Manci za 35-40 mil Kaku za 20-tak i dovest Radamela
Ps:mada moze i Higuain u Chelesa sigurno se mozemo uzet 40 mil,a mogucnos da ce Radamel napusiti Atletiko je velika jer kako vidimo on ne nastupa u Evropa ligi.
Ps:mada moze i Higuain u Chelesa sigurno se mozemo uzet 40 mil,a mogucnos da ce Radamel napusiti Atletiko je velika jer kako vidimo on ne nastupa u Evropa ligi.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Koji debili 
a i ti si jako učevan i kulturan kao što se da primijetiti.FKKC1932 je napisao/la:Koji debili
naprijed rejal
Ne poznajem ponašanje Atletikovih navijača, ali pitam se je li to sigurno? Drugo je kad rival nije iz istog grada.... Ovako onima koje si izdao stalno si na dohvatu....emir18 je napisao/la:Ma prodat Benza Manci za 35-40 mil Kaku za 20-tak i dovest Radamela
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Bajram Šerif Mubarek Olsun
I da vas usput pitam dali je ovo istina ?
I da vas usput pitam dali je ovo istina ?
Od sljedeće godine će Cristiano Ronaldo na svojim leđima nositi očevo prezime - Aveiro, u znak sjećanja na svog preminulog oca.
Visca el Barça ! Mes que un club !
- Cautinho
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun svim pripadnicima Islamske vjeroispovijesti sa ovoga PDF.
Keep walking.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Evo dobar fazon.
Stavite ovu sliku kao cover
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 7120_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
I ovu kao profilnu na fejsu
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 2485_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Stavite ovu sliku kao cover
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 7120_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
I ovu kao profilnu na fejsu
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 2485_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Bajram Serif Mubarek Olsun
Svim dobrim ljudima dobre volje koji su na ovom casnom danu okrenuti dobrim djelima....
Svim dobrim ljudima dobre volje koji su na ovom casnom danu okrenuti dobrim djelima....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Bajram Serif Mubarek Olsun braco Madridisti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.