FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kakav je ovo sastav

I hocete da sanchez udje u formu
Odigra dobro on njega na klupu

I hocete da sanchez udje u formu

Odigra dobro on njega na klupu

Visca el Barça ! Mes que un club !
Il' se meni cini il' je ovo 3-4-3..xaviesta je napisao/la:Valdes, Alves Mascherano Adriano Jordi Alba Busquets Xavi Iniesta Cesc Leo Messi Pedro
Pa ovo nisu istine

E ako ovo Barca prezivi treba im dati naslov u sljedecih 5 godina.
3 beka,omgenobarca je napisao/la:Il' se meni cini il' je ovo 3-4-3..xaviesta je napisao/la:Valdes, Alves Mascherano Adriano Jordi Alba Busquets Xavi Iniesta Cesc Leo Messi Pedro
Pa ovo nisu istinee moj tito, **** ga sad.

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Braco moja mila...
- SultanSulejman
- Kontakt:
Barça: Valdés, Alves, Mascherano Adriano, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Pedro i Messi.
Klupa Barçe: Pinto, Montoya, Batra, S.Roberto, Alexis, Villa i Song.
Cristian Tello će utakmicu gledati s tribina.
EDIT:

Klupa Barçe: Pinto, Montoya, Batra, S.Roberto, Alexis, Villa i Song.
Cristian Tello će utakmicu gledati s tribina.
EDIT:

Zadnja izmjena: SultanSulejman, dana/u 07 okt 2012, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
Maskerano kao nominalno jedini stoper..
Adriano vjerovatno lijevo krilo i kao ispomoc Albi..
zanimljivo
Adriano vjerovatno lijevo krilo i kao ispomoc Albi..
zanimljivo

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- adas_barca
- Kontakt:
Nemojte bezveze pisati gluposti o Titu , možda i uspije njegova zamisao
A ako ne uspije, ima Messi

A ako ne uspije, ima Messi

Barça: Valdés, Alves, Mascherano Adriano, Jordi Alba, Busquets, Xavi, Iniesta, Cesc, Pedro i Messi.
Lijepo, napadacki pravo, samo steta bez ville
Lijepo, napadacki pravo, samo steta bez ville
E ako Real sad ne pobijedi nikad vise nece..Tito izgleda ima veca muda od Guardiole, misli da igramo protiv Almerie pa se malo zaje*ava.Nadam se da zna sta radi(zna al kad cucnes)
Ima lik muda,ali izgleda nema mozga,pa dje ces ovo Tito brateenobarca je napisao/la:E ako Real sad ne pobijedi nikad vise nece..Tito izgleda ima veca muda od Guardiole, misli da igramo protiv Almerie pa se malo zaje*ava.Nadam se da zna sta radi(zna al kad cucnes)

Ja cvilim, placem, kukam, zalilm danima o dijelu tima kojeg definitivno nememo.enobarca je napisao/la:E ako Real sad ne pobijedi nikad vise nece..Tito izgleda ima veca muda od Guardiole, misli da igramo protiv Almerie pa se malo zaje*ava.Nadam se da zna sta radi(zna al kad cucnes)

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Cuj nije do Tita i Pepa,pa ko planira igrace nego treneribparena je napisao/la:Ja cvilim, placem, kukam, zalilm danima o dijelu tima kojeg definitivno nememo.enobarca je napisao/la:E ako Real sad ne pobijedi nikad vise nece..Tito izgleda ima veca muda od Guardiole, misli da igramo protiv Almerie pa se malo zaje*ava.Nadam se da zna sta radi(zna al kad cucnes)Odbrani. Nikako mi nije jasno kako su ovako neozbiljni za ovako veliki klub. Skoro pa nigdje pravog igraca na svom mjestu. Nije do Tite ni Guardiole. Oni koji planiraju i kupuju igrace uopste ne razmisljaju o odbrani.. Svasta....

S ovim rezultatom i 0-2 je zadovoljavajuce

Jbg,ne zeli covjek zauvijek ostati u sjeni Pepa.Ovaj sastav je ,kao,nesto novo,nesto njegovo,nesto sto ga sigurno gura "na svjetlost",a o tome da li je ovo hrabrost i inovativnost ili samo glupost,vidjet cemo do 10 sati.
Sretno zmajevi!!
- hule_barca
- Kontakt:
E ova formacija stvarno, ne znam sta da kazem. Otprilike razmisljam kako ce to ici ali sa ovakvom odbranom i vec zamisljam nekim kiks golom nemamo puno traziti, dabogdom i remi izvucemo ali dobro, nadam se nekom iznenadjenju 

Mes Que Un Club
Adriano stoper Zanimljivo,Mogo bi i marcelo ponekad stopera odigrat 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Pa nijedan trener u Španiji nema ovlasti kao Ferguson recimo. Uprava dovodi igrace i njihova dobra volja je da li ce dovesti igraca po zelji trenera. Pep je imao veliki kredit pa je mogo zajebavat sa Fabregasom, a Tito vjerovatno jos uvijek nema toliki utjecaj.jocker92 je napisao/la: Cuj nije do Tita i Pepa,pa ko planira igrace nego treneri![]()
Don't hate what you don't understand.
Skoro 20 strucnjaka u blaugrani "za stolom" kontrolira sve. Kod Reala je jos "jaci sto" - blizu 30 strucnjaka stoji iza onih koje vidimo na klupi pored igraca. Mislite da je sve do Tita ili Murinja. Eh grdno se varate.jocker92 je napisao/la:Cuj nije do Tita i Pepa,pa ko planira igrace nego treneribparena je napisao/la:Ja cvilim, placem, kukam, zalilm danima o dijelu tima kojeg definitivno nememo.enobarca je napisao/la:E ako Real sad ne pobijedi nikad vise nece..Tito izgleda ima veca muda od Guardiole, misli da igramo protiv Almerie pa se malo zaje*ava.Nadam se da zna sta radi(zna al kad cucnes)Odbrani. Nikako mi nije jasno kako su ovako neozbiljni za ovako veliki klub. Skoro pa nigdje pravog igraca na svom mjestu. Nije do Tite ni Guardiole. Oni koji planiraju i kupuju igrace uopste ne razmisljaju o odbrani.. Svasta....
![]()

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.