FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

jocker92
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la jocker92 » 07 okt 2012, 19:08

xaviesta je napisao/la:
jocker92 je napisao/la: Cuj nije do Tita i Pepa,pa ko planira igrace nego treneri :?
S ovim rezultatom i 0-2 je zadovoljavajuce :(
Pa nijedan trener u Španiji nema ovlasti kao Ferguson recimo. Uprava dovodi igrace i njihova dobra volja je da li ce dovesti igraca po zelji trenera. Pep je imao veliki kredit pa je mogo zajebavat sa Fabregasom, a Tito vjerovatno jos uvijek nema toliki utjecaj.
Pa dobro mozda nemaju ovlasti kao Fergie,ali da su oni mislili da im je potreban stoper,doveli bi ga u to sam siguran,pa rade kao treneri,a ne na odrzavanju stadiona.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 07 okt 2012, 19:11

Golman, tri beka, dva zadnja vezna, tri centralna vezna, jedno krilo i Messi. :lol:

Mourinho ako izgubi nek tupom sikirom qurac odsjece.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 07 okt 2012, 19:11

Bog nek vam je na pomoći večeras. Čuj Adriano štopera :?

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 07 okt 2012, 19:14

jocker92 je napisao/la: Pa dobro mozda nemaju ovlasti kao Fergie,ali da su oni mislili da im je potreban stoper,doveli bi ga u to sam siguran,pa rade kao treneri,a ne na odrzavanju stadiona.
Ma slazem se ja da su oba mogli dovesti nekog stopera, iz uprave bi ih poslusali 100%. Samo kazem da se tu najvise pita sportski direktor. Imas primjer Rijkaarda, jedini igrac koji je dovedan na njegovo inicijativu je Gudjohnsen i to kad su mu ponudili da bira između njega i Forlana :lol:
Don't hate what you don't understand.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 okt 2012, 19:16

frankqqqqq je napisao/la:Bog nek vam je na pomoći večeras. Čuj Adriano štopera :?
ma kakav stoper
nesto ovako u 3-4-3 formaciji

---------------------------------Valdes-------------------------------------

-----------Alves---------Maskerano--------------Alba--------------

----------------------------Biskvit----------------------------------

-----------------Xavi----------------------Iniesta----------

--------------------------Fabregas------------------------------

-----------Pedro-----------Messi----------Adriano----------------------
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 07 okt 2012, 19:18

Al opet pogledaj zadnju trojku, pa malo bolji centaršut i eto problema za Barcelonu. Bilo bi bolje da je Sergio na štoperu pa da igraju svoju standardnu 4-3-3.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 07 okt 2012, 19:19

Nema sanse da ce biti ovako kao na slici, ja ne zelim to da vjerujem. Moguce je da Adriano igra desno, lijevo Alba, a u sredini Mascherano, dok Alves da igra pravo krilo. Druga opcija je Sergio na stoperu sa Mascheranom, Alba lijevo, Alves desno, a Adriano na zadnjem veznom, jer znao je to on odigrati u Sevilli. Treca opcija je Mascherano na zadnjem veznom, Sergio stoper, Alves desno, Alba lijevo krilo, Adriano lijevi bek. Ne zelim da vjerujem da ce biti kao na slici, ne zelim :o . Vela havle,vela kubeti Tito dragi :( .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 07 okt 2012, 19:19

xaviesta je napisao/la:
jocker92 je napisao/la: Pa dobro mozda nemaju ovlasti kao Fergie,ali da su oni mislili da im je potreban stoper,doveli bi ga u to sam siguran,pa rade kao treneri,a ne na odrzavanju stadiona.
Ma slazem se ja da su oba mogli dovesti nekog stopera, iz uprave bi ih poslusali 100%. Samo kazem da se tu najvise pita sportski direktor. Imas primjer Rijkaarda, jedini igrac koji je dovedan na njegovo inicijativu je Gudjohnsen i to kad su mu ponudili da bira između njega i Forlana :lol:
I za taj jedan jedini izbor se zahebo :mrgreen:
Jedino su nade ostale na Leu ili da Cesc ili Biskvit odglume neki komad :D

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 07 okt 2012, 19:26

Dobro da li Barca štedi pa neće da dovede stopera i Fergie što neće da dovede veznjaka ili se forumasi ne razumiju u tematiku?
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 07 okt 2012, 19:26

http://bhsupersporttv.****/2012 ... -live.html" onclick="window.open(this.href);return false; ima li jos neki stream :?: :?:

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 07 okt 2012, 19:27

Ae momci postavite ovdje jedno pedeset dobrih streamova. Ne stranica sa streamovima nego streamova, da nam je lakse svima. Naravno, ako ko ima valjan :D
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 okt 2012, 19:28

Ma meni se ne svidja ni jedan red ko sto mi je kriza zadnja linija,tako mi je lose gledati i napad u kojem ce se ubacivati Cesc ili Iniesta nebitno,moze biti i da Alves bude to neko krilo...tacno mi je gore kad vidim to gore nego zadnju liniju,jednim cudnim potezom ti se pomjesa citav koncept ekipe...meni se iskreno nesvidja ovo na papiru...al eto vidjecemo,definitivno primit cemo gol daj boze ne vise od 2...jedino je zanimljivo sto vjerovatno je svaki igrac osim Mascherana opasnost po gol Reala i svi ce imati nekih izleta prema naprijed :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

adas_barca
Kontakt:

Post Postao/la adas_barca » 07 okt 2012, 19:30

frankqqqqq je napisao/la:Bog nek vam je na pomoći večeras. Čuj Adriano štopera :?
Pa šta , nije ni Song stoper ,mozda ce pokusati igrati s 3 u odbrani . Bog nek je njima na pomoći jer u Barci igraju Messi,Xavi i Iniesta. ;)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 07 okt 2012, 19:31

D10S je napisao/la:Ae momci postavite ovdje jedno pedeset dobrih streamova. Ne stranica sa streamovima nego streamova, da nam je lakse svima. Naravno, ako ko ima valjan :D
yebo ti svoj dzeparac madridisto - kupis godisnju karticu i gledas tekmu na TV. Pa ja .... ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

jocker92
Kontakt:

Post Postao/la jocker92 » 07 okt 2012, 19:31

Amar TM'87 je napisao/la:http://bhsupersporttv.****/2012 ... -live.html ima li jos neki stream :?: :?:
http://www.slipstreamtv.com/lsh.html" onclick="window.open(this.href);return false;

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 07 okt 2012, 19:32

Ma imate na sportlemon mali milion streamova... ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 07 okt 2012, 19:32

adas_barca je napisao/la:
Pa šta , nije ni Song stoper ,mozda ce pokusati igrati s 3 u odbrani . Bog nek je njima na pomoći jer u Barci igraju Messi,Xavi i Iniesta. ;)
Brate, Adriano je metar i fildzan dok je Song uz Busa i Piquea najvisi igrac u Barci.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 07 okt 2012, 19:32

raul-zakon je napisao/la:Ma imate na sportlemon mali milion streamova... ;)
Ali ne radi lave nijedan kako treba.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 okt 2012, 19:37

Hvala bogu neki lik jucer ostavi kljuc za nettv koji vazi taman dok utakmica zavrsi,tako da jedva cekam da pocne da se zavalim uz Sport klub,napokon bez peglanja
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 07 okt 2012, 19:38

Kakva euforija a gamad ce primiti 3 komada.Ubit ce ih Barca presingom i pasovima.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.