hodža je napisao/la:poklon kvote na hendikepe Hapoel i Dinamo B.
ma stoke kakav hajduk 1,9 u derby
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
hodža je napisao/la:poklon kvote na hendikepe Hapoel i Dinamo B.
Ja sam kont'o igrat' na Fulham, al' kad pročitah da sam Murphy nije zagrijan za Europa League (posebno ne u ovoj fazi takmičenja i sa ovako neatraktivnim protivnikom), to mi je dovoljan pokazatelj da se ne zalijećem na ovaj par. Dempsey i Dembele nisu ni doputovali. Zamora bi treb'o zaigrati od prve minute.Citizen-X je napisao/la:na Fulham kvota 1.5??? alal vera šinko Stoke 1.6???? - ovo su timovi koji zguze i Mancester Junajted
i Fulham i Stoke bih igrao u hendikepu i prelazima 1/1 i 2/2 + 2 i vise golova i Fulham i Stoke.
0:1 4.00harry_90 je napisao/la:Lazio - Osasuna 2
X/2
alal vera šinko.....harry_90 je napisao/la:0:1 4.00harry_90 je napisao/la:Lazio - Osasuna 2
X/2
prelaz prosao kvota 9.00
Vodstvo od 2:0 i fulan penal za 3:2! Yebo te rumunski cigan!Mulder je napisao/la:Young Boys- Westerlo (PP).......1....1.55
Hapoel TA- Vaduz.................1....1.25
Dinamo B- Varazdin...............1....1.30
Cilic- Haase (PP)..................1....1.45
Kvota: 3.65
Sretno!
Zadovoljan, mada je moglo i bolje no ne žalim se.Monolog je napisao/la:Danas bi moglo biti nekoliko iznenađenja. Nisam se zalijetao sa nekim ekstra velikim ulozima, al' evo 3 para koja danas uplatih:
Young Boys - Westerlo 3+
Stoke - Hajduk oba ne daju gol
Hapoel T.A. - Vaduz 3+
Hvala jaroCitizen-X je napisao/la:alal vera šinko.....harry_90 je napisao/la:0:1 4.00harry_90 je napisao/la:Lazio - Osasuna 2
X/2
prelaz prosao kvota 9.00
kakav megamajster...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.