Ne kontaju neki sta znaci 18 ppg , pa joe npr ima karijeru od 18 ppg ... To je previse u ovom trenutku za mirzu , nije on u stanju da zabija tolko prvo nema lopti , drugo nema minuta , trece nema ni tolko oruzja u napadu na koja se moze oslonit da bi imao tako velik prosjek , po meni ja mislim da on moze ove sezone do 15 ak poena maximalno da mu se noci sa 1/6 sutem desavaju jednom u 5-6 tekmi.filip13 je napisao/la:mirza sasvim dobro igra za nekog ko je u trećoj sezoni u nba,mislim da je previše očekivati da on ima ko što neko spomenu 18 poena prosječno,nije da on to ne može,ali se mora puno stvari poklopiti za to
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
grgr je napisao/la:Ne kontaju neki sta znaci 18 ppg , pa joe npr ima karijeru od 18 ppg ... To je previse u ovom trenutku za mirzu , nije on u stanju da zabija tolko prvo nema lopti , drugo nema minuta , trece nema ni tolko oruzja u napadu na koja se moze oslonit da bi imao tako velik prosjek , po meni ja mislim da on moze ove sezone do 15 ak poena maximalno da mu se noci sa 1/6 sutem desavaju jednom u 5-6 tekmi.filip13 je napisao/la:mirza sasvim dobro igra za nekog ko je u trećoj sezoni u nba,mislim da je previše očekivati da on ima ko što neko spomenu 18 poena prosječno,nije da on to ne može,ali se mora puno stvari poklopiti za to
i da garnett pola sezone ne odigra
- firefirefirely
- Kontakt:
pa jel ovaj joe dobar u glavu
to je ono kad mislis da nema niko iznad tebe i da svaka lopta mora ici na tebe
to je ono kad mislis da nema niko iznad tebe i da svaka lopta mora ici na tebe
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
irony at its bestfirefirefirely je napisao/la:Zali se JJ niko ne dodaje lopte
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Pa šta bi Mirza onda trebao, da štrajkuje glađu pred upravom Netsa najmanje ga traže u napadu čast DWillu i nikad nije ni A rekao.

Pa zali se lik na protok lopte u napadu nije rekao konkretno ne daju meni loptu nego nije zadovoljan igrom u napadu ne igraju timski po njemu...
noćas u 03:00 h novo okupljanje
(Nuggetsi igraju u isto vrijeme, valjda i Juka zaigra) 
Nakon losije partije ide valjda jedna sjajna, idemo 25 poena 8 skokova
Večeras se Plumleeji udvostručuju 
Ko o cemu, qrva o postenju.firefirefirely je napisao/la:Zali se JJ niko ne dodaje lopte
Ja se cak i sjecam jedne asistencije Johnsona za Mirzu. Mislim da je to bilo u utakmici protiv Atlante kada je Joe dodao Mirzi u korner, a MT3 pogodio kljucnu trojku na utakmici.
Inace veceras novo okupljanje. Juka i MT3 u isto vrijeme.
Nemoj da nas fali veceras.

Tek iz Banovica.. izvinjavam se moderaciji zbog psovanja naravno..ajde Mirzetee ajde Mirzeteee...
idemo mirza, 20p, 7 skokova, 2 asistencije i 2 airballa
ipak mislim da ce tek sutra vece dobit finu minutazu jer igraju back to back, pa ce vjerovatno KG sutra vece odmarat
- sigurnoable
- Kontakt:
30p, 8 skokova, 3 asistencije i ja zadovoljan 
Jos samo 2 sata
Lijep provod drustvo, ja ove zapadne tekme ipak moram preskociti, posao moze da trpi, ali ne bas preko svake mjere 
A i zena bi me satrala da me ujutro u 5 vidi za compom.
Nadam se da ce sutra biti materijala za radovanje...
A i zena bi me satrala da me ujutro u 5 vidi za compom.
Nadam se da ce sutra biti materijala za radovanje...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Jesmo li svi na okupu
jos sat i jos malo
.. imam dobar osjecaj za tekmu danas... Mirza from beyond the arc
Hajmoooooooo Mirrrzzzzaaaaaa
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.