FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- jasonstatham
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Flick se kune u Cubarsija i Iñiga, ali odbrana nikad gora. Ni Araujo ništa bolji.
Ovu odbranu spašava sulud napad. A i ova priča o visokoj liniji, nije da je niti jedan drugi trener ne zna igrati, nego to jednostavno ne prolazi. Nema smisla na duge staze.
Spasiće tebe napad kad primiš tri gola. Ali to neće biti svaki put tako.
Ovu odbranu spašava sulud napad. A i ova priča o visokoj liniji, nije da je niti jedan drugi trener ne zna igrati, nego to jednostavno ne prolazi. Nema smisla na duge staze.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Nismo mi jučer 3 gola primili zbog visoko postavljene odbrane nego zbog retardiranih poteza pojedinaca.
De Jong je **** od 80 miliona, bez obzira sto je malo digao formu ove sezone. Nadam se da jos ima budala koji bi za njega istresli velike pare, nekad se pominjao united iako cisto sumnjam da bi iko ponudio vise od 50 miliona a i to je previse.
Mogao bi se na ljeto pored krila i beka i kakav veznjak uganjati ako njega prodaju.
Ima li sta novo za Levu, koliko ga nema? Umjesto njega nadam se da Olmo pocinje, i Tores igra solidno i daje golove ali Olmo na poziciji lazne 9ke je bolji izbor.
Mogao bi se na ljeto pored krila i beka i kakav veznjak uganjati ako njega prodaju.
Ima li sta novo za Levu, koliko ga nema? Umjesto njega nadam se da Olmo pocinje, i Tores igra solidno i daje golove ali Olmo na poziciji lazne 9ke je bolji izbor.
Navodno 2,3 hefte. Standard kod povrede zadnje lože.enobarca je napisao/la: ↑20 apr 2025, 11:05De Jong je **** od 80 miliona, bez obzira sto je malo digao formu ove sezone. Nadam se da jos ima budala koji bi za njega istresli velike pare, nekad se pominjao united iako cisto sumnjam da bi iko ponudio vise od 50 miliona a i to je previse.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Lewa propusta finale kupa i Inter.
Sve se slazem, al samo pogledaj gdje stoji zadnja linija Barce kod svih kontri Celte.jasonstatham je napisao/la: ↑20 apr 2025, 10:33Flick se kune u Cubarsija i Iñiga, ali odbrana nikad gora. Ni Araujo ništa bolji.
Ne na centru, sto je takođe predaleko od Woje na golu, vec duboko na polovini Celte !! Inigo uredno na polovici Celte zapocinje napade.
Pa to je 50 metara slobodnog prostora iza njihovih leđa i onda Iglesias pici sam na Woju i zabija golove, ako se pogrijesi pas ili ispadne iz igre. Jesu i prije treneri Barce podizali visoko zadnju liniju, al niko ovako radikalno kao Flick.
Ogroman rizik se preuzima sa takvom taktikom i on to svjesno radi.
High risk- high reward, to je izgleda moto Flicka.
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Lewa 3 sedmice out, bas steta... U veoma nezgodnom trenutku kad se igra finale protiv RM i polufinale protiv Intera... Nadam se da ce nekako biti dostupan u uzvratu protiv Intera...
Čitam ovaj pomalo čudan sastav ATB.
Ma izasli likovi sa B ekipom pogotovo sad kad i 5 mjesto vodi u LŠ. Jest da je malo papanski sa njihove strane, al isto tako su likovi igrali prije samo 3 dana i čuvaju se za LE.
Hahaahah, ja u četvrtak gledao i navijao za njih protiv GR.
Zadnja izmjena: Rodju, dana/u 20 apr 2025, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.
Moćni inter izgubio od Bologne.
- jasonstatham
- Kontakt:
Valjda prođu ManUtd, odu u finale i vrate nam sa B ekipom na terenu 25/5.
Znači ništa od Baska večeras, ostajemo na +4.
Znači ništa od Baska večeras, ostajemo na +4.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Gdje je onaj delegat sto hoce da se kladi na inter, ko fol barca nije favorit,nadigo se podhebavat kad smo gubili od celte ,a inter mu ispushi od bologne
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Zabise ga futavci. Al i Bilbao dosao samo da odradi utakmicu bez želje da igra uopste.
Evo me. Čekam da mi javiš iznos.
Evo ti i novi prijedlog da se ne izvučeš izjavama kako se protiviš klađenju pa zato neces: ako ti pogodiš ja uplaćujem negdje u dobrotvorne svrhe gdje ti odabereš. I suprotno.
Tanki ste pravo, Monolog je u vakat nekome nudio ženin broj i ključeve od stana. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.