PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- amazon
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Ti si primjer danasnje degenericne omladine nazalost. Koji kandzijaju preko foruma. Idi bolan izadi udahni vazduha, dodi na utakmicu nekad, ne prdi u prazno.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Allah te nagradio Muha.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MocMahale444
Hvala Roko, zivio druze.Rokoko87 je napisao/la:Allah te nagradio Muha.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Potpisuje li Husejnovic....
Ostaje li Benko.
Ostaje li Benko.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne.solinas je napisao/la:Potpisuje li Husejnovic....
Ne.solinas je napisao/la: Ostaje li Benko.
Samo Saraj'vo.
- Probisvjet
- Kontakt:
Nemoj mi rec.PitarBordo je napisao/la:Ne.solinas je napisao/la:Potpisuje li Husejnovic....Ne.solinas je napisao/la: Ostaje li Benko.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa i nisam, neću. Ti haman stvarno imao problema u razvoju?Probisvjet je napisao/la:Nemoj mi rec.PitarBordo je napisao/la:Ne.solinas je napisao/la:Potpisuje li Husejnovic....Ne.solinas je napisao/la: Ostaje li Benko.

Samo Saraj'vo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
molite boga da potpisu, inace eto nas opet u nasu filijalu da pokupimo sve sto valja (ako je sta ostalo)Probisvjet je napisao/la:Nemoj mi rec.PitarBordo je napisao/la:Ne.solinas je napisao/la:Potpisuje li Husejnovic....Ne.solinas je napisao/la: Ostaje li Benko.

- PitarBordo
- Kontakt:
Jasno k'o dan. Jedino Zeba je siguran.TobeYarabi je napisao/la:naravno da ce im ugovori sa nama automatski biti potpisani![]()

Samo Saraj'vo.
@ Ka.ri.no imas li ti licnu? Bez nekog furanja ti nemas vise od 14 i po godina da je.be.. rak raka.
Jadnice klub ti je prodan. Svhatas prodan za sicu. Isti covjek je kupio i zucare za tribine sjever za paket lose robe. I ti se nasao nekom pricati o vlasniku u klubu.
Primjer prodanog kluba je Fk K.u.r.va. sa Koseva. Danas jedan vlasnik sutra drugi i tako u krug. Dobar ti je dokaz i to da evo vec godinu tjerate Dinu i upravu a on baci Cipu bijelog za 20 km i odmah se smirite.
Jadnice klub ti je prodan. Svhatas prodan za sicu. Isti covjek je kupio i zucare za tribine sjever za paket lose robe. I ti se nasao nekom pricati o vlasniku u klubu.
Primjer prodanog kluba je Fk K.u.r.va. sa Koseva. Danas jedan vlasnik sutra drugi i tako u krug. Dobar ti je dokaz i to da evo vec godinu tjerate Dinu i upravu a on baci Cipu bijelog za 20 km i odmah se smirite.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.
- TobeYarabi
- Kontakt:
nemam jos licnu jer sam mlad. sisoje je dobio slobodanku gratis jer je to skart od kluba koji donosi nesrecu i kojeg niko nece..primjer su igraci koji dodju i odma pobjegnu, a neki su izjavljivali kako se osjeti negativna energija i neki smrad koji ne znaju opisati..cijeli region jedva ceka da sisosje dobije stadion tusanj, da na njega dovede one iz siminog hana i da se tzv fk sloboda konacno ugasi..i on sam je preksinoc na iftaru to izjavio, ali je zamolio da se to jos ne iznosi u javnostcarapa je napisao/la:@ Ka.ri.no imas li ti licnu? Bez nekog furanja ti nemas vise od 14 i po godina da je.be.. rak raka.

- PitarBordo
- Kontakt:
- TobeYarabi
- Kontakt:
ako nemate vise pitanja, ja bi da malo odspavam

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
'ta je ovoTobeYarabi je napisao/la:ako nemate vise pitanja, ja bi da malo odspavam![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Na fejsu, Tuzla registrovana u RS-u. Crko ti meni ZukenberguMortemHz je napisao/la:'ta je ovoTobeYarabi je napisao/la:ako nemate vise pitanja, ja bi da malo odspavam![]()
![]()
Ko je kriv za krah transfer politike Sarajeva ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- TobeYarabi
- Kontakt:
koze na raznju..omiljena meza na PL Prepucavanjimafukaratz je napisao/la:Heller je napisao/la:![]()
![]()
![]()
panceta u Tuzli omiljeno meze

- TobeYarabi
- Kontakt:
mi nemamo transfer politiku..imamo ove manje tzv fudbalske klubove iz kojih dovodimo igrace besplatno i kasnije ih prodajemo za milionesamirr je napisao/la:Ko je kriv za krah transfer politike Sarajeva ?

Nije u Tuzli granica sa rs-om, zna se u kojem gradu jesteTobeYarabi je napisao/la:bio im bakir uvalio tuzlu za jedno selo u istocnoj bosni, ali ovi nakon dva dana vratili..kazu ne trebaju im ****, imaju oni toga previse i bez njihMortemHz je napisao/la:'ta je ovoTobeYarabi je napisao/la:ako nemate vise pitanja, ja bi da malo odspavam![]()
![]()

Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Rinuka sam sebi ideš na volej. Jesu to igraci za milione što su otišli iz Sarajeva Kramar, Emerson, Cezar svi su kako znam dovedeni besplatno.TobeYarabi je napisao/la:mi nemamo transfer politiku..imamo ove manje tzv fudbalske klubove iz kojih dovodimo igrace besplatno i kasnije ih prodajemo za milionesamirr je napisao/la:Ko je kriv za krah transfer politike Sarajeva ?![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!